^
 • Dagstur ad Routeburn Track

  Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

 • Dagstur ad Routeburn Track

  Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

Dagstur ad Routeburn Track

Denne dagstur fra Queenstown fører dig på en cirka 15 km lang vandretur ad den verdenskendte Routeburn Track med en professionel guide. 

Du bliver hentet på dit hotel i Queenstown og kørt til Routeburn Valley i Mount Aspiring National Park. Herfra starter vandreturen langs Routeburn Track, der regnes for at være blandt New Zealands bedste vandreruter. Snart er du omgivet af en magisk verden, der blev til for 130 millioner år siden, hvor gamle bøgetræer tordner i vejret, og skovbunden er dækket af bregner og mos. Efter et stykke tid, åbner skoven sig og afslører den mest fantastiske udsigt mod store åbne græsenge, flankeret af snedækkede bjerge med små gletsjere. Frokosten nydes omgivet af bjergene og sneklædte bjergtinder, inden turen fortsætter i maoriernes fodspor langs den historiske Greenstone Trails. Landskaberne er ualmindelig smukke, og fuglelivet langs stien er særdeles rigt. Turen slutter sidst på eftermiddagen, hvor du bliver kørt tilbage til hotellet og kan fordøje dagens fantastiske oplevelse i hyggelige Queenstown.

Ruten er 13-18 km lang, og du skal være i almindelig god form for at gennemføre vandreturen.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Heldagstur fra kr. 990

Prisen inkluderer

 • Afhentning og aflevering fra hotel i Queenstown
 • Transport
 • Dygtig guide
 • Lån af rygræk, vandrestave og regntøj
 • Frokost og forfriskninger