^
 • Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

  16 dage fra kr. 20.500

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

Oplev Californiens pulserende byer og berømte kyststrækning Highway 1, inden et krydstogt rundt til Hawaiis spændende øer venter.

Rejseforslag: 16 dage fra kr. 20.500*
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 29.000 ved 2 voksne
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger samt krydstogt med fuld pension

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Hawaii kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

På denne rejse kommer du både til Californiens største seværdigheder og på et dejligt krydstogt rundt til Hawaiis smukke øer. Du starter i San Francisco, hvor du i løbet af tre dag har mulighed for at udforske alt hvad denne skønne storby har at tilbyde. Lej en cykel og cykel over Golden Gate Bridge, besøg den berømte fængselsø Alcatraz og nyd en god skaldyrssuppe ved Fishermans Warf, hvor søløverne nyder solens stråler. Fra San Francisco går turen videre sydpå ad den legendariske Highway 1. Du har to stop på vej langs Stillehavskysten, så du rigtig kan nyde den smukke natur, de hyggelige små kystbyer og besøge de seværdigheder du har lyst til undervejs. Efter et par dag når du til filmbyen Los Angeles, hvor blandt andet Hollywood, Santa Monica og Venice Beach venter.

Fra Californien sætter du kurs mod Hawaii og siger aloha til afslapning ombord på krydstogtskibet Pride of America. Du skal tilbringe syv nætter ombord. Skibet tilbyder både familiekahytter og rumlige suiter samt mere end 15 forskellige restauranter. Du besøger på krydstogtet de fire øer Oahu, Maui, Hawaii Island og Kauai, som alle byder på spændende kultur og ikke mindst en fantastisk natur, som er yderst varieret. Ind imellem tilbringer du naturligvis også tid til havs, hvor du kan nyde solen, tage en dukkert i poolen, spise lækkert mad og lade dig underholde om bord på skibet.

Find praktisk information om Norwegian Cruise Line her

Læs artiklen 7 tips til krydstogt med børn her

Du kan komme til rejseforedrag om krydstogter
I løbet af året holder vores dygtige foredragsholdere foredrag om krydstogstrejser. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst San Francisco

Fra Danmark flyver du til San Francisco, hvor du ankommer samme dag takke være tidsforskellen. Vel fremme tjekker du ind på dit centralt beliggende hotel, som vil være din base de kommende nætter.
3 nætter på turistklassehotel i San Francisco.

Dag 2-3: San Francisco

San Francisco er uden tvivl en af USA’s dejligste storbyer, og dens beliggenhed ned over de stejle bakker mod San Francisco Bay er spektakulær. San Francisco er nem at udforske til fods, men det kan også være en god ide at benytte byens sporvogne eller hop-on hop-off busserne. Så kan du nemt komme rundt til byens største seværdigheder som for eksempel Fishermans Warf, Union Square, Lombard Street og Golden Gate Bridge. Eller hvad med et besøg på Alcatraz, som tager dig tilbage til tiden, hvor fængslet husede nogle af USA’s mest berygtede forbrydere. Der er rift om billetterne til Alcatraz, så vi anbefaler at købe den i god tid – især i sommermånederne. Fra Alcatraz kan du se helt til Golden Gate Bridge på en klar dag, men en anden god måde at opleve broen på er på cykel. Så lej en cykel, og nyd turen over broen, som byder på nogle fantastiske udsigter over byen.

Dag 4: San Francisco - Highway 1 - Monterey

I dag sætter du kurs sydpå ad den berømte Highway 1, som strækker sig langs den dramatiske Stillehavskyst ned mod Los Angeles.  Dette er en af USA’s mest populære køreture, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Udsigterne over havet, klipperne og strandene er storslåede, og undervejs kommer du til små hyggelige byer, fine naturområder og kendte vindistrikter. Dagens mål er Monterey, som i 1900-tallet levede højt på sardinfangst. I dag er de gamle fabrikshaller restaurerede og ombygget til fine fiskerestauranter, små butikker og et af verdens bedste akvarier. Bugten ud for Monterey har desuden et rigt dyreliv. Både søløver, sæler og havoddere ses ofte tæt på land. Længere ude på havet kan du også opleve hvaler på en hvalsafari.

Distance: ca. 190 km fra San Francisco til Monterey.
1 nat på turistklassehotel i Monterey .

Dag 5: Monterey - Highway 1 - Santa Barbara

Også i dag kører du på Highway 1, og målet for i dag er Santa Barbara. På vejen kører du blandt andet forbi området Big Sur lige syd for Carmel. Små fine strande ligger klemt ind mellem lodrette klippesider og skaber en dramatisk kyststrækning med smukke udsigter. På den anden side af vejen inde i landet finder du skovklædte bjerge og flere spektakulære naturoplevelser. Et godt sted at gøre stop er ved San Simeon. Her kan du lidt oppe i bjergene opleve aviskongen William Randolph Hearsts fantasifulde eventyrslot, Hearst Castle. Langs kysten nær slottet ligger enorme søelefanter og soler sig på stranden. Vel fremme i Santa Barbara kan du nyde byens fantastiske klima og den herlige stemning samt et enormt udbud af udsøgte fiskerestauranter.

Distance: ca. 350 km fra Monterey til Santa Barbara.
1 nat på turistklassehotel i Santa Barbara. 

Dag 6: Santa Barbara - Highway 1 - Los Angeles

I dag begiver du dig ud på sidste etape af din køretur mod Los Angeles. Her venter det berømte Hollywood skilt, Walk of Fame og Universal Studios. Når du er kommet frem og har indlogeret dig på dit hotel, har du resten af dagen til at udforske byen og dens mange seværdigheder.

Distance: ca. 150 km fra Santa Barbara til Los Angeles.
2 nætter på turistklassehotel i Los Angeles.

Dag 7: Los Angeles

Du har hele dagen i dag til at opleve filmbyen Los Angeles. Vælger du at tage en citytur kan du spejde efter kendisser på den berømte shoppinggade Rodeo Drive og komme tæt på Hollywood-skiltet. Desuden kommer du til Beverly Hills, hvor mange af de kendte har deres hjem. Lokker sol og strand mere, anbefaler vi en tur til Santa Monica Beach eller Venice Beach. Slut for eksempel dagen af med en middag på legendariske Hard Rock Café eller med lækre skaldyr på Santa Monica Pier.

Dag 8: Los Angeles – Honolulu - krydstogt

Aloha Hawaii! I dag går rejsen fra Los Angeles til øgruppen Hawaii. Du flyver til Honolulu på øen Oahu, hvor du allerede samme dag går ombord på skibet Pride of America. Der venter forude et fantastisk krydstogt mellem øerne Oahu, Maui, Hawaii Island og Kuai.

Norwegian Cruise Lines’ skib Pride of America beskrives som ”paradise in style” og tilbyder en række forskellige kahytter som for eksempel familiekahytter og suiter – mange med balkon. Der er mere end 15 forskellige restauranter og 12 barer på skibet, så det er bare at vælge, hvad du har lyst til. Den gode service ombord på skibet er med til at fuldende oplevelsen.

Dette krydstogt på syv nætter giver dig mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser i Hawaii. Du kan se frem til både hvalsafari, snorkling og dybhavsfiskeri, traditionel hawaiiansk kultur og arkitektur samt vandring på aktive vulkaner. Ombord på skibet er der dygtigt personale, og mange er selv fra øerne og kan give dig den bedst mulige information og tips til, hvad du skal opleve.

Foruden alle de spændende oplevelser der venter dig i land, kan du se frem til alle de mange aktiviteter og bekvemmeligheder, som skibet tilbyder ombord. Slap af ved poolen med en kold drink, gå på shopping eller prøv lykken på kasinoet. Du vælger det, du har mest lyst til.

Skibet lægger fra kaj kl. 17.00, men alle gæster skal være ombord senest to timer inden afgang. Så vær sikker på at komme i god tid.

Dag 9-10: Kahului - Maui

På krydstogtets anden dag ankommer du til Kahului på Maui allerede kl. 8.00 om morgenen. To hele dage i havn venter, da skibet først lægger fra kaj igen kl. 18.00 på krydstogtets tredje dag.

Dag 11: Hilo, Hawaii Island

Efter en nats god søvn ombord på Pride of America starter krydstogtets fjerde dag i Hilo på Hawaiis største ø, Hawaii Island. Her har du en hel dag til at udforske øen. Få indblik i den hawaiianske kultur eller besøg den aktive vulkan Kilauea, inden skibet igen lægger fra kaj kl. 18.00.

Dag 12: Kona, Hawaii Island

Også krydstogtets femte dag tilbringer du på Hawaii Island, men nu i byen Kona. Brug dagen på stranden eller prøv kræfter med surfing. Eller du kan tage på dybhavsfiskeri eller snorkle i det klare vand. Kl. 17.30 sejler skibet videre mod Kaui. 

Dag 13-14: Nawiliwili, Kaui

I dag ankommer du til Nawiliwili på Kaui kl. 8.00 om morgenen. Kaui er ifølge mange besøgende Hawaiis smukkeste ø, og her venter en fabelagtig natur. Du mødes af dramatiske bjerge, frodig regnskov og en rig hawaiiansk kultur. Det er dag to på Kaui og krydstogtet er ved at nå sin ende. Kl. 14.00 går turen tilbage mod Honolulu på Oahu.

Dag 15: Afrejse Honolulu

I dag ankommer du til Honolulu på Oahu allerede kl. 7.00 om morgenen fuld af oplevelser efter at have sejlet rundt i Hawaiis fantastisk øhav. Efter at have tjekket ud fra krydstogtskibet går turen til lufthavnen og rejsen hjem til Danmark begynder.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark med kufferten fuld af minder fra både Californiens spændende kyst og Hawaiis smukke vulkanøer.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året* Fra kr. 29.000  Fra kr. 20.500

 

Denne rejse er ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Hawaii kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til  San Francisco
 • 3 nætter på turistklassehotel i San Francisco
 • 4 dages billeje inkl. fri km, forsikring, ekstra fører og første tank benzin
 • 1 nat på turistklassehotel i Monterey
 • 1 nat på turistklassehotel i Santa Barbara
 • 2 nætter på turistklassehotel i Los Angeles
 • Flyrejse fra Los Angeles til Honolulu (Hawaii)
 • 7-nætters krydstogt ved Hawaii ombord på Pride of America, Norwegian Cruise Line. Inkl:
  • 7 overnatninger i delt indvending dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Premium all inclusive. Læs mere om hvad det inkluderer her
 • Flyrejse fra Honolulu til Danmark.
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Øvrige drikkevarer
Højsæson

Den danske sommer er generelt højsæson for rejser til det vestlige USA. Desuden gælder dette også omkring højtider. Når det gælder krydstogter, varier priserne hele året.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.