70125011 Få et tilbud
Route 66 i bil

Route 66 i bil

Oplev et ægte road trip på Route 66 og udforsk imponerende nationalparker og smukke storbyer.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra 27.324 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Route 66 i bil

Klassiske Route 66 i bil! Spænd sikkerhedsselen, indstil radioen og mærk friheden på et ægte amerikansk road trip ad legendariske Route 66 i USA.

Route 66 er USA’s mest legendariske vejstrækning, og turen fra Chicago i øst til Santa Monica i vest er en rejse dybt ind i den amerikanske kultur og folkesjæl. Undervejs på Route 66 venter storslåede ørkenlandskaber, spændende storbyer og hyggelige små flækker, hvor ikke meget synes at have ændret sig siden Route 66’s guldalder i 1950’erne.

Det bedste af Route 66

På dette roadtrip oplever du det bedste af Route 66. Du bor på udvalgte turistklassehoteller og har god tid til at udforske undervejs. Du har eksempelvis en hel dag ved Grand Canyon, så du kan nyde den dramatiske natur i ro og mag, og turen slutter ikke ved lufthavnen i Los Angeles, som det ofte er tilfældet. Du fortsætter derimod, til du løber tør for asfalt helt ude ved Santa Monica Pier, hvor Route 66 definitivt ender.

Om Route 66

 • er 3.940 km lang.
 • går gennem otte amerikanske stater.
 • åbnede i 1926 med 800 km asfalteret vej.
 • begynder i Chicago og slutter i Santa Monica, Los Angeles.
 • er kun 21 km lang i Kansas, mens der er 784 km i New Mexico.

Kontakt vores eksperter på 70 12 50 11 for et uforpligtende tilbud på rejsen.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev et ægte road trip på Route 66 og udforsk imponerende nationalparker og smukke storbyer.

Dag 1: Ankomst til Chicago

I dag ankommer du til Chicago, hvor dit Route 66 eventyr starter. Du afhenter din lejede bil i lufthavnen og kører selv til dit hotel inde i byen, hvor du skal bo de to kommende nætter.

Du kan vælge at slappe af på hotellet ovenpå flyveturen, men du kan også allerede i dag gå på opdagelse i byen. Chicago står ofte i skyggen af mere kendte amerikanske storbyer, men det er synd, for byen byder på masser af storbystemning, hyggelige caféer og et meget rigt kulturliv. Chicago er udover kultur også kendt for sin moderne arkitektur og ikke mindst som Barack Obamas hjemby, før han blev præsident. Det er mange lokale meget stolte af, og du kan også kigge forbi Obamas hjem på Greenwood Avenue i Kenwood, hvis du har lyst.

Dag 2: Chicago

Du har hele dagen til at udforske den spændende storby Chicago. Chicago kunne før i tiden bryste sig med at have verdens højeste skyskraber; det 103 etager høje Sears Tower. Det bedste sted i byen at få et godt overblik over Chicagos herligheder er herfra, hvor du har en fantastisk udsigt over byen og Lake Michigan. Interesserer du dig for arkitektur, kan det også anbefales at besøge Frank Lloyds hus, som betragtes som en af de mest indflydelsesrige arkitekter i første halvdel af det 20. århundrede.

Er du mere til eksotisk atmosfære og spændende mad, er en tur i China Town og Little Italy en oplagt idé. Her er de gastronomiske valgmuligheder uendelige, og det er sjovt at kigge indenfor i de mange små butikker med alt fra spisepinde til kinesisk medicin. Afslut aftenen i selskab med jazz og blues eller på en af byens mange gode restauranter.

Dag 3: St. Louis

I dag begynder eventyret på Route 66 for alvor, når du lægger Chicagos højhuse bag dig og begiver dig vestpå. Ruten fører dig gennem landbrugsstaten Illinois og videre mod St. Louis i staten Missouri.

St. Louis ligger på grænsen mellem det østlige og det vestlige USA. Dette symboliseres af byens vartegn; en 192 meter høj bue i rustfri stål kendt som The Gateway Arch. Det er muligt at tage turen til toppen af buen, hvorfra du på en klar dag kan se 30 kilometer væk. Mod øst kan du skimte Mississippi og langt under dig ligger St. Louis for dine fødder. I forbindelse med buen ligger også Museum of Westward Expansion, der fortæller om opdagelsesrejsende, cowboys, indianere og alle de mange tusinde nybyggere, der søgte vestpå i håbet om et bedre liv. Kig også forbi St. Louis' oprindelige havnekvarter Laclede's Landing, der i dag er et populært område med restauranter, caféer, natklubber og et rigt folkeliv.

Distance: ca. 475 km fra Chicago til St. Louis.

Dag 4: Springfield

Med Mississippi River i ryggen kører du mod byen Springfield og de smukke landskaber i Missouris Ozark-region. Det var i Springfield, at Route 66 blev navngivet den 30. april 1926, og byen spiller derfor en vigtig rolle i vejens historie. Nyd den hyggelige stemning i byen, og besøg eventuelt de nærliggende drypstenshuler, Fantastic Caverns, som uden tvivl vil imponere dig.

Distance: ca. 350 km fra St. Louis til Springfield.

Dag 5: Oklahoma City

Dagens køretur fører dig gennem landbrugsområder og småbyer, hvor turister er et sjældent syn. Netop derfor er det værd at gøre stop og opleve hverdagslivet. I Tulsa kan du for eksempel besøge Mac's Antique Car Museum, der har en fin samling af gamle biler. Bl.a. en 1912 Model T der, mere end nogen anden, var med til at gøre USA til bilernes land.

Fra Tulsa kan du følge den oprindelige Route 66 gennem Bristow, Stroud og Chandler mod Oklahoma City. Gør stop i Stroud, og tag en kop kaffe på Rock Cafe, der er en legendarisk Route 66 café.

Vel fremme i Oklahoma City bør du besøge National Cowboy Hall of Fame & Western Heritage Center, der er dedikeret til cowboykulturen. Cowboys hører dog ikke kun fortiden til. Du kan blandt andet møde nogle af de lokale cowboys på Cattleman's Café i Stockyards City, hvor de kommer for at spise solide bøffer - også til morgenmad!

Distance: ca. 520 km fra Springfield til Oklahoma City.

Dag 6: Amarillo

Dagens rute går delvist ad den oprindelige Route 66 gennem Texas Panhandle. Tidligere jagede Cheyenne- og Arapaho-indianerne i disse åbne vidder og senere drog cowboys deres kvæg gennem området. Men i dag er det i høj grad olieindustriens millionærer, der søger rigdom i området.

Vel fremme er det tid at se nærmere på Amarillo, som syder af ægte western stemning. Nu hvor du er ankommet til Texas, vil du snart opdage, at alt er større her. Ikke mindst bøfferne på Big Texan Steak Ranch, der kan fås i udskæringer på over to kilo. Hvis du kan komme igennem sådan en bøf med tilbehør indenfor en time, er den gratis!

Distance: ca. 425 km fra Oklahoma City til Amarillo.

Dag 7: Albuquerque

Inden du forlader Amarillo, er det et must at besøge Cadillac Ranch, som ligger lidt vest for byen. Her står 10 Cadillacs med næsen i jorden. Den iøjnefaldende kunstinstallation er ment som en hyldest til bilen og den frihed, bilen symboliserer. Hvis det lettere bizarre syn virker bekendt, kan der meget vel være noget om det. For Cadillac Ranch har været brugt flere gange i både kunstens og filmens univers.

Tilbage i bilen fortsætter du vestpå mod New Mexico. Du er nu for alvor nået til det sydvestlige USA med sine orange landskaber, lange lige veje og fjerne horisonter under en høj, blå himmel. Her er der langt mellem byerne, og langs vejen vil dine øjne falde på vindhekse, kvæg, bomuld og spredte oliefelter.

Dagens mål er Albuquerque, der er en af USA's ældste byer. Den blev grundlagt af spanske nybyggere i 1706, og meget af den oprindelige spanske stemning kan opleves på en gåtur gennem den gamle bydel.

Distance: ca. 450 km fra Amarillo til Albuquerque.

Dag 8: Albuquerque

Lad bilen stå, og brug dagen i Albuquerque. Eller tag den ca. 90 kilometer lange tur til Santa Fe, som ligger i 2.000 meters højde for foden af Sangre de Cristo Mountains. Her kan du lære meget mere om de tre vidt forskellige kulturer, som præger byen; den spanske, den indianske og naturligvis den amerikanske. Kig f.eks. forbi The State Building, Loretto Chapel med sin berømte trappe samt kirken San Miguel, der efter sigende er den ældste kirke i USA. Også mange moderne kunstnere har slået sig ned i byen gennem de seneste årtier, og de gamle gader summer af kunstnerisk energi.

Distance: Fra Albuquerque til Santa Fe og retur ca. 180 km.

Dag 9: Holbrook

Fortsæt vestpå gennem de åbne landskaber mod Arizona. På vejen passerer du byen Gallup, der har været centrum for adskillige filmoptagelser gennem tiderne. Dengang boede Hollywood-stjernerne på El Rancho Hotel midt i byen, der har navne som Rita Hayworth og Humphrey Bogart i gæstebogen.

Dagens andet højdepunkt er naturen. Ørkenen har nu for alvor taget over, og du kører ind i den såkaldte Painted Desert. Navnet betyder "Den malede ørken" og henviser til de mange farvenuancer i landskaberne. Lige inden Holbrook er det i høj grad værd at besøge Petrified Forest National Park, hvor forstenede træer og dinosaurfossiler ligger spredt rundt i den eroderede ørkenjord. Trods det, at de forstenede træer er 225 millioner år gamle, er de utroligt velbevarede, og du kan tydeligt se både bark og årringe. Vel fremme i Holbrook kan du lære mere om de lokale indianere på Navajo County Historical Museum.

Distance: ca. 425 km fra Albuquerque til Holbrook.

Dag 10: Grand Canyon

Fra Holbrook går turen via Flagstaff til Grand Canyon National Park. Få andre landskaber på jorden er så åndeløst smukt som Grand Canyon, og der er noget ganske særligt ved at kigge ud over kanten af den gigantiske kløft for første gang. Gennem årtusinder har Colorado-floden skåret sig igennem sandstensklipperne og skabt et surrealistisk landskab af stejle klippevægge, skjulte dale og brusende vandfald. Særligt smuk er kløften ved solopgang og solnedgang, når solen står lavt på himlen, og det bløde lys får klipperne til at gløde. Skyggerne danser lystigt over kløften, og landskaberne ændrer konstant karakter. Det er i øjeblikke som disse svært at forestille sig, at de første spanske opdagelsesrejsende beskrev Grand Canyon som værdiløs. I dag er Grand Canyon optaget på UNESCO's liste over verdens naturarv, og med hele to overnatninger har du rig mulighed for at nyde dette naturlige vidunder.

Distance: ca. 290 km fra Holbrook til Grand Canyon.

Dag 11: Grand Canyon

Du har dagen fri til at udforske Grand Canyon og de fascinerende klippeformationer. Der er masser af gode vandrestier at vælge imellem, som tager dig langs kanten af kløften og byder på fantastiske udsigter over området.

Grand Canyon Village i sig selv er dog også et besøg værd. Landsbyen huser adskillige historiske bygninger og gallerier. Deriblandt det historiske hotel El Tovar, der er et godt sted at spise frokost. Er du i det eventyrlystne hjørne, kan det bestemt også anbefales at opleve Grand Canyon fra luften på en helikoptertur.

Dag 12: Las Vegas

Dagen starter på det længste tilbageværende stykke af den oprindelige Route 66, og ingen andre steder er stemningen mere intakt end her. Byen Seligman er som taget direkte ud af 1950'erne, og man forventer næsten at se James Dean eller Marylin Monroe i køen ved skranken på Snow Cap Drive-In, der er en klassisk Route 66 café. Fortsæt herefter til Hackberry, hvis iøjnefaldende benzintank har påtaget sig rollen som Route 66's uofficielle turistkontor. Her fortælles historien bag det hele, og et besøg her er et must.

Næste stop kunne passende være ved Hoover Dam, der er en af verdens største dæmninger, og på guidede rundvisninger kan du komme helt ned til turbinerne.

Efter Hoover Dam fortsætter rejsen mod Las Vegas, og kontrasten kunne næsten ikke være større, når spillebyen dukker op i horisonten. Men det er først, når mørket falder på, at Las Vegas viser sig fra sin mest fortryllende side. Når lysene tændes, forvandles byen til et sandt orgie af lys, liv og lyde. Ikke mindst på hovedgaden, The Strip, hvor gigantiske kasinoer lokker med store gevinster og underholdning døgnet rundt. Her er synkende sørøverskibe, romerske soldater, dansende springvand og endda en pyramide og en miniudgave af Venedig. Så selv hvis du ikke ønsker at spille, er der masser at kigge på.

Distance: ca. 480 km fra Grand Canyon til Las Vegas.

Dag 13: Las Vegas

Du har dagen til at gå på opdagelse i den dragende spilleby Las Vegas, og byen har noget for alle. Fra ekstravagante shows til farverige kasinoer, og fra shopping i verdensklasse til nogle af landets bedste restauranter. Sejl i gondol ved The Venetian, drik kaffe med udsigt til Eiffeltårnet, og vindueshop i dyre butikker mellem springvand og romerske skulpturer under en kunstig computerstyrret himmel i Caesar's Palace. Eller hvorfor ikke tage bilen og køre til det gamle Las Vegas, hvor det hele engang startede på Fremont Street. Lige udenfor byen finder du også en række outlets med gode butikker, og kører du lidt længere ud, befinder du dig igen i Nevadas fascinerende ørkenlandskab.

Dag 14: Los Angeles

Knap har Las Vegas sluppet sit tag, før du igen er opslugt af Mojave-ørkenen. Turen til Los Angeles kan gøres relativt hurtigt på den store motorvej, men flere spændende seværdigheder gemmer sig i de tørre ørkenlandskaber. Deriblandt spøgelsesbyen Calico, der blev grundlagt under det største sølvfund i Californien i 1881. Men efterhånden som området blev tømt for sølv, udvandrede minearbejderne, og byen lå forladt hen i 1904.

Dagen sluttes i Los Angeles, hvor molen i bydelen Santa Monica udgør den officielle endestation på Route 66. Generationer af eventyrlystne amerikanere har nået målstregen på deres road trip her og fejret det ved at sidde på molen og nyde solnedgangen over Stillehavet.

Distance: ca. 450 km fra Las Vegas til Los Angeles.

Dag 15: Los Angeles

Du har hele dagen i Los Angeles, og med bilen til rådighed, kan du komme vidt omkring. En kort køretur bringer dig til Hollywood og Mann's Chinese Theatre. Eller find kreditkortet frem, og spadsér en tur på den eksklusive shoppinggade Rodeo Drive i Beverly Hills side om side med de rige og berømte. Ønsker du en mere afslappet dag, kan du nyde solen og vandet ved de smukke strande i Santa Monica eller gå langs Third Street Promenade med de farverige butikker og restauranter. Alternativt kan du slutte rejsen med noget af det mest amerikanske, der findes; Disneyland. Disneyland er et slaraffenland for både børn og barnlige sjæle. Hvad end du vælger, er der ingen grund til stress. Du skal nemlig først aflevere bilen i morgen.

Dag 16: Afrejse fra Los Angeles

Nyd din sidste morgen i solrige Californien, inden det er tid til at aflevere bilen i lufthavnen og påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med bagagen fyldt med gode minder.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

17 dage fra 27.324 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 27.324 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark – USA t/r
 • Flyskatter
 • 15 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse varierer afhængigt af antal rejsende.
 • 2 nætter i Chicago
 • 1 nat i St. Louis
 • 1 nat i Springfield
 • 1 nat i Oklahoma City
 • 1 nat i Amarillo
 • 2 nætter i Albuquerque
 • 1 nat i Holbrook
 • 2 nætter i Grand Canyon
 • 2 nætter i Las Vegas
 • 2 nætter i Los Angeles
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person