^
  • Soweto og Apartheid Museum

    En heldagstur til Soweto som tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

Soweto og Apartheid Museum

På denne heldagstur til Soweto kommer du til at opleve alle de kendte steder og seværdigheder i området, og du lærer på vejen meget mere om deres politiske betydning. 

Soweto er egentlig en samling af flere twonships, der blev til under spartheid i 1930'erne. Boligområder i byen var forbeholdt de hvide, og de sorte blev flyttet til udkanten af byen til det, vi i dag kender som Soweto. I dag bor her over 2 millioner mennekser.

Du bliver hentet af en bus på dit hotel i Johannesburg. Turen tager dig blandt andet til The June 16 Memorial Acre ved Morris Isaacson High School, hvor The Soweto Uprising startede i 1976, samt Nelson Mandelas hus, der i dag går under navnet Mandela Family Museum.

Nyd en god frokost (ikke inkluderet i prisen) på en lokal restaurant, inden det er tid at tage videre til The Apartheid Museum. Museet åbnede i 2001 og giver et godt indblik i, hvordan spartheid i Sydafrika så ud og påvirkede landet. Museet viser også hvordan man i dag arbejder for at skabe et Sydafrika, som inkluderer alle. Museet er turens sidste stop, og bussen kører dig tilbage til dit hotel i Johannesburg. 

Denne tur kan du også få som en privat guidet tur. Spørg en rejsekonsulent om pris.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 750

Prisen inkluderer

  • Entré til Apartheid Museum, Nelson Mandela Museum & Hector Petersen Memorial
  • Besøg ved flere kendte pladser af politisk og historisk betydning 
  • Transport i bus med aircondition
  • Engelsktalande guide
  • Transport

Denne tur kan du også få som en privat guidet tur. Spørg en rejsekonsulent om pris.