70125011 Få et tilbud
USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

Oplev Nordamerikas vildmark og gamle guldgraverbyer på denne tur gennem Yukon og Alaska i bil.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 39.744 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sæt dig til rette og spænd sikkerhedsselen i den valgte bil. Forude venter et ægte eventyr gennem Yukon og Alaskas uberørte vildmarker. Fra Whitehorse går turen til Kluane National Park, som du oplever både fra landjorden og fra et fly. Kryds grænsen til Alaska og fortsæt mod Fairbanks lige syd for polarcirklen. Flere store naturoplevelser venter i Denali National Park, der byder på åbne landskaber og et rigt dyreliv for foden af Nordamerikas højeste bjerg. Du får en pause fra vildmarkslivet i ”storbyen” Anchorage, inden turen fortsætter gennem bjergene til den historiske guldgraverby Dawson City ved Yukon-floden. Her kan du høre om de vilde dage under Klondike-guldfeberen og selv prøve lykken i floderne, inden Klondike Highway fører dig tilbage mod Whitehorse. Rejsen fuldendes med en fantastisk togrejse gennem bjergene ad en historisk rute med rødder i guldfeberens storhedstid.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev Nordamerikas vildmark og gamle guldgraverbyer på denne tur gennem Yukon og Alaska i bil

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Yukons hovedstad Whitehorse, som du ankommer til samme dag på grund af tidsforskellen. Ved ankomsten står lejebilen klar i lufthavnen, så du let kan køre til dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at slappe af ovenpå flyrejsen eller få de første indtryk af Whitehorse på en lille gåtur omkring hotellet. Trods sin beliggenhed omgivet af vild natur, er Whitehorse en både dynamisk og behagelig lille by med gode restauranter, et fint miljø langs floden og et livligt kulturliv.

Dag 2: Whitehorse til Haines Junction

Knap har du lagt byen bag dig, før vildmarken tager over. Lave bjerge og slanke nåletræer fylder landskaberne på vej mod Haines Junction, der med sine knap 1.000 indbyggere er hurtigt overset. Men ikke langt derfra venter den fantastiske Kluane National Park på at blive udforsket. Navnet kommer fra det lokale indianske sprog og betyder ”Søen med mange fisk”. Men i dag er det først og fremmest den vilde natur, der lokker folk til nationalparken. Her hæver takkede bjerge sig mod himlen og indrammer gletsjere, smeltevandssøer og frodige dale. Sammen med de tilstødende parker i British Columbia og Alaska udgør dette et af Nordamerikas største beskyttede vildmarksområder, og der er rig mulighed for at udforske parken på gåben. Med held ser du måske nogle af de bjørne, elge, ørne, bjerggeder eller andre dyr, der lever i de uberørte landskaber.

Distance: 154 km

Dag 3: Haines Junction til Beaver Creek

Fortsæt vestpå mod Beaver Creek nær grænsen til Alaska. Efter indlogeringen på dit hotel venter en fantastisk flyvetur over Kluane National Park. Fra flyet har du den perfekte udsigt over de rå landskaber. Du kan se bjergene, der strækker sig i alle retninger, og gletsjerne, der flyder som frosne floder gennem dalene. I klart vejr får du måske øje på Mount Logan, der med sine næsten 6.000 meter er det næsthøjeste bjerg i Nordamerika. Tilbage på landjorden er der rig mulighed for at udforske områdets vandrestier til fods, inden en hyggelig aften venter omkring bålet under Yukons funklende, klare stjernehimmel.

Distance: 291 km

Dag 4: Beaver Creek til Fairbanks

Kryds grænsen til Alaska, og fortsæt ad Alaska Highway mod Fairbanks. På vejen passerer du igennem adskillige småbyer såsom Tok, Delta Junction og Eeilson, der alle har spillet deres lille rolle i Alaskas spændende historie. Fairbanks ligger kun 320 kilometer syd for Polarcirklen, og det kan både ses og mærkes. I vinternætternes mørke kan du være heldig at opleve nordlyset danse på himlen. Om sommeren derimod bades Fairbank i sollys næsten døgnet rundt, og du har god tid til at nyde landskaberne omkring byen eller dykke ned i områdets spændende guldgraverhistorie.

Distance: 500 km

Dag 5: Fairbanks til Denali National Park

Forude venter et af turens helt store højdepunkter, når du sætter kursen sydpå ad George Parks Highway mod Danali National Park. Undervejs er det muligt at gøre stop i Nenana, der huser Alaskas jernbanemuseum.

Danali er måske Alaskas mest imponerende nationalpark. Her strækker tundraen sig mod horisonten, og Alaska manifesterer sig for alvor som en af verdens sidste vildmarker. Bag tundraen hæver Nordamerikas højeste bjerg, Mount McKinley, sig 6.194 dramatiske meter mod himlen. Toppen er dækket af sne hele året rundt, og ned ad siderne glider gletsjere som frosne floder mod dalene. Særligt smuk er Denali i sommermånederne, når tundraen står i fuldt flor, eller om efteråret, når gule og røde nuancer fylder landskaberne. Du har to nætter ved Denali, så du har tid til at udforske dette fantastiske naturområde.

Distance: 265 km

Dag 6: Denali National Park

Hvordan du vælger at bruge dagen i Denali er op til dig. Vandrestier snor sig i alle retninger. Men der er også mulighed for at fiske eller tage på kanotur i de storslåede landskaber. En anden mulighed er at tage med nationalparkens bus på en tur gennem parken. Dette giver en god introduktion til landskaberne og det rige dyreliv. Grizzly-bjørne og sorte bjørne ses jævnligt i de åbne vidder. Men også mange andre dyr kan opleves i parken. Elge og nordamerikanske rensdyr græsser i de åbne landskaber, mens bjerggeder holder sig til mere klippefyldte bjergsider. I floderne har bæverne travlt med at bygge dæmninger, og med lidt held støder du måske på en ulveflok, der gør sig klar til jagt.

Dag 7: Denali til Anchorage

Fortsæt sydpå gennem landskaber, der varierer fra tætte skove med birk, fyr og aspetræer til vindblæste bjergtoppe og frodige dale, hvor 20 timers sollys om sommeren gør det muligt at dyrke enorme grøntsager. Dagens mål er Anchorage. Meget er sket, siden Anchorage blev grundlagt som en teltlejr ved jernbanen i 1914, og i dag er den blevet en moderne by med omkring 300.000 indbyggere. Så dette er et godt sted at nyde civilisationens glæder efter de seneste dage i vildmarken. Det kunne være en shoppingtur, en god middag eller en øl sammen med de lokale på et af byens mikrobyggerier.

Distance: 380 km

Dag 8: Anchorage

Dagen er fri til at udforske Anchorage. Lær eksempelvis om Alaskas oprindelige befolkning på Alaska Native Heritage Centre, eller kig forbi marine-lufthavnen, hvor op mod 800 vandfly lander og letter om dagen i de travle sommermåneder. På byens luftfartsmuseum kan du høre meget mere om flyhistorien i Alaska samt se flere legendariske flyvemaskiner. Trækker naturen mere, er Ancorage’s botaniske have et godt sted for en gåtur. Eller læg byen bag dig og udforsk Chugach National Forest, der er populær blandt både vandrere, lystfiskere og naturfotografer. En hel anden mulighed er at tage på en bjørnesafari med fly til Katmai National Park, hvor du kommer helt tæt på de store dyr.

Dag 9: Anchorage til Tok

Det er tid at lægge storbylivet bag dig og sætte kurs tilbage mod vildmarken. Ruten østpå mod Tok byder på et væld af flotte udsigter samt gode, små vandreture væk fra vejen. Et godt sted at stoppe kunne være Matanuska Glacier State Recreational Area nær vejsten 101. Her fører en let lille gåtur dig langs floden og gletsjeren. Der er også en lille pavillon for dem, der bare vil sidde og nyde udsigten.

Distance: 510 km

Dag 10: Tok til Dawson City

Dagens tur tilbage til Canada snor sig gennem nogle af de vildeste og mest uberørte landskaber i Nordamerika. Du krydser grænsen ved Little Gold Camp, der er den højeste grænsepost mellem de to lande. Herfra snor vejen med det passende navn Top-of-the-World-Highway sig gennem vildmarken mod Dawson. I dag er Dawson en rolig lille by ned til Yukon River. Men sådan har det ikke altid været. Guld blev fundet i området i 1896, og inden længe flokkedes folk til fra hele verden med drømme om hurtig rigdom. Blot to år senere var Dawson forvandlet fra indianerlejr til en ægte wild west-by med 40.000 indbyggere og alt, hvad der hører sig til. Men lykken varede kort. Guldet slap op, og i 1902 var indbyggertallet faldet til under 5.000. Den dag i dag står adskillige fine bygninger tilbage i bymidten som minde om byens korte, men hektiske, guldalder.

Distance: 300 km

Dag 11: Dawson City

Du har hele dagen til at udforske Dawsons historiske bymidte, eller tage en tur ud til de legendariske guldområder nær byen. Skulle du få lyst til selv at prøve lykken, er der mulighed for at fiske efter guld i floderne. Et andet sted at prøve lykken kunne være i Dawsons notoriske Diamond Tooth Gertie’s Gambling Hall, hvor moderne kasino og traditionel Wild West-underholdning går hånd i hånd.

Dag 12: Dawson City til Whitehorse

Klondike Highway fører dig videre sydpå mod Whitehorse. På vejen vil du se Steward River, inden den løber ud i den mægtige Yukon River og fortsætter sin 3.500 km lange rejse mod ishavet. Du passerer også områder, hvor kaska-indianerne tidligere jagede, og hvor bjørne, ulve, elge og losser stadig lurer mellem træerne. Har du lyst til mere guldgraverhistorie, er det værd at stoppe ved Bonanza Creek. Her kan du se det præcise sted, hvor klondike-guldfeberen begyndte. Vel fremme i Whitehorse indlogeres du på dit hotel, hvorefter dagen kan fuldendes med en god middag på et af byens spisesteder.

Distance: 535 km

Dag 13: Whitehorse

I dag kan du lade bilen stå og lade andre om at køre. For dagen byder nemlig på en spændende dagstur med bus og tog. Først kører du i bus sydpå ad South Klondike Highway til Fraser i British Columbia, hvor du stiger om bord på den berømte smalsporsjernbane White Pass & Yukon Route Railway. Forude venter en fantastisk togrejse gennem vilde bjerglandskaber med brusende vandfald, mægtige gletsjere og hurtige floder. Nogle steder synes skinnerne næsten at hænge på bjergsiderne, mens man andre steder har været nødsaget til at bygge tunneller og broer for at føre skinnerne gennem bjergene. Den imponerende jernbane blev bygget under guldfeberen i 1898, og det siges, at det krævede titusindvis af mænd og 450 tons dynamit, at lægge sporene. Togturen slutter i Skagway, bussen holder klar til at køre dig tilbage til Whitehorse.

Dag 14: Afrejse fra Whitehorse

Det er tid at tage afsked med Nordamerikas vildmark og gamle guldgraverbyer. Bilen afleveres i lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte eller to ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

rejser til Yukon, Canada

Yukon

Yukon byder på endeløse vildmark, en spændende guldgraverhistorie og et rigt dyreliv.

Dette tyndt befolkede område i det nordlige Canada er hjem for flere firbenede væsner end mennesker, og naturen står her uberørt hen, som den har gjort siden tidernes morgen. Hvert år kommer ti gange så mange turister til Yukon, som der er indbyggere, og de kommer primært for at opleve de imponerende naturscenerier, som vildmarken byder på.

Kluane National Park

Besøger du Yukon, er du sikker på at få naturoplevelser, som du sent vil glemme. Fem af Canadas højeste bjerge rejser sig i Kluane National Park, der også er hjem for gletsjere, smeltevandssøer og frodige dale, som du kan udforske til fods. Og hvem ved, måske er du heldig at se bjørne, elge, ørne, bjerggeder eller andre dyr på din vej gennem Yukons ødemark.

Dawson

Yukon har en rig guldgraverhistorie fyldt med fortælleringer om store drømme og bristede håb. I byen Dawson blev der i 1896 fundet guld, og folk strømmede til i tusindvis. Byen fortæller stadig den dag i dag historien om guldfeberen og dens mange skæbner, og den er et charmerende og hyggeligt sted at gøre stop en dag eller to.

rejser til alaska, usa

Alaska

Rejser du til Alaska, så kan du opleve urørt natur med imponerende nationalparker, Nordamerikas højeste bjerg – Mount Denali, bjørne der fanger laks og masser af andet dyreliv. Alaska er sammen med Yukon en af verdens sidste ægte vildmarker, og på en rejse til Alaska er du garanteret naturoplevelser i absolut verdensklasse. En rejse til Alaska (og Yukon) kan gøres på mange niveauer, så skal det være vildt eller mere roligt og behageligt, så er alt muligt når du rejser til Alaska.

Bjørne, hvaler og masser af andre dyr

Hold udkig efter bjørne, elge, rensdyr og et væld af andre dyr i Denali National Park, eller tag på hvalsafari fra Valdez og Seward. Du kan også tage på bjørnesafari til Katmai National Park, fiske helleflynder fra Homer eller laks i Kenai River. Oplev lange lyse sommerdage eller nordlys i Fairbanks, mens hovedbyen Anchorage byder på byliv, vandflyvere og museer om Alaskas oprindelige folk. 

Rejse i bil eller autocamper/motorhome

Du kan vælge at opleve Alaska og Yukon i bil eller autocamper/motorhome. Begge rejseformer giver dig friheden til at lade dig inspirere undervejs og stoppe, hvis du ser et dyr eller noget andet spændende, som skal udforskes nærmere. Rejser du i autocamper/motorhome i Alaska, kan du se frem til at campere på smukke campingpladser omgivet af naturen. Vælger du at opleve Alaska i bil, er hoteller og alt det praktiske ordnet hjemmefra, så du kan slappe af og bare nyde Alaskas smukke natur og rige dyreliv.

rejser til alaska denali national park rejse til alaska

Rejser til Alaska og Yukon

En rejse til Alaska kan godt kombineres med andre oplevelser i USA eller med en afstikker til Yukon-territoriet i Canada, hvor du kan opleve guldfeber i Klondike, køre til Ishavet eller sejle i kano på Yukon-floden.

Hvor kan du begynde din rejse til Alaska

Du kan via Canada eller USA flyve til Anchorage i Alaska (USA) eller til Whitehorse i Yukon (Canada). I begge byer kan du leje bil eller autocamper og begge byer er et godt udgangspunkt for din rejse. Om det skal være Anchorage eller Whitehorse afhænger af dine ønske og drømme på en rejse til Alaska.

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

15 dage fra 39.744 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 39.744 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Whitehorse t/r
 • Flyskatter
 • 14 dages leje af bil SUV 4WD inkl. forsikringer, fri km og 1 ekstra fører
 • 1 nat i Whitehorse
 • 1 nat i Haines Junction
 • 1 times flyvesightseeing over Kluane National Park
 • 1 nat i Beaver Creek
 • 1 nat i Fairbanks
 • 2 nætter ved Denali National Park
 • 2 nætter i Anchorage
 • 1 nat i Tok
 • 2 nætter i Dawson City
 • 2 nætter i Whitehorse
 • Heldags sightseeing-tur med bus og tog (White Pass & Yukon Route) til Skagway
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordlige nationalparker

 • Opsøg pionerernes vilde vesten i Cheyenne
 • Oplev nationalparkernes righoldige dyreliv
 • Kom tæt på Yellowstones frygtindgydende gejsere

15 dage fra 45.500 kr pr. person

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Roadtrip: Denver til Las Vegas

Roadtrip: Denver til Las Vegas

 • Oplev det vestlige USA’s bjergrige natur
 • Nyd en eksklusiv togrejse med Rocky Mountaineer
 • Udforsk det farverige og neonoplyste Las Vegas

14 dage fra 48.128 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

Roadtrip: USA’s nordvestlige nationalparker

 • Unikt roadtrip gennem det nordvestlige USA
 • Udforsk de imponerende nationalparker
 • Nyd San Franciscos mangfoldige atmosfære

19 dage fra 39.600 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

Roadtrip: Det vestlige USA

Roadtrip: Det vestlige USA

 • Oplev de naturskønne nationalparker
 • Besøg de fascinerende og ikoniske storbyer
 • Nyd friheden på et roadtrip i egen bil

22 dage fra 45.437 kr pr. person

Roadtrip: Californien og Hawaii

Roadtrip: Californien og Hawaii

 • Oplev to af USA’s mest ikoniske storbyer
 • Kør ad Highway 1 langs Stillehavskysten
 • Opdag Hawaiis kultur- og naturskatte

20 dage fra 43.367 kr pr. person

Den store Hawaii rejse

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra 36.850 kr pr. person

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra 32.500 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra 40.779 kr pr. person

Det vestlige usa i bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra 26.910 kr pr. person

USA's vilde vesten og Yellowstone

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra 29.912 kr pr. person

Route 66 i bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra 27.324 kr pr. person

Strand, by og natur i det vestlige USA

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra 29.498 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person