70125011 Få et tilbud
Sydafrika: Western & Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape

Din rundrejse, hvor du oplever farverige Cape Town og det berømte Cape Point, inden du kører nordpå til den naturskønne vestkyst og tilbage gennem de eksklusive vinområder.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 29.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sydafrika: Western og Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape. På denne skræddersyede rundrejse starter du ud i den farverige og mangfoldige metropol, Cape Town, oplever Cape Peninsula og det berømte Cape Point, inden turen går nordpå til den naturskønne vestkyst og tilbage igen gennem de eksklusive vinområder Franschhoek og Stellenbosch, der er spækket med kulinariske oplevelser.

Smukke Cape Town

Cape Town, der betragtes som en af verdens smukkeste byer, ligger fantastisk ud mod Atlanterhavet, og med det ikoniske Table Mountain som det altoverskyggende vartegn. Selvom du kan se det mægtige og spektakulære bjerg fra hele byen, har du ikke rigtig været i Cape Town før du har stået på toppen og nydt udsigten. Du skal også opleve hvalerne fra kysten i Hermanus, Cape Point (Kap Det Gode Håb) og Simon’s Town med kolonierne af pingviner. Fra oktober til marts kan du nyde en dukkert fra de vilde og smukke strande.

Afslappede Paternoster

I Paternoster skal du nyde den udprægede fred og ro i den lille sydafrikanske fiskerby. Det er den ældste by på Sydafrikas vestkyst, hvor traditionel fiskerarkitektur pryder de gamle gader, og hvor du kan nyde afslappende gåture på uberørte, blændende hvide sandstrande, og opleve synet og lyden af hvalerne og delfinerne, der boltrer sig langs kysten.

Cederberg

I det næsten 1.000 km2 store, sammenhængende naturområde, Cederberg, skal du bo lige uden for det meget fredfyldte Clanwilliam. Stedet byder på en ekstraordinær smuk natur og en række fantastiske vandrestier, hvor hiking gennem den spektakulære Wolfberg Arch eller Maltese Cross er et sandt eventyr.

Vinlandet

Vinlandet er fyldt med uovertrufne naturscenerier med bjerge, vinmarker og den karakteristiske, kaphollandske arkitektur. Området byder på utallige muligheder for at smage førsteklasses vine, når du lægger vejen forbi de eksklusive vingårde i Stellenbosch og Franschhoek. Områderne er også berømte for de fremragende spisesteder med lokale og internationale retter.

Walker Bay

I Walker Bay skal du bo lige ud til havet, omgivet af uspoleret natur og med en betagende udsigt over Walker Bay. Det er det perfekte sted til hvalsafarier og en lang række sportsgrene og aktiviteter.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Din rundrejse, hvor du oplever farverige Cape Town og det berømte Cape Point, inden du kører nordpå til den naturskønne vestkyst og tilbage gennem de eksklusive vinområder.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Cape Town i Sydafrika.

Dag 2 – 5: Cape Town

 Efter ankomsten til Cape Town afhenter du din udlejningsbil hos biludlejeren i lufthavnen. Derefter kører du turen på en times tid ind til dit hotel i de tre næste nætter, Cloud 9 Boutique Hotel & Spa. Det er beliggende ved foden af Table Mountain og er inden for kort gåafstand til de hippe og pulserende Kloof & Long Streets, der er fyldt med butikker og restauranter.

Cape Town er klar til at tage imod dig med Table Mountain som et betagende bagtæppe. Metropolen betragtes som en af verdens smukkeste byer, og med de imødekommende indbyggere og den righoldige historie, vil Cape Town fortrylle dig, lige fra de farvestrålende facader i Bo-Kaaps gader og de farverige strandhytter i Muizenberg, til den moderne, afrikansk-inspirerede indretning af de mange fremragende overnatningssteder, restauranter og barer. Og få de allerfineste naturoplevelser på en hvalsafari i Hermanus, ved Kap Det Gode Håb, med pingvinerne i Simon's Town eller med et besøg i de skønne vinområder. Fra oktober til marts kan du nyde de vilde, smukke strande, hvor en varm dag ikke adskiller sig specielt meget fra Rio de Janeiros drømmestrande, Copacabana og Ipanema.

 Udflugter: 

Rundt om The Cape på en dag

Opdag alt det, Cape Point har at byde på, på denne spændende dagsudflugt. Efter en tidlig morgenmad på dit hotel, kører du ud til Atlantic Seaboard Coastal Road i selskab med din lokale guide. Nyd turen på den naturskønne vejstrækning, der går forbi hvide sandstrande og kysten ved Clifton Bay og Camps Bay, og mærk den forfriskende havbrise i håret. Bemærk, hvordan bjergtoppene, The Twelve Apostles, pludseligt kommer til syne på den ene side af vejen, mens de dramatiske klipper og klippefremspring på Cape Peninsula stiger op over Atlanterhavet på den anden side. Der gøres stop ved den lille, smukke fiskerby Hout Bay med den berømte bjergtop, The Sentinel, der markerer den vestlige ende af bugtens munding. Hvis du ønsker det, kan du tage en bådtur til Seal Island eller besøge de farverige boder ved havnen, der er spækket med kunsthåndværk og lokale produkter. Kør også op til Capes berømte Chapman's Peak, hvor der er fantastiske fotomuligheder, og derefter op til Cape of Good Hope Nature Reserve, inden du ender ved det spektakulære og verdensberømte Cape Point. Bemærk her den særprægede og flotte vegetation, kaldet ”fynbos”, der står og svajer over hedelandskabet, og områdets unikke fugle- og dyreliv, særligt Cape Mountain-zebraerne og de utallige bavianer. Betragt den smukke bugt, False Bay, eller vælg kabelbanen op til det gamle fyrtårn, hvor der er udsigt over det sydlige Atlanterhav og Det Indiske Ocean på én gang. Efter en tiltrængt frokostpause, besøger du kolonien af afrikanske pingviner på Boulders Beach. Der er besøg på den gamle flådebase i Simon's Town, inden den begivenhedsrige dag afrundes i den botaniske have, Kirstenbosch, mens solen går ned over det ikoniske Table Mountain. 

Heldagsudflugt (gruppe) på 9 timer. Transport inkluderet. Let fysisk krævende. Inkluderet er Cape of Good Hope Nature Reserve Gate (Cape Point), Chapman’s Peak Drive og pingvinerne ved Boulders Beach. Seal Island Cruise i Hout Bay, kabelbanen ved Cape Point, entré til Kirstenbosch Gardens samt frokost er ikke inkluderet.

 

Sejl kajak med afrikanske pingviner ved Boulder’s Beach 

Besøg den verdensberømte pingvinkoloni ved Boulder's Beach, og betragt de hyggelige fugle fra et helt særligt perspektiv. I kajak padler du roligt mod kolonierne af brillepingviner, der kan kalde atlanterhavskystens stenede strande for deres hjem. Udflugtens starter med køreturen over Chapman's Peak til Simon's Town, hvor du vil blive mødt af din private guide og får udleveret din kajak. Allerede her skal du holde øje med de sorte og hvide fugle, når du passerer den historiske havn. Hvis tidevandet og vejrforholdene tillader det, kan du hoppe i det kølige vand eller gå i land på de uberørte strande. Her vandrer de små pingviner ufortrødent ud over de solrige klipper, fuldstændigt upåvirket af deres iagttageres nysgerrige øjne. 

Privat udflugt, der normal bestilles som en del af en heldagstur på tværs af Cape Peninsula. Minimumsalder er 10 år. Moderat fysisk krævende. Gennemføres når vejret tillader det. 

En eventyrlig snorkeltur med sæler 

Tag med ud og snorkle med sæler i Atlanterhavet ud for Cape Peninsula. Din dag ved Duiker Island, en lille ø i Cape Towns Hout Bay, er et eventyr, du vil huske for altid. Klippeøen er hjemsted for en enestående, lille koloni af brune pelssæler. Omgivet af store områder med tæt bevoksning af tangplanter og ideelle havforhold, er kystlinjen langs Duiker Island det perfekte hjem for sælkolonien. Efter morgenmaden på dit hotel skal du nå havnen i god tid til turen. Her møder du din lokale guide, der giver en sikkerheds briefing omkring snorkling i Atlanterhavet, og du får udleveret din våddragt og andet udstyr. Nyd speedbådturen mens dine snorkelguider giver de sidste vigtige instruktioner og fortæller om området. På dykkerstedet nyder du et uforglemmeligt møde med sælerne. Turen går retur til havnen efter snorkelturen, og du vender tilbage til dit hotel. 

Gruppeudflugt på 2 timer (11:30 – 13:30) med entré og transport inkluderet. Let fysisk krævende. Alt snorkleudstyr udlånes. Alternativt kan du nyde sælerne fra båd, hvis du ikke ønsker at snorkle.

Dag 5 – 7: Paternoster

I dag går rundrejsen videre til Paternoster, når du kører de to timer fra Cape Town. Her skal du bo to nætter på Paternoster Dunes Boutique Guesthouse, der er fyldt af fred og ro med beliggenheden i den lille, sydafrikanske fiskerby. Paternoster, der betyder ''Fadervor”, er en by, der er helt sin egen. Det er den ældste by på Sydafrikas vestkyst, hvor traditionel fiskerarkitektur pryder de gamle gader. Men det er også et moderne, blomstrende rejsemål, som er kendt for en overflod af krebs. Nyd afslappende gåture på uberørte, blændende hvide sandstrande, og opleve synet og lyden af hvalerne og delfinerne, der boltrer sig langs kysten. De vilde og farverige blomster i forskellige stadier af blomst, fylder byen med skønhed og friske dufte. Paternoster er et spirende fuglekiggerparadis, der er hjemsted for mere end 250 registrerede fuglearter. Nyd det eksotiske og udsøgte køkken, og udforsk aromaerne og smagene i de traditionelle retter, der samtidig har et strejf af moderne gastronomi. Et ophold i Paternoster er lig med maksimalt eventyr og helt uforglemmelige minder.

Dag 7 – 10: Cederberg

Efter to timers kørsel fra Paternoster når du frem til Cederberg, hvor du skal bo tre nætter på Cederberg Ridge Wilderness Lodge. Lodgen er et afsides beliggende feriested, lige uden for det meget fredfyldte Clanwilliam. Her kan du vandre gennem et hav af blomster på stedet, der er opkaldt efter de sjældne Clanwilliam cedertræer, som vokser her ved Cederberg Mountains. Det omkringliggende naturreservat byder på en ekstraordinær smuk udsigt og fantastiske vandrestier. Stisystemet er godt udviklet, og en vandretur gennem den spektakulære Wolfberg Arch eller Maltese Cross er et sandt eventyr. Der er fundet hulemalerier og helleristninger i de mange huler, hvilket er et vidnesbyrd om de tidligste indbyggere i Cederberg. På en god dag har du mulighed for at spotte de sky bavianer, bukke, ræve, karacaler, surikater, honninggrævlinger, leoparder og sjakaler.

Vandreture, cykling, bådture, gårdbesøg, udflugter til steder med klippekunst, solnedgange og stjernekiggeri

Oplev Cederberg Mountains’ barske skønhed med Cederberg Ridge Wilderness Lodge som dit luksuriøse udgangspunkt. På lodgen kan du slentre rundt i citrus- og vindrueplantagen, mens du bliver klogere på arbejdet i de regionale landbrug. Du kan også udforske vildmarken på mountainbike eller tage på guidede vandreture på de adskillige kultur- og naturstier. I foråret kan du glæde dig til at blive forkælet med et smukt tæppe af den særegne og farverige vegetation, fynbos, og andre vilde blomster, der dækker landskabet. På Clanwilliam Dam er der mulighed for at tage på afslappende solopgangs – og solnedgangssejladser, og du kan betragte den ældgamle klippekunst, der findes overalt i regionen. Du kan også dyrke en lang række vandsportaktiviteter. Forstå historien om de oprindelige folk i det sydlige Afrika på en vandretur på Sevilla Rock Art Trail, der krydser ni enestående steder med bushmen-kunst. Hvis du er eventyrlysten, skal du ud på de udfordrende stier, der fører til de populære attraktioner som Maltese Cross og Wolfberg Cracks. Besøg den familieejede Skimmelberg Farm i nærheden og få et indblik i produktionen af de to tetyper, Rooibos og Buchu. Tag med ud på en hyggelig picnic i bushen, hvor du kan betragte solnedgangen over de dramatiske Cederberg Mountains. Tilbage på lodgen, siddende omkring et knitrende bål, lytter du til historier om landet og nyder at kigge stjerner med den sydlige halvkugles stjernebilleder.

Dag 10 – 12: Vinlandet

Du forlader området med det udryddelsestruede Clanwilliam-cedertræ, og sætter kurs mod fantastiske, kulinariske oplevelser omkring Stellenbosch og Franschhoek. Køreturen på små fire timer bringer dig til boutiquehotellet Clouds Estate, hvor du skal bo i to nætter. Det ligger i hjertet af de vidunderlige vinområder, og byder på en fantastisk udsigt over Drakenstein og Simons Mountain.

Her er der masser af muligheder for at nyde et godt glas vin. Vinlandet er et af de allersmukkeste områder i Sydafrika, og her produceres nogle af de bedste vine i verden, som du kan prøvesmage på dine vingårdsbesøg. Regionen er også kendt for sine fremragende restauranter med lokale og internationale retter. Nyd vandreture gennem idylliske landskaber eller tag med på en ballonflyvning. Selvom Stellenbosch er den ældste, europæiske bosættelse i Sydafrika efter Cape Town, føler byen sig som den yngste. Den er fyldt med liv og vitalitet, der i høj grad skyldes de studerende, der går på det kendte universitet. Nabobyen Franschhoek (eller ”det franske hjørne”) er en smuk, historisk by, der hylder huguenotflygtningene, som flygtede hertil i det 17. århundrede fra Frankrig, og blev tildelt landbrugsjord.

Vinsmagning på hesteryg

Oplev de flotteste scenerier i Franschhoek Towns vinmarker på hesteryg. Den naturskønne ridetur fører dig gennem vidtstrakte vinmarker, skove og over bjergpas, og leder til to af Franschhoeks mest berømte vinmarker, Rickety Bridge Winery og Mont Rochelle. På Rickety Bridge vil du have fornøjelsen af at smage nogle af de fineste vine, mens du nyder lækre hjemmelavede retter fra stedets bistro-menu. Fortsæt rideturen over det kølige bjergterræn til Mont Rochelle Wine Estate, hvor der venter en rundvisning i den 150 år gamle vinkælder. Vælg mellem de bedste vine fra deres gulv-til-loft vinreoler med lækre flasker. Du vil også være vidne til den spændende proces med vinfremstilling, lige fra drue til glas. Efterfølgende er du inviteret på en berigende vinsmagningsoplevelse.

 Oplev Vinlandet

Oplev de smukke, vinproducerende områder omkring de bjergrige byer Paarl, Stellenbosch og Franschhoek, som alle ligger i Boland-regionen. Besøg blandt andet Lanzerac Wine Estate i Stellenbosch, der er hjemsted for verdens første flaske Pinotage. Og smag alle de andre fornemme vine i prøvesmagningsrummet med den betagende udsigt over dalen. Fra Klein Lanzerac Equestrian Club kan du tage på ridetur i de omkringliggende naturreservater på de fantastiske skovstier og langs floderne. Smag de fineste Syrah-, Cabernet- og Merlot-vine i Rust en Vrede, og nyd det klassiske franske køkken i kælderen fra 1785, der betragtes som et nationalt monument. Forkæl dig selv i den udendørs havespa, svøm i vingårdens dam og gå en tur i den vidtstrakte frugt- og grøntsagshave i Babylonstoren - en af de ældste kaphollandske ejendomme. Betragt den omhyggeligt kuraterede, sydafrikanske kunstsamling og udforsk vingården og parkerne med springvand og bassiner i Delaire Graff. Eller tag på vandretur gennem bakkelandskaberne, dalene og vinmarkerne på Sir Richard Bransons ejendom, Mont Rochelle.

Dag 12 – 14: Walker Bay

På køreturen til Walker Bay, der tager et par timer fra Vinlandet, passerer du Groenlandberg Nature Reserve og Hottentots Nature Reserve, der begge er drømmesteder for vandrere og naturelskere. Du skal bo to nætter på boutiquehotellet Cliff Lodge Ocean Front Retreat. Det ligger direkte på klipperne, lige over havet og omgivet af uspoleret natur, og med en betagende udsigt over Walker Bay.

Beliggende tæt på en af Sydafrikas travleste byer, oplever du her de barske bjergkæder, fynbos og bølgende hvede- og rapsmarker. Og så er Walker Bay det perfekte sted til hvalsafarier. Her kan du nyde de fremragende udsigter langs kysten, tage på fluefiskeri, sejle ud i solnedgangen på en bådtur eller dykke med hajer i hajbur. Foretrækker du at holde dig på landjorden, er det intet problem. Der er forskellige sportsgrene og aktiviteter, du kan deltage i, såsom ridning, golf og 4x4-kørsel. Eller du kan slappe af i de naturlige varme kilder, og ikke mindst udforske vinen og maden i Walker Bay righoldige udvalg af specialiserede caféer og restauranter.

Hvalsafari

Nyd den utrolige oplevelse af at spotte hvaler i deres naturlige miljø fra båd. Bliv fortryllet af landskabet med de hvide sandstrande, klippefyldte kyststrækninger og de majestætiske Cape Mountains på disse ture, der gennemføres fra juni til december. Hvalsafarier giver dig chancen for at se det storslåede dyreliv i havet på tæt hold. Du kan blandt andet opleve havets ”Big Five”, der omfatter hvaler, delfiner, pingviner, pelssæler og ikke mindst den store, hvide haj. Oplevelsen bliver endnu mere spændende, når hvalerne oftest bliver nysgerrige og kommer helt tæt på båden. Det er et eventyr, du vil huske resten af livet.

Dag 14: Afrejse fra Cape Town

 På rejsens sidste dag kører du til lufthavnen i Cape Town, hvilket tager et par timer. Her returnerer du din udlejningsbil, hvorefter flyrejsen starter hjem mod Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse i Sydafrika ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

15 dage fra 29.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 29.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 8.000 pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Tilpas rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika - Franschhoek Wine Tram

Vintur i Franschhoek

Tag med Franschhoek Wine Tram, der fører dig gennem vinområdet Franschhoek Valley i Sydafrika.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Walk to Freedom

Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Vin og hvaler

Oplev hvalerne langs Sydafrikas sydkyst, og nyd områdets gode vine på denne heldagstur.

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Vinlandet for de eventyrlystne

Forude venter en privat guidet heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

I helikopter over Victoria Falls

Oplev det smukke Victoria Vandfald fra luften på en tur i helikopter.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Guidet tur ved Victoria Falls

Tag med på en guidet tur til Victoria Falls og oplev de enorme vandmasser der buldrer mod afgrunden.

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Heldagstur ad Panoramaruten

Nyd Panoramarutens skønne natur på denne private heldagstur med guide ad en af Sydafrikas smukkeste ruter. 

Sydafrika - Cape Town - haj

Dykning i hajbur ved Cape Town

I dag får du mulighed for at opleve de store smukke hvidhajer ud for kysten ved Cape Town.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Besøg Soweto

Denne tur til Soweto tager dig til flere steder af historisk betydning samt Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikat-safari

Tag med på en morgensafari, og oplev surikattene kigge frem fra deres skjul for at suge solen første stråler til sig.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma-middag og underholdning

Tag med til en festlige boma-middag, der giver dig indblik i den lokale zimbabwiske kultur.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

 • Oplev ”The Big Five” i Eastern Cape Game Parks
 • Få spektakulære dyreoplevelser og luksus i Kruger
 • Udforsk Madikwes utrolige, naturlige mangfoldighed

15 dage fra 60.300 kr pr. person

Sydafrika: Western og Northern Cape

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

 • Udforsk det enestående og naturskønne Drakensberg
 • Kør langs kysten til det krystalklare Indiske Ocean
 • Oplev Sydafrikas fantastiske, vilde dyreliv ved Kruger

20 dage fra 37.350 kr pr. person

Sydafrika: Western & Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape

 • Udforsk mangfoldige og farverige Cape Town
 • Tag på hvalsafari og svøm med sæler
 • Nyd de kulinariske eventyr i Vinlandet

15 dage fra 29.500 kr pr. person

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Cape Town og vinlandet
 • Big five safari i Kruger National Park
 • Afslapning på smukke Mauritius

16 dage fra 48.500 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person

Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra 34.650 kr pr. person

Sydafrikas højdepunkter

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra 38.250 kr pr. person