70125011 Få et tilbud
Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika

Denne rejse er perfekt for dig der ønsker at opleve det bedste af Sydafrika med pulserende storbyliv, flotte vinområder og uforglemmelige safarioplevelser.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra 34.650 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika. Du starter din rejse med fire nætter i vidunderlige Cape Town, hvor du har mulighed for at udforske den smukke storby på egen hånd.

Vinlandet

Efterfølgende fortsætter turen i lejet bil til Stellenbosch, som byder på nogle af Sydafrikas ældste og mest udsøgte vinområder. Her har du mulighed for at komme helt tæt på de enestående vinmarker, smage på den lokale vin og sludre med de passionerede vinbønder.

Safari i Timbavati Private Nature Reserve

Derefter venter en safarioplevelse i verdensklasse, når du bliver transporteret videre til Timbavati Private Nature Reserve, hvor der venter en storslået natur og et fantastisk dyreliv.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Kort

Denne rejse er perfekt for dig der ønsker at opleve det bedste af Sydafrika med pulserende storbyliv, flotte vinområder og uforglemmelige safarioplevelser.

Dag 1: Afrejse Danmark

Fra Danmark går turen mod Sydafrika.

Dag 2: Ankomst Sydafrika

Du ankommer til Sydafrika, som siges at være en af verdens allersmukkeste byer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så rejsen foregår oftest uden jetlag. Du afhenter din lejebil og kører ind til centrum, hvor du indlogeres på et centralt beliggende hotel.

Dag 3-5: Cape Town

Tre hele dage har du til rådighed i den fantastiske storby, hvor mulighederne for oplevelser er mange. Cape Town byder på mange forskellige turistattraktioner, hvor en af de mest populære er Victoria & Alfred Waterfront, hvor du finder en helt speciel stemning – især om aftenen. Her kan du udforske de store indkøbscentre, markeder, teatre, restauranter, barer, hoteller samt South African Maritime Museum.

Du kunne også tage svævebanen op til Table Mountain, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt over byen eller begive dig ud på en sejltur til fængselsøen Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i 27 år.

En anden mulighed er at besøge en af byens mange Townships, hvor du oplever de forhold, størstedelen af Cape Towns befolkning lever under. På trods af omstændighederne og fattige leveforhold, vil du opleve en helt unik livsglæde og entusiasme, som det sydafrikanske folk besidder. Hvis du ønsker at opleve en Township, bør det foregå på en arrangeret tur og ikke på egen hånd.

Dag 6: Cape Town – Stellenbosch

Om morgenen begiver du dig videre mod Vinlandet og Stellenbosch. En smuk køretur venter forude nå du suser mod Stellenbosch enestående landskaber, spændende kultur, samt smukke og historiske vingårde. Der findes mere end 100 vingårde i området, så der skulle være gode muligheder for at smage den lokale vin og få en sludder med en af de passionerede vinbønder.

Dag 7-8: Stellenbosch

To hele dage har du til rådighed i vidunderlige Stellenbosch, hvor du har god tid til at besøge områdets mange vingårde og udforske den storslåede natur med dramatiske bjerge, bløde bakker, grønne dale og vidtstrakte vinmarker. Du kunne også lægge vejen forbi den nærliggende by Franschhoek som, udover sine prisvindende vine, også er kendt for sin franske kulturarv. Her kan du blandt andet finde mange glimrende restauranter, der byder på en lang række franske delikatesser eller besøge en af de mange spændende vingårde i området, som fx Boschendale og Plaisir de Merle.

Dag 9-11: Timbavati

Efter morgenmaden går turen tilbage mod Cape Town, hvor du afleverer din lejebil i lufthavnen og flyver videre mod Hoedspruit. Her venter tre dages intens safari på Shindzela Tented Bush Camp i Timbavati Private Nature Reserve, der er en del af Kruger National Park. Allerede den første dag venter en eftermiddagssafari, så du kan allerde i dag se frem til store natur og dyreoplevelser. På Shindzela Tented Busch Camp kan du se frem en traditionel Kruger safarioplevelse i smukke omgivelser og med gode chancer for at opleve The Big Five. Der indgår to safari per dag og du kan vælge mellem safari i firehjulstrækker eller på gåben. Shindzela Tented Bush Camp er en familieejet lodge i Timbavati Parivate Nature Reserve. Lodgen består af syv permanente safaritelte med eget bad, wifi og altan.

Dag 12: Afrejse Sydafrika

Det er blevet tid til at tage afsked med Timbavati, hvor turen går mod lufthavnen og din hjemrejse mod Danmark begynder.

Dag 13: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

13 dage fra 34.650 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

fra kr. 34.650 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 4.000 - 8000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flybillet fra København til Cape Town og hjem fra Hoedspruit
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 8 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri km, GPS og alle forsikringer
 • 4 nætter på guest house i Cape Town inkl. morgenmad
 • 3 nætter på guest house i Stellenbosch inkl. morgenmad
 • Indenrigsflyvning fra Cape Town til Hoedspruit
 • Transport fra Hoedspruit lufthavn til Shindzela Tented Bush Camp t/r
 • 3 nætter på Shindzela Tented Bush Camp inkl. alle måltider samt 2 safari-aktiviteter pr. dag
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika - Franschhoek Wine Tram

Vintur i Franschhoek

Tag med Franschhoek Wine Tram, der fører dig gennem vinområdet Franschhoek Valley i Sydafrika.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Walk to Freedom

Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Vin og hvaler

Oplev hvalerne langs Sydafrikas sydkyst, og nyd områdets gode vine på denne heldagstur.

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Vinlandet for de eventyrlystne

Forude venter en privat guidet heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

I helikopter over Victoria Falls

Oplev det smukke Victoria Vandfald fra luften på en tur i helikopter.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Guidet tur ved Victoria Falls

Tag med på en guidet tur til Victoria Falls og oplev de enorme vandmasser der buldrer mod afgrunden.

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Heldagstur ad Panoramaruten

Nyd Panoramarutens skønne natur på denne private heldagstur med guide ad en af Sydafrikas smukkeste ruter. 

Sydafrika - Cape Town - haj

Dykning i hajbur ved Cape Town

I dag får du mulighed for at opleve de store smukke hvidhajer ud for kysten ved Cape Town.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Besøg Soweto

Denne tur til Soweto tager dig til flere steder af historisk betydning samt Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikat-safari

Tag med på en morgensafari, og oplev surikattene kigge frem fra deres skjul for at suge solen første stråler til sig.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma-middag og underholdning

Tag med til en festlige boma-middag, der giver dig indblik i den lokale zimbabwiske kultur.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

 • Oplev ”The Big Five” i Eastern Cape Game Parks
 • Få spektakulære dyreoplevelser og luksus i Kruger
 • Udforsk Madikwes utrolige, naturlige mangfoldighed

15 dage fra 60.300 kr pr. person

Klassiske Sydafrika

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

 • Udforsk det enestående og naturskønne Drakensberg
 • Kør langs kysten til det krystalklare Indiske Ocean
 • Oplev Sydafrikas fantastiske, vilde dyreliv ved Kruger

20 dage fra 37.350 kr pr. person

Sydafrika: Western & Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape

 • Udforsk mangfoldige og farverige Cape Town
 • Tag på hvalsafari og svøm med sæler
 • Nyd de kulinariske eventyr i Vinlandet

15 dage fra 29.500 kr pr. person

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Cape Town og vinlandet
 • Big five safari i Kruger National Park
 • Afslapning på smukke Mauritius

16 dage fra 48.500 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person

Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra 34.650 kr pr. person

Sydafrikas højdepunkter

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra 38.250 kr pr. person