^
  • Rejser til Quebec City

    Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Quebec helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Quebec City

I Quebec trives den charmerende franske kultur i de små hyggelige gader.

Quebec blev grundlagt af franskmænd i 1608, og mere end 95 % af befolkningen taler fransk. Byen har stadig i dag et stærkt fransk præg og en europæisk stemning, og mange rejser til Quebec for at opleve den unikke kultur, der ikke findes magen til andre steder i Nordmarika. Læg vejen forbi Dufferin Terrace, Old Port og Quartier Petit Champlain, som er Québecs ældste bydel. Her ligger gamle charmerende bygninger side om side, og indenfor gemmer sig små gallerier, kreative værksteder og hyggelige restauranter.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det centrale Canada og Quebec kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Det centrale Canada