Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

Dette er den ultimative rejse til Australien! Oplev koralrev, outback med tog, storby, natur, dyreliv og meget mere på masser af spændende guidede ture.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

36 dage fra kr. 63.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Vil du opleve alle Australiens højdepunkter på én og samme rejse? Så er denne tur til Sydney, Melbourne, Great Ocean Road, Flinders Ranges, Kangaroo Island, Ayers Rock, Kakadu, Cairns og Great Barrier Reef et godt bud på den helt store Australien rejse.

Undervejs oplever du Australiens vilde natur og fantastiske dyreliv, og du møder de imødekommende lokale australiere, der vil gøre alt for, at du skal føle dig velkommen i deres smukke land.

Du kan også se frem til at udforske Kakadu i en firehjulstrukken bus, et fire-dages mini-krydstogt til afsidesliggende koralrev og tropeøer ved Great Barrier Reef, Australiens mest legendariske togrejse og en flyvetur i luftballon nær Cairns. Dette er blot nogle få af højdepunkterne på denne unikke rejse. Bemærk de mange guidede ture, hvor fuld pension er inkluderet.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien
Rejser til Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Naturlige kilder i Gunlom, Kakadu National Park, Northern Territory, Australien
Rejser til Kakadu National Park

Nationalparken Kakadu bugner af enestående kultur- og naturoplevelser og er en af Australiens mest overset perler.

 

Bad i fantastiske vandfald, vågn op til lyden af skrattende papegøjer, og kig efter enorme saltvandskrokodiller i vandskorpen. Nationalparken Kakadu bugner af naturoplevelser. Men området er også rig på Australiens traditionelle kultur. Derfor er Kakadu et af de meget få steder, der er indskrevet på UNESCO’s liste over verdensarv for både sin kultur og natur.

Natur og dyreliv

Kakadu er et ægte vildnis med vidtstrakte vådområder, gyldne klipper og brusende vandfald. Dyrelivet i Kakadu er ekstremt rigt, selv af australske standarder, og alt fra kænguruer og kakaduer til dingoer og vilde heste lever her. Det samme gør nogle af verdens største saltvandskrokodiller, som du kan opleve på en sejltur på Yellow Waters og i Mary Wetlands. Eller sæt firehjultrækket på prøve, og udforsk de afsidesliggende vandfald Twin Falls og Jim Jim Falls, hvor rejsestøvet kan vaskes af i naturlige swimmingpools omgivet af den vilde natur. 

Klippemalerier i Kakadu

I mere end 40.000 år har mennesket levet med og af disse landskaber, og Kakadu er et af de bedste steder at opleve Australiens oprindelige kultur. Både i form af de nulevende aboriginals, der stadig spiller en rolle i beskyttelse af parken. Men i høj grad også i de fantastiske klippemalerier ved Nourlangie Rock og Ubirr Rock, der er fuld af legender fra den lokale mytologi. 

En panoramaudsigt over Flinders Ranges, Australien
Rejser til Flinders Ranges

Flinders Ranges er et af de mest spektakulære naturområder i Australien. Rig på aborigin kultur og med et fantastisk dyreliv.

 

Nogle af Australiens mest unikke naturområder går under betegnelsen "Natural Landscapes", og Flinders Ranges i South Australia faldet ind under denne betegnelse. Området er 540 millioner år gammelt og byder på et eroderet bjerglandskab med dramatiske kløfter. Udover enestånede natur finder du desuden en rig aborigin kultur og histore, som du kan få dybere indsigt i under dit besøg. Dyrelivet såvel som fuglebestanden i området lokker også mange besøgende til.

Wilpena Pound

Wilpena Pound ligger i Flinders Ranges og ligner et kæmpestort amfiteater omkranset af 1.000 meter høje bjerge. Med en længde på 17 km og en bredde på 8 kilometer opleves det bedst fra luften på et såkaldt scenic flight. Men der findes også mange fantastiske vandreture. Både i krateret og langs kanten. Eller hvad med at udforske området i en firehjulstrækker?

Vejen dertil

Flinders Ranges ligger omkring 450 kilomter nord for Adelaide, og det tager omkring fem timer at køre dertil i bil. Hvis du ikke vil køre den lange vej, kan du flyve fra Adelaide til Port Augusta. Det er en kort flyvetur på under en time, og så er det blot en par timers kørsel til Flinders Ranges.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg
Guidet tur til Kangaroo Island

Sælerne slænger sig på stranden, koalaerne daser i eukalyptustræerne, og flere steder møder du wallabies og kænguruer. På denne to-dages tur til det tyndt befolkede Kangaroo Island, syd for Adelaide, får du mulighed for at komme helt tæt på øens rige dyreliv, dejlige strande og særprægede klipper, som er formet af vinden.

Turen er for den eventyrlystne naturelsker og byder bl.a. på sandboarding på Little Saharas sandbanker, kajaksejlads på Harriet River samt flere fantastiske naturopleveler.

Kort

Rejsen dag for dag

Dette er den ultimative rejse til Australien! Oplev koralrev, outback med tog, storby, natur, dyreliv og meget mere på masser af spændende guidede ture.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark. Turen passer med afgang fra Danmark onsdag.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Efter et flyskifte i Østen fortsætter du mod Australien. Du kan overveje at gøre stop nogle dage i eksempelvis Hongkong eller Singapore på vejen, inden rejsen går videre til Australien og Sydney. Ikke blot bryder det flyrejsen op. Det er også en god mulighed for at få endnu flere eksotiske oplevelser med hjem.

Dag 3: Sydney

Du ankommer til Sydney. Brug denne første dag til at finde dig til rette Down Under. Gå en tur ned til Operahuset, kig forbi Chinatown og forlystelsesområdet Darling Harbour, eller tag en færge ud til forstaden Manly, der byder på et væld af hyggelige caféer og en af Sydneys mange berømte strande.

Dag 4: Sydney

Dagen er til fri disposition i Sydney, hvor et Bridge Climb er en sjov måde at se byen fra en ny vinkel. At stå 134 m oppe på toppen af Sydney Harbour Bridge med udsigt ned over Operahuset, er en helt enestående oplevelse. Der er rift om pladserne, så vi anbefaler, at du reserverer turen hjemmefra. Foretrækker du at beholde fødderne solidt plantet på jorden, byder Sydney på et væld af andre muligheder. Gå en tur i den smukke botaniske have, tag på en guidet tur i Operahuset, og oplev derefter det unikke bygningsværk fra søsiden om bord på en af Sydneys mange færger. I byens zoologiske have kan du komme helt tæt på Australiens ikoniske dyr, og trænger du til at slappe af bagefter, er Sydneys strande aldrig langt væk.

Dag 5: Sydney – Dagstur til Blue Mountains

I dag får du de første oplevelser af Australiens storslåede natur, når du lægger storbyen bag dig og udforsker Blue Mountains på en dagstur. Området er meget dramatisk med skovklædte bjerge og et rigt dyreliv. Både kænguruer, myrepindsvin og en række af Australiens andre unikke dyrearter lever mellem træerne. Det samme gør et væld af farvestrålende fugle. Den uberørte natur og det rige dyreliv har sikret området en plads på UNESCO's verdensarvsliste.

Inkluderet: Frokost

Dag 6: Melbourne

Fra Sydney flyver du til en anden af Australiens største byer, Melbourne. Resten af dagen er fri til at nyde denne skønne by, der af mange anses for at være en af Australiens hyggeligste storbyer. Byen byder blandt andet på et rigt kulturliv, fantastisk shopping og mange fine arkitektoniske perler fra både nutiden og kolonitiden.

Dag 7: Melbourne – Koala-safari

Denne dag kommer du med på en heldagstur til You Yangs Ranges Regional Park, hvor du blandt andet møder koalaerne Daisy, Wilma og Bear. Guiden Janine har sit eget forskningsprojekt i området. Så selvom koalaerne lever vildt i skoven, anser hun dem næsten som familie, hvorfor de naturligvis har fået navne. At der er mange koalaer netop her, skyldes en sund bestand af koalaernes livret; eukalyptusarten "mana gum". Du kommer på koala-spotting og bliver meget klogere på disse bedårende dyr og deres ualmindelig afslappede livsstil. Der er også gode chancer for at se kænguruer og emuer, inden turen sidst på dagen går tilbage til hotellet i Melbourne.

Inkluderet: Frokost

Dag 8: Melbourne

Dagen er fri til at udforske Melbourne på egen hånd. Gå en tur langs floden, nyd folkelivet, og sug denne dejlige storby til dig. Eller tag på udflugt til et af de mange glimrende vinområder nær byen. Helt andre oplevelser venter på den lille ø Phillip Island syd for Melbourne, hvor pingviner går i land hver aften ved skumringstid efter at have tilbragt dagen med at søge føde på havet. Australiens dyreliv kan også opleves i Healesville Wildlife Sanctuary, eller nyd naturen omkring Melbourne om bord på damplokomotivet Puffing Billy Steam Train.

Dag 9: Melbourne – Great Ocean Road – Apollo Bay

I dag henter du din udlejningsbil og påbegynder kør-selv delen af den store rundrejse. Fra Melbourne sætter du kursen mod vest og et af turens helt store højdepunkter Great Ocean Road. Undervejs passerer du blandt andet strandene Torquay og Bells Beach, hvor surfere fra hele verden kommer for at prøve kræfter med de enorme bølger, der kan blive op til seks meter høje. Dagens mål er Apollo Bay. Det er værd at køre lidt længere ud af vejen til forblæste Cape Otway, hvor et fyrtårnet markerer den ene ende af den kyststrækningen, som de tidligste pionerer døbt "Ship Wreck Coast" på grund af de mange skibe, der gik på grund her.

Distance: ca. 200 km fra Melbourne til Apollo Bay.

Dag 10: Apollo Bay – Great Ocean Road – Port Fairy

Du er nu midt på Great Ocean Road. Ruten går gennem tempereret regnskov og eukalyptusskove, langs dramatiske kyststrækninger og gennem idylliske småbyer og nationalparker. Langs kysten har havets brusen skabt klippeformationer som London Bridge og De tolv Apostle, der begge er et dramatisk syn med bølgerne bragende ind mod kysten. Der er rig mulighed for at gøre stop ved udsigtspunkter undervejs og tage korte vandreture i den smukke natur. For eksempel i nationalparken Great Otway, der byder på smukke vandfald omgivet af tæt regnskov. Køreturen fra Apollo Bay til Port Fairy tager kun godt tre timer, så der er masser af tid til at nyde turen.

Distance: ca. 200 km fra Apollo Bay til Port Fairy.

Dag 11: Port Fairy – Mount Gambier

Du forlader Victoria og kører ind i staten Sydaustralien til byen Mount Gambier. Dette var tidligere et vulkansk område, men i dag er de gamle vulkankratere fyldt med vand. Især er de to kratersøer nær Mount Gambier berømte, fordi den ene er en klar blå farve, mens vandet i den anden er helt grønt. Farverne skifter dog med lyset og årstiderne. Vinelskere kan også overveje at køre lidt nordpå til vinområdet Coonawarra, hvor nogle af Australiens bedste rødvine produceres.

Distance: ca. 175 km fra Port Fairy til Mount Gambier.

Dag 12: Mount Gambier – Barossa Valley

I dag venter et af Australiens mest berømte vinområder, når du sætter kursen ind i landet til Barossa Valley. Både hvidvine og rødvine produceres på markerne, der bugter sig over bølgende bakker omkring Barossa Valley. Denne del af Australien blev koloniseret af tyske immigranter, og de tyske rødder fornemmes stadig tydeligt i flere af områdets småbyer. De fleste vinhuse er åbne for besøgende, så der er alle muligheder for at smage på den seneste høst og få sig en sludder med de passionerede vinbønder.

Distance: ca. 475 km fra Mount Gambier til Barossa Valley.

Dag 13: Barossa Valley – Flinders Ranges

Fortsæt nordpå til et af Australiens mest oversete naturområder; Flinders Ranges National Park. Denne gamle, eroderede bjergkæde strækker sig fra Port Pirie i syd og 800 km nordpå og byder på åbne vidder, stenede kløfter og bløde bakker. Parkens ubestridte højdepunkt er dog Wilpena Pound, der er et stort plateau med form som et amfiteater omkranset af 1.000 m høje bjerge. Denne aften overnatter du på Rawnsley Park Station, der ligger smukt med udsigt til Wilpena Pound. Rawnsley er en ægte fårefarm, og på visse tidspunkter af året er det muligt at opleve fåreklipningen.

Distance: ca. 400 km fra Barossa Valley til Rawnsley Park Station.

Dag 14: Flinders Range

Dagen er fri til at udforske Flinders Ranges, der byder på et væld af gode vandreture. Dyrelivet er også rigt, og der er gode chancer for at se kænguruer i de åbne landskaber. Hvis du har lyst til at opleve landskaberne oppefra, kan vi arrangere en flyvetur over Wilpena Pound. Dette er i virkeligheden den bedste måde at få et indtryk af det særprægede landskab på.

Dag 15: Flinders Range – Adelaide

Forude venter flere storbyoplevelser, når du sætter kursen sydpå mod Adelaide, hvor bilen afleveres. Adelaide er blandt Australiens mindre besøgte storbyer. Men det er synd. For byen byder på glimrende shopping, mange smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af parkområder. Du har to nætter i Adelaide.

Distance: ca. 450 km fra Flinders Ranges til Adelaide.

Dag 16: Adelaide

Dagen er fri til egne eventyr i Adelaide. Shop i butikkerne i gågaden Rundle Mall, og nyd parkerne nord for midtbyen, hvor du blandt andet finder byens botaniske have og Adelaide Festival Centre. Eller hop på en sporvogn til strandforstaden Glenelg. Du kan også lære meget mere om australske vine og forskellige druesorter på National Wine Centre of Australia.

Dag 17-18: Kangaroo Island med guide

De næste to dage byder på nogle af Australiens mest enestående naturoplevelser, når du besøger Kangaroo Island på en guidet tur. Øens dramatiske landskaber er mange steder uberørte, og dyrelivet er særdeles rigt og varieret. Søløver ligger tæt side om side i sandet og soler sig, kænguruer hopper rundt i landskabet mellem emuer og myrepindsvin, alt imens koalaer stille og roligt gumler sig igennem den daglige forsyning af eukalyptusblade. På himlen svæver havfugle mellem hinanden, mens deres nære fætter, pingvinen, jager fisk i havene rundt om øen. Men Kangaroo Island er ikke en dyrepark. Det er et stykke enestående vild natur. Du har hele to dage til at nyde herlighederne, for du overnatter en nat på øen med fuld pension inkluderet. Turen slutter i Adelaide, hvor du har endnu en overnatning.

Inkluderet: Fuldpension

Dag 19: Med toget The Ghan til Alice Springs

Formiddagen er til rådighed i Adelaide, inden du over middag stiger om bord på Australiens mest berømte tog, The Ghan, der fører dig nordpå til Alice Springs. Snart triller toget ud af Adelaide og gennem frodige landbrugsområder med spredte vinmarker. Men gradvist bliver landskaberne mere og mere tørre, indtil ørkenen tager helt over. Ørkenlandskaberne kan se bare og øde ud. Men selv her kan du være heldig at se dyr fra toget. Røde kæmpekænguruer søger skygge under de spredte træer, vilde kameler nipper til tørre buske, og på luften flyver flokke af papegøjer fra vandhul til vandhul. Du overnatter om bord på toget, og der er naturligvis reserveret en sovekupé til dig.

Inkluderet: Middag

Dag 20: Ankomst Alice Springs

Vågner du tidligt, vil du opleve en storstået solopgang over ørkenen. Morgenmad serveres, mens toget bumler videre gennem ørkenen mod Alice Springs, hvor du ankommer lige over middag. Du fornemmer straks, at dette er et helt anderledes sted. Ørkenluften er varm og tør, og klipperne langs den udtørrede flod, der løber gennem byen, gløder i orangerøde nuancer. Eftermiddagen er fri til at udforske byen på egen hånd. Gå en tur ad byens lille gågade. Eller hør mere om livet i denne fjerne del af landet på Royal Flying Doctor Service eller School of the Air. Alice Springs Desert Park i udkanten af byen giver en god introduktion til naturen i Australiens ørken, mens historieinteresserede bør besøge den historiske telegrafstation, der var med til at revolutionere kommunikationen med resten af verdenen i slutningen af 1800-tallet.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 21-23: Campingeventyr ved Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon

I dag venter endnu et af rejsens helt store højdepunkter, når du sætter kurs mod Uluru - tidligere kendt som Ayers Rock - dybt inde i Australiens røde ørken. De næste dage tilbringer du på en guidet safaritur, der tager dig til tre af Australiens mest ikoniske naturfænomener. Du skal naturligvis se solen stå op og gå ned over Uluru. Du kommer også på vandretur mellem lodrette klippevægge i Valley of The Winds ved Kata Tjuta, der tidligere var kendt som The Olgas. Flere storslåede ørkenlandskaber venter i Kings Canyon, hvor du vandrer helt op til kanten af den enorme kløft. Et andet højdepunkt er aftenerne omkring lejrbålet under en funklende, klar stjernehimmel.

Undervejs overnatter du i gode telte med senge i permanente teltlejre. Men du skal være forberedt på, at forholdene er simple med fælles bade- og toiletfaciliteter. Den manglende komfort opvejes dog til fuld af de storslåede naturoplevelser og følelsen af, at være ude i naturen døgnet rundt. Turen slutter i Alice Springs sidst på dag 23, hvor du har en enkelt overnatning.

Inkluderet: Frokost

Dag 24: Alice Springs – Darwin

Fra Alice Springs flyver du til Darwin i den nordlige del af Northern Territory. Landskaberne og klimaet her er helt anderledes end Alice Springs, men du vil hurtigt opdage, at også Darwin er en by, hvor livet leves udendørs. Bliver den tropiske hede lidt for meget, så tag en tur ned ad den skyggefulde gågade, The Mall, eller besøg Museum & Art Gallery of Northern Territory, der har en af Australiens bedste samlinger af kunst fra områdets aborigine befolkning.

Dag 25-27: Kakadu National Park

De næste tre dage byder på et ægte eventyr, når du sætter kurs mod nationalparkerne Kakadu og Litchfield. Turen foregår i en firehjulstrukket bus med guide, der sørger for, at du får mest muligt ud af dette enestående naturområde. Højdepunkterne er mange. Du kommer blandt andet på "krokodille-spotting", ser fantastiske klippemalerier ved Ubirr Rock, bader i smukke vandfald og får lejlighed til at udforske de storslåede landskaber på adskillige vandreture. Der overnattes i permanente teltlejre omgivet af naturen, og med firehjulstræk har du mulighed for at nå ud til mere afsidesliggende dele af parkerne. Dyrelivet i begge nationalparker er særdeles rigt. Ikke mindst i Kakadu, der er blandt de bedste steder i Australien at se dyr og fugle. Også nogle af de arter, der sjældent ses andre steder såsom vilde heste, dingoer, saltvandskrokodiller og sorte kakaduer. Litchfield er også rig på dyr. Fra nuttede wallabies (små kænguruer), der holder til på klipperne ved Florence Fall, til mystiske termitboer, der står i snorlige rækker orienteret efter verdenshjørnerne.

På tredjedagen returnerer du til Darwin, hvor du har endnu en overnatning. Fuld pension er inkluderet på turen, og du skal være forberedt på simple faciliteter med fælles bade og toilet.

Inkluderet: Fuld pension

Dag 28: Darwin – Cairns

Der er afrejse fra Darwin mod Cairns med fly, hvor du har tre overnatninger. Cairns er hovedbyen i det nordlige tropiske Queensland, og her er der nok at tage sig til. Gå en tur langs promenaden ud til vandet, eller find badetøjet frem og besøg den kunstigt anlagte lagune midt i Cairns. Dejlige tropestrande findes både nord og syd for byen, og i byens udkant ligger en fin botanisk have med en gangbro gennem et lille stykke monsumregnskov. Desuden byder Cairns på et væld af restauranter og et godt udvalg af butikker.

Dag 29: Cairns – Kuranda – Cairns

Mange af højdepunkterne i denne del af Australien ligger dog uden for Cairns, og denne dag byder på en spændende heldagstur til den lille by Kuranda i de jungleklædte bjerge vest for Cairns. Turen dertil foregår med et veterantog, der snor sig gennem regnskoven og forbi vandfald. Andre steder klynger skinnerne sig til bjergsiderne, inden du tøffer ind på Kurandas lille station. Kurunda er en hyggelig lille markedsby, og der er altid masser at kigge på i de mange boder og i naturen omkring byen. Turen tilbage til Cairns foregår med en 7,5 km lang svævebane, der fører dig henover regnskovens trætroppe. Svævebanen stopper i Tjapukai Aboriginal Cultural Park, hvor du får en god og underholdende introduktion til områdets oprindelige befolknings kultur og myter.

Dag 30: Cairns

Dagen starter allerede ved daggry. Men det gør sikkert ikke noget, for der står nemlig en fortryllende ballonflyvning på programmet denne morgen. Allerede mens solen stiger op over horisonten, svæver du henover The Tablelands nær Cairns. Morgenluften er frisk, og du bevæger dig langsomt og lavt henover de frodige landskaber, der ligger badet i det gyldne morgenlys. Tilbage på landjorden returnerer du til dit hotel, hvor resten af dagen er fri til at udforske Cairns. Brug dagen i byen, tag et smut på stranden, eller køb en udflugt til de storslåede regnskovsområder Cape Tribulation, Mossman Gorge eller Daintree River nord for byen.

Dag 31-33: Krydstogt på Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et af naturens helt store vidundere. Revet er verdens største levende organisme, og det strækker sig som en 2.600 km lang undersøisk mur ud for det nordlige Queensland. Langs hele revet myldrer det med liv, og en snorkeltur i det lune vand føles som at svømme i et gigantisk akvarium fyldt med fisk og koraler i alle tænkelige farver og faconer. Du får rig mulighed for at udforske revet, når du står til søs på et fantastisk mini-krydstogt om bord på Coral Expeditions.

Med blot 22 kahytter er der tale om et lille skib. Men det er kun en fordel, for skibets størrelse gør det muligt at lægge til ved små tropeøer og afsidesliggende dele af koralrevet undervejs. Du kommer blandt andet i land på de naturskønne øer Dunk Island og Fritzroy Island, og der bliver rig lejlighed for at snorkle ved uberørte dele af Great Barrier Reef. Et andet højdepunkt er sejlturen gennem den smalle og meget smukke Hinchinbrook Channel. Snorkleudstyr er inkluderet, og dykkerture kan arrangeres mod et mindre beløb.

Inkluderet: Fuldpension

Dag 34: Cairns

Formiddagen bruges på Fitzroy Island, inden skibet ligger til i Cairns efter frokost. Her har du en sidste eftermiddag på egen hånd inden hjemrejse.

Inkluderet: Morgenmad og frokost

Dag 35: Afrejse Cairns

Der er afrejse fra Cairns mod Danmark. Eller forlæng rejsen med et par dage i Østen eller en badeferie på Fiji.

Dag 36: Ankomst København

Efter et flyskifte i Østen ankommer du til Danmark mættet af indtryk og oplevelser.

Vis alle dage

Priseksempel

36 dage fra kr. 63.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.740

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

Australien - northern territory - Kings Canyon

Kings Canyon vandretur

Forude venter en uforglemmelig vandretur i den imponerende Kings Canyon.

15 timer fra kr. 1.400

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountain

6 dages vandretur i spektakulær natur ved Cradle Mountain på Tasmanien.

6 dage fra kr. 17.595

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Adelaide til Melbourne ad Great Ocean Road

Turen mellem Adelaide og Melbourne byder på fantastiske vinområder, dramatiske kyster og hyggelige småbyer.

5 dage fra kr. 3.650

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights ved Uluru

Oplev den smukke kunstinstallation Field of Light ved Uluru, og nyd solopgangen over ørkenen.

3 timer fra kr. 430

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Kør-selv på Tasmanien

Udforsk Tasmaniens rå og smukke natur på denne kør-selv tur i bil.

6 dage fra kr. 4.295

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4 dages krydstogt ved Fiji

Oplev vidunderlige sandstrande, lokal kultur og snorkel med ufarlige revhajer, på dette eventyrlige krydstogt ved Fiji.

4 dage fra kr. 7.700

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Eksklusivt cruise i Sydney

Oplev Sydney Harbour om bord på en lækker yacht med kun 14 passagerer. Skøn frokost inkluderet.

5 timer fra kr. 1.620

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Krydstogt ved Tasmaniens kyst

Uforglemmeligt krydstogt langs Tasmaniens afsondrede kyster.

8 dage fra kr. 27.240

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur til Hunter Valley

Nyd en heldagstur fyldt med fantastisk vin og mad i vinområdet, Hunter Valley, blot to timers kørsel fra Sydney.

1 dag fra kr. 1.120

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock og Kings Canyon

På denne tre-dages tur til Ayers Rock og Kings Canyon venter der dig en række smukke naturoplevelser.

3 dage fra kr. 5.990

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Oplev Melbournes særlige stemning, smukke arkitektur og rige folkeliv på en guidet cykeltur.
 

5 timer fra kr. 620

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.495

med jeep genom västra australien

Kør-selv langs Australiens vestkyst

Oplev den anden side af Australien på dette kør-selv-eventyr langs Australiens vestkyst.

11 dage fra kr. 8.400

Australien - New South Wales - Blue Mountains 2

Blue Mountains dagstur

Blue Mountains byder på smuk natur og et rigt dyreliv. Oplev blandt andet kænguruer og papegøjer i det fri.

1 dag fra kr. 1.160

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Oplev Operahuset i Sydney

Ingen tur til Sydney uden at opleve Operahuset, men Operahuset kan opleves på flere måder.

1 time fra kr. 230

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.270

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Sejltur med frokost i Sydney

Oplev Operahuset og Sydney på smukkeste vis; fra et skib i Sydney Harbour.

2 timer fra kr. 505

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Pingvinparade

Oplev den fantastiske pingvinparade på Phillip Island, og besøg en dyrepark med både koalaer og tasmanske djævle.
Dagstur fra kr. 910

1 dag fra kr. 910

Australien - South Australia - Kangaroo Island - kaenguru

Natur og dyreliv fra Perth

Oplev dramatiske landskaber, kør med firehjulstrækker i sandklitter, og kom tæt på Australiens rige dyreliv.

1 dag fra kr. 1.100

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.450

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen af Harbour Bridge ved solopgang, når solen kaster sine gyldne stråler på Operahusets hvide tag.

4 timer fra kr. 1.560

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Sydney på cykel

Oplev Sydney på en guidet cykeltur, og se byens berømte seværdigheder på en ny og anderledes måde.

5 timer fra kr. 680

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Kør selv ad Great Ocean Road

Begiv dig ud på en uforglemmelig køretur langs Great Ocean Road i Australien.

5 dage fra kr. 3.625

Australiens dyreliv - unikt og bizart

Wildlife-tur fra Sydney

Hold udkig efter kænguruer, koalaer, næbdyr og Australiens øvrige dyreliv på denne tur i firehjulstrækker fra Sydney.

1 dag fra kr. 1.700

mclaren_vale_5

Barossa Valley og McLaren Vale i bil

Oplev South Australias rige mad- og vinkultur i de verdensberømte vinområder Barossa Valley og McLaren Vale.

5 dage fra kr. 3.270

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Glamping i Gawler Ranges

På denne 4 dags glamping tur svømmer du med søløver og ogplever vild natur samt et rigt dyreliv i ukendte Gawler Ranges.

4 dage fra kr. 10.500

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaides højdepunkter

Tag på en spændende rundtur i Adelaide, der tager dig til byens største seværdigheder.

4 timer fra kr. 375

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille

Kakadu med egen bil

Kakadu National Park och Kathrine Gorge bjuder på spektakulär natur och spännande historia.
3 dagar från 4.300 kr

3 dage fra kr. 4.300

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome til Darwin i firehjulstrækker

Turen i firehjulstrækker fra Broome til Darwin er et af Australiens helt store eventyr.

9 dage fra kr. 11.995

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Overnat i Sydneys Zoologiske have

Overnat i Sydneys Zoologiske have som VIP-gæst og nyd alle seværdighederne udenfor åbningstiden.

2 dage fra kr. 1.800

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Solopgang ved Kata Tjuta

Oplev de smukke klippeformationer Kata Tjuta ved solopgang, og udforsk området til fods.

5 timer fra kr. 930

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidet rundtur i Sydney

Udforsk fantastiske Sydney på en guidet rundtur, som tager dig til byens største seværdigheder.

4 timer fra kr. 705

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

australien_-_northern_territory_-_litchfield_national_park_-_termitboer_2.jpg

Dagstur til Litchfield

Denne heldagstur tager dig til en række af Litchfield National Parks største seværdigheder.
 

1 dag fra kr. 915

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Svøm med hvalhajer ved Exmouth

Svøm med hvalhajer, og kom helt tæt på verdens største fisk ved Ningaloo Reef i det vestlige Australien.

1 dag fra kr. 2.990

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Det sydvestlige Australien i bil

Denne 6-dages tur gennem Det sydvestlige Australien i bil byder på både vin, natur og hvaler.

6 dage fra kr. 3.900

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine og Litchfield

Vild natur, rigt dyreliv, smukke vandfald og klippemalerier venter på denne tur til Kakadu, Katherine og Lichfield.

5 dage fra kr. 6.300

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur til Yarra Valley

Tag på en skøn dagstur i Victorias berømte vinområde Yarra Valley.

1 dag fra kr. 720

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Dagstur til Rottnest Island

Oplev den smukke Rottnest Island, hvor du kan se både quokkaer, pukkelhvaler og delfiner.

1 dag fra kr. 860

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Udforsk Blue Mountains til fods, og kom helt tæt på dyrelivet og nogle af Australiens spektakulære landskaber.

1 dag fra kr. 1.350

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney til Melbourne i bil

Forude venter en forrygende kør-selv tur fra Sydney til Melbourne.
 

5 dage fra kr. 4.500

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Kakadu og Litchfield med guide

Tredages guidet tur til Kakadu og Litchfield. Du bor i telt og kommer helt tæt på naturen og dyrelivet.

3 dage fra kr. 4.360

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Dagstur til Barossa og Hahndorf

Smag på vin i verdensberømte Barossa Valley, og udforsk Sydaustraliens tyske rødder i landsbyen Hahndorf.

1 dag fra kr. 750

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Guidet tur til Kangaroo Island

Mød sæler, koalaer, pingviner, kænguruer og wallabies på denne to-dages tur til Kangaroo Island.

2 dage fra kr. 2.490

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se ørkenen vågne

Se solen stå op med Ayers Rock i baggrunden, og lær meget mere om Australiens røde ørken.

4 timer fra kr. 1.080

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Roads mange seværdigheder på en guidet luksustur langs den smukke kyststrækning.

3 dage fra kr. 7.920

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Alice Springs halvdagstur

Oplev den fascinerende ørkenby Alice Springs og lær mere om tilværelsen ude midt i Australiens outback.

4 timer fra kr. 560

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges i bil

Oplev South Australias outback i Flinders Ranges, og smag på vin i Clare Valley på dette 4-dages kør-selv eventyr.

4 dage fra kr. 4.690

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide.

2 dage fra kr. 3.100

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

mclaren_vale_4

Dagstur til McLaren Vale

En herlig dagstur til McLaren Vale, der byder på en guidet tur med fem vinsmagninger og en udsøgt frokost.

1 dag fra kr. 920

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Guidet eventyr ved Ayers Rock

Oplev Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon på denne 3-dages safaritur fra Alice Springs.

3 dage fra kr. 3.900

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

1 dag fra kr. 1.170

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

I luftballon over Den Røde Ørken

Stig til vejrs i en luftballon over Alice Springs, mens solopgangen farver det røde landskab.

30 minutter fra kr. 1.380

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få adgang til fire af Sydneys bedste attraktioner på ét og samme kort, og undgå samtidig køerne og spar penge.

1 dag fra kr. 590

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
NY-Australien-kangaroos_0

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

sa mountains australia.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740
Rabat

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

 • Krydstogt ved New Zealand
 • Oplev fjorde og gletsjere
 • Besøg Operahuset i Sydney

20 dage fra kr. 24.900

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Kimberley i firehjulstrækker

 • Ultimativt 4WD Outback-eventyr
 • Overnat på ægte kvægfarme
 • Vandfald og rigt dyreliv i Kakadu

13 dage fra kr. 24.900

Great Ocean Road_Twelve Apostles_918192-305

South Australia i autocamper

 • Nyd friheden i autocamper
 • Natur, vin og dyreliv
 • 2-dagestur til Kangaroo Island

17 dage fra kr. 16.900

Australien - Togrejser - Indian Pacific.jpg

Australien fra kyst til kyst

 • Tværs over Australien
 • Masser af dyreliv
 • Gennem outbacken med tog

15 dage fra kr. 32.900

camper

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 12.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Tasmanien - Hogarth Falls

Kør-selv og vandring på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mad og vin i verdensklasse
 • Storbyferie i Sydney
   

16 dage fra kr. 27.900

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (6)

South Australia i bil

 • Vild natur i Flinders Ranges
 • Vinsmagning i Barossa Valley
 • Kangaroo Island i egen bil

15 dage fra kr. 18.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0
Rabat

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3

Australien, Fiji og Hongkong

 • Kør-selv fra Sydney til Melbourne
 • Tropisk badeferie på Fiji
 • Shopping i eksotiske Hongkong
   

21 dage fra kr. 26.900

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt
Rabat

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png