Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

Oplev Australiens højdepunkter på guidede ture på denne luksustur, hvor du bor på lækre lodges og nyder et luksus krydstogt.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

26 dage fra kr. 64.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Luksus Down Under. Sådan har vi valgt at kalde dette rejseforslag, da der ikke bliver sparet på noget. Det tropiske nord og den røde ørken. Lizard Island og Blue Mountains. Darwin og Sydney.

Du kommer langt omkring på denne rejse. Det bliver på et luksus-krydstogt, på egen hånd i bil og på interessante guidede ture. Læg dertil eksklusive lodges, hvor alt fra beliggenhed til gourmetoplevelser er helt unikt.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien
Rejser til Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg
5 dages krydstogt ved revet

Drømmer du om at snorkle ved uberørte koralrev og slappe af på vidunderlige tropeøer langt væk fra dagstursturisterne? Så bliver det ikke bedre end dette krydstogt ved Great Barrier Reef. Fra Cairns sejler du nordpå til den historiske by Georgetown, inden skibet sætter kurs via ubeboede tropeøer til vidunderlige Lizard Island og nogle af de mest afsidesliggende dele af Great Barrier Reef.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien
Rejser til Ayers Rock / Uluru

Synet af Ayers Rock, der hæver sig over Australiens røde ørken, er et højdepunkt på enhver rejse til Australien.

 

Mange kalder stadig den fascinerende sten i Autraliens outback sydvest for Alice Springs for Ayers Rock, men det officielle navn er Uluru.  

Ayers Rock kan opleves på mange måder

Tidligere var det nærmest et ritual at bestige Ayers Rock. Men i dag vælger de fleste at opleve området på andre måder. Tag den næsten 10 km lange gåtur rundt om stenen, eller udforsk de gamle hulemalerier med en aboriginal guide fra det lokale anangu-folk, der kan fortælle om stenens spirituelle betydning og legenderne fra tidernes morgen. I kan lære meget mere om området og anangu-folkets kultur på besøgscenteret, og endelig må du ikke snyde dig selv for de spektakulære solnedgange, hvor solens bløde stråler får Ayers Rock til at skifte farve, mens stjerner i tusindvis tænder sig på ørkenhimlen. 

The Olgas og Kings Canyon

Flere spændende eventyr venter nær Ayers Rock. Små stier snor sig ind mellem The Olgas; en samling af 36 monolitter, hvoraf den største er betydeligt højere end Ayers Rock. Eller udforsk Kings Canyons stenede landskaber, der skjuler en fin lille oase klemt inde mellem høje klippevægge. 

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev Australiens højdepunkter på guidede ture på denne luksustur, hvor du bor på lækre lodges og nyder et luksus krydstogt.

Dag 1-2: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Australien.

Dag 3: Ankomst til Sydney

Australiens største by er en fantastisk storby, og det vil de næste dage helt sikkert overbevise dig om. Du kommer til at bo på det 5-stjernede Hotel InterContinental beliggende tæt på Operahuset og det historiske kvarter, The Rocks. Bedre udgangspunkt for at opleve Sydney fåes ikke!

Dag 4-5: Sydney

Dagene er til rådighed til at udforske denne fantastiske storby. Vi kan varmt anbefale en tur i Operahuset - vi er gerne behjælpelige med billetter til en forestilling.

Dag 6: Sydney

Sydney skal opleves fra søsiden, og denne dag kommer du på en dejlig sejltur med en fantastisk privatejet yacht. Læs mere her

Naturligvis bliver der også tid til shopping. Der er shoppingmuligheder rundt om hjørnet fra, hvor du bor, men vi vil også anbefale Queen Victoria Building på George Street, som de lokale kalder QVB, og som har 200 butikker i fire etager. Men det er ikke det, der er det bemærkelsesværdige. Nej, det er selve bygningen fra 1898 med de mange velbevarede arkitektoniske detaljer og den specielle atmosfære.

Er du i Sydney en lørdag, kan vi anbefale Paddington Market på Oxford Street.

Dag 7: Blue Mountains

I Australien er der aldrig langt til naturoplevelserne, og sådan er det også i Sydney. Den lejede bil hentes, og i løbet af et par timer er du i Blue Mountains National Park.

Basen de næste dage er Lilianfels Blue Mountains Resort & Spa, som ligger ved foden af Blue Mountains. Dette pragtfulde resort er et landsted fra det 18. århundrede, og atmosfæren fra dengang forenes med moderne luksus. I restauranten serveres udsøgte menuer og det ypperste af australsk vin.

Du skal vide...
at kør-selv-turen fra Sydney til Blue Mountains t/r som udgangspunkt har en længde på 210 km.

Dag 8: Blue Mountains

Nyd dagen i Blue Mountains National Park, der også er World Heritage Area. Det skyldes bl.a., at der i området findes 91 forskellige eukalyptusarter og 132 plantearter, der kun findes her. Sidst på dagen kører du retur til Sydney, hvor du har en enkelt overnatning på lufthavnshotel. Der er nemlig tidlig afgang i morgen med flyet til Uluru/Ayers Rock.

Dag 9: Sydney til Uluru/Ayers Rock

Bilen afleveres i lufthavnen i Sydney. Der flyves til Uluru/AyersRock, hvor du indlogeres på et af områdets bedste hoteller.

Dag 10: Uluru/Ayers Rock

Dagen begynder tidligt med solopgang over Uluru. Denne tur har max. 20 deltagere og du ser solen stå op over Uluru fra et privat udsigtspunkt lidt væk fra mængden. Når solen er stået op, serveres der er ægte australsk morgenmad tilberedt over bål, mens guiden fortæller om områdets kultur og historie. Der bliver også tid til et besøg på det kulturelle center, som ligger i tilknytning til Uluru - her kan du stifte nærmere bekendtskab med de lokale aboriginer-stammer. Du skal naturligvis også tæt på Uluru og på en guidet gåtur til nogle af hulemalerierne. Op ad formiddagen går turen retur til hotellet.

I aften venter endnu en skøn oplevelse; du skal nu se solen gå ned over Uluru. Med udsigt til stjernehimmelen, nyder du en skøn 4 retters menu.

Der er kun plads til 20 gæster pr. aften, og du får dit eget bord, hvor maden bliver serveret. Tali Wiru betyder "smuk sandklit" på det lokale anangu-sprog, og det er netop på en sandklit med udsigt til Uluru og Kata Tjuta, du nyder et glas champagne, mens du ser solen gå ned. Når mørket falder på serveres en fire-retters menu bestående af de lækreste australske specialiteter og god australsk vin. Du sidder under den lysende stjernehimmel med udsigt til Sydkorset omgivet af mørkets stilhed. Kaffen nydes sammen med en lokal historiefortæller mens endidgeridoo spiller sagte i baggrunden.

Dag 11: Ayers Rock - Darwin

Der er afrejse fra Ayers Rock mod Darwin. Her indlogeres du på et centralt beliggende hotel og har resten af dagen til rådighed.

Dag 12: Bamurru Plains

Denne morgen er der afgang med fly fra Darwin til Bamurru Plains, der ligger spektakulært på kanten af Mary Rivers oversvømmede sletter nær kysten og Kakaku National Park.

Der er et tydeligt safari-præg over Bamurru Plains. Men safari-følelsen er tilsat et tydeligt australsk outback-præg. At lodgen er luksuriøs kan ikke benægtes. Sengene er fantastiske med deres sprøde nystrøgne lagner, dit badeværelse har gode brusere, køkkenet er blevet hyldet i alverdens gourmetmagasiner, og servicen er personlig, imødekommende og intim.

Dag 13: Bamurru Plains

Dagen er til fri rådighed.

Aktiviteterne er naturligvis også fokuseret omkring de smukke omgivelser. Sejl på floderne, følg med en lokalkendt guide eller fisk efter de lækre barramundier og andre eksotiske fisk i både floderne og havet. Mulighederne er uendelige, og du kan krydre naturoplevelserne med dejlig afslapning på den store åbne terrasse over et glas kølig hvidvin. Eller hop i poolen og vask rejsestøvet af, inden du sætter dig til bords og nyder endnu en fantastisk gourmetmiddag.

Dag 14: Darwin

Der flyves tilbage til Darwin, hvor resten af dagen tilbringes. Er du interesseret i at købe aboriginal kunst, har du for alvor chancen her i Darwin, hvor udvalget er stort. Du kan evt. også besøge Museum of Arts & Sciences og få et indblik i, hvordan cyklonen "Tracy" totalt ændrede byens udseende juleaften 1974

Dag 15-17: Daintree

I dag flyves der til Cairns på østkysten. Her skal du tilbringe nogle dage på Daintree Eco Lodge & Spa, der ligger ved Daintree River nord for Cairns. Opholdet her er en enestående mulighed for at opleve den tropiske regnskov.

Midt i regnskoven er der skabt luksus for mennesker på naturens præmisser, og en økologisk tankegang går som en rød tråd gennem alt på Daintree Eco Lodge & Spa. F.eks. blev der ikke fældet træer, da lodgen blev bygget, og alle bygninger er hævet fra jorden for at undgå, at lydene forplanter sig til omgivelserne. Værelserne ligger i højde med trætoppene, og der er førsteklasses bird-watching fra verandaen. Sundhed og helse er et andet aspekt, der bliver lagt stor vægt på, og du kan f.eks. få massage og spa-behandlinger i utraditionelle omgivelser i regnskoven og behandlinger inspireret af aboriginale teknikker.

Dag 18-19: Cairns

Der er sørget for transport til Cairns, der er en hektisk turistby og udgangspunkt for ture til revet og regnskoven. Du bor på byens velnok bedste hotel, hvorfra du er i gåafstand til alle seværdighederne.

Dag 20-23: Krydstogt

De næste dage tilbringes i luksuriøse omgivelser om bord på "Coral Princess" - et krydstogtskib med plads til 50 passagerer. Krydstogtet koncentrerer sig om den nordlige del af Great Barrier Reef, går til den historiske mineby Cooktown, til Lizard Island og til uforlignelige dykkeroplevelser ved Ribbon Reef og Rachel Carlso Reef.

Der er marinebiologer med om bord, og de fungerer som guider, når der snorkles og dykkes, og når der sejles ud i båden med glasbund. Ingen tvivl - du får dit livs oplevelse. Glem ikke at nyde de flotte solnedgange, den friske havluft og udsigten over det turkisfarvede hav med de grønne øer - det er også en del af oplevelsen.

Dag 24: Cairns

Krydstogtet slutter i Cairns, hvor du har en sidste overnatning inden hjemrejsen.

Dag 25: Afrejse fra Cairns

Der er afrejse fra Cairns mod Danmark.

Dag 26: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark først dagen - rig på oplevelser og minder.

Vis alle dage

Priseksempel

26 dage fra kr. 64.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.495

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.270

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.450

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

1 dag fra kr. 1.170

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

sa mountains australia.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740
Rabat

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

 • Besøg det sydøstlige Australien
 • Oplev naturen på guidede ture
 • Sydney, Brisbane og Melbourne

25 dage fra kr. 37.900

camper

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 12.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0
Rabat

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt
Rabat

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png