^
 • Milford Sound med overnatning

  Hav god tid til at udforske de fantastiske landskaber ved Milford Sound på denne sejltur med overnatning

 • Milford Sound med overnatning

  Hav god tid til at udforske de fantastiske landskaber ved Milford Sound på denne sejltur med overnatning

Milford Sound med overnatning

2 dage fra kr. 2.495

Milford Sound er uden tvivl et af de smukkeste steder i New Zealand, og på denne 2-dages sejltur med overnatning om bord på båden har du god tid til at udforske de dramatiske landskaber i ro og mag. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Queenstown til Milford Sound

Fra Queenstown går turen gennem vilde bjerge og forbi smukke søer til Milford Sound, hvor skibet Milford Mariner ligger klar til afgang. Snart stævner du ud på fjorden, og inden længe har du lagt alle tegn på menneskelig civilisation bag dig. I stedet er du omgivet af stejle klippevægge og grønklædte bjerge, der viser New Zealands vilde natur fra sin mest storslåede side. Ud af bjergsiderne vælter mos, bregner og gigantiske træer, mens vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Med held får du måske øje på nogle af de legesyge delfiner og pingviner, der holder til i fjordens kølige vand.

I løbet af dagen vil kaptajnen kaste anker, så der bliver mulighed for at udforske fjorden i kajak eller følge med skibets dygtige naturguide en sejltur i en mindre motorbåd. Du er naturligvis også velkommen til at tage en dukkert eller bare slappe af på dækket, hvis du foretrækker det. Er vejret til det, sættes der sejl, inden kaptajnen sidst på eftermiddagen finder et godt sted at kaste anker. Så er det tid at sætte sig til rette til en god 3-retters middag, mens natten sænker sig over bjergene. 

Dag 2: Milford Sound til Queenstown

Næste morgen vågner du omgivet af vild natur. Morgenerne er smukke på fjorden, og det er værd at stå tidligt op for at nyde synet. Flere smukke scenerier venter i løbet af morgenen, hvor også en lækker morgenmad serveres, mens skibet stille og roligt bevæger sig tilbage mod den ventende bus.

 

Pris pr. person

2 dage fra kr. 2.495

Prisen inkluderer

 • Transport fra/til Queenstown
 • Sejltur på Milford Sound
 • Overnatning i valgte kahyt inklusiv al linned
 • 1 x 3-retters middag
 • 1 x morgenmad