^
  • Kap Det Gode Håb

    Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldags tur til Kap Det Gode Håb.

Kap Det Gode Håb

Køreturen fra Cape Town og ned til det berømte Kap Det Gode Håb er en oplevelse i sig selv. På vejen passerer du en række smukke strande ved blandt andet Sea Point, Clifton, Camps Bay og Llandudno. Videre på turen kører du ad vejen ved Chapmans's Peak, som er kendt som en af verdens smukkeste kyststrækninger. Du når til Cape of Good Hope Nature Reserve, som byder på både antiloper, zebror og flere smukke fuglearter. Den største attraktion er dog den sydligste spids, Cape Point, der er Afrikas sydvestligste punkt. Her hæver klipperne sig 249 meter over havets overflade, og du belønnes med en fabelagtig udsigt over havet, der slår mod kysten. I godt vejr kan du være heldig at spotte delfiner, der boltrer sig i havet eller havfugle, som søger efter føde i havoverfladen. Der er lige tid til at tage svævebanen til toppen af Cape Point Peak nær det gamle fyrtårn fra 1857, hvor flere storslåede udsigter venter.

Efter frokost på en nærliggende restaurant (ikke inkluderet i prisen) fortsætter turen til pingvinkolonien ved smukke Boulders Beach og den fantastiske botaniske have i Kirstenbosch.

Denne tur kan du også få som en privat tur. Spørg en rejsekonsulent om pris.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 600

Prisen inkluderer

  • Engelsktalende guide/chauffør
  • Entréer Cape of Good Hope Nature Reserve, Boulders Penguin Colony og Kirstenbosch Botanical Garden
  • Transport i bus med aircondition
  • Afhentning og aflevering ved dit centralt beliggende hotel i Cape Town

Denne tur kan du også få som en privat tur. Spørg en rejsekonsulent om pris.