Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg
2 gratis indenrigsfly

Luksus Down Under

Oplev Australiens højdepunkter på guidede ture på denne luksustur, hvor du bor på lækre lodges og nyder et luksus krydstogt.


KAMPAGNE

Få 2 gratis indenrigsflyvninger i Australien, og oplev endnu mere. Læs mere her.


 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

26 dage fra kr. 64.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Luksus Down Under. Sådan har vi valgt at kalde dette rejseforslag, da der ikke bliver sparet på noget. Det tropiske nord og den røde ørken. Lizard Island og Blue Mountains. Darwin og Sydney.

Du kommer langt omkring på denne rejse. Det bliver på et luksus-krydstogt, på egen hånd i bil og på interessante guidede ture. Læg dertil eksklusive lodges, hvor alt fra beliggenhed til gourmetoplevelser er helt unikt.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Udvalgte højdepunkter

sydney_harbour_bridge_sunset_0
Sydney

Rejs til skønne Sydney og oplev Utzons enestående Operahus, havnefront og livsglæde.

 

Med sin fantastiske beliggenhed omkring en stor naturlig havn, er Sydney uden tvivl blandt verdens smukkeste storbyer. Men Sydney er også en ægte australsk storby med et væld af seværdigheder, glimrende shopping og nogle af Australiens bedste restauranter.

Operahuset i Sydney

Utzons berømte Operahus ligger som et skib ned til vandet i hjertet af byen. Det kan i høj grad anbefales at købe billetter til en af de mange forestillinger. Eller tag på en guidet rundvisning gennem de forskellige sale og foyer, mens du hører anekdoter fra bygningens farverige historie. Guiden vil også fortælle om de unikke, arkitektoniske detaljer, der er med til at gøre operahuset til et af de mest markante bygningsværker i det 20. århundrede.

Udforsk Sydney med færge

Små færger sejler på kryds og tværs mellem Sydneys bydele. Dette er en fantastisk måde at komme rundt på, mens I oplever byen fra forskellige vinkler. Hop eksempelvis på færgen fra Operahuset med kurs mod det folkelige shoppingområde Darling Harbour. Eller tag båden til Manly, og nyd Sydneys berømte strandliv.

Bridge Climb i Sydney

Byens bedste udsigt fås dog fra toppen af Sydney Harbour Bridge, som I kan bestige på et såkaldt Bridge Climb. Sikkerheden er naturligvis i top, og udsigten over Operahuset, havnen og midtbyens skyskrabere er intet mindre end forrygende.

sydney.jpeg
Helikoptertur over Sydney

Der venter dig en ubeskrivelig oplevelse, når du stiger til vejrs i en helikopter over Sydney. I 25 minutter flyver du over byens strande, forstæder og skyline, mens solen langsomt går ned i horisonten, og bader Sydney i sit gyldne lys. Du oplever blandt andet Coogee, Bondi og Manly strandene, det smukke operahus samt den imponerende Harbour Bridge. Alt ting tager sig anderledes ud fra luften, og det bliver uden tvivl en oplevelse, du sent vil glemme. Efter flyveturen bydes du på et køligt glas champagne, en øl eller et glas juice i loungen.

For dem, der har lyst, er det muligt at flyve med siderne på helikopteren åbne, hvilket gør oplevelsen endnu mere spændende og intens.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg
5 dages krydstogt ved revet

Drømmer du om at snorkle ved uberørte koralrev og slappe af på vidunderlige tropeøer langt væk fra dagstursturisterne? Så bliver det ikke bedre end dette krydstogt ved Great Barrier Reef. Fra Cairns sejler du nordpå til den historiske by Georgetown, inden skibet sætter kurs via ubeboede tropeøer til vidunderlige Lizard Island og nogle af de mest afsidesliggende dele af Great Barrier Reef.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 25
Ayers Rock / Uluru

Synet af Ayers Rock, der hæver sig over Australiens røde ørken, er et højdepunkt på enhver rejse til Australien.

 

Mange kalder stadig den fascinerende sten i Autraliens outback sydvest for Alice Springs for Ayers Rock, men det officielle navn er Uluru.  

Ayers Rock kan opleves på mange måder

Tidligere var det nærmest et ritual at bestige Ayers Rock. Men i dag vælger de fleste at opleve området på andre måder. Tag den næsten 10 km lange gåtur rundt om stenen, eller udforsk de gamle hulemalerier med en aboriginal guide fra det lokale anangu-folk, der kan fortælle om stenens spirituelle betydning og legenderne fra tidernes morgen. I kan lære meget mere om området og anangu-folkets kultur på besøgscenteret, og endelig må du ikke snyde dig selv for de spektakulære solnedgange, hvor solens bløde stråler får Ayers Rock til at skifte farve, mens stjerner i tusindvis tænder sig på ørkenhimlen. 

The Olgas og Kings Canyon

Flere spændende eventyr venter nær Ayers Rock. Små stier snor sig ind mellem The Olgas; en samling af 36 monolitter, hvoraf den største er betydeligt højere end Ayers Rock. Eller udforsk Kings Canyons stenede landskaber, der skjuler en fin lille oase klemt inde mellem høje klippevægge. 

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev Australiens højdepunkter på guidede ture på denne luksustur, hvor du bor på lækre lodges og nyder et luksus krydstogt.

Dag 1-2: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Australien.

Dag 3: Ankomst til Sydney

Australiens største by er en fantastisk storby, og det vil de næste dage helt sikkert overbevise dig om. Du kommer til at bo på det 5-stjernede Hotel InterContinental beliggende tæt på Operahuset og det historiske kvarter, The Rocks. Bedre udgangspunkt for at opleve Sydney fåes ikke!

Dag 4-5: Sydney

Dagene er til rådighed til at udforske denne fantastiske storby. Vi kan varmt anbefale en tur i Operahuset - vi er gerne behjælpelige med billetter til en forestilling.

Dag 6: Sydney

Sydney skal opleves fra søsiden, og denne dag kommer du på en dejlig sejltur med en fantastisk privatejet yacht. Læs mere her

Naturligvis bliver der også tid til shopping. Der er shoppingmuligheder rundt om hjørnet fra, hvor du bor, men vi vil også anbefale Queen Victoria Building på George Street, som de lokale kalder QVB, og som har 200 butikker i fire etager. Men det er ikke det, der er det bemærkelsesværdige. Nej, det er selve bygningen fra 1898 med de mange velbevarede arkitektoniske detaljer og den specielle atmosfære.

Er du i Sydney en lørdag, kan vi anbefale Paddington Market på Oxford Street.

Dag 7: Blue Mountains

I Australien er der aldrig langt til naturoplevelserne, og sådan er det også i Sydney. Den lejede bil hentes, og i løbet af et par timer er du i Blue Mountains National Park.

Basen de næste dage er Lilianfels Blue Mountains Resort & Spa, som ligger ved foden af Blue Mountains. Dette pragtfulde resort er et landsted fra det 18. århundrede, og atmosfæren fra dengang forenes med moderne luksus. I restauranten serveres udsøgte menuer og det ypperste af australsk vin.

Du skal vide...
at kør-selv-turen fra Sydney til Blue Mountains t/r som udgangspunkt har en længde på 210 km.

Dag 8: Blue Mountains

Nyd dagen i Blue Mountains National Park, der også er World Heritage Area. Det skyldes bl.a., at der i området findes 91 forskellige eukalyptusarter og 132 plantearter, der kun findes her. Sidst på dagen kører du retur til Sydney, hvor du har en enkelt overnatning på lufthavnshotel. Der er nemlig tidlig afgang i morgen med flyet til Uluru/Ayers Rock.

Dag 9: Sydney til Uluru/Ayers Rock

Bilen afleveres i lufthavnen i Sydney. Der flyves til Uluru/AyersRock, hvor du indlogeres på et af områdets bedste hoteller. I løbet af eftermiddagen er inkluderet en 40 minutters flyvetur over Uluru og Kata Tjuta - herfra luften får du virkelig en fornemmelse af, hvor øde det indre af Australien er.

Dag 10: Uluru/Ayers Rock

Dagen begynder tidligt med solopgang over Uluru. Denne tur har max. 20 deltagere og du ser solen stå op over Uluru fra et privat udsigtspunkt lidt væk fra mængden. Når solen er stået op, serveres der er ægte australsk morgenmad tilberedt over bål, mens guiden fortæller om områdets kultur og historie. Der bliver også tid til et besøg på det kulturelle center, som ligger i tilknytning til Uluru - her kan du stifte nærmere bekendtskab med de lokale aboriginer-stammer. Du skal naturligvis også tæt på Uluru og på en guidet gåtur til nogle af hulemalerierne. Op ad formiddagen går turen retur til hotellet.

I aften venter endnu en skøn oplevelse; du skal nu se solen gå ned over Uluru. Med udsigt til stjernehimmelen, nyder du en skøn 4 retters menu.

Der er kun plads til 20 gæster pr. aften, og du får dit eget bord, hvor maden bliver serveret. Tali Wiru betyder "smuk sandklit" på det lokale anangu-sprog, og det er netop på en sandklit med udsigt til Uluru og Kata Tjuta, du nyder et glas champagne, mens du ser solen gå ned. Når mørket falder på serveres en fire-retters menu bestående af de lækreste australske specialiteter og god australsk vin. Du sidder under den lysende stjernehimmel med udsigt til Sydkorset omgivet af mørkets stilhed. Kaffen nydes sammen med en lokal historiefortæller mens endidgeridoo spiller sagte i baggrunden.

Dag 11: Ayers Rock - Darwin

Der er afrejse fra Ayers Rock mod Darwin. Her indlogeres du på et centralt beliggende hotel og har resten af dagen til rådighed.

Dag 12: Bamurru Plains

Denne morgen er der afgang med fly fra Darwin til Bamurru Plains, der ligger spektakulært på kanten af Mary Rivers oversvømmede sletter nær kysten og Kakaku National Park.

Der er et tydeligt safari-præg over Bamurru Plains. Men safari-følelsen er tilsat et tydeligt australsk outback-præg. At lodgen er luksuriøs kan ikke benægtes. Sengene er fantastiske med deres sprøde nystrøgne lagner, dit badeværelse har gode brusere, køkkenet er blevet hyldet i alverdens gourmetmagasiner, og servicen er personlig, imødekommende og intim.

Dag 13: Bamurru Plains

Dagen er til fri rådighed.

Aktiviteterne er naturligvis også fokuseret omkring de smukke omgivelser. Sejl på floderne, følg med en lokalkendt guide eller fisk efter de lækre barramundier og andre eksotiske fisk i både floderne og havet. Mulighederne er uendelige, og du kan krydre naturoplevelserne med dejlig afslapning på den store åbne terrasse over et glas kølig hvidvin. Eller hop i poolen og vask rejsestøvet af, inden du sætter dig til bords og nyder endnu en fantastisk gourmetmiddag.

Dag 14: Darwin

Der flyves tilbage til Darwin, hvor resten af dagen tilbringes. Er du interesseret i at købe aboriginal kunst, har du for alvor chancen her i Darwin, hvor udvalget er stort. Du kan evt. også besøge Museum of Arts & Sciences og få et indblik i, hvordan cyklonen "Tracy" totalt ændrede byens udseende juleaften 1974

Dag 15-17: Daintree

I dag flyves der til Cairns på østkysten. Her skal du tilbringe nogle dage på Daintree Eco Lodge & Spa, der ligger ved Daintree River nord for Cairns. Opholdet her er en enestående mulighed for at opleve den tropiske regnskov.

Midt i regnskoven er der skabt luksus for mennesker på naturens præmisser, og en økologisk tankegang går som en rød tråd gennem alt på Daintree Eco Lodge & Spa. F.eks. blev der ikke fældet træer, da lodgen blev bygget, og alle bygninger er hævet fra jorden for at undgå, at lydene forplanter sig til omgivelserne. Værelserne ligger i højde med trætoppene, og der er førsteklasses bird-watching fra verandaen. Sundhed og helse er et andet aspekt, der bliver lagt stor vægt på, og du kan f.eks. få massage og spa-behandlinger i utraditionelle omgivelser i regnskoven og behandlinger inspireret af aboriginale teknikker.

Dag 18-19: Cairns

Der er sørget for transport til Cairns, der er en hektisk turistby og udgangspunkt for ture til revet og regnskoven. Du bor på byens velnok bedste hotel, hvorfra du er i gåafstand til alle seværdighederne.

Dag 20-23: Krydstogt

De næste dage tilbringes i luksuriøse omgivelser om bord på "Coral Princess" - et krydstogtskib med plads til 50 passagerer. Krydstogtet koncentrerer sig om den nordlige del af Great Barrier Reef, går til den historiske mineby Cooktown, til Lizard Island og til uforlignelige dykkeroplevelser ved Ribbon Reef og Rachel Carlso Reef.

Der er marinebiologer med om bord, og de fungerer som guider, når der snorkles og dykkes, og når der sejles ud i båden med glasbund. Ingen tvivl - du får dit livs oplevelse. Glem ikke at nyde de flotte solnedgange, den friske havluft og udsigten over det turkisfarvede hav med de grønne øer - det er også en del af oplevelsen.

Dag 24: Cairns

Krydstogtet slutter i Cairns, hvor du har en sidste overnatning inden hjemrejsen.

Dag 25: Afrejse fra Cairns

Der er afrejse fra Cairns mod Danmark.

Dag 26: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark først dagen - rig på oplevelser og minder.

Vis alle dage

Priseksempel

26 dage fra kr. 64.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Australien - Queensland - Fraser Island - Maheno Wreck
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Afrika_Leopard_4

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Australien - Queensland - Fraser Island - Maheno Wreck
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Afrika_Leopard_4

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png