70125011 Få et tilbud
Hvilken Hawaii-ø vil du vælge?

Hvilken Hawaii-ø vil du vælge?

Går du med en rejse til Hawaii i tankerne? Vores rejseeksperter giver her et bud på, hvilken ø, der vil være det bedste valg for dig.

Forestil dig paradis og du vil se noget for dig, der ligner Hawaiis øer. Øgruppen i Stillehavet er en af vores favorit rejsemål til strandferier, og det er nemt at forstå hvorfor. Med frodige, grønne landskaber, vidunderlige strande, vandfald og den allestedsnærværende Aloha-ånd, har dette smukke sted uendeligt meget at byde på.

Hvilken Hawaii-ø vil du vælge?

Før du begynder at planlægge din rejse, skal du tage en beslutning om, hvor du vil hen på Hawaii. Med flere øer at vælge imellem – hver især med unikke oplevelser, der lokker – forstår vi godt, at det kan være overvældende at skulle tage stilling til, hvornår, og hvor du skal hen på Hawaii. Heldigvis er vores rejseeksperter her for at hjælpe dig med at afdække Hawaiis vidunderlige mangfoldighed, og samtidig giver de dig tips til de bedste øer, du kan besøge, ene og alene baseret på dine tanker om den perfekte rejse.

1. The Big Island

Perfekt til: Udfordrende vandreture, kaffesmagninger og besøg på kulturarvssteder

Big Island er en af de største og yngste af Hawaiis øer. Skabt for over 400.000 år siden og særligt kendt for det barske terræn med skyhøje vulkaner. Det er blandt andet den mægtige Kilauea, der er verdens mest aktive vulkan.

De eventyrlystne kan tage på udflugter til Big Islands episke, vulkanske landskaber. Bevæg dig gennem de bugtende lavatunneler eller udforsk hulerne, der er udhulet af dampende magma gennem årtusinder. Vil du på en anden aktivitet, der er knap så varm, kan du overveje en tur i havkajak rundt langs øens smaragdfarvede kyster eller svømme sammen med djævlerokker og grønne havskildpadder.

Vil du krydre din rejse med endnu flere spændende aktiviteter? Stjernekiggere vil elske at klatre op til toppen af Mauna Kea og nyde udsigten til den krystalklare nattehimmel, mens historieelskere kan beundre de gamle helleristninger i Puako Petroglyph Archaeological District i timevis.

Bæredygtige rejsetips

Tag med på en rundvisning på en af øens aktive kaffefarme. Ud over at prøvesmage Hawaiis verdensberømte Kona-kaffe, kan du nyde at handle bæredygtigt, når du køber kaffe direkte fra en uafhængig producent. Mangler du et strejf af eventyr, kan du vandre gennem Hawaii Volcanoes National Park og nyde naturen når den er allermest barsk.

Hvilken Hawaii-ø vil du vælge?
Volcanoes National Park, Big Island, Hawaii

2. Maui

Perfekt til: Snorkling, strandliv og kulinariske lækkerier

Rejser du til Hawaii i en særlig anledning eller er det jeres bryllupsrejse? Så skal du vælge Maui og have en uforglemmelig romantisk ferie. Den næststørste ø i øgruppen er berømt for de magiske, mangefarvede sandstrande og bakkede dale.

Hvis du overvejer, hvor du skal rejse hen for at snorkle eller dykke, er Maui svært at overse. Den halvmåneformede ø, Molokini, er stedet til de virkelig spektakulære undervandseventyr. Det delvist nedsænkede vulkankrater ligger under fem kilometer fra Mauis sydvestlige kyst og er stedet med områdets eneste maritime naturreservat. Hvis du er her december og april og tager en bådtur på havet, skal du holde øje med pukkelhvaler. Afrund din tur på Maui med en køretur op til Haleakala Summit, hvor du kan betragte den betagende solopgang over havet og skyerne.

Ud over at nyde Mauis naturlige skønhed fra vandsiden eller på et mini-roadtrip på tværs af øen, kan du også udforske nogle af de pulserende byer. Lahaina, en tidligere hvalfangstby, var kortvarigt hovedstaden i Hawaii og er som taget fra et postkort med beliggenheden ved havet og de traditionelle træbygninger. Her er masser af kunstgallerier og spisesteder, så forkæl alle dine sanser, mens du besøger denne historiske by.

Der er altid frisk fisk og skaldyr på menuen på Maui, og hvis du planlægger din rejse i oktober måned, kan du opleve Hawaii Food &Wine Festival, som afholdes på tværs af øerne Maui, Oahu og Big Island. Her kan du forkæle dig selv med det lækre lokale køkken og deltage i masterclasses med verdenskendte kokke.

Bæredygtige rejsetips

Maui rummer adskillige tropiske plantager, økologiske landbrug, vingårde og meget andet. Du kan tage på tur på egen hånd i de grønne landskaber, der er beliggende i oplandet, Kula, som er berømt for sin frugtbare vulkanske jord og de effektive jordbrug.

Hvilken Hawaii-ø vil du vælge?

3. Oahu

Perfekt til: Eventyr på vandet og kulturoplevelser

Hawaiis mest befolkede ø er også den mest historiske. Oahu, hvor du finder Honolulu, statens hovedstad, er et godt sted at starte ud, hvis det er første gang du besøger Hawaii. Gå en tur rundt i Pearl Harbor og gå ombord på USS Missouri, hvor du kan blive klogere på øens rolle i anden verdenskrig. Den nærliggende Waikiki Beach er berømt for sine enorme bølger, og her kan du betragte de professionelle surfere, der rider hen over de store bølger i brændingen. Den halvmåneformede bugt er omkranset af hoteller, restauranter og indkøbscentre, hvilket gør det til et knudepunkt for rejsende, der nyder den intense atmosfære.

Foretrækker du noget lidt mere tilbagelænet? Hengemt på Oahus nordøstlige kyst ligger den uberørte Kailua Beach, som er en oase med hvidt sand og turkisfarvet vand. Besøg stranden på en afslappet dagstur eller tag med på en katamaransejlads, hvor du kan snorkle sammen med de hjemmehørende havskildpadder. Vores team kan også hjælpe med at give opholdet på Oahu et mere eventyrligt tvist, hvis du ønsker det, med en vandretur på Manoa Falls Trail eller en cykeltur langs kanten af de uddøde vulkaner.

Oahu er desuden sprængfyldt med kulturelle tilbud. Du kan opleve USA’s eneste kongelige bolig på Iolani Palace eller slentre gennem de gamle ananasplantager, som for eksempel Dole Plantation, der er en af Oahus hovedattraktioner.

Bæredygtige rejsetips

Få indsigt i den polynesiske kultur på det polynesiske kulturcenter, det levende museum i Laie, Oahu. Museet præsenterer Polynesiens ånd i de opbyggede tropiske landsbyer, hvor du kan opleve medrivende shows og opvisninger.

Hvilken Hawaii-ø vil du vælge?
Lanikai, Kailua, Oahu, Hawaii

4. Kauai

Perfekt til: Naturelskere og filmentusiaster

Kauai, der også er kendt som Garden Isle, er en udpræget grøn og frodig ø, hvilket gør det til et godt valg for udendørsentusiaster og alle, der ønsker at bevæge sig uden for alfarvej.

Mere end tre fjerdedele af øen er ufremkommelig i bil, hvilket gør det til et fremragende rejsemål for dem, der virkelig vil trække stikket. Et område, der er dejligt blottet for veje, er Na Pali-kysten. Den næsten 28 kilometer lange kystlinje strækker sig langs det nordlige Kauai, og den er velsignet med uberørte strande og forrevne havgrotter, som kan udforskes med kajak, på en flåde eller i katamaran.

Du kan opleve Stillehavets Grand Canyon på en vandretur gennem den dramatiske Waimea Canyon eller gå langs de snoede floder op til vandfaldet i Koke’e State Park. En eventyrlig oplevelse, du aldrig vil glemme, er zip-lining hen over den ældgamle regnskov eller en tur i en kæmpe badering, hvor du krydser bjergtunneler, der er skabt for et århundrede siden.

Hvis du er en stor fan af film, venter der her nogle virkelige lækkerbiskner. Kauai har dannet baggrund for flere ikoniske Hollywood-film som Jurassic Park, Blue Hawaii, Raiders Of The Lost Ark, The Descendents, Pirates Of The Caribbean og mange flere. Du kan tage på rundtur i disse områder og genopleve dine yndlingsscener.

Bæredygtige rejsetips

Vi kan være behjælpelige med at arrangere kajakeventyr til Uluwehi Falls, kendt som Kauais hemmelige vandfald, og cykeludflugter på tværs af øen, hvis du er på udkig efter en aktiv, men alligevel bæredygtig, ferie. Hvis du føler, at det hele går lidt for hurtigt, kan du nyde et mere afslappet tempo på steder som Lihue, og du kan benytte lejligheden til at opleve nogle af øens vidunderlige ritualer, herunder den traditionelle hawaiiske fest, luau.

Føler du dig inspireret til at booke drømmerejsen til Hawaii? Lad os hjælpe med at planlægge en personlig rejseplan for dig, der matcher din helt egen ønskeliste. Kontakt vores rejseeksperter, og de vil skabe den allermest mindeværdige ferie på Hawaii.

/MyPlanet Rejser, 2022

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her