70125011 Få et tilbud
Drakensberg, Wild Coast og Kruger

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

Oplev det østlige Sydafrika på denne skræddersyede rundrejse, hvor du i bil besøger det naturskønne Drakensberg, de spektakulære kyststrækninger ved Det Indiske Ocean og de enestående naturreservater ved Kruger.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra 37.350 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

Drakensberg, Wild Coast og Kruger. Oplev det østlige Sydafrika på denne skræddersyede rundrejse, hvor du i bil besøger det naturskønne Drakensberg, de spektakulære kyststrækninger ved Det Indiske Ocean og de enestående naturreservater ved Kruger.

Johannesburg & Drakensberg

Din rundrejse starter i dynamiske og kosmopolitiske Johannesburg – i daglig tale Jo’burg – som er Sydafrikas største by. Her afhenter du udlejningsbilen, og kører ud på dit eventyr! Det første stop på rejsen er det nordlige Drakensberg, hvor den naturskønne region byder på masser af udendørs aktiviteter. Derefter kører du videre ned til det sydlige Drakensberg, hvor du kan slappe af i det smukke landskab og udforske det fantastiske bjergområde på storslåede vandreture eller på hesteryg.

Eastern Wild coast

Næste stop på turen er det østlige Wild Coast, der med sine rå kyststrækninger, ældgamle skove, det krystalklare vand, uberørte strande og betagende natur ikke ligner noget andet i verden. Derfra kører du videre til Durban, der er en stor, imødekommende by med smukke strande, der ofte sammenlignes med Miami Beach. Her kan du nyde det tropiske strandliv eller udforske de kendte dykkersteder.

Hluhluwe

Næste stop i Hluhluwe giver dig chancen for at se og opleve “The Big Five” på et game drive. Turen går videre til Piggs Peak, hvor du vil blive forblændet af den naturlige skønhed. Her mødes du af bølgende bakkelandskaber, glitrende vandløb og spektakulære vandfald.

Blyde River Canyon

Næste stop på turen er Blyde River Canyon, der vil tage pusten fra dig med sin storhed og skønhed. Her venter en spektakulær udsigt over områdets imponerende klippeformationer, brusende vandfald og gigantiske, naturskabte jordhuller.

Safari i Kruger National Park

Den fantastiske og spændende rundrejse afrundes i den sydlige del af Kruger, hvor nationalparken er indbegrebet af safarioplevelser i Afrika, hvor du oplever de stolte løver, imponerende elefantflokke og tusindvis af andre dyr, når de bevæger sig over savannen, gennem skovene, langs floderne og oppe i bjergene. Her kan du opleve ”The Big Five” på uforglemmelige game drives, hvor du kører ud tidligt om morgenen, når dyrene er særligt aktive, eller sidst på eftermiddagen, når solnedgangen fuldstændig forvandler savannens farver. Du kan også tage på game drive i de sene nattetimer, eller på en spændende bush walk med en erfaren guide, hvor du til fods oplever naturens vidundere.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev det østlige Sydafrika på denne skræddersyede rundrejse, hvor du i bil besøger det naturskønne Drakensberg, de spektakulære kyststrækninger ved Det Indiske Ocean og de enestående naturreservater ved Kruger.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2 - 4: Det nordlige Drakensberg

Efter ankomsten til Johannesburg afhenter du din bil hos biludlejeren i lufthavnen. Derefter kører du turen mod Northern Drakensberg, hvilket tager dig små fem timer. Du skal bo to nætter på Montusi Mountain Lodge, der ligger på en 1.000 hektar stor ejendom i Kwazulu-Natal Drakensberg.

Se den naturskønne udsigt over bjergene i det sydlige Afrika med de storslåede Drakensberg-bjerge, der tårner sig op over Lesotho og store dele af KwaZulu Natal. På afrikaans betyder Drakensberg ”dragebjerg”, mens det lokale zulufolk kalder det ”uKhahlamba”', som betyder en barriere af spyd. Området uKhahlamba-Drakensberg Park er UNESCO Verdensarvssted med dets rigdom af hulemalerier. Der er mere end 3.000 individuelle malerier og tegninger, spredt på over 600 steder. Den fantastisk naturskønne region byder på masser af udendørs aktiviteter, blandt andet vandreture og ridning. Det centrale Drakensberg rummer den største nationalpark i området, Giant's Castle Game Reserve.

 

Oplev det nordlige Drakensberg

Kør op til det idylliske, nordlige Drakensberg for et par dage med enten afslapning eller eventyr. Det afhænger helt og holdent af dine ønsker. Gå vandreture, kør mountainbike eller kast dig ud i trailløb på en af de naturskønne ruter rundt på bakkerne eller gennem skovene. Alternativt kan du udforske de smukke stier på hesteryg. Der er flere spændende vandreture at vælge i mellem, såsom fuldmåneruten eller fuglekiggerstien, der ændrer sig fra sæson til sæson. For de eventyrlystne er der en række adventuresportsgrene. Tag en tur i svævebanen, prøv et frit fald med en kæmpe svingtur eller den flyvende trapez - eller måske et bungeejump.

Hvis du foretrækker at tage det stille og roligt, så tilbring en afslappet dag på golfbanen. Spil et spil tennis med andre rejsende, og køl senere ned med en dukkert i swimmingpoolen. Fiskeentusiaster kan nemt få tiden til at gå med fluefiskeri efter regnbueørreder.

Dag 4 – 6: Det sydlige Drakensberg

I dag går turen fra det nordlige til det sydlige Drakensberg. Køreturen tager små fem timer og bringer dig til Underberg-regionen, hvor du skal bo to nætter på Elgin Guesthouse ved foden af Drakenbergs-bjergene. Udforsk den mindre besøgte og mere fredfyldte sydlige del af de betagende Drakensberg-bjerge i KwaZulu Natal i Sydafrika. Slap af i det smukke landskab ved foden af bjergene, og tag på opdagelse i det fantastiske bjergområde på en storslået vandretur eller på hesteryg. Der er oven i købet mulighed for at tage på en flerdages ridetur i Lesothos spektakulære og fjerntliggende Sehlabathebe National Park. 

Udflugter 

Heldagstur til Sani-passet

Sani-passet var i tidernes morgen en ridesti, der gjorde det muligt for Basotho-folket at transportere deres uld og øvrige varer til og fra det østlige højland, Lesotho og Kwazulu Natal. Tag afsted med erfarne guider, der ledsager dig på en 4x4-safari gennem de spændende landskaber i Sani Pass. Du passerer de maleriske vægge af sandsten og bevæger dig langs bugtende floder ved Drakensbergs stejle bjergsider. På toppen af Sani-passet kan du nyde de betagende naturscenerier under dig. Køreturen fører dig til den højest beliggende pub i Afrika, samt til et levende museum, der giver dig mulighed for at forstå den righoldige afrikanske bjergkultur. Turen går tilbage gennem det bjergrige terræn og forbi bakker og klipper, når kursen er sat mod Sydafrika.

Dag 6 – 9: Det østlige Wild Coast

I dag kører du til den østlige del af The Wild Coast Region. Det er en tur, der skal afsættes cirka syv timer til. Du skal bo tre nætter på N'taba River Lodge, der ligger i et frodigt område ved Umzimvubu-floden i Port St John.

En barsk kyststrækning, ældgamle urskove, krystalklart vand, uberørte strande og en unik natur er noget af det, der gør The Wild Coast til noget helt særligt i verden. Den betagende natur giver dig både mulighed for et tilbagelænet ophold med de charmerende badebyer lige uden for døren, og for nogle aktive dage med de mange smukke vandreruter. Uanset hvad, kan du her nyde et vidunderligt ophold, langt væk fra de mange turister.

Dag 9 – 10: Durban

Dagens køretur til Durban tager fem til seks timer. Her skal du bo en enkelt nat på Fairlight Beach House, der ligger i den fredfyldte by Umdloti på kwa-Zulu Natals østkyst.

Durban er en sprudlende, imødekommende by med smukke strande, og derfor ofte sammenlignet med Miami Beach. Det, der virkelig adskiller Durban fra andre sydafrikanske byer, er den mangfoldige, etniske sammensætning. Mere end halvdelen af Durbans indbyggere er zuluer, og næsten en femtedel af befolkningen består af indere, hvilket skaber en farverig og levende kulturel cocktail. Besøg det spændende indiske kvarter med det travle marked, og udforsk de betagende landskaber i de omkringliggende områder som The Valley of a Thousand Hills. Nyd de ikke så besøgte tropiske strande ved det nordlige Umhlanga og La Mercy, eller oplev de kendte dykkersteder ved Amanzimtoti, som ligger et par kilometer sydpå.

Dag 10 – 12: Hluhluwe

Efter en enkelt overnatning ved Durban sætter du kurs mod Hluhluwe. Efter tre timers kørsel ankommer du til Falaza Game Park & Spa, der grænser op til St. Lucia, som er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og beliggende i klitterne med udsigt over kyststrækningen og koralrevene ved False Bay. Her skal du bo i to nætter.

Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve ligger i hjertet af Zululand og er kendt for arbejdet med at bevare det af hvide næsehorn. På grund af parkens righoldige planteliv har en række pattedyr, fugle, krybdyr og padder gjort den til deres hjem, og her kan du nemt få øje på The Big Five. Mere end 200 kilometer vej giver dig rig mulighed for at udforske reservatet og iagttage dyrene i ro og mag fra din egen bil. Reservatet tilbyder også guidede vandreture i bushen og har flere vandrestier. Fra observationsstederne har du udsigt over sletten og vandhullerne, så du kan betragte dyrene på nært hold uden at forstyrre dem.

 

Game Drives/Safari 

Tag med på spændende game drives. Enten to på en dag i Falaza Game Park eller et enkelt fuldt game drive i den smukke Hluhluwe National Park. Turen går langt ud i vildmarken på jagt efter The Big Five, der lever i området. Iagttag din guide demonstrere fremragende sporingsevner, hvorefter du bliver taget med ud til udsigtspunkterne, hvor du kan betragte dyrelivet i det ældste, officielt beskyttede vildtreservat i Afrika. Der er gode chancer for at se vilde hunde og gribbe, der er en integreret del af økosystemet i regionen. Kryds det ujævne terræn, mens du indfanger den rå skønhed i denne uspolerede region, der betragtes som udgangspunktet for Operation Rhino, der blandt andet omfattede flytning af 4.000 hvide næsehorn. Tag en pause med forfriskende drinks, og nyd den fantastiske solnedgang, før du kører tilbage til lodgen.

Dag 12 – 14: Piggs Peak

 

Det tager små syv timer at køre fra Hluhluwe til Piggs Peak, hvor du skal bo to nætter på Phophonyane Falls Lodge. Den er beliggende lige i hjertet af naturreservatet af samme navn.

Piggs Peak har altid funklet af den ene eller den anden årsag. Byen ligger i det nordvestlige Swaziland og blev grundlagt i 1884 på grund af sit potentiale inden for guldminedrift, men nu er den vigtigste industri dog skovbrug. I dag er det den naturlige skønhed, der funkler, og du kan forvente bølgende bakkelandskaber, boblende vandløb og spektakulære vandfald. Det er på en af de mest naturskønne veje i Swaziland, at du bevæger dig sydpå mod hovedstaden Mbabane. Det er en ideel kør-selv destination, hvilket gør det til et fantastisk stop på vejen til eller fra Sydafrikas berømte Kruger National Park.

 

Oplev Piggs Peak

Oplev Piggs Peak, der ligger i hjertet af Hhohho-provinsen i Eswatini, der er det tidligere Swaziland. Udforsk det smukke landskab med majestætiske bjerge, vilde bushlands og kløfter, og brølende vandfald. Tag en tur ned til Hawane Dam eller besøg Lion Cavern-regionens ældste jernmalmmine. Bevæg dig videre til Komati-flodkløften og fang den fantastiske udsigt med kameraet. I nærheden kan du også beundre de rå kræfter i det tordnende vandfald, Phophoyane Falls. Der er også mulighed for at tage på en række kulturelle udflugter, der afdækker forskellige vinkler på landlivet i området. Lær at lave den lokale glaskunst på Ngwenya Glass Factory eller brug tid på at betragte Nsangweni Bushman Paintings’ rustikke malerkunst.

Dag 14 – 16: Blyde River Canyon

I dag går rundturen i det sydligste Afrika videre til Blyde River Canyon i det vidunderlige Kiepersol-distrikt, nær Hazyview. Køreturen, som tager små fire timer, bringer dig til The Chestnut Country Lodge, hvor du skal bo i to nætter. Her har du porten til den kendte Panorama Route.

Hazyview er en lille, landlig by, der har fået sit navn fra disen i sommervarmen, og som er kendt for bananproduktion. Du skal opleve Blyde River Canyon - verdens tredje dybeste kløft - hvor millioner af års erosion har skabt dramatiske klippeformationer, eksempelvis de berømte ”Three Rondavels”, som nogle mener, minder om de oprindelige folks hytter. Denne canyon er en del af den berømte Panorama Route, som også omfatter God's Window, the Pinnacle og Bourke's Luck Potholes. 

Oplev Blyde River Canyon 

Oplev Blyde River Canyon i Sydafrika, der vil tage pusten fra dig med sit omfang og skønhed. Her finder du imponerende klippeformationer som Three Rondavels, brusende vandfald i Kadishi Tufa og de gigantiske, naturlige jordhuller i Bourkes Luck Potholes, og ikke mindst et landskab, som byder på spektakulære udsigter. Begiv dig ud på en af de mange vandreruter, hvoraf nogle af turene strækker sig over et par dage. Alternativt kan du tage en helikoptertur og nyde panoramaudsigten fra luften. Eller du kan sejle ned ad den bugtede flod, gøre stop undervejs og besøge naturskønne steder, eller kaste dig ud i riverrafting, hvis du er den mere eventyrlystne type. Dyreelskere vil særligt nyde flodhestestien, hvor du kan udforske floraen og faunaen, og måske oven i købet se en flodhest eller to – naturligvis fra en god og sikker afstand.

Dag 16 – 19: South Kruger

Turen går i dag videre mod Kruger. Det tager et par timer at køre fra Blyde River Canyon til Umkumbe Safari Lodge, som ligger på bredden af Sand River i den sydlige del af Sabi Sands Wild Reserve, der støder op til den berømte Kruger National Park. Her skal du bo i tre nætter.

Kruger National Park er indbegrebet af safarioplevelser i Afrika, rig på de stolte løver, elefantflokke og tusindvis af andre dyr, og med et bagtæppe, der skifter mellem savanne, skov, floder og bjerge. Flere forskellige private vildtreservater, der grænser op til eller ligger tæt på Kruger National Park, byder på fremragende muligheder for at observere dyrelivet, og er ideelle til dem, der søger eksklusive, luksuriøse og forskelligartede safarioplevelser. Ud over safarier i dagtimerne, kan du nyde natlige game drives, samt spændende vandreture i bushen, hvor du kan opleve naturens små mirakler. Mange private reservater deler grænse med Kruger National Park, og byder på helt spektakulære dyreoplevelser, kombineret med komforten på din lodge. Det kan eksempelvis være at se leoparder langs bushens flodbredder.

 

Game drives og bush walks fra Umkumbe Safari Lodge

Oplev The Big Five på vidunderlige game drives tidligt om morgenen, når dyrene er særligt aktive, og sidst på eftermiddagen, når solen maler horisonten i de mest utrolige farver. Tag også med på de spændende ture om natten, hvor du kan opleve nogle af de dyr, man sjældent ser. Eller stræk benene på en spændende bush walk med en erfaren guide, der finder naturens små vidundere for dig.

Dag 19: Afrejse fra Johannesburg

På rejsens sidste dag kører du til lufthavnen i Johannesburg, hvor du returnerer din udlejningsbil. Derefter starter flyrejsen hjem mod Danmark.

Dag 20: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse i Sydafrika ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

20 dage fra 37.350 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 37.350 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 8.000 pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Johannesburg tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • Billeje, inkl. fri km, WiFi og forsikringer
 • 2 overnatninger på Montusi Mountain Lodge (Garden Suite) inkl. halvpension (morgenmad og middag)
 • 2 overnatninger på Elgin House (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på N'taba River Lodge (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Fairlight Beach House (Luxury Double) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Falaza Game Park & Spa (telt) inkl. helpension
 • 2 overnatninger på Phophonyane Falls Lodge (Cottage) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på The Chestnut Country Lodge (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Umkumbe Safari Lodge (Standard Room) inkl. helpension
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika - Franschhoek Wine Tram

Vintur i Franschhoek

Tag med Franschhoek Wine Tram, der fører dig gennem vinområdet Franschhoek Valley i Sydafrika.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Walk to Freedom

Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Vin og hvaler

Oplev hvalerne langs Sydafrikas sydkyst, og nyd områdets gode vine på denne heldagstur.

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Vinlandet for de eventyrlystne

Forude venter en privat guidet heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

I helikopter over Victoria Falls

Oplev det smukke Victoria Vandfald fra luften på en tur i helikopter.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Guidet tur ved Victoria Falls

Tag med på en guidet tur til Victoria Falls og oplev de enorme vandmasser der buldrer mod afgrunden.

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Heldagstur ad Panoramaruten

Nyd Panoramarutens skønne natur på denne private heldagstur med guide ad en af Sydafrikas smukkeste ruter. 

Sydafrika - Cape Town - haj

Dykning i hajbur ved Cape Town

I dag får du mulighed for at opleve de store smukke hvidhajer ud for kysten ved Cape Town.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Besøg Soweto

Denne tur til Soweto tager dig til flere steder af historisk betydning samt Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikat-safari

Tag med på en morgensafari, og oplev surikattene kigge frem fra deres skjul for at suge solen første stråler til sig.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma-middag og underholdning

Tag med til en festlige boma-middag, der giver dig indblik i den lokale zimbabwiske kultur.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

 • Oplev ”The Big Five” i Eastern Cape Game Parks
 • Få spektakulære dyreoplevelser og luksus i Kruger
 • Udforsk Madikwes utrolige, naturlige mangfoldighed

15 dage fra 60.300 kr pr. person

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

 • Udforsk det enestående og naturskønne Drakensberg
 • Kør langs kysten til det krystalklare Indiske Ocean
 • Oplev Sydafrikas fantastiske, vilde dyreliv ved Kruger

20 dage fra 37.350 kr pr. person

Sydafrika: Western & Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape

 • Udforsk mangfoldige og farverige Cape Town
 • Tag på hvalsafari og svøm med sæler
 • Nyd de kulinariske eventyr i Vinlandet

15 dage fra 29.500 kr pr. person

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Cape Town og vinlandet
 • Big five safari i Kruger National Park
 • Afslapning på smukke Mauritius

16 dage fra 48.500 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person

Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra 34.650 kr pr. person

Sydafrikas højdepunkter

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra 38.250 kr pr. person