70125011 Få et tilbud
Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

Den perfekte kombination af storbyferie i Cape Town, skøn mad og vin i Vinlandet, safari ved Kruger National Park og badeferie på smukke Mauritius.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 48.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sydafrika og Mauritius

Sydafrika og Mauritius. Her får du en rejse til Sydafrika og Mauritius med fokus på eventyr og afslapning. Rejsen passer særlig godt til parret, der gerne vil på en oplevelsesrig og romantisk ferie, og alle hoteller og lodges er udvalgt med netop dette for øje.

Cape Town, Vinlandet og Kruger

På rejsen kombineres safari og vinsmagning i Sydafrika med afslapning og romantik på skønne Mauritius. Først venter fire nætter på det luksuriøse The Bay Hotel i en hyggelig forstad til Cape Town, hvorfra du blandt andet kan besøge det smukke Vinland ved Stellenbosch og Franschoek på en guidet tur. Næste stop på rejsen er det charmerende og luksuriøse Motswari Private Game Reserve ved Kruger National Park, hvor der er rigtig gode chancer for at opleve The Big 5 på game drives med dygtige guider. Efter nogle uforglemmelige oplevelser blandt løver og bøfler venter to nætter i Johannesburg med et besøg i townshippen Soweto.

Afslapning på Mauritius

Fra Johannesburg flyver du til Mauritius, hvor du indlogerer dig på det 5-stjernede Paradise Cove Boutique Hotel. De kommende 5 dage kan du bade i det krystalklare vand, lade dig forkæle i spa-afdelingen, tage på sejlture og nyde romantiske middage for to.  Det er freden og roen, der hersker, når du nyder skønne Mauritius  på det 5-stjernede Paradise Cove Boutique Hotel. Dette dejlige feriested, der er forbeholdt voksne, ligger i vandkanten i en afskærmet bugt i det nordlige Mauritius. Romantik og afslapning går hånd i hånd på det idylliske resort, som er fyldt med oplevelser, der er skræddersyede til par.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Den perfekte kombination af storbyferie i Cape Town, skøn mad og vin i Vinlandet, safari ved Kruger National Park og badeferie på smukke Mauritius.

Dag 1: Afrejse Danmark

Rejsen går fra Danmark med natfly mod Sydafrika. Du har en mellemlanding i Europa og er fremme i Cape Town om morgenen den efterfølgende dag.

Dag 2: Ankomst Cape Town / Camps Bay

Velkommen til Cape Town, der af mange anses for at være en af verdens smukkeste storbyer. Ved ankomsten i lufthavnen bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til Camps Bay, der ligger 20 minutters kørsel uden for Cape Town. Du skal bo på det dejlige Camps Bay Resort, som ligger ved den smukke kyststrækning og tæt ved restauranter og caféer.

Dag 3: Cape Town / Camps Bay

Du har hele dagen i dag til at slappe af på hotellet, ved poolen eller i spaen. Eller du kan udforske Camps Bay eller Cape Town på egen hånd. Besøg fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Tag svævebanen til toppen af Taffelbjerget og nyd den fantastiske udsigt over byen. Eller hvad med en udflugt til Kaphalvøen med Kap det Gode Håb, hvor du kan opleve både pingviner og bavianer samt ikke mindst enestående udsigter. Vi anbefaler, at du bestiller eventuelle udflugter hjemmefra, da de hurtigt bliver fyldt op.

Dag 4: Dagstur til Vinlandet

I dag venter gode vine og smuk natur, når du tager på en privat guidet tur til vinområdet Stellenbosch og Franschoek, som ligger øst for Cape Town. I løbet af dagen går ruten til flere forskellige vingårde, hvor du får mulighed for at smage på årets høst, og lære en masse om gårdene, naturen og områdets historie fra din private guide. Inkluderet i turen er også en lækker frokost. Du er tilbage på dit hotel hen på eftermiddagen og kan nyde en god middag i Camps Bay med udsigt over bugten.

Dag 5: Cape Town / Camps Bay

Dagen i dag er til fri disposition, så måske vil du tage et nærmere kig på Cape Towns mange spændende tilbud. Selve Cape Town by byder på mange turistattraktioner, hvoraf den mest kendte er havnefronten, Victoria & Alfred Waterfront. Her finder du specialforretninger og store indkøbscentre, markeder, teatre, biografer, barer, restauranter, hoteller, et akvarium samt South African Maritime Museum. En anden mulighed er at besøge en Township, hvor du kan opleve de forhold, størstedelen af Cape Towns befolkning lever under. På trods af omstændighederne og de fattige leveforhold, vil du mærke den fantastiske livsglæde, som det sydafrikanske folk besidder. Ønsker du at opleve en Township, bør det foregå på en arrangeret tur, ikke på egen hånd.

Dag 6: Cape Town – Hoedspruit / Kruger National Park

I dag forlader du Cape Town og flyver til Hoedspruit, hvor et spændende safarieventyr venter. Ved ankomsten i Hoedspruit bliver du mødt af en chauffør, som kører dig til Lodgen Motswari Private Game Reserve, som er din base de kommende to nætter. Allerede i dag venter det første gamedrive, hvor du kører i safarijeep gennem den skønne natur, på udkig efter The Big 5, som tæller løven, næsehornet, bøflen, elefanten og leoparden.

Dag 7: Kruger National Park / Motswari Game Reserve

Du vågner tidligt om morgenen for at tage på en morgensafari, hvor du får mulighed for at opleve dyrene inden solen står højt på himlen og de søger skygge. Med på gamedrivet er en dygtig guide, som kender området, dyrene og deres adfærd, hvilket øger chancen for at se de mange spændende dyr i fri natur. Du kommer tilbage til lodgen i tid til en dejlig frokost, hvor oplevelserne fra dagens gamedrive kan bundfælde sig. Der venter hele fire safariture under dit ophold på lodgen, og alle måltider er inkluderet. Så alt du skal tænke på er at nyde dagene omgivet af Sydafrikas skønne natur og rige dyreliv.

Dag 8: Kruger National Park - Johannesburg

Efter den sidste morgensafari og morgenmad begiver du dig mod lufthavnen for at flyve til Johannesburg for de kommende to nætter.

Dag 9: Soweto / Johannesburg

Efter morgenmaden bliver du hentet ved dit hotel og kører mod Johannesburgs største township Soweto. Egentlig er Soweto en samling af flere townships, som blev til under apartheid. I løbet af dagen besøger du blandt andet The June 16 Memorial Acre og Morris Isaacson High School, hvor oprøret The Soweto Uprising startede i 1976. Du får også mulighed for at se huset, hvor Nelson Mandela boede i perioden 1946-1962, som i dag er et museum. Du følges med en dygtig guide, der undervejs fortæller en masse om bydelen, områdets historie og de mennesker, der bor der i dag. Efter fire timer vender du tilbage til Johannesburg, og resten af dagen er fri til at slappe af på hotellet eller udforske mere af Sydafrikas største by.

Dag 10: Johannesburg – Mauritis

I dag forlader du Sydafrika for at flyve mod Mauritius. Forude venter herlige strande og afslapning i fantastiske omgivelser, når du skal bo på Paradise Cove Boutique Resort de kommende fem nætter.

Dag 11-14: Mauritius

Hotellet Paradise Cove Boutique Resort er forbeholdt voksne, så her er der god mulighed for at slappe af i rolige og luksuriøse omgivelser. Lad dig forkæle med en spabehandling, spis gode middage på hotellets fire restauranter, og nyd hinandens selskab.  Byen Grand Baie ligger kun 10 minutter væk og tilbyder endnu flere restauranter, hvis du ønsker et større udvalg. Brug dagene i solen, eller prøv kræfter med kajak, pedalbåde, vandski eller tennis. På resortet findes der også en tropisk gårdhave og en smuk infinitypool, som indbyder til afslapning. Dagene flyver afsted, og inden du ser dig om, er det blevet tid til at tage afsked med Mauritius og vende hjem mod Danmark igen.

Dag 15: Afrejse Mauritius

I dag er det blevet tid til at flyve mod Danmark igen.

Dag 16: Ankomst Danmark

Efter en rejse fyldt med eventyr, afslapning og romantiske hoteller lander du i Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

16 dage fra 48.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

fra kr. 48.500 pr. person ved 2 voksne

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Cape Town
 • Transport fra lufthavnen til hotellet i Camps Bay
 • 4 nætter på The Bay Hotel i Camps Bay, Cape Town
 • Privat heldagstur til Vinlandet inkl. vinsmagning og frokost
 • Indenrigsfly fra Cape Town til Hoedspruit
 • Transport fra Hoedspruit lufthavn til Motswari Private Game Reserve t/r
 • 2 nætter på Motswari Private Game Reserve inkl. safarier og måltider
 • Indenrigsfly fra Hoedspruit til Johannesburg
 • 2 nætter på hotel i Johannesburg
 • Privat halvdagstur til Soweto inkl. transport og guide
 • Flyrejse fra Johannesburg til Mauritius
 • 5 nætter på Paradise Cove Boutique Resort, Mauritius inkl. halvpension.
 • Flyrejse fra Mauritius til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation
 • MyPlanet Concierge service, support 24/7 under rejsen
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Sydafrika - Franschhoek Wine Tram

Vintur i Franschhoek

Tag med Franschhoek Wine Tram, der fører dig gennem vinområdet Franschhoek Valley i Sydafrika.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Walk to Freedom

Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Vin og hvaler

Oplev hvalerne langs Sydafrikas sydkyst, og nyd områdets gode vine på denne heldagstur.

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Vinlandet for de eventyrlystne

Forude venter en privat guidet heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

I helikopter over Victoria Falls

Oplev det smukke Victoria Vandfald fra luften på en tur i helikopter.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Guidet tur ved Victoria Falls

Tag med på en guidet tur til Victoria Falls og oplev de enorme vandmasser der buldrer mod afgrunden.

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Heldagstur ad Panoramaruten

Nyd Panoramarutens skønne natur på denne private heldagstur med guide ad en af Sydafrikas smukkeste ruter. 

Sydafrika - Cape Town - haj

Dykning i hajbur ved Cape Town

I dag får du mulighed for at opleve de store smukke hvidhajer ud for kysten ved Cape Town.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Besøg Soweto

Denne tur til Soweto tager dig til flere steder af historisk betydning samt Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikat-safari

Tag med på en morgensafari, og oplev surikattene kigge frem fra deres skjul for at suge solen første stråler til sig.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma-middag og underholdning

Tag med til en festlige boma-middag, der giver dig indblik i den lokale zimbabwiske kultur.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Mauritius: Zilwa Attitude

Mauritius: Zilwa Attitude

 • Miljøbevidst luksus
 • For par og familier
 • Vidunderlige, hvide sandstrand

10 dage fra 20.500 kr pr. person

Mauritius: La Pirogue

Mauritius: La Pirogue

 • For par og familier
 • Vidunderlige, hvide sandstrand
 • Fantastiske golfmuligheder

10 dage fra 25.500 kr pr. person

Mauritius: Shangri-La Touessrok Resort

Mauritius: Shangri-La Touessrok Resort

 • Stilfuld og moderne luksus
 • Guddommelige strande
 • Gourmetoplevelser & golf

10 dage fra 28.000 kr pr. person

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

Sydafrika: De bedste safarioplevelser

 • Oplev ”The Big Five” i Eastern Cape Game Parks
 • Få spektakulære dyreoplevelser og luksus i Kruger
 • Udforsk Madikwes utrolige, naturlige mangfoldighed

15 dage fra 60.300 kr pr. person

Sydafrika og Mauritius

Drakensberg, Wild Coast og Kruger

 • Udforsk det enestående og naturskønne Drakensberg
 • Kør langs kysten til det krystalklare Indiske Ocean
 • Oplev Sydafrikas fantastiske, vilde dyreliv ved Kruger

20 dage fra 37.350 kr pr. person

Sydafrika: Western & Northern Cape

Sydafrika: Western og Northern Cape

 • Udforsk mangfoldige og farverige Cape Town
 • Tag på hvalsafari og svøm med sæler
 • Nyd de kulinariske eventyr i Vinlandet

15 dage fra 29.500 kr pr. person

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

 • 2 kilometer lang paradisstrand
 • Spa, wellness & afslapning
 • Fantastiske spiseoplevelser

10 dage fra 32.500 kr pr. person

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

Mauritius: Paradise Cove Boutique Hotel

 • Sol & badeferie
 • Magiske solnedgange
 • Romantik & luksus

10 dage fra 22.500 kr pr. person

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Cape Town og vinlandet
 • Big five safari i Kruger National Park
 • Afslapning på smukke Mauritius

16 dage fra 48.500 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person

Klassiske Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra 34.650 kr pr. person

Sydafrikas højdepunkter

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra 38.250 kr pr. person