^

Det bedste af Australien

En rejse med Australiens største højdepunkter - fra storbyen Sydney til dyreliv på Kangaroo Island og outback ved Ayers Rock. Rejsens rundes af med strandferie ved Great Barrier Reef.

18 dage fra kr. 23.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn (7-11 år) rejser sammen
Fra kr. 28.800 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.000
Prisen inkluderer: Flyrejser, hoteller, udflugter samt en del måltider

Er det første gang du skal til Australien, så kunne denne rejse til nogle af Australiens største højdepunkter være et oplagt valg.

Storbyen Sydney
Oplevelserne starter i Australiens største by, Sydney, hvor du har fire dage til at udforske byen. Besøg for eksempel operahuset, nyd livet på Bondi Beach eller bestil et bridge climb på Sydney Harbour Bridge, som vil være en oplevelse for livet.

Dyreliv og natur
Herefter flyver du til Adelaide, hvorfra turen går videre til Kangaroo Island. I to dage kan du nyde naturen og spotte kænguruer, wallabies, sæler, koalaer og pingviner.

Ayers Rock og den store outback
Turen går videre til Australiens røde outback, hvor du oplever den fascinerende Ayers Rock og får en ægte outback-oplevelse.

Great Barrier Reef og badeferie
Rejsen slutter i Cairns i det tropiske nord, hvor du oplever regnskov, udforsker verdens største koralrev, Great Barrier Reef, og suger det sidste af Australien til dig.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

Du flyver fra Danmark mod Sydney med et stop i Østen. Der er gode muligheder for nogle dages stop i enten Hong Kong eller Singapore.

Dag 2: Sydney

I dag ankommer du til Sydney og kan begynde opdagelserne i denne interessante storby. Start for eksempel med en afslappende slentretur forbi operahuset med udsigt til den ikoniske Sydney Harbour Bridge og byens smukke botaniske have lige om hjørnet.

Dag 3: Cykeltur i Sydney

I dag får du mulighed for at lære byen at kende fra en cykelsaddel.

I rejsen er nemlig indlagt en spændende cykeltur rundt i byen med en lokal guide. Turen begynder i byens centrum, i den historiske bydel, The Rocks. Herfra cykler du blandt andet over Sydney Harbour Bridge, hvorfra du har en spektakulær udsigt over byen.

Der venter dig en dag fyldt med spændende oplevelser, og du får hele vejen en masse interessant viden om byen og dens seværdigheder fra din dygtige guide.

Australien - New South Wales - Sydney

Dag 4-5: Sydney

Du har disse to dage fri til oplevelser i Sydney, og der er masser af dem. Du kan for eksempel vælge at slappe af ved den populære strand, Bondi Beach, hvor de lokale nyder solen og surfere boltrer sig i bølgerne. Eller hvad med en helikoptertur over Sydney i solnedgangens lys? Vi kan desuden varmt anbefale, at du udfordrer dig selv med et bridge climb, 134 m oppe, på toppen af Sydney Harbour Bridge. Det er en spændende tur, som belønnes med en enestående udsigt over byen, havnen og Operahuset.

Dag 6: Sydney - Adelaide

I dag er der afgang med fly fra Sydney til nye oplevelser i Adelaide, som er hovedstaden i delstaten South Australia.

Snorlige gader skærer sig igennem den grønne by, som du let kan udforske til fods. Interesserer du dig for aboriginalkultur, kan vi anbefale et besøg i Tandanya National Aboriginal Cultural Institute i Adelaide. En helt anden mulighed er et besøg på National Wine Centre of Australia. Her kan du lære om forskellige druesorter og smage på det færdige produkt. Over halvdelen af den australske vinproduktion kommer fra South Australia, så det er det helt rette sted at lære mere om Australsk vin.

Dag 7-8: Guidet tur til Kangaroo Island

I dag begynder din to-dages tur til dyrerige Kangaroo Island syd for Adelaide. Her kan du nyde øens dejlige strande, særprægede klipper, som er formet af vinden, og ikke mindst øens rige dyreliv. Du kan se sæler, der slænger sig på stranden, koalaer der daser i træerne, pingviner der går parade og selvfølgelig masser af wallabies og kænguruer.

Du får selskab af en guide, som sørger for, at du får mest muligt ud af turen. Fuld pension er inkluderet i dag.

Australien - Northern Territory - Alice Springs

Dag 9: Adelaide - Alice Springs

Du tager afsked med Adelaide og flyver mod fascinerende Alice Springs, hvor du selv bestemmer dagens program. Det er den eneste by i den røde ørken, og den isolerede beliggenhed er en attraktion i sig selv.

Du kan dog også leje en cykel og besøge Royal Flying Doctor eller School of the Air, som vidner om det isolerede liv i ørkenen. I Alice Springs Desert Park, kan du også opleve det fascinerende dyre- og planteliv i ørkenen.

Ayers Rock, Uluru, Northern Territory

Dag 10-12: Guidet tur i outbacken

I dag begynder tre-dages guidet eventyr i outbacken. Der er afgang fra Alice Springs fra morgenstunden, og forude venter blandt andet fascinerende Mount Conner og kulturcenteret i nationalparken Uluru-Kata Tjuta. Sidst på dagen går du ud til Ayers Rock, som du oplever ved solnedgang med et glas vin i hånden. Du spiser omkring bålet og overnatter på en privat lejrplads midt i nationalparken.

Dag to starter med en smuk solopgang over Ayers Rock og den mærkværdige stenformation, Kata Tjuta, som du senere får mulighed for at udforske til fods. Turen fortsætter til Kings Creek Cattle Station, hvor du igen overnatter i telt i bushen.

På tredje og sidste dag af den guidede tur i outbacken venter en vandretur i den smukke og dramatiske Kings Canyon, hvor du besøger steder som "The Lost City" og "Garden of Eden". På turen kan du nyde udsigten over ørkenen og tage en dukkert i et af de små vandhuller, du møder på vejen. Efter vandreturen vender du sammen med gruppen næsen mod Alice Springs ad en typisk australsk outback-grusvej. Du ankommer til Alice Springs sidst på dagen, og her tager tre dages guidet eventyr gennem outbacken sin slutning.

Dag 13: Alice Springs - Cairns

I dag forlader du den tørre og røde ørken og flyver til det langt mere frodige Cairns på den australske østkyst. Her bliver der rig mulighed for afslapning på et dejligt resort med pool og oplevelser i den summende havneby.

Dag 14: Cairns

Du har dagen til fri disposition i Cairns, og vi har selvfølgelig gode ideer til, hvad du kan bruge tiden på. Vi kan for eksempel varmt anbefale en heldagstur til den lille by Kuranda vest for Cairns. Turen dertil foregår med et veterantog, der snor sig gennem regnskoven, og turen tilbage er med svævebanen, Kuranda Scenic Rail. Eller du kan besøge Tjapukai Aboriginal Cultural Park, hvor du på en underholdende måde får en introduktion til den aboriginale kultur.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef

Dag 15: Great Barrier Reef

Man kan ikke tage til Cairns uden at besøge verdens største koralrev, og det er det, dagen i dag skal bruges på. Du får rig mulighed for at snorkle og dykke ved det fantastisk smukke Great Barrier Reef. Du kan også nyde den gyldne sandstrand på en ø, hvor kun din båd lægger til.

Transporten, frokosten, en guidet snorkeltur med udstyr, en guidet tur på øen samt brug af glasbundsbåd er alt sammen inkluderet i prisen. Så der er lagt op til en spændende dag fyldt med store oplevelser både over og under havoverfladen.

Dag 16: Cairns

Dagen er til rådighed til at opleve Cairns på egen hånd. I dag har du mulighed for at suge det sidste af Australien til dig og nyde Cairns på egen hånd. Gå en tur langs strandpromenaden, udforsk de omkringliggende cafeer, restauranter og shoppingmuligheder, eller tag på en ballonflyvning, hvorfra du får det helt store overblik over Cairns og omegn.

Dag 17: Afrejse Australien

I dag slutter eventyret, og det er tid til at sige farvel til Cairns og Australien.

Dag 18: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark fyldt med oplevelser og skønne minder fra Down Under.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 28.800  Fra kr. 23.900
 Højsæson  Fra kr. 30.500  Fra kr. 24.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Sydney i Australien
 • 4 nætter på hotel i Sydney
 • Cykeltur med guide rundt i Sydney
 • Indenrigsflyvning fra Sydney til Adelaide
 • 2 nætter på hotel i Adelaide.
 • 2 dages guidet tur til Kangaroo Island inkl. overnatning, 2 frokoster og 1 morgenmad
 • Indenrigsflyvning fra Adelaide til Alice Springs
 • 2 nætter på hotel i Alice Springs
 • 3 dages guidet tur i outbacken ved Uluru/Ayers Rock, the Olgas og Kings Canyon inkl. overnatning og fuld pension
 • Indenrigsflyvning fra Alice Springs til Cairns
 • 4 nætter på hotel i Cairns
 • Heldagstur til Great Barrier Reef inkl. tropisk frokostbuffet og tid til at snorkle samt snorkleudstyr
 • Flyrejse fra Cairns til Danmark
 • Alle hotelovernatninger er på gode turistklassehoteller. Mulighed for opgradering til højere hotelstandard
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Flere oplevelser

Flere oplevelser