Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

Hold sommerferie i Australien og oplev Sydneys spændende storbyliv, fascinerende krokodiller i Kakadu National Park samt smukke Great Barrier Reef.
 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr. 20.500

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev Crocodile Dundees hjemland, se store krokodiller, tag på krabbefangst med en lokal aboriginer, oplev verdens største koralrev og slap af på den flotte strand ved Trinity Beach. Vi har desuden tilsat et ophold i Sydney, da denne dejlige by bare skal opleves, nu du er i Australien.

En ferie fyldt med oplevelser der gør kolleger og kammerater misundelige! De danske sommermåneder er perfekte til et besøg i den tropiske nordlige Australien. Vejret er skønt, vandet er varmt, naturen anderledes og enestående - og prisen overkommelig.

Rejsen egner sig både til familier og par uden børn, og den kan naturligvis også foretages på andre tider af året.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien
Rejser til Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - Yellow Waters - krokodille
Kakadu med egen bil

I norra delen av Australien ligger landets största nationalpark Kakadu National Park. Nationalparken grundades 1981 och blev då upptagen på Unescos Världsarvslista. Nationalparken bjuder på storslagna naturupplevser och med egen bil utforskar ni den dramatiska naturen i eget tempo.

Ni reser på egen hand och bil, hotell och dessutom två båtturer är förbokat.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2
Cape Tribulation og Daintree

Du bliver hentet i bus i Cairns fra morgenstunden og kører nordpå langs kysten mod Mossman Gorge Centre. Her kan du få en kop formiddagskaffe, inden du fortsætter til Mossman Gorge, hvor du sammen med en lokalkendt guide udforsker den fortryllende regnskov. På turen får du en masse at vide om skoven, der er en af verdens ældste regnskove. Du vandrer først gennem skoven, men senere på dagen venter en sejltur ned ad floden omgivet af frodig vegetation og store runde kampesten.

Kig på himlen og trætoppene efter fugleliv, men hold også øje med vandet og flodbredden, hvor blandt andet krokodiller holder til. Du spiser en lækker barbecue-frokost i skoven ved Noah Valley, inden turen går videre til Cape Tribulation, hvor regnskoven møder den hvide sandstrand og koralrevet ud for kysten. Gå en tur ad stranden til Kulki Lookout, og nyd udsigten over Great Barrier Reef. Forude venter en velfortjent forfriskning på Daintree Ice Cream Company, inden du vandrer videre gennem den fantastiske natur med udsigt til Daintree River Estuary, Snapper Island og Coral Sea. Hen på aftenen returnerer du til Cairns.

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien
Rejser til Darwin

Rejs til Darwin og oplev kultur og historie samt den store natur omkring byen.

 

Darwin er ikke nogen storby. Men det er en både hyggelig og moderne by fuld af historie, der får det bedste ud af sin smukke beliggenhed ved havet og sit vidunderlige tropiske klima.

Darwins seværdigheder

Bussen The Tour Tub er en god måde at komme rundt mellem Darwins seværdigheder, og du kan frit stå af og på, som du har lyst. På den måde kan du opleve byen i dit helt eget tempo. Besøg eksempelvis historiske Fannie Bay Gaol, nyd udstillingerne på Darwins kunstmuseum, eller kom tæt på flyvemaskinerne på Australien Aviation Heritage Centre. Historieinteresserede bør også kigge forbi Defence of Darwin Experience, der på interaktiv vis fortæller om byens rolle under Anden Verdenskrig. 

Darwins natmarked

Lyder alt dette for aktivt, kan du let få en dag til at gå i midtbyen. Gå en tur i den fine botaniske have, udforsk midtbyens butikker og caféer, og nyd den smukke solnedgang fra stranden. Glem heller ikke det hyggelige natmarked, der bærer tydeligt præg af, at Darwin ligger meget tættere på Asien end på Sydney. 

Store naturoplevelser ved Darwin

Darwin er uden tvivl en hyggelig by. Men den er først og fremmest udgangspunkt for udforskningen af de fantastiske naturområder Kakadu, Litchfield, Mary Wetlands og Katherine Gorge, der alle byder på dramatiske landskaber, rigt dyreliv og ægte eventyr i den australske outback. 

Kort

Rejsen dag for dag

Hold sommerferie i Australien og oplev Sydneys spændende storbyliv, fascinerende krokodiller i Kakadu National Park samt smukke Great Barrier Reef.

Dag 1-2: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark. Du flyver via stop i Østen, hvor det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til Australien. Læs mere her.

Dag 3: Ankomst Sydney

Efter flyveturen er det dejligt med en slentretur, og den kunne passende gå til området ved Operahuset. Du tilbringer 3 nætter i Sydney.

Dag 4-5: Sydney

Dagene er til rådighed til at opleve Australiens største by.

Dag 6: Sydney - Darwin

Der er afrejse fra Sydney mod den nordlige by, Darwin. Her har du to overnatninger, inden du skal opleve Australiens største nationalpark; Kakadu National Park.

Dag 7: Darwin

Dagen er til fri disposition i Darwin. Hver torsdag aften mellem april og oktober afholdes der et stort marked på Mindil Beach, som virkelig er et besøg værd. Her sælges alt mellem himmel og jord, og der er madboder med de lækreste - og meget billige - madretter. Køb en indisk curry eller en thaisuppe og sæt dig ned på stranden og nyd solnedgangen. Dét er ferie!

Dag 8: Darwin – Kakadu National Park

I den nordlige del af Australien ligger landets største nationalpark: Kakadu National Park med en størrelse, som svarer til ca. halvdelen af Danmarks areal. Området har et rigt dyreliv; her er papegøjer, storke og naturligvis kakaduer i massevis og floderne bugner af krokodiller. Det er ikke noget tilfælde, at 80'ernes filmhit "Crocodile Dundee" blev optaget her i Kakadu nationalparken.

Du henter en lejebil i Darwin og sætter kursen mod Kakadu National Park. Køreturen tager ca. 3 timer, så der er god tid til at stoppe undervejs. Du har en enkelt overnatning i Kakadu. Næste morgen er inkluderet en sejltur på Yellow Waters - et af de bedste steder at tage på krokodille-spotting cruise.

Dag 9: Kakadu National Park – Katherine Gorge

Fra Kakadu kører du videre til nationalparken Nitmiluk, som rummer ikke mindre end 13 forskellige vandfyldte kløfter, hvoraf den mest kendte er Katherine Gorge. Her har du endnu en overnatning og naturligvis en sejltur i en af kløfterne.

Dag 10: Katherine Gorge – Darwin

Turen går retur til Darwin, hvor bilen afleveres, og du har endnu en overnatning.

Dag 11: Darwin – Port Douglas

Fra Darwin flyver du til Cairns, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til den lille, hyggelige badeby Trinity Beach lige nord for Cairns. Her tilbringer du de næste 5 nætter på et dejligt resort beliggende tæt på stranden.

Dag 12: Port Douglas

Dagen er til rådighed i Port Douglas. Brug dagen ved stranden eller udforsk de eksotiske omgivelser.

Dag 13: Great Barrier Reef

Du skal naturligvis også opleve det fantastiske Great Barrier Reef. Dette er et koralrevs- og ø-krydstogt til Low Isles, en beskyttet koralø ved Great Barrier Reef. Her kan du slappe af på hvide sandstrande, solbade samt snorkle mellem de betagende koralhaver i den blå lagune. Med lidt held er der også mulighed for at svømme med de betagende havskildpadder i deres naturlige omgivelser. Tag en tur med glasbunds-båden og bliv introduceret til koralrevet af skipperen uden selv at blive våd. Frokost inkluderet.

Dag 14: Cape Tribulation og Daintree

Du bliver hentet i bus fra morgenstunden og kører nordpå langs kysten mod Mossman Gorge Centre. Her kan du få en kop formiddagskaffe, inden du fortsætter til Mossman Gorge, hvor du sammen med en lokalkendt guide udforsker den fortryllende regnskov. På turen får du en masse at vide om skoven, der er en af verdens ældste regnskove. Du vandrer først gennem skoven, men senere på dagen venter en sejltur ned ad floden omgivet af frodig vegetation og store runde kampesten.

Kig på himlen og trætoppene efter fugleliv, men hold også øje med vandet og flodbredden, hvor blandt andet krokodiller holder til. Du spiser en lækker barbecue-frokost i skoven ved Noah Valley, inden turen går videre til Cape Tribulation, hvor regnskoven møder den hvide sandstrand og koralrevet ud for kysten. Gå en tur ad stranden til Kulki Lookout, og nyd udsigten over Great Barrier Reef. Forude venter en velfortjent forfriskning på Daintree Ice Cream Company, inden du vandrer videre gennem den fantastiske natur med udsigt til Daintree River Estuary, Snapper Island og Coral Sea. Hen på aftenen returnerer du til Port Douglas.

Dag 15: Port Douglas

Dagen er fri til at nyde Port Douglas og hotellet. Eller tag på en udflugt ind i landet til eksempelvis markedsbyen Kuranda, der kan nås fra Cairns med svævebane og en fantastisk togrejse over bjergene.

Dag 16: Afrejse Cairns

Der er transport til Cairns, hvorfra du begynder hjemrejsen.

Dag 17: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte i Østen ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

17 dage fra kr. 20.500

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.495

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.270

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.450

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

1 dag fra kr. 1.170

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

sa mountains australia.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740
Rabat

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

 • Besøg det sydøstlige Australien
 • Oplev naturen på guidede ture
 • Sydney, Brisbane og Melbourne

25 dage fra kr. 37.900

camper

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 12.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0
Rabat

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt
Rabat

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png