^
  • Everglades med airboat

    Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

Everglades med airboat

Everglades National Park er på størrelse med Fyn og udgør en fantastisk oase af sumpe, regnskov og vådområder nær de berømte strandbyer i det sydlige Florida. Naturen er både storslået og vild, og dyrelivet tæller blandt andet alligatorer, skildpadder, slanger samt et væld af forskellige fuglearter. 

På denne tur til Everglades Safari Park komme du helt tæt på både naturen og dyrelivet. Turen gennem sumpområderne foregår med en propeldrevet airboat, der manøvrerer fint i det lave vand. Undervejs fortæller den lokale guide om områdets unikke natur og dyreliv, og der er næsten garanti for at se alligatorer lure i vandskorpen. Efter cirka en halv times sejltur følger et spændende Alligator Show, der på underholdende og informativ vis fortæller om disse formidable jægere. Endnu flere alligatorer kan opleves på den såkaldte Jungle Trail, der fører til en alligator-park med mere end 400 alligatorer og en fin udstilling om alligatorens nære slægtning, krokodillen. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 160

Prisen inkluderer

  • Entré till Everglades Safari Park
  • 30-40 minutters bådtur med airboat
  • Alligator Show