Brandene i Australien

At store dele af Australien er blevet hærget af alvorlige brande de seneste måneder er nok ikke gået din næse forbi.

Her hos MyPlanet har vi rejst til Australien i over 30 år, og vi er komplet forelskede i dette fantastiske land. Derfor er det hjerteskærende at se, hvordan både dyr og mennesker bliver påvirket af brandene. Som alle andre ønsker vi, at situationen hurtigt bliver bedre, så australierne snarest muligt kan begynde genoprettelsen af deres hverdag, hjem, natur og dyreliv.

Måske spekulerer du på, om du overhovedet kan besøge Australien, og vi kan godt forstå usikkerheden. Men svaret er absolut ja. Australien er et kæmpestort land, og store dele af landet har ikke været ramt af brandene. Her kan du sagtens rejse til uden at blive konfronteret med ødelæggelserne. Så hvis du overvejer at planlægge en rejse til Australien, men er i tvivl om, hvor du bør rejse hen, så giv os et ring. Vi er opdateret på situationen og fortæller gerne om, hvilke muligheder du har, og hvad du kan se og opleve.

Vil du hellere vente lidt med Australien rejsen, men har lyst til at komme ud og opleve verden? Så kan vi hjælpe dig til andre lande, som byder på oplevelser på højde med dem, der ville have ventet i Australien. Smukke New Zealand med gletsjere, nationalparker og fjorde, eksotiske Sydafrika med safari og gode vine eller måske Hawaii, der lokker med vild natur og skønne strande, kunne være gode alternativer. 

Ring til os, vi ser frem til at snakke med dig!