^
 • San Francisco og Hawaii

  11 dage fra kr. 11.200

 • San Francisco og Hawaii

  11 dage fra kr. 11.200

 • San Francisco og Hawaii

  11 dage fra kr. 11.200

 • San Francisco og Hawaii

  11 dage fra kr. 11.200

 • San Francisco og Hawaii

  11 dage fra kr. 11.200

San Francisco og Hawaii

Hold spændende storbyferie i San Francisco med Alcatraz og Golden Gate Bridge og fortsæt derefter på dejlig badeferie på Hawaii!

11 dage fra kr. 11.200

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 15.800 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.700
Prisen inkluderer: Fly og alle overnatninger

Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billedskønne Hawaii-ø Maui.

Storbyferie i San Francisco
Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder. Udforsk Chinatown, besøg Alcatraz, og kør over Golden Gate Bridge til den hyggelige forstad Sausalito.

Badeferie på Hawaii
Turen fortsætter ud over Stillehavet til Hawaii. Her venter seks dage ved en af Mauis absolut bedste strande, Ka'anapali Beach. Nyd dagene i vandkanten, eller find snorkeludstyret frem, og oplev det farverige liv under havoverfladen. Besøg junglevandfald, kør ad dramatiske kystveje, tag på hvalsafarier, og udforsk storslåede vulkanske landskaber.

Foretrækker du at besøge en af de andre spændende Hawaii-øer, eller måske flere øer, kan rejsen som altid tilpasses dine ønsker. Det samme gælder, hvis du ønsker et stop i USA på hjemturen.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst til San Francisco

Fra Danmark flyver du til San Francisco, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme indlogeres du på et centralt beliggende hotel for de næste tre nætter. Herfra kan du let udforske byens mange seværdigheder.

Dag 2-3: San Francisco

San Francisco er uden tvivl blandt USA's hyggeligste storbyer. Beliggenheden på en række bløde bakker ud til Stillehavet er spektakulær, og stemningen i byen er anderledes end i andre amerikanske storbyer. San Francisco kan fint opleves til fods, men det er værd at hoppe på en af de historiske sporvogne, der stadig forbinder byens forskellige kvarterer. Hvordan du vælger at bruge tiden i San Francisco er helt op til dig. Men der er masser at tage fat på. Nyd udsigten over Golden Gate og besøg fængselsøen Alcatraz, hvor du hører om de fantasifulde flugtforsøg fra øen og får et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA's historie. Mere opmuntrende er det hyggelige område Fisherman´s Wharf, hvor højrøstede søløver holder til ved Pier 39. Kig også forbi San Franciscos eksotiske China Town, hvor duften af kinesiske retter siver ud fra de små restauranter. Et andet godt sted at stille sulten er gourmetmarkedet i den gamle færgeterminal, hvorfra færger sejler til den hyggelige forstad Sausalito.

Dag 4: Videre mod Hawaii

Fra San Francisco fortsætter du udover Stillehavet til Hawaii. Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima, er Hawaii som taget ud af en dagdrøm. Men denne isolerede ø-gruppe i hjertet af Stillehavet byder også på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende traditionsrig kultur med dybe polynesiske rødder.

Du lander på Maui, hvor du indlogeres på Kaanapali Beach Hotel. Hotellet ligger fantastisk på en klippe helt ud til havet nær den dejlige Kaanapali Beach, der er berømt for sine gyldne solnedgange. Den tropiske have sikrer den helt rigtige stemning, og hotellet byder på et væld af faciliteter. Desuden lægger hotellet meget vægt på at formidle den hawaiianske kultur til sine gæster. 

Dag 5-9: Badeferie og tropeeventyr på Maui

Det lokale slogan for Maui hedder "Maui no ka 'oi", hvilket betyder "Maui er den bedste". Der kan være noget om det, for Maui er fantastisk! Strandene er blandt de bedste i ø-gruppen, og når du er træt af at snorkle mellem koralrev og farvestrålende fisk, kan du snøre vandreskoene og udforske vulkanske månelandskaber i Haleakala National Park. I øens regnskove venter vandfald og naturlige swimmingpools, der er perfekte til en forfriskende dukkert, og i Iao Valley rejser skovklædte bjergtinder sig dramatisk fra dalbunden. Dyrelivet er også rigt. Ikke mindst i vinterhalvåret når havene ud for øen er fyldt med pukkelhvaler, der passer deres nyfødte kalve. Foretrækker du at nyde naturen i selskab med en lille hvid golfbold, er der også rig mulighed for det. Og så kan du jo passende slutte dagene på en af øens berømte restauranter, der er rost til skyerne af gourmander fra hele verden. Så ligegyldigt om det er afslapning eller eventyr, du søger, vil du sandsynligvis give de lokale ret: "Maui er den bedste!"

Dag 10: Afrejse fra Hawaii

Fra Maui sættes kursen tilbage mod Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 15.800  Fra kr. 11.200
 Højsæson  Fra kr. 20.400  Fra kr. 14.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - USA t/r
 • 3 overnatninger på centralt hotel i San Francisco
 • 6 overnatninger ved Ka'anapali Beach, Maui
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Højsæson

Højsæson for det sydvestlige USA er i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.