Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

Denne rejse tager dig fra Australiens smukke storby Sydney til tropiske paradisøer i Stillehavet om bord på krydstogtskibet Celebrity Solstice.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

 

18 dage fra kr. 25.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Din rejse begynder i fantastiske Sydney; Australiens største og mest berømte by. Her finder du blandt andet Utzons Operahus, Sydney Harbour Bridge, Bondi og Manly Beach, Circular Quay og meget mere. Du har hele fire dage til at udforske alt hvad denne fantastiske by har at byde på. For et godt overblik over byen kan du tage på en guidet byrundtur. En dagstur til den smukke nationalpark Blue Mountains lige uden for Sydney indgår også i rejsen.

Efter Sydney venter nogle skønne dage i Stillehavet om bord på Celibrity Cruises skib Celebrity Solstice. Skibet har et bredt udvalg af aktiviteter og faciliteter. Der er noget for alle aldre. Udover de sjove oplevelser ombord venter der dig en række spændende stop undervejs, hvor du får indblik i lokale kulturer og kan nyde nogle afslappende timer på de smukke strande.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Krydstogt 1.jpeg
Krydstogt - luksus og eventyr for alle

Hvad er det ved krydstogter, du så godt kan lide?

”Jeg har altid rejst meget i vestlige lande som Australien, New Zealand, USA og Canada. Så at komme på krydstogt til steder som Caribien og Mexico er jo vildt eksotisk for mig. Jeg kan godt lide, at det er trygt at rejse, og den mulighed giver krydstogtet mig. Der er styr på alt, og jeg skal bare følge med og tage alle oplevelserne til mig. Det er helt perfekt.

Og så elsker jeg morgnerne ombord. Jeg vågner altid tidligt, og når man er på krydstogt, har det sine fordele. Jeg bestiller altid en kahyt med balkon, for der er bare ikke noget bedre end at stå op og liste ud på balkonen med en kop kaffe, mens resten af familien sover. Solen kravler langsomt op over horisonten, mens skibet stille glider ind i havnen, hvor nogle få morgenfriske er ved at stille an til dagens besøgende. Forventningerne vokser, og jeg kan sidde i ro og mag og glæde mig til dagens eventyr. En morgen gik jeg en morgentur på skibet, og det var også en skøn oplevelse. Der var stadig helt stille på dækket bortset fra nogle enkelte kinesere på jagt efter det perfekte billede af solopgangen, og de obligatoriske rygere, der sad og nød udsigten. Det blev til intet mindre end 35 runder på løbebanen, mens der stille og roligt blev liv på skibet igen.

Hvem har du været på krydstogt sammen med?

”Mit første krydstogt var sammen med en god veninde i Bahamas. Vi sejlede med et af de mindre skibe, men alligevel var jeg vildt imponeret over skibet og de mange muligheder for oplevelser i land. Det måtte jeg prøve igen, så jeg slæbte min kæreste med på et krydstogt til Jamaica, Mexico og Haiti. Så blev det endelig børnenes tur til at prøve det. Vi rejste fra New Orleans til Mexico, Honduras og Belize, og de elskede det! Min seneste tur gik igen til Caribien, og om et par måneder tager vi alle sammen afsted igen til Bahamas og Haiti.

Alle, jeg har rejst med, har været ret vilde med krydstogt-rejseformen af forskellige grunde. Krydstogt er nemlig for alle. Celebrity Cruises egner sig for eksempel godt til ældre mennesker og par, mens andre rederier er rigtig gode til børnefamilier. For eksempel Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean. Det handler om at finde det rette skib og den rette rute.

Hvilke oplevelser i land har gjort størst indtryk på dig?

”Jeg nyder tiden på skibet, men for mig er det primært oplevelserne i land, der gør krydstogtet til en god rejseform. I Mexico var vi på en udflugt, hvor vi blandt andet besøgte en lokal familie. Jeg var meget optaget af det og nød oplevelsen. Men Jens på 9 år var ikke så let at imponere. Han konstaterede tørt ”Mor, er du klar over, at den her tur har kostet 4.200 kr. for os alle sammen, og så kan vi ikke engang forstå, hvad de siger!”

Den store legeplads på vandet ud for en smuk mexicansk strand faldt mere i drengenes smag. Vi faldt i snak med en guide om, hvor det mon var bedst at snorkle efter fisk, og så endte han med at trække afsted med de to drenge i hver deres badering. De kom helt ud til det yderst rev, og havde en fantastisk dag! Udflugten ind i Honduras’ jungle, hvor vi så både aber, papegøjer og varaner i det fri, var vi også alle enige om, var en ret vild oplevelse.

Jeg plejer at booke udflugterne hjemmefra, og ofte går jeg efter dem som rederierne selv anbefaler. På den måde er jeg sikker på, at der er plads på udflugterne, og vi har noget at glæde os til. Eller det vil sige, at jeg har noget at glæde mig til. For drengene vil helst bare være på skibet, hvis de selv kunne vælge.”

Hvad synes børnene om at være på krydstogt?

”Børnene er vilde med det. Det er jo lidt som en charterrejse men med flere oplevelser undervejs. Vælger du det rigtige skib, så er der et hav af aktiviteter for børn. Der er swimmingpools, spil, teater, legepladser og meget mere.

Vi sad ved det samme bord og spiste de fleste aftener, havde den samme tjener, og Jens spiste pizza med pepperoni hver dag. Skibene er store, men det er bare så trygt og rart for børnene samtidig med, at de er godt underholdt hele tiden. Og bare det at være ombord på så stort et skib er jo en spændende oplevelse for børnene. Især ved indsejlingen til en ny havn er det sjovt at følge med i, hvad der sker på kajen og få de første glimt af, hvad der er for et sted, vi skal opleve.”

Hvorfor skal andre vælge et krydstogt?

Det er nemt, der er god underholdning, du oplever en masse, maden er god, og så er det egentlig en ret luksuriøs måde at rejse på. Som par kan man få en skøn romantisk ferie på et krydstogt. Bestil et værelse med balkon, spis på de fantastiske restauranter, slap af ved poolen, og oplev en masse samtidig. Er du en familie med børn, bør du vælge et skib, der er indrettet til det. Børnene vil elske at udforske skibet, og der er så mange gode aktiviteter for dem. Både hvor der er fart over feltet, men også mere kreative aktiviteter. Ja, der er endda aktiviteter for børn mellem ½ og 3 år og deres forældre. Så mit råd til alle er: Glem alle fordomme og prøv det!

Australien - New South Wales - Blue Mountains 2
Blue Mountains dagstur

En dagstur til Blue Mountains byder på storslåede naturoplevelser og en rigtig god introduktion til Australiens unikke dyreliv. Du bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen, og snart er kursen sat mod naturskønne Blue Mountains cirka halvanden times kørsel vest for Sydney. Dyrelivet i Blue Mountains er utrolig rigt, og der er gode chancer for at se kænguruer, papegøjer og et væld af andre dyr i det fri.

Du besøger blandt andet det spektakulære Wentworth Falls, hvor der er mulighed for at nyde en kop te/kaffe og gå en tur i den storslåede natur. Næste stop er Echo Point og den berømte klippeformation Three Sisters.Turen fortstætter mod byen Katoomba, hvor frokosten nydes på en lokal restaurant.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme tæt på blandt andet koalaer og kænguruer i Featherdale Wildlife Park.

Turen slutter med et 'Harbour Cruise' tilbage til Sydney, hvor du står af ved Circular Quay.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg
Oplev Operahuset i Sydney

Operahuset i Sydney kan opleves på flere forskellige måder. Lad f.eks. MyPlanet arrangere en koncerttur, evt. kombineret med en lækker middag. Du kan også få en grundig guidet tur rundt i bygningen, mens du hører om bygningsværkets fantastiske historie samt et væld af sjove anekdoter. Vi kan sågar arrangere en tur backstage, hvor du får mulighed for at betræde de lokaler, som alverdens berømtheder har opholdt sig i. Kontakt en af MyPlanets rejsekonsulenter, og få arrangeret det helt rigtige besøg i Operahuset.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0
Guidet rundtur i Sydney

Denne tur viser dig Sydneys største seværdigheder, og du får et godt overblik over byen og de omkringliggende områder. Du besøger blandt andet det historiske område, The Rocks, hvorfra du har en fantastisk udsigt mod Operahuset og Harbour Bridge. Fortsæt mod den kendte strand Bondi Beach, hvor der er tid til at nyde panoramaudsigten over stranden, evt. køb en god kop kaffe. Vejen tilbage til Sydney går via Double Bay, Kings Cross og Mrs Macquaries Point for et sidste magisk udsigtspunkt over havnen før du ankommer tilbage i centrum af Sydney.

Kort

Rejsen dag for dag

Denne rejse tager dig fra Australiens smukke storby Sydney til tropiske paradisøer i Stillehavet om bord på krydstogtskibet Celebrity Solstice

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag går du om bord på flyet mod Australien og Stillehavet. Rejsen går via Asien, hvor du kan vælge at gøre stop i et par dage i for eksempel Hong Kong, Dubai, Singapore eller Bangkok.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Når flyet mellemlander i Asien er der mulighed for at strække benene, inden du fortsætter videre mod Australien.

Dag 3: Ankomst Sydney, Australien

Endelig er du fremme i fantastiske Sydney. Du bor på et centralt beliggende hotel og er derfor aldrig langt fra byens seværdigheder og attraktioner, som du har fire dage til at udforske.

Dag 4: Sydney byrundtur

Den bedste måde at få et godt overblik over byen og alle seværdighederne er at tage en guidet byrundtur. Du kommer til byens mest kendte steder som området The Rocks, Darling Harbour, Sydney Operahus, Harbour Bridge og Circular Quay. Du besøger også den kendte strand Bondi Beach, hvor du kan nyde en kop kaffe med udsigt over stranden. Turen tilbage til Sydney går via Double Bay, Kings Cross og Mrs. Macquarie’s Point, hvorfra du har en enestående udsigt til havnen og Operahuset. Denne formiddagstur kan med fordel kombineres med et frokostkrydstogt i Sydney havn.

Dag 5: Sydney og Blue Mountains

I dag går turen til nationalparken Blue Mountains, som er et smukt naturområde, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste. Parken er hjem for mange eukalyptustræer, og når varmen rammer Blue Mountains fordamper olien fra eukalyptustræerne og danner en dis over landskaberne. Denne dis har et blåligt skær, og det er den parken har fået sit navn fra. Du bliver hentet om morgenen ved dit hotel, og derefter går turen over Sydney Harbour Bridge. På vejen op i bjergene gøres der stop, så du kan nyde en kop morgenkaffe i den australske bush, hvor kænguruer, kakaduer og papegøjer holder til. Med lidt held får du nogle at se allerede mens du drikker din morgenkaffe. På denne guidede dagstur kører du i firehjulstrækker, hvilket gør, at du kan komme længere ind i parken end de store turistbusser. Turen går fra klippeformationen Three Sisters, som er et af Australiens mest kendte naturfænomener, til spektakulære kløfter og vandfald. Frokosten bliver serveret på et smukt historisk bjerghotel. Om eftermiddagen går turen til Katoomba, hvor verdens stejleste jernbane afgår fra. Efter Katoomba venter et besøg i Featherdale Wildlife Park, som er hjem for både koalaer og kænguruer. Turen afsluttes med en sejltur tilbage til Sydney og Circular Quay.

Dag 6: Sydney

Du begynder dagen med en guidet rundtur i Sydneys operahus. Efterfølgende har du resten af dagen på egen hånd. Du kan tage færgen ud til Manly Beach, nyde en herlig middag på en af de fantastiske restauranter ved Circular Quay eller besøge Sydney Aquarium. Der findes desuden flere smukke naturområder unden for Sydney, som er et besøg værd. Du kan smage vin på vingårdene i Hunter Valley, eller spejde efter vilde dyr i bushen syd for Sydney. Flere foreslag til udflugter i Sydney kan du se nederst på siden.

Dag 7: Krydstogt i Stillehavet

I dag kan du bruge formiddagen på at nyde de sidste timer i Sydney, inden det er tid til at tage hul på rejsens anden del – nemlig krydstogtet i Stillehavet. Du skal rejse med skibet Explorer of the Seas, som forlader Sydney havn kl. 18:45. Husk, at du skal være klar til at tjekke ind senest nogle timer inden afgang. Når du er kommet om bord kan du finde dig til rette i din kahyt, nyde en drink og forberede dig på det eventyr, der venter dig i Stillehavets øhav.

Dag 8 - 9: Til havs

Du har nu to hele dage til havs, hvor du har mulighed for at udnytte alle de fantastiske faciliteter, som skibet har at byde på. Foruden at nyde solen, poolen og afslapning i en liggestol kan du for eksempel prøve kræfter med klatrevæggen, tage et spil minigolf eller måske løbe en runde på løbebanen. Her findes noget for både store og små lige meget hvor aktiv man ønsker at være. Du kan desuden se frem til underholdning i verdensklasse og et stort udvalg af restauranter.

Dag 10: Nouméa, Ny Kaledonien

Dagens stop, som du ankommer til kl. 8.00, er Ny Kaledoniens charmerende hovedstad Nouméa. Dette er den tredje største ø i Stillehavet, og her finder du blandt andet verdens største lagune og andet største koralrev. Desuden er øen delvis fransk, hvilket betyder at køkkenet er fabelagtigt, og du har aldrig langt til et glas fyldig, fransk vin. Klokken 17.00 sejler du videre mod nye eventyr.

Dag 11: Mystery Island, Vanuatu

Efter en god nattesøvn er du nu nået til den næste paradisø på dit krydstogt; Mystery Island. Du ankommer allerede kl. 8.00 om morgenen og har helt til kl. 17.00 til at nyde denne skønne plet. Øen er ubeboet og ligger i det sydligste Vanuatu, og blev under Anden Verdenskrig brugt som landingsplads for de allierede styrker. I dag finder du kun palmer og skønne, hvide sandstrande. Dette er med andre ord det helt perfekte sted for par, strandelskere og alle som bare vil koble af på et smukt sted.

Dag 12: Isle of Pines, Ny Kaledonien

Du ankommer til Isle of Pines kl. 8.00 om morgenen. Øen er dækket af høje slanke nåletræer – deraf navnet Isle of Pines, som betyder ”nåletræernes ø”. Træerne skaber et smukt landskab, men det er i høj grad de azurblå laguner, det bløde hvide sand og det rige liv under havoverfladen, der gør øen unik. Det er derfor ikke så svært at forstå, hvorfor øen ofte kaldes ”øen tættest på paradis”. Oplev denne lille del af Ny Kaledonien, og lad dig fortrylle af dens skønhed og charme. Skibet sejler videre igen kl. 17.00 om eftermiddagen.

Dag 13: Lifou, Loyalitetsøerne

Dagen i dag skal du tilbringe ved Lifou, som er hovedstaden på Loyalitetsøerne. Disse øer ligger ud for Ny Kaledonien, og Lifou er kendt for sin skønhed og sin venlige indbyggere. Stemningen er afslappet og øen er en sand paradisø.

Dag 14 - 15: Til havs

Efter fire stop på spændende stillehavsøer venter et par herlige dage på skibet, hvor du kan slappe af og nyde gode måltider i skibets restauranter. Oplev et show i teateret, tag en tur på skøjtebanen og i spillearkaden, eller lav dine egne smykker i smykkeværkstedet. To dage går hurtigt, for her er aktiviteter nok.

Dag 16: Ankomst Sydney

Efter en sidste nat om bord på Explorer of the Seas ankommer du til Sydneys havn kl. 6.30 om morgenen. Et skønt krydstogt med oplevelser både til havs og på nogle af Stillehavets smukkeste øer tager sin afslutning. Nu venter en sidste dag med oplevelser og måske lidt shopping i Sydney, inden du begynder rejsen tilbage til Danmark.

Dag 17: Afrejse Sydney

I dag går flyet hjem til Danmark igen. Måske vil du gøre stop i Asien på vejen hjem eller forlænge besøget i Australien. Mulighederne er mange.

Dag 18: Ankomst Danmark

I dag lander du hjemme i Danmark igen, fyldt med oplevelser fra både smukke Stillhavsøer og skønne Sydney.

Vis alle dage

Priseksempel

18 dage fra kr. 25.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.740

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

15 timer fra kr. 1.400

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

6 dage fra kr. 17.595

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

5 dage fra kr. 3.650

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

3 timer fra kr. 430

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

6 dage fra kr. 4.295

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

4 dage fra kr. 7.700

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

5 timer fra kr. 1.620

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

8 dage fra kr. 27.240

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

1 dag fra kr. 1.120

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

3 dage fra kr. 5.990

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

5 timer fra kr. 620

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.495

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

11 dage fra kr. 8.400

Australien - New South Wales - Blue Mountains 2

Blue Mountains dagstur

Blue Mountains byder på smuk natur og et rigt dyreliv. Oplev blandt andet kænguruer og papegøjer i det fri.

1 dag fra kr. 1.160

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

1 time fra kr. 230

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.270

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

2 timer fra kr. 505

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.
Dagstur fra kr. 910

1 dag fra kr. 910

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

1 dag fra kr. 1.100

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.450

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

4 timer fra kr. 1.560

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

5 timer fra kr. 680

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

5 dage fra kr. 3.625

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

1 dag fra kr. 1.700

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

5 dage fra kr. 3.270

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

4 dage fra kr. 10.500

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

4 timer fra kr. 375

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.
3 dagar från 4.300 kr

3 dage fra kr. 4.300

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

9 dage fra kr. 11.995

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

2 dage fra kr. 1.800

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

5 timer fra kr. 930

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

4 timer fra kr. 705

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

1 dag fra kr. 915

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

1 dag fra kr. 2.990

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

6 dage fra kr. 3.900

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

5 dage fra kr. 6.300

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

1 dag fra kr. 720

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

1 dag fra kr. 860

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

1 dag fra kr. 1.350

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

5 dage fra kr. 4.500

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

3 dage fra kr. 4.360

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

1 dag fra kr. 750

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

2 dage fra kr. 2.490

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

4 timer fra kr. 1.080

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

3 dage fra kr. 7.920

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

4 timer fra kr. 560

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

4 dage fra kr. 4.690

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

2 dage fra kr. 3.100

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

1 dag fra kr. 920

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

3 dage fra kr. 3.900

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

1 dag fra kr. 1.170

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

30 minutter fra kr. 1.380

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

1 dag fra kr. 590

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
NY-Australien-kangaroos_0

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

sa mountains australia.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740
Rabat

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Kimberley i firehjulstrækker

 • Ultimativt 4WD Outback-eventyr
 • Overnat på ægte kvægfarme
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

13 dage fra kr. 24.900

Great Ocean Road_Twelve Apostles_918192-305

South Australia i autocamper

 • Nyd friheden i autocamper
 • Natur, vin og dyreliv
 • 2-dagestur til Kangaroo Island

17 dage fra kr. 16.900

Australien - Togrejser - Indian Pacific.jpg

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra kr. 32.900

camper

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 12.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Tasmanien - Hogarth Falls

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (6)

South Australia i bil

 • Vild natur i Flinders Ranges
 • Vinsmagning i Barossa Valley
 • Kangaroo Island i egen bil

15 dage fra kr. 18.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0
Rabat

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3

Australien, Fiji og Hongkong

 • Kør-selv fra Sydney til Melbourne
 • Tropisk badeferie på Fiji
 • Shopping i eksotiske Hongkong
   

21 dage fra kr. 26.900

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt
Rabat

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png