^
 • Badeferie i Fort Myers på strandhotel med pool

  9 dage fra kr. 7.100 inkl. fly, bil og hotel i første række

 • Badeferie i Fort Myers på strandhotel med pool

  9 dage fra kr. 7.100 inkl. fly, bil og hotel i første række

 • Badeferie i Fort Myers på strandhotel med pool

  9 dage fra kr. 7.100 inkl. fly, bil og hotel i første række

Badeferie i Fort Myers på strandhotel med pool

En badeferie ved The Beaches of Fort Myers and Sanibel byder på både afslapning langs den brede, hvide sandstrand samt et væld af spændende udflugtsmuligheder.

9 dage fra kr. 7.100

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 10.400 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.100
Prisen inkluderer: Fly, strandhotel samt billeje

Forkæl din familie og hold en uforglammelig familieferie i første række på fantastiske Fort Meyers Beach med MyPlanet. I bor på Outrigger Beach Resort, som er en overset perle af dimensioner. Hotellet ligger lige ud til stranden, som hører til USAs bedste, og der er både pool og solsenge på hotellet, der er familieejet og meget afslappet. Så her på MyPlanet's yndlingshotel får du familieferie for ALLE pengene.

På denne rejse, som også inkluderer flyrejsen, har du hele 7 overnatninger ved Fort Myers Beach, så du har god tid til både at slappe af og udforske områdets øvrige strande og natur, eller hvorfor ikke tage på shoppingtur hos Premium Outlets, der tilbyder mærkevarer til spotpriser. Du finder også den skønne ø Sanibel tæt på.

Skal det være mere vildt, anbefaler vi en tur til Orlando, hvor forlystelsesparkerne ligger og lokker. Vælg mellem f.eks. Legoland, Disney, Universal og SeaWorld - eller besøg et af de mange, gode waterparks, der byder på rutchebaner, rafting, strand og meget mere.

Du kan naturligvis forlænge eller forkorte rejsen, som du har lyst eller kombinere badeferie i Fort Myers Beach med flere oplevelser andre steder i USA. Kontakt os for rådgivning og tilbud.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod The Beaches of Fort Myers and Sanibel i Florida, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Hvis du har lejet en bil hjemmefra, står den klar ved ankomsten. Ellers er det let at tage en taxa til hotellet. Resten af dagen er fri til at nyde Fort Myers Beachs lange, brede sandstrand, hvis hvide pulversand har sikret den en plads blandt USA's 10 bedste strande.

Dag 2-7: Badeferie i Fort Myers

Nyd dagene langs den dejlige strand i Fort Myers Beach, der flankeres af hyggelige restauranter med alt fra grillede fisk og store bøffer til kølige drinks. Eller kig jer om i byen Fort Myers, der er berømt for sine omkring 2.000 palmer langs McGregor Boulevard. Palmerne kan byen takke opfinderen af glødelampen, Thomas Edison, for. Du kan også besøge museet Edison & Ford Winter Estates, som omhandler Thomas Edison og Henry Ford.

The Beaches of Fort Myers and Sanibel er desuden et godt udgangspunkt for store naturoplevelser. Havet lokker med vandsport, delfinsafari eller fisketure, og du kan ro kajak på floderne og langs kysten. Eller besøg nationalparken Everglades, hvor du kan suse gennem de vidtstrakte vådområder i luftpudebåd på udkig efter alligatorer, der luer i overfladen. Du kan også komme tæt på søkøer og et væld af andre havdyr i Mote Marine Aquarium i Sarasota, og ud for kysten venter vidunderlige tropeøer såsom Marco Island på at blive udforsket. Du kan sågar nå helt til Key West på en dagstur med katamaran, hvis du ønsker det.

Også kulturinteresserede har meget at glæde sig til. Med en lejet bil, vil du kunne besøge det berømte Dali-museum i St. Petersburg eller cirkus- og kunstmuseet The Ringling Museum of Art i Sarasota. Sidstnævnte huses i en storslået paladsagtig bygning, der ligner en rigmandsvilla fra Venedigs guldalder. På Gamble Plantation kommer du tæt på historien fra plantagetiden i Sydstaterne, mens Busch Gardens i Tampa byder på masser af forlystelser for legebørn i alle aldre. Så der er noget for alle omkring The Beaches of Fort Myers and Sanibel.

Dag 8: Afrejse fra Fort Myers

Det er tid at tage afsked med Florida og begynde hjemrejsen. Eller forlæng rejsen med flere eventyr i USA.

Dag 9: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Outrigger Beach Resort (***)

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Vinter  Fra kr. 13.100  Fra kr. 8.500 
 Forår/efterår  Fra kr. 10.400   Fra kr. 7.100
 Sommer   Fra kr. 10.700   Fra  kr. 8.200 

Pink Shell Beach Resort (****)

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Vinter  Fra kr. 18.100   Fra kr. 11.000 
 Forår/efterår  Fra kr. 12.700   Fra kr. 8.300 
 Sommer  Fra kr. 13.900   Fra kr. 9.700

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-Fort Myers t/r.
 • 7 døgns leje af bil (inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere. Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende
 • 7 overnatninger på hotel i The Beaches of Fort Myers and Sanibel i valgte kategori.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden.
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre.
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning.
 • Afbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Ekstra nætter på hotel.og/eller ekstra dages billeje - spørg om pris
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.