^
  • Dagstur til Abel Tasman

    Oplev Abel Tasmans små bugter, øde strande og klare, indbydende vand i kajak og til fods.

Dagstur til Abel Tasman

Drømmer du om at opleve små bugter med øde strande og klart, indbydende vand på din rejse til New Zealand? Så er denne dagstur til Abel Tasman National Park helt sikkert noget for dig. 

Dagen starter med en tur i kajak efter en grundig introduktion fra din guide. Kajakkerne har plads til to personer og er nemme at sejle. Så inden længe går turen ud på vandet for at udforske området. Det er en fantastisk fornemmelse at glide gennem det klare vand til små skjulte bugte med gyldne strande og frodig vegetation. Undervejs er der chancer for at se pingviner og nogle af de mange fugle, der lever i området.

Efter omkring to timers sejlads får du igen fast grund under fødderne. Her venter en god frokost, inden du står til søs på en flot sejltur langs kysten om bord på en stor katamaran med plads til 140 passagere. Turen fører dig ind i Tonga Island Marine Reserve i hjertet af nationalparken, hvor blandt andet en koloni af pælssæler holder til. Skibet ligger til ved Tonga Quarry og den lange, gyldne strand i Onetahuti Bay. Her har du mulighed for at gå en lille tur i den frodige natur på egen hånd eller måske tage en dukkert, inden sejlturen fortsætter gennem de subtropiske landskaber tilbage mod Kaiteriteri. 

Foretrækker du mere tid, er denne 3-dages tur i Abel Tasman et godt bud - læs mere her. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 855

Prisen inkluderer

  • Halvdags kajak-tur langs den spektakulære Kaiteriteri kystlinje
  • Lån af kajakudstyr af høj kvalitet
  • Dry bag til tøj og kamera
  • To sejladser med båd
  • Mulighed for en vandretur på egen hånd