koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

Rejs til det sydøstlige Australien og oplev en enestående natur samt storbyerne Sydney, Brisbane og Melbourne.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 37.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Du vil få masser af naturoplevelser og mulighed for at møde kænguruer og koalaer samt et væld af andre dyr i deres naturlige omgivelser. Du kan også se frem til at gå på opdagelse i de interessante storbyer Adelaide, Melbourne, Sydney og Brisbane. Rejsen inkluderer forskellige guidede ture, som sikrer dig de bedste oplevelser i det sydøstlige Australien.
 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg
Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide, der tager dig til alle øens højdepunkter. Fokus er på naturen og dyrene, så du kan se frem til en naturoplevelse i absolut verdensklasse.

Kort

Rejsen dag for dag

Rejs til det sydøstlige Australien og oplev en enestående natur samt storbyerne Sydney, Brisbane og Melbourne.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark mod Adelaide med flyskifte i Østen.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Du mellemlander i Østen, hvor du kan strække benene inden den videre flyvetur. Det er oplagt med nogle dages stopover i enten Bangkok, Singapore eller Hong Kong for at udforske de spændende byer. Ikke blot bryder det rejsen op. Det er også en rigtig god måde at få endnu flere eksotiske oplevelser med hjem.

Dag 3: Ankomst til Adelaide

Du lander i Adelaide, der er hovedstad i delstaten South Australia. Resten af dagen er fri til at slentre gennem byens centrum og nyde synet af skyskrabere og historiske bygninger, slappe af i de mange grønne parkområder eller prøve nogle af byens mange cafeer og restauranter.

Dag 4: Barossa Valley

Dagen står på en heldagstur til Barossa Valley, der er et af landets mest berømte vindistrikter. Mere end 60 % af Australiens vin bliver produceret i South Australia, og du skal knap nok udenfor Adelaide, før du er omgivet af vinmarker. I Barossa Valley får du en guidet tur med besøg og vinsmagning på nogle af de bedste vingårde i Sydaustralien. Du bliver hentet og afleveret på hotellet i Adelaide.

Dag 5: Adelaide

I dag skal du på en halvdags sejltur på udkig efter vilde delfiner. Du kan komme helt tæt på de nysgerrige og legesyge delfiner, og hvis du har lyst, kan du hoppe i vandet og svømme med dem.

Du er tilbage i Adelaide om eftermiddagen, hvor du selv kan bestemme resten af dagens program. Nyd byens botaniske have, tag sporvognen til strandforstaden Glenelg eller smag dig igennem de mange lækre fristelser på det travle Adelaide Central Market.

Dag 6: Adelaide – Kangaroo Island

I dag går turen til den dyrerige ø Kangaroo Island, hvor du har en overnatning. Du får selskab af en guide, der sørger for, at du får mest muligt ud af turen. Som navnet indikerer, kan du selvfølgelig møde kænguruer på Kangaroo Island. Men også koalaer, emuer, sæler, pingviner og et væld af andre dyr holder til på denne naturskønne og tyndtbefolkede ø. Også landskaberne på Kangaroo Island er storslåede, og du vil opleve masser af uberørt bush, dejlige strande og særprægede klipper, der er formet til rene kunstværker af vinden.

Dag 7: Kangaroo Island

I dag fortsætter oplevelserne på Kangaroo Island, før turen går tilbage til Adelaide sidst på dagen.

Dag 8-11: Roadtrip fra Adelaide til Melbourne

Om morgenen henter du din lejebil og starter et fantastisk fire-dages roadtrip til Melbourne. Blandt de absolutte højdepunkter er uden tvivl Great Ocean Road, der er Australiens smukkeste kystvej. Strækningen er en sand perlerække af naturscenerier, og langs kysten venter adskillige spændende nationalparker på at blive udforsket. Vi kan varmt anbefale, at du kører via Grampians National Park, der betager med sine eroderede sandstensbjerge og unikke dyre- og planteliv. Andre gode stop på vejen er de vulkanske søer ved Mount Gambier og vinområderne McLaren Vale og Coonawarra. Turen slutter i Melbourne.

Vi har ikke inkluderet hotelovernatninger i dit roadtrip, så du har friheden til selv at vælge ruten. Vi er naturligvis gerne behjælpelige, hvis du ønsker hjælp til at planlægge køreturen. Når du ankommer til Melbourne har vi igen reserveret hotel, så du ikke skal køre rundt i byen og lede efter et sted at sove.

Dag 12: Melbourne

Denne dag skal du på en heldagstur til You Yangs Ranges Regional Park, uden for Melbourne, hvor du oplever koalaer i deres naturlige habitat. At så mange koalaer holder til her skyldes, at deres livret, eukalyptusarten "mana gum", vokser i stort antal i disse skove. Du kommer på koala-spotting og bliver meget klogere på koalaerne og deres levevis. Ikke mindst takket være guiden Janine, der har sit eget forskningsprojekt i området og betegner koalaerne som sin familie. Du vil med stor sandsynlighed også møde kænguruer og emuer, inden du om aftenen vender tilbage til hotellet i Melbourne.

Dag 13-15: Roadtrip fra Melbourne til Sydney

Du sætter dig igen til rette i din lejebil. Forude venter et tre dages roadtrip mod Sydney. Der er masser af oplevelser på vejen. Vi kan bl.a. anbefale, at du kører forbi Wilsons Promontory National Park, hvor du kan møde både emuer og vombatter. Herfra kan turen gå indlands til Australiens højeste punkt, Mount Kosciuszko, samt det smukke naturområde, Snowy River High Country. Du kan også vælge at følge kysten til Sydney, hvor du blandt andet kan opleve hvaler på nogle tidspunkter af året.

Igen har vi ikke arrangeret overnatninger undervejs, så du har friheden til selv at vælge ruten. Men vi kan varmt anbefale en overnatning på Paperbark Camp ved Jervis Bay. Her sover du i luksuriøse afrikansk inspirerede safaritelte med eget bad og toilet. Alt sammen midt i den skønne australske bush.

Dag 16-17: Sydney

På dag 16 venter en eftermiddagstur til bushen sydvest for Sydney, hvor du kan møde Australiens spændende dyreliv. Ved frokosttid tager du sammen med din guide afsted i en veludstyret firehjulstrækker mod skovene uden for byen. Der er en let frokost eller eftermiddagskaffe inkluderet, og forude venter en vandretur på udkig efter blandt andet koalaer og kænguruer. du spier også aftensmad i bushen, hvorefter du bevæger dig videre med lommelygte. Det er nemlig om aftenen, at blandt andet wombats og pungrotter er mest aktive.

Efter mange fantastiske naturoplevelser er det blevet tid til lidt storbyliv. Start for eksempel med en afslappende slentretur forbi Operahuset med udsigt til den kendte Sydney Harbour Bridge og byens smukke botaniske have lige om hjørnet. Du kan også slappe af ved den populære strand, Bondi Beach, nyde en helikoptertur over Sydney i solnedgangens skår eller shoppe i butikkerne ved Darling Harbour. Du kan også hoppe på en af de mange færger og se byen fra vandet. Eller hvad med at udfordre dig selv med et Bridge Climb til toppen af Sydney Harbour Bridge, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Operahuset og byen? Vi giver gerne gode råd til mange flere fantastiske oplevelser.

Dag 18: Brisbane

Du tager afsked med Sydney og flyver til Brisbane, der er hovedstad i delstaten Queensland. Byens helt særlige kendetegn er, at det er delt på midten af floden Brisbane River. Her skal du bo tæt ved Southbank Parklands; et fantastisk forlystelsesområde ved Brisbane River med mange cafeer og restauranter. Parken byder også på en fin sandstrand, hvor du kan svømme i en kunstig lagune med udsigt til Brisbanes skyskrabere.

Dag 19-20: Lamington National Park

I dag bliver du kørt til O'Reilly's Rainforest Retreat i Lamington National Park syd for Brisbane. Resortet ligger helt fantastisk omgivet af subtropisk regnskov med hundredvis af vandfald, gigantiske træer, huler og kløfter samt mere end 200 fuglearter. Et væld af vandrestier snor sig rundt i området og indbyder til udforskning på egen hånd. Men vi har også sørget for ture med naturguider, så du kommer helt tæt på nationalparkens fantastiske natur og dyreliv. Hvad siger du for eksempel til at opleve en tur igennem regnskovens mørke, når natdyrene vågner? Eller bird-watching ved solopgang?

Dag 21: Lamington National Park - Fraser Island

En kort færgetur fører dig fra Harvey Bay til verdens største sandø, Fraser Island, hvor du har to overnatninger. Klitterne på Fraser Island er op til 240 m høje. Men det er ikke sand det hele. Midt på øen finder du tæt regnskov med en stor bestand af vilde dingoer samt krystalklare ferskvandssøer omgivet af det hvideste og blødeste sand.

Dag 22: Fraser Island

Du har en hel dag på Fraser Island til at udforske naturen og nyde dyrelivet. Foruden dingoerne kan du være heldig at møde dværgkænguruer og possumer. Dagen byder på en tur rundt på øen i firehjulstrækker - en tur fyldt med spænding på flugt fra det stigende tidevand.

Dag 23: Fraser Island - Brisbane

Turen går tilbage til Brisbane, hvor du tilbringer endnu en nat i Brisbane inden hjemrejsen til Danmark. Her har du mulighed for at få det sidste af Australien med. Eksempelvis på en slentretur langs floden eller ved at udforske de mange restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 24: Afrejse fra Brisbane

Der er afrejse fra Brisbane via Østen mod Danmark. Også på hjemturen er der mulighed for nogle dages stopover i eksempelvis Singapore.

Dag 25: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med kufferten fyldt med minder om Down Under.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 37.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
HotAirBalloonCairns-Cairns-DSC_9492-2-634

I luftballon ved Cairns

Få en helt unik oplevelse af det tropiske landskab på en tur i luftballon ved Cairns i det tidlige morgengry.

30 minutter fra kr 1.680

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Great Barrier Reef

Nyd en dag på Reefworld ved Great Barrier Reef. Snorkel, oplev revet fra observationsrummet og hør præsentationer af rev-eksperter.

1 dag fra kr. 1.495

Fraser Island

Dagstur til Fraser Island

Oplev verdens største sandø på denne dagstur fra Hervey Bay.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Heldagstur til Great Barrier Reef

Oplev snorkling i verdensklasse på denne heldagstur til Great Barrier Reef med luksus-katamaran.

1 dag fra kr. 1.270

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur til Low Isles

Nyd en dag ved Great Barrier Reefs smukke, beskyttede rev Coral Cay.

1 dag fra kr. 1.450

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Dagstur til Frankland Island

Oplev tropiske Frankland Island, som byder på enestående Great Barrier Reef og et fascinerende dyreliv undervands.

1 dag fra kr. 1.110

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Sejltur i Noosa Everglades

Oplev et af Australiens mindre kendte naturområder med båd.

1 dag fra kr. 680

Papua New Guina - Coral Expedition - Dag 4 - Maclaren Harbour_1.jpeg

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udforsk ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib.

13 dage fra kr. 58.900

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Oplev en fascinerende middag dybt inde i regnskoven, som byder på en syv-retters menu med Australske specialiteter.

5 timer fra kr. 1.250

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Heldagstur til Kuranda

Lær om aboriginal-kultur og kør med historisk bjergtog og svævebane til Kuranda i regnskoven.

1 dag fra kr. 1.290

Australien - Queensland - Cape Tribulation - fra luften 2

Cape Tribulation og Daintree

Udforsk naturskønne Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree River.

1 dag fra kr. 1.220

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

5 dages krydstogt ved revet

Snorkling i verdensklasse på Great Barrier Reef, fantastiske Lizard Island og Georgetown.

5 dage fra kr. 11.800

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Heldagstur til Upolu Cay og Reef

Stå til søs på en fantastisk heldagsudflugt til den smukke koralø Upolu Cay og Great Barrier Reef.

1 dag fra kr. 995

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

4 dages krydstogt ved revet

Oplev fantastiske tropeøer og snorkling i verdensklasse ved Great Barrier Reef fra Cairns.

4 dage fra kr. 8.990

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dages tur til Fraser Island

Fraser Island er verdens største sandø og en af Australiens mest unikke naturoplevelser.

2 dage fra kr. 2.200

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med luksusyacht

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer på en luksusyacht med plads til blot seks gæster.

3 dage fra kr. 7.290

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - fisk 5_0

Lær at dykke ved Great Barrier Reef

Der findes næppe et sjovere sted at tage dykkercertifikat end ved Great Barrier Reef
5 dage fra kr. 5.490

5 dage fra kr. 5.490

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Dagstur til Whitehaven Beach

Tag med på en fantastisk dagstur fra Hamilton Island til Whitehaven Beach.

1 dag fra kr. 1.170

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

sa mountains australia.jpeg

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740
Rabat

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS_0

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

 • Kør-selv i Australien
 • Storbyferie i Singapore
 • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

camper

Australien i camper

 • Oplev Australien i autocamper
 • Stort udvalg af autocampere
 • Find en rute der passer til dig

17 dage fra kr. 8.900

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens store seværdigheder
 • Rejs i en international gruppe
 • Engelsktalende rejseleder

16 dage fra kr. 45.900

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den store Australien rejse

 • Den ultimative rejse til Australien
 • Rev, outback, storby og dyreliv
 • Masser af guidede ture undervejs

36 dage fra kr. 63.900

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0
Rabat

Queenslands højdepunkter i bil

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven Beach
 • Snorkling på Great Barrier Reef
   

15 dage fra kr. 22.500

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt
Rabat

Aktiv ferie i Queensland

 • En rejse for hele familien
 • Surfing, rafting og vandflyver
 • Nyd tropiske strande og koraller

22 dage fra kr. 25.500

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Low Isles

Sommerferie i Australien

 • Safari i Kakadu
 • Snorkling ved Great Barrier Reef
 • Perfekt klima i sommerferien

17 dage fra kr. 20.500

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storby, paradisø og regnskov

 • Storbyliv i Sydney
 • Ø-liv og Whitehaven Beach
 • Strand og regnskov ved Cairns
   

16 dage fra kr. 32.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png