^
  • Australien - Western Australia - Galah Pink cockatoo
    Rejser til Northern Territory

    Vi sammensætter din rejse til Northern Territory i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Northern Territory

Rejser til Northern Territory med Alice Springs, Ayers Rock/Uluru, Darwin og Kakadu.

Northern Territory, Ayers Rock og Kakadu nær Darwin er indbegrebet af det ægte Australien, hvor solnedgangen maler ørkenen i dybe røde nuancer, og kænguruer dovent søger skygge under gamle træer.

Ayers Rock venter dig i outbacken

Det helt store højdepunkt i Centralaustralien er naturligvis Ayers Rock, eller Uluru som monolitten officielt hedder i dag. Men også The Olgas og Kings Canyon er et besøg værd. Det samme er Alice Springs, der har en unik outback-stemning over sig. Gå ad den udtørrede flod gennem byen, besøg Royal Flying Doctor Service, eller lej cykler i Alice Springs, og tril gennem de storslåede ørkenlandskaber mod MacDonnell Ranges. 

Vandfald og aboriginal art i Kakadu mod nord

Helt andre oplevelser venter på rejser til Darwin. Her er landskaberne mere frodige, og vand i store mængder skaber imponerende vandfald og fantastiske vådområder. Sejl i kano mellem høje klippevægge i Katherine Gorge, og vask rejsestøvet af under et junglevandfald i Litchfield National Park. Men sørg for at gemme så meget tid som mulig til Kakadu National Park, der byder på dramatiske landskaber, et særdeles rigt dyreliv og fantastiske vægmalerier med historier fra tidernes morgen.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Northern Territory i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige Australien rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.