^
  • Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

    Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

På denne tur får du virkelig det bedste af to verdener, når du både oplever storbyen og regnskoven på New Zealands Nordø.

Om formiddagen udforsker du, sammen med en dygtig guide, Aucklands største seværdigheder. Du oplever blandt andet Universitetet, byparken The Domain og forstaden Ponsonby, inden turen går over Harbour Bridge til North Shore.  Der bliver tid til en kop kaffe inden du fortsætter til toppen af Mount Victoria, hvorfor du har en enestående udsigt over byen.

Om eftermiddagen skal du besøge parken Waitakerer Ranges, som ligger kun 30 km fra Auckland. Alligvel er det som at komme til en helt anden verden med frodig vegetation og brusende vandfald. Forude venter den vilde vestkyst, hvor du får mulighed for at gå en tur på den uspolerede strand og lære mere om områdets historie, natur og dyreliv. Sidste stop på turen er regnskoven, hvor du er omgivet af kæmpestore kauri træer, enorme bregner og fugle i massevis.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.230

Prisen inkluderer

 

  • Guide under hele turen
  • Lette forfriskninger
  • Transport fra/til centralt beliggende hoteller i Auckland