koala-magasin-cover

Kænguruer og koalaer

Rejs til det sydøstlige Australien og oplev en enestående natur samt storbyerne Sydney, Brisbane og Melbourne.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 37.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Du vil få masser af naturoplevelser og mulighed for at møde kænguruer og koalaer samt et væld af andre dyr i deres naturlige omgivelser. Du kan også se frem til at gå på opdagelse i de interessante storbyer Adelaide, Melbourne, Sydney og Brisbane. Rejsen inkluderer forskellige guidede ture, som sikrer dig de bedste oplevelser i det sydøstlige Australien.
 

Udvalgte højdepunkter

Australien - South Australia - Adelaide - Temptation Sailing - Dyr - Delfin_3.jpg
Svøm med delfiner ved Adelaide

Fra strandforstaden Glenelg i udkanten af Adelaide står du til søs på en 57 fods katamaran med sejl. Havet ud for Adelaide er særdeles rigt på liv, og adskillige delfinflokke holder til langs kysten. Kaptajnen kender dyrene godt, så det varer sjældent længe, før den første flok er fundet. Delfiner er yderst nysgerrige og legesyge dyr, og ofte kommer de helt op til båden for at se dig an, allerede inden du når at komme i vandet. Det er fantastisk at svømme rundt mellem de intelligente dyr. Du kan tydeligt fornemme dem lege i vandet omkring dig og høre deres karakteristiske lyde. Når delfinerne forsvinder i det blå, hopper du igen om bord på båden og sejler videre på udkig efter andre flokke. Oftest tilbringes en time eller mere i vandet fordelt over flere delfinflokke, så mødet foregår på delfinernes præmisser.

Selv hvis du ikke ønsker at svømme med delfinerne, er du velkommen til at sejle med og opleve delfinerne fra båden. Dette er også en stor oplevelse, og mødet giver gode muligheder for at fotografere disse fantastiske dyr på nært hold.

Australien-dyr-kænguru-4_0
Kænguruer og koalaer i vild natur

Tidligt om morgenen er der afgang fra Melbourne, og inden længe er du omgivet af stenede, skovklædte landskaber, der er ideelt habitat for blandt andet kookaburras, små kængururer og vilde koalaer. Koalaerne kan være vanskelige at spotte mellem eukalyptusbladene, men du får hjælp af en lokal koala-forsker. Der er dermed gode chancer for at se de bedårende dyr i deres naturlige omgivelser. Guiden deler også hellere end gerne ud af sin store viden om koalaerne, og om det arbejde der bliver gjort for at redde deres truede leveområder. Du får selv mulighed for at hjælpe med at indsamle data, og en del af turens pris går til Koala Clancy Foundation, der arbejder for at sikre koalaernes levesteder.

Efter en picnic-frokost, går eftermiddagen med at kigge efter kænguruer og fugle i de nærliggende åbne græssletter og skove, hvor også emuer og papegøjer holder til. Din guide er ekspert i dyrelivet, hvilket ikke blot højner chancen for at se det rige dyreliv. Du lærer også en masse om dyrene undervejs og hører om forskernes spændende arbejde i felten.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3
Two Wonders in One

Two wonders in one - ja namnet säger det hela. Här har vi kombinerat två fantastiska naturupplevelser och gjort det lätt för er att uppleva båda. Turen inkluderar ett stort urval av aktiviteter.

På denna femdagarstur utforskas både frodig regnskog i Lamington National Park och världens största sandö Fraser Island. Båda platserna ligger med på UNESCOs världsarvslista.

Hotellen som ni bor på har vunnit flera priser för eko-turism. Paketet innehåller två nätter på O'Reilly's Rainforest Retreat och två nätter på Kingfisher Bay Resort.

Australien - Barossa Valley - Vin - 185372228 (Custom)
Best of Barossa

Kan man lide god vin, er Barossa Valley, der ligger ca. 70 km fra Adelaide, et "must". Her produceres en stor del af de bedste australske vine. Fra Adelaide køres via Torrens Gorge til Barossa Valley. Hvis der er tid stopper du ved et lokalt bageri. Dagens program skræddersyes til deltagerne på turen, men kan f.eks. indeholde besøg hos Peter Lehmann, Torbreck, Henschke, Yulamba eller lignende, lokale osteproducenter, frokost i det fri eller hos Vintners. Et besøg hos Maggie Beer Farmshop anbefales inden turen går tilbage mod Adelaide. Guiden på denne tur kender området særdeles godt og vil sætte den perfekte tur sammen.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg
Det bedste af Kangaroo Island

Oplev det bedste af Kangaroo Islands storslåede natur og rige dyreliv på denne 2-dages tur fra Adelaide, der tager dig til alle øens højdepunkter. Fokus er på naturen og dyrene, så du kan se frem til en naturoplevelse i absolut verdensklasse.

Kort

Rejsen dag for dag

Rejs til det sydøstlige Australien og oplev en enestående natur samt storbyerne Sydney, Brisbane og Melbourne.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark mod Adelaide med flyskifte i Østen.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Du mellemlander i Østen, hvor du kan strække benene inden den videre flyvetur. Det er oplagt med nogle dages stopover i enten Bangkok, Singapore eller Hong Kong for at udforske de spændende byer. Ikke blot bryder det rejsen op. Det er også en rigtig god måde at få endnu flere eksotiske oplevelser med hjem.

Dag 3: Ankomst til Adelaide

Du lander i Adelaide, der er hovedstad i delstaten South Australia. Resten af dagen er fri til at slentre gennem byens centrum og nyde synet af skyskrabere og historiske bygninger, slappe af i de mange grønne parkområder eller prøve nogle af byens mange cafeer og restauranter.

Dag 4: Barossa Valley

Dagen står på en heldagstur til Barossa Valley, der er et af landets mest berømte vindistrikter. Mere end 60 % af Australiens vin bliver produceret i South Australia, og du skal knap nok udenfor Adelaide, før du er omgivet af vinmarker. I Barossa Valley får du en guidet tur med besøg og vinsmagning på nogle af de bedste vingårde i Sydaustralien. Du bliver hentet og afleveret på hotellet i Adelaide.

Dag 5: Adelaide

I dag skal du på en halvdags sejltur på udkig efter vilde delfiner. Du kan komme helt tæt på de nysgerrige og legesyge delfiner, og hvis du har lyst, kan du hoppe i vandet og svømme med dem.

Du er tilbage i Adelaide om eftermiddagen, hvor du selv kan bestemme resten af dagens program. Nyd byens botaniske have, tag sporvognen til strandforstaden Glenelg eller smag dig igennem de mange lækre fristelser på det travle Adelaide Central Market.

Dag 6: Adelaide – Kangaroo Island

I dag går turen til den dyrerige ø Kangaroo Island, hvor du har en overnatning. Du får selskab af en guide, der sørger for, at du får mest muligt ud af turen. Som navnet indikerer, kan du selvfølgelig møde kænguruer på Kangaroo Island. Men også koalaer, emuer, sæler, pingviner og et væld af andre dyr holder til på denne naturskønne og tyndtbefolkede ø. Også landskaberne på Kangaroo Island er storslåede, og du vil opleve masser af uberørt bush, dejlige strande og særprægede klipper, der er formet til rene kunstværker af vinden.

Dag 7: Kangaroo Island

I dag fortsætter oplevelserne på Kangaroo Island, før turen går tilbage til Adelaide sidst på dagen.

Dag 8-11: Roadtrip fra Adelaide til Melbourne

Om morgenen henter du din lejebil og starter et fantastisk fire-dages roadtrip til Melbourne. Blandt de absolutte højdepunkter er uden tvivl Great Ocean Road, der er Australiens smukkeste kystvej. Strækningen er en sand perlerække af naturscenerier, og langs kysten venter adskillige spændende nationalparker på at blive udforsket. Vi kan varmt anbefale, at du kører via Grampians National Park, der betager med sine eroderede sandstensbjerge og unikke dyre- og planteliv. Andre gode stop på vejen er de vulkanske søer ved Mount Gambier og vinområderne McLaren Vale og Coonawarra. Turen slutter i Melbourne.

Vi har ikke inkluderet hotelovernatninger i dit roadtrip, så du har friheden til selv at vælge ruten. Vi er naturligvis gerne behjælpelige, hvis du ønsker hjælp til at planlægge køreturen. Når du ankommer til Melbourne har vi igen reserveret hotel, så du ikke skal køre rundt i byen og lede efter et sted at sove.

Dag 12: Melbourne

Denne dag skal du på en heldagstur til You Yangs Ranges Regional Park, uden for Melbourne, hvor du oplever koalaer i deres naturlige habitat. At så mange koalaer holder til her skyldes, at deres livret, eukalyptusarten "mana gum", vokser i stort antal i disse skove. Du kommer på koala-spotting og bliver meget klogere på koalaerne og deres levevis. Ikke mindst takket være guiden Janine, der har sit eget forskningsprojekt i området og betegner koalaerne som sin familie. Du vil med stor sandsynlighed også møde kænguruer og emuer, inden du om aftenen vender tilbage til hotellet i Melbourne.

Dag 13-15: Roadtrip fra Melbourne til Sydney

Du sætter dig igen til rette i din lejebil. Forude venter et tre dages roadtrip mod Sydney. Der er masser af oplevelser på vejen. Vi kan bl.a. anbefale, at du kører forbi Wilsons Promontory National Park, hvor du kan møde både emuer og vombatter. Herfra kan turen gå indlands til Australiens højeste punkt, Mount Kosciuszko, samt det smukke naturområde, Snowy River High Country. Du kan også vælge at følge kysten til Sydney, hvor du blandt andet kan opleve hvaler på nogle tidspunkter af året.

Igen har vi ikke arrangeret overnatninger undervejs, så du har friheden til selv at vælge ruten. Men vi kan varmt anbefale en overnatning på Paperbark Camp ved Jervis Bay. Her sover du i luksuriøse afrikansk inspirerede safaritelte med eget bad og toilet. Alt sammen midt i den skønne australske bush.

Dag 16-17: Sydney

På dag 16 venter en eftermiddagstur til bushen sydvest for Sydney, hvor du kan møde Australiens spændende dyreliv. Ved frokosttid tager du sammen med din guide afsted i en veludstyret firehjulstrækker mod skovene uden for byen. Der er en let frokost eller eftermiddagskaffe inkluderet, og forude venter en vandretur på udkig efter blandt andet koalaer og kænguruer. du spier også aftensmad i bushen, hvorefter du bevæger dig videre med lommelygte. Det er nemlig om aftenen, at blandt andet wombats og pungrotter er mest aktive.

Efter mange fantastiske naturoplevelser er det blevet tid til lidt storbyliv. Start for eksempel med en afslappende slentretur forbi Operahuset med udsigt til den kendte Sydney Harbour Bridge og byens smukke botaniske have lige om hjørnet. Du kan også slappe af ved den populære strand, Bondi Beach, nyde en helikoptertur over Sydney i solnedgangens skår eller shoppe i butikkerne ved Darling Harbour. Du kan også hoppe på en af de mange færger og se byen fra vandet. Eller hvad med at udfordre dig selv med et Bridge Climb til toppen af Sydney Harbour Bridge, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Operahuset og byen? Vi giver gerne gode råd til mange flere fantastiske oplevelser.

Dag 18: Brisbane

Du tager afsked med Sydney og flyver til Brisbane, der er hovedstad i delstaten Queensland. Byens helt særlige kendetegn er, at det er delt på midten af floden Brisbane River. Her skal du bo tæt ved Southbank Parklands; et fantastisk forlystelsesområde ved Brisbane River med mange cafeer og restauranter. Parken byder også på en fin sandstrand, hvor du kan svømme i en kunstig lagune med udsigt til Brisbanes skyskrabere.

Dag 19-20: Lamington National Park

I dag bliver du kørt til O'Reilly's Rainforest Retreat i Lamington National Park syd for Brisbane. Resortet ligger helt fantastisk omgivet af subtropisk regnskov med hundredvis af vandfald, gigantiske træer, huler og kløfter samt mere end 200 fuglearter. Et væld af vandrestier snor sig rundt i området og indbyder til udforskning på egen hånd. Men vi har også sørget for ture med naturguider, så du kommer helt tæt på nationalparkens fantastiske natur og dyreliv. Hvad siger du for eksempel til at opleve en tur igennem regnskovens mørke, når natdyrene vågner? Eller bird-watching ved solopgang?

Dag 21: Lamington National Park - Fraser Island

En kort færgetur fører dig fra Harvey Bay til verdens største sandø, Fraser Island, hvor du har to overnatninger. Klitterne på Fraser Island er op til 240 m høje. Men det er ikke sand det hele. Midt på øen finder du tæt regnskov med en stor bestand af vilde dingoer samt krystalklare ferskvandssøer omgivet af det hvideste og blødeste sand.

Dag 22: Fraser Island

Du har en hel dag på Fraser Island til at udforske naturen og nyde dyrelivet. Foruden dingoerne kan du være heldig at møde dværgkænguruer og possumer. Dagen byder på en tur rundt på øen i firehjulstrækker - en tur fyldt med spænding på flugt fra det stigende tidevand.

Dag 23: Fraser Island - Brisbane

Turen går tilbage til Brisbane, hvor du tilbringer endnu en nat i Brisbane inden hjemrejsen til Danmark. Her har du mulighed for at få det sidste af Australien med. Eksempelvis på en slentretur langs floden eller ved at udforske de mange restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 24: Afrejse fra Brisbane

Der er afrejse fra Brisbane via Østen mod Danmark. Også på hjemturen er der mulighed for nogle dages stopover i eksempelvis Singapore.

Dag 25: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med kufferten fyldt med minder om Down Under.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 37.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - Northern territory - Bamurru Plains - krokodille.jpg

Australia Zoo

Kom tæt på Australiens ikoniske dyreliv i TV-værten Steve Irwins Australia Zoo.
 

1 dag fra kr. 870

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island - Kingfisher Bay Resort

Få Fraser Island ind under huden på denne guidede tur med overnatning på det 4-stjernede Kingfisher Bay Resort.

3 dage fra kr. 2.485

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Med katamaran til Whitehaven Beach

Tag på en skøn dagssejlads fra Airlie til Whitehaven Beach, der er en af verdens bedste strande.

1 dag fra kr. 1.030

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Australien - Queensland - Fraser Island - Maheno Wreck
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg
2 gratis indenrigsfly

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

 • Fantastiske lodges
 • Smukke Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dage fra kr 46.300

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Australien - Queensland - Fraser Island - Maheno Wreck
Gratis nat

Kør-selv tur fra Sydney til Cairns

 • Frihed i egen bil
 • Storby, strand og natur
 • Great Barrier Reef

25 dage fra kr. 27.900

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg
2 gratis indenrigsfly

Luksus Down Under

 • Oplev Australiens højdepunkter
 • Luksus krydstogt og guidede ture
 • Bo på lækre lodges undervejs

26 dage fra kr. 64.900

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png