^
  • Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

    Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Oplev New Zealands vilde natur fra sin mest storslåede side på denne guidede vandretur i Mount Aspiring National Park, der er optaget på UNESCO's liste over bevaringsværdig natur. Du bliver hentet på dit hotel i Wanaka fra morgenstunden og kørt rundt om Lake Wanaka til Matukituki-dalen. Ved den gamle fårehytte Raspberry Hut er det tid at snøre vandreskoene. Herfra snor stien sig langs Matukituki-floden mod en hængebro, der fører ind i selve Mount Aspiring National Park.

Du er nu omgivet af vild og uberørt natur, der hele tiden synes at blive mere og mere spektakulær. Fra floden stiger stien op gennem frodig tempereret regnskov med store bregner, mosklædte sten og tæt vegetation. Men efter cirka to timers vandring tynder det ud i træerne. Landskaberne bliver mere åbne, og vegetationen bliver lavere. Det er her, du får det bedste kig mod Rob Roy-gletsjeren, der flyder gennem en smal dal flankeret af mægtige klippevægge. Af og til brækker mægtige isklumper af og ruller i dybet med en høj, knagede lyd, og fra en af de høje klipper vælter vandet ud over kanten og falder 261 meter ned i dalen. Frokosten nydes med udsigt til gletsjeren, inden turen går tilbage mod den ventende bil.

Turens samlede distance er ca. 10 kilometer ad gode stier i kuperet terræn. Men du har god tid til at slappe af undervejs og nyde naturen, så de fleste i almindelig god form kan fint følge med. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.820 pr. person

Prisen inkluderer

  • Cirka 4 timers guidet vandretur
  • Frokost bestående af gourmetsandwich og drikkevarer
  • Transport fra/til dit hotel i Wanaka