70125011 Få et tilbud
Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Tre forskellige fantastiske safarioplevelser på én rundrejse i Sydafrika. Det er det, denne spændende tur til reservaterne Eastern Cape Game Parks, Kruger og Madikwe byder på.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 60.300 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser. Her har du den ultimative safarirejse til Sydafrika, der bringer dig til hele tre fantastiske reservater og nationalparker: Eastern Cape Game Parks, Southern Kruger og Madikwe. De byder hver især på enestående safarioplevelser, der rummer alt det, som eventyrlystne safarientusiaster ønsker sig.

Eastern Cape, Amakhala Bush Lodge

I Eastern Cape Game Parks bor du på en luksuriøs lodge, der er omgivet af bush og med udsigt over et vandområde, som tiltrækker masser af dyreliv. Parkerne er malariafri steder, og derfor ideelle for familier, som vil opleve The Big Five. De smukke, naturskønne og langstrakte vidder er ikke kun tilholdssted for de berømte dyrearter, men også de mere sky væsner som hyæner og ræve. Her er også masser af fugle og insekter.

South Kruger, Notten’s Bush Camp

Kruger National Park er den mest kendte park i Sydafrika, og samtidig indbegrebet af safarioplevelser i Afrika. Den er rig på stolte løver, store elefantflokke og tusindvis af andre dyr, der bevæger sig rundt på savannerne, i skovene, langs floderne og ved bjergene. De private vildtreservater, der grænser op til Kruger National Park, byder på fremragende muligheder for at iagttage dyrelivet, og er samtidig helt ideelle til alle, der søger eksklusive, luksuriøse og anderledes safarioplevelser. Her er safarier i dagtimerne, game drives om natten og spændende ture i bushen til fods, hvor du kommer helt tæt på naturens små mirakler.

Madikwe Game Reserve, Rhulani Safari Lodge

Madikwe Game Reserve rangerer også blandt Sydafrikas bedste safaridestinationer, og er ligeledes et malariafrit reservat. Det ligger langs landegrænsen til Botswana, og kun 20 kilometer fra hovedstaden Gaborone, i overgangsområdet mellem Lowveld Bushveld og Kalahari Thornveld. Her finder du en utrolig mangfoldighed af dyre- og plantearter fra de to forskellige økosystemer. Landskabet vil uden tvivl tiltale dig med den meget unikke blanding af store, åbne græssletter og frodige skovområder, der ligger mellem rå bjergkæder og stejle klipper. Her kan du nemt spotte en lang række dyr, da landskabet er et ideelt sted at se vildt.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tre forskellige fantastiske safarioplevelser på én rundrejse i Sydafrika. Det er det, denne spændende tur til reservaterne Eastern Cape Game Parks, Kruger og Madikwe byder på.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Port Elizabeth i Sydafrika.

Dag 2-5: Eastern Cape Safari

Der er arrangeret transport fra Port Elizabeth til Eastern Cape Game Parks af vores lokale repræsentant. Her skal du bo tre nætter på Amakhala Bush Lodge, der er beliggende ud til en dal i Amakhala Game Reserve. Skjult i den afrikanske bush, falder denne luksuriøse lodge i med omgivelserne, og har samtidig udsigt over et vandområde, som tiltrækker masser af dyreliv.

Eastern Cape Game Parks omkring Port Elizabeth er malariafri safaristeder, og er derfor ideelle for familier, som vil opleve The Big Five. Det meget varierede landskab spænder fra den tørre, øde Great Karoo til den grønne og frodige Wild Coast. Oplev elefanterne i Addo Elephant National Park. De trækker ned til vandhullerne på helt bestemte tidspunkter, og derfor er der stort set garanti for at se dem året rundt. De andre dyr i parken er blandt andet løver, leoparder, sorte næsehorn, bøfler, zebraer, vortesvin og antiloper. Ud over Addo Elephant National Park og Amakhala, er der en række andre fremragende, private vildtreservater i området, herunder Kariega, Shamwari, Samara og Kwandwe, der byder på meget eksklusive safarioplevelser. 

 

Game drive fra Amakhala Bush Lodge

Kom bag Eastern Capes hemmeligheder med et spændende game drive fra Amakhala Bush Lodge. Du tager afsted fra lodgen i en åben Land Rover med en erfaren ranger, hvor du skal udforske Amakhala Game Reserve. Begrænset til grusveje, vover I jer dybt ind i hjertet af det dramatiske landskab, der består af bush og savanne, og rummer en bred vifte af planteliv. De smukke, naturskønne og langstrakte vidder er ikke kun tilholdssted for ”The Big Five”, men også de mere sky væsner som hyæner og ræve. Men her er ikke kun pattedyr. Der er masser af fugle og insekter, som du ligeledes kan iagttage, og din guide vil med glæde udpege dem for dig. På din tur lærer du om habitatet og oplever de drillesyge dyr, der er blevet tildelt kælenavne af områdets rangers og guider. 

Halvdagsudflugt, morgen eller aften.

Dag 5–8: South Kruger

Der er i dag arrangeret transport til lufthavnen i Port Elizabeth. Det tager små to timer, hvorefter du påbegynder flyrejsen til det sydlige Kruger via Johannesburg. Samlet tager det tre timer, hvorefter der igen er arrangeret transport, nu til Notten's Bush Camp, hvor du skal bo i tre nætter.

Kruger National Park er indbegrebet af safarioplevelser i Afrika, rig på de stolte løver, elefantflokke og tusindvis af andre dyr, og med et bagtæppe, der skifter mellem savanne, skov, floder og bjerge. Flere forskellige private vildtreservater, der grænser op til eller ligger tæt på Kruger National Park, byder på fremragende muligheder for at observere dyrelivet, og er ideelle til dem, der søger eksklusive, luksuriøse og forskelligartede safarioplevelser. Ud over safarier i dagtimerne, kan du nyde natlige game drives, samt spændende vandreture i bushen, hvor du kan opleve naturens små mirakler. Mange private reservater deler grænse med Kruger National Park, og byder på helt spektakulære dyreoplevelser, kombineret med lodges med førsteklasses komfort. Her kan du eksempelvis se leoparder langs bushens flodbredder.

 

Game drives og bushwalks fra Notten's Bush Camp

Oplev The Big Five på vidunderlige game drives tidligt om morgenen, når dyrene er særligt aktive, og sidst på eftermiddagen, når solen maler horisonten i de mest utrolige farver. Tag også med på de spændende ture om natten, hvor du kan opleve nogle af de dyr, man sjældent ser. Eller stræk benene på en spændende bushwalk med en erfaren guide, der udpeger nogle af naturens mirakler for dig.

Dag 8–11: Madikwe Game Reserve

Der er arrangeret transport fra campen til den lokale lufthavn ved Kruger, hvorfra du flyver til Johannesburg. Derfra er der en delt charterflyvning til Madikwe, som tager en time. Derefter er der transport til Rhulani Safari Lodge, som er beliggende i Madikwe Game Reserve, som er en oase af fred og ro med en spektakulær placering. Du skal bo tre nætter i reservatet.

Her besøger du en af Sydafrikas bedste safaridestinationer, Madikwe Game Reserve, der er et af de få malariafrie reservater i det sydlige Afrika. Reservatet, som ligger langs grænsen til Botswana og 20 kilometer fra Gaborone i overgangsområdet mellem Lowveld Bushveld og Kalahari Thornveld, er hjemsted for en utrolig mangfoldighed af arter fra de to separate økosystemer. Landskabet vil tiltale dig med den unikke blanding af store, åbne græssletter og skovområder med rå bjergkæder og klipper. Du kan nemt spotte en lang række dyrearter her, da landskabet er et ideelt sted at se vildt. 

Game drives fra Rhulani Safari Lodge

Der er så meget at se og udforske i Rhulani Safari Lodge, så du er sikker på, at du får mest muligt ud af din tid i naturen. Begynd din dag med et game drive i det vidtstrakte Madikwe, hvor du kommer tæt på alt lige fra elefanter og bøfler til løver og giraffer. Find også et sted med gode muligheder for at iagttage fugle, og se, hvor mange af de 350 fuglearter i Madikwe du kan få øje på.

Der er flere børnevenlige aktiviteter, der også kan holde de mindste beskæftiget. Senere kan du nyde en cocktail omkring swimmingpoolen efter en forfriskende dukkert, og du kan afslutte din dag med et måltid under den sydafrikanske himmel efterfulgt af stjernekiggeri.

Dag 11: Afrejse fra Madikwe/Sydafrika

Der er arrangeret transport fra flyvepladsen, derefter starter flyrejsen hjem mod Danmark.

Dag 12: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse i Sydafrika ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

15 dage fra 60.300 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 60.300 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 8.000 pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Sydafrika tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • Alle indenrigs flyrejser i Sydafrika
 • 3 overnatninger på Amakhala Bush Lodge (telt) inkl. helpension + safari
 • 3 overnatninger på Notten’s Bush Camp (Suite) inkl. helpension + safari
 • 3 overnatninger på Rhulani Safari Lodge (Standard Chalet) inkl. helpension + safari
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit lodge/hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika - Franschhoek Wine Tram

Vintur i Franschhoek

Tag med Franschhoek Wine Tram, der fører dig gennem vinområdet Franschhoek Valley i Sydafrika.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Walk to Freedom

Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Vin og hvaler

Oplev hvalerne langs Sydafrikas sydkyst, og nyd områdets gode vine på denne heldagstur.

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Vinlandet for de eventyrlystne

Forude venter en privat guidet heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

I helikopter over Victoria Falls

Oplev det smukke Victoria Vandfald fra luften på en tur i helikopter.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Guidet tur ved Victoria Falls

Tag med på en guidet tur til Victoria Falls og oplev de enorme vandmasser der buldrer mod afgrunden.

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Heldagstur ad Panoramaruten

Nyd Panoramarutens skønne natur på denne private heldagstur med guide ad en af Sydafrikas smukkeste ruter. 

Sydafrika - Cape Town - haj

Dykning i hajbur ved Cape Town

I dag får du mulighed for at opleve de store smukke hvidhajer ud for kysten ved Cape Town.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Besøg Soweto

Denne tur til Soweto tager dig til flere steder af historisk betydning samt Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikat-safari

Tag med på en morgensafari, og oplev surikattene kigge frem fra deres skjul for at suge solen første stråler til sig.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma-middag og underholdning

Tag med til en festlige boma-middag, der giver dig indblik i den lokale zimbabwiske kultur.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

 • Oplev ”The Big Five” i Eastern Cape Game Parks
 • Få spektakulære dyreoplevelser og luksus i Kruger
 • Udforsk Madikwes utrolige, naturlige mangfoldighed

15 dage fra 60.300 kr pr. person

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

 • Udforsk det enestående og naturskønne Drakensberg
 • Kør langs kysten til det krystalklare Indiske Ocean
 • Oplev Sydafrikas fantastiske, vilde dyreliv ved Kruger

20 dage fra 37.350 kr pr. person

Sydafrika: Western & Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape

 • Udforsk mangfoldige og farverige Cape Town
 • Tag på hvalsafari og svøm med sæler
 • Nyd de kulinariske eventyr i Vinlandet

15 dage fra 29.500 kr pr. person

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Cape Town og vinlandet
 • Big five safari i Kruger National Park
 • Afslapning på smukke Mauritius

16 dage fra 48.500 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person

Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra 34.650 kr pr. person

Sydafrikas højdepunkter

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra 38.250 kr pr. person