^
  • Guidet byrundtur og sejltur i Miami

    Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Miami er bedst kendt for sine fantastiske strande, slanke palmer og farverige art deco-bygninger. Men væk fra strandene venter en af USA's mest fascinerende multietniske storbyer. En by der på samme tid tiltrækker folk nordfra på grund af klimaet, mens immigranter fra Latinamerika og Caribien strømmer til på jagt efter arbejde og et nyt liv. På denne guidede byrundtur i Miami oplever du alt det, der gør Miami så unik. Fra Miami Beach og midtbyen til Coconut Grove, Coral Gables og stemningsfulde Little Havana. Du stopper også ved overdådige Biltmore Hotel samt det hyggelige shoppingområde Bayside Marketplace. 

En helt anden vinkel på byen venter, når du står til søs på Biscayne Bay. Fra skibet har du en fantastisk udsigt over Miamis skyskrabere, der spejler sig i vandet, inden kaptajnen fører dig tæt forbi Fisher Island og Millionaires Row, hvor byens rigmandsvillaer ligger side om side ned til vandet. Set fra land er disse huse godt skjulte bag høje hegn og tæt vegetation. Men fra båden kan du få et sjældent glimt af de rige og berømtes eksklusive luksusliv. Skibet fortsætter forbi Miami Beach til den store havn, der er blandt de travleste krydstogtshavne i verden. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 415

Prisen inkluderer

  • Byrundtur med bus
  • Sejltur på Biscayne Bay
  • Engelsktalende guide