Pas og visum - rejser til Australien

Du skal have visum for at kunne rejse til Australien. MyPlanet gør det nemt og hjælper dig gerne med ETA-visum til Australien. 

 

ETA står for Electronic Travel Authority og indebærer, at de nødvendige informationer (pasnummer, navn, fødselsdato, nationalitet og køn) bliver registreret digitalt hos de australske immigrationsmyndigheder. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi beskytter dine data.

 

Formularen kan kun benyttes af danske, norske og svenske statsborgere. Hvis du er statsborger i andet land, bedes du kontakte din rejsekonsulent hos MyPlanet. Oplysningerne i visum-formularen skal være identiske med oplysningerne i dit pas. Er oplysningerne forskellige, kan du få problemer ved indrejsen i Australien.

 

Et ETA-visum koster kr. 500. Betaling opkræves i forbindelse med betaling af din rejse med MyPlanet.

 

Dit visum udstedes omkring 6 uger før din afrejse til Australien og er gyldigt i 12 måneder efter udstedelse. Visummet er gyldigt for ophold af op til 3 måneders varighed.

I visse tilfælde kan vi ikke udstede dit tre-måneders visum. Du bør derfor gøre rejsekonsulenten opmærksom på, hvis du:

 

  • Er tidligere straffet
  • Har et andet pas end dansk
  • Har pas til flere lande

 

I ovenstående tilfælde anbefaler vi, at du sender din visumansøgning hurtigst muligt. Vi vil derefter forsøge, at udstede dit ETA, og lykkedes dette ikke, henvises du i stedet til Australiens Ambassade. Vi gør ligeledes opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at du får visum, dette er alene de australske myndigheders beslutning.

 

Udfyld formularen nedenfor og afslut med at trykke ”Indsend”.

Formularen skal udfyldes én gang per rejsende.

Customer Details
Other passport
Name change
name change 2

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.