^
  • Walk to Freedom

    Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

Walk to Freedom

Dagens rundtur begynder I Bo-Kaap – et historisk område, som blev hjem for mange muslimer og slaver efter deres frigørelse. Udforsk den unikke kultur og livsstil i det muslimske samfund og blev klogere på dets bidrag til Sydafrikas udvikling. District Six museet ligger også på dagens rute. Museet fortæller historien om de mere end 60.000 mennesker, der i perioden fra 1966 til 1982 blev tvangsflyttet fra deres hjem i "Distrikt 6" til townships uden for byen.

Du forlader byen og kører mod Cape Flats, hvor du gør stop i Langa Township’s Gugu S’Thebe Arts & Cultural Centre, som arbejder for at forbedre livskvaliteten for folk i townshippen gennem kunst og kulturliv. Du går gennem Langa med en lokal beboer og guide, og får en god fornemmelse af, hvordan liver er her. Du når Victoria & Alfred Waterfront midt på dagen, og besøger Nelson Mandela Gateway Museum.

Sidste stop på dagens tur er Robben Island, hvor der venter en guidet tur i bus samt en rundtur i fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Turen tager herefter sin afslutning, og du bliver sat af ved dit hotel.

Denne tur kan du også få som en privat tur. Spørg en rejsekonsulent om pris.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 600

Prisen inkluderer

  • Engelsktalende guide
  • Entré til District Six Museum, Bo-Kaap Museum, Robben Island billetter og Gugu S’Thebe Arts & Cultural Centre
  • transport