70125011 Få et tilbud
Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

Oplev det mest naturskønne Canada på denne spændende og unikke togrejse fra Toronto til Vancouver langs Rocky Mountains. Bare læn dig tilbage og nyd udsigten.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra 55.890 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada. Oplev Canada med The Canadian, der med udgangspunkt i Toronto i første omgang bringer dig til Jasper. Komfort og service om bord er høj, så det er bare at læne sig tilbage, og nyde udsigten over de fascinerende landskaber. Denne unikke rejse i tog tværs over Canada begynder med storbyoplevelser i charmerende Toronto og tager dig videre gennem Canadas tryllebindende landskaber til Stillehavets perle, Vancouver. Togrejsen er en unik mulighed for at nyde Canadas prægtige og forskelligartede natur, mens du slapper af og lader op til alle de oplevelser, der venter dig i det vestlige Canada.

Toronto

Toronto er Canadas finansielle metropol ved de naturskønne bredder af Lake Ontario. Byen er et fremragende udgangspunkt til at udforske Great Lakes-regionen, der omfatter de spektakulære Niagara Falls. Provinshovedstaden Winnipeg, der også er kendt som ‘Porten til Vesten’, er en travl, canadisk prærieby, der ligger ved sammenløbet af to floder i Manitoba-provinsen. Edmonton i Alberta ligger ved bredden af North Saskatchewan-floden. Den historiske by, der før fungerede som en stor handelsstation, er i dag et moderne knudepunkt for kultur og uddannelse.

Rocky Mountaineer

Togrejsen går videre, når du i Banff stiger ombord på det ikoniske luksustog, Rocky Mountaineer, med kurs mod Vancouver. Strækningen langs den imponerende bjergkæde er kendt som en af de smukkeste i verden. For at sikre den ultimative oplevelse af Canadas enestående natur, kører Rocky Mountaineer kun i dagtimerne. Den kulinariske oplevelse på togrejsen er endnu et højdepunkt på turen. Med Rocky Mountaineer’s Gourmet Dream Team er du sikret en gastronomisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Vancouver

Fremme i Vancouver på Canadas Stillehavskyst vil du opdage, at Vancouver er ikke én by, men flere byer eller bydele, hver med deres hjerte og unikke charme, som tilsammen gør metropolen til en helt speciel helhed. Og hele verden er samlet her. Spis for eksempel kinesisk hos Wild Rice i Chinatown, indisk i Punjab Market, sushi i West End eller vegetarisk på falafel-oasen Desert.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev det mest naturskønne Canada på denne spændende og unikke togrejse fra Toronto til Vancouver langs Rocky Mountains. Bare læn dig tilbage og nyd udsigten.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Toronto.

Dag 1-3: Toronto

Efter ankomsten til Toronto bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for privat transport til Chelsea Hotel, hvor du skal bo i to nætter. Hotellet har en meget central beliggenhed på Gerrard Street i centrum. Toronto er Canadas finansielle knudepunkt ved de naturskønne bredder af Lake Ontario. Byen er et fremragende udgangspunkt til at udforske Great Lakes-regionen, der omfatter de spektakulære Niagara Falls. Toronto, der består af flere byområder, er stolt af en righoldig kulturarv og et kalejdoskop af forskellige etniske oprindelser. Udover madoplevelser i verdensklasse, moderne museer og tætpakkede sportssæsoner, appellerer Toronto også med de store grønne områder og utallige arrangementer langs den 45 kilometer lange havnefront. Torontos skyline ses bedst fra vandet, mens et besøg i CN Tower giver fugleperspektivet takket være en EdgeWalk, en roterende restaurant og et 360 graders observationsdæk. Den gamle bydel rummer St Lawrence Market og Distillery District, som er et historisk, victoriansk industriområde med stilfulde butikker, torvemarked, gallerier og arrangementer. En kort færgetur væk byder Toronto Islands på et rekreativt tilflugtssted med velplejede haver og picnicsteder.

Udflugter og oplevelser:

Privat byrundtur i Toronto 

Oplev højdepunkterne i Canadas største by, der er knudepunkt for kultur, økonomi og historie. Tag med på den spændende tur rundt i centrum af Toronto, og se det berømte Toronto Eaton Centre, der er et kæmpestort indkøbscenter, bestående af gallerier og grønne områder i en buet glasarkade. Fortsæt til Chinatown og oplev de travle, asiatiske udendørsmarkeder og de kinesiske, vietnamesiske, thailandske og japanske restauranter, der ligger i de smalle gader og gyder. CN Tower er et ikonisk symbol på Canada, hvorfra der er panoramaudsigt over byen fra udsigtsplatformen, og som også indeholder en 360-graders, roterende restaurant på toppen. Til sidst skal du forbi det gamle og det nye rådhus, som begge er vigtige monumenter i byens kulturarv. Husk at tage masser af billeder undervejs! 

Privat halvdagsudflugt på 4 timer med transport. Ingen måltider inkluderet. Let fysisk krævende. 

Privat middag på CN Towers’ 360 Restaurant 

Nyd den betagende udsigt og en lækker middag på toppen af CN Tower. Tårnet, der er et arkitektonisk vidunder, stod færdigbygget i 1976 og er en af Torontos største attraktioner. 360 Restaurant hyldes for sit canadiske gourmetkøkken, de kulinariske oplevelser og en 360-graders udsigt over Torontos skyline, der er helt fantastisk. Nyd et glas prisvindende, canadisk vin, mens du læner dig tilbage og nyder panoramaudsigten. Noget helt unikt ved restauranten er, at den konstant roterer 360 grader på 72 minutter. Det betyder, at du i det tidsrum når at se hele byen. Du har fornøjelsen af en tre-retters middag med kreative retter, tilberedt med lokalt producerede råvarer og ingredienser. Efter middagen bevæger du dig ned til udsigtsplatformen, hvorfra du kan betragte byens natteliv gennem glasgulvet. 

Privat halvdagsarrangement (aften) uden transport. Middag og adgang til udsigtsplatformen er inkluderet. Let fysisk krævende.

 

Dag 3: Togrejse med The Canadian

Der er arrangeret privat transport fra Chelsea Hotel til Torontos banegård, hvor du stiger på toget The Canadian ViaRail mod Hornepayne. Toget afgår 09:45 og turen tager små 17 timer.

Tag med ud i de canadiske landskaber på skinner, og oplev det, National Geographic kalder en af de bedste togture i verden. The Canadian er et langdistancepassagertog, der drives af ViaRail Canada mellem Toronto og Vancouver på den fascinerende vestkyst. Nyd de smukke landskaber, mens du rejser gennem vidtstrakte skove, prærier, rolige landsbyer og de tårnhøje Rockies. Du overnatter i en eksklusiv, privat sovekupé med komfortable lænestole, der slås sammen til køjer ved sengetid. Du finder alle moderne bekvemmeligheder i den komfortable kupé. I togets Skyline Car har du en fantastisk flot udsigt over landskaberne, der passerer forbi, du kan drikke en Cæsar-cocktail i barloungen i Park Car eller nyde et overdådigt måltid i restaurantvognen.

Dag 4: Togrejse The Canadian

Du fortsætter den oplevelsesrige togrejse med Trans-Canada ViaRail fra Hornepayne til Winnipeg. Denne del af rejsen varer 16 ½ time. Winnipeg er en travl, canadisk prærieby, der ligger ved sammenløbet af to floder i Manitoba-provinsen. Provinshovedstaden, der også er kendt som 'Porten til Vesten', har en historie, der går tusinder af år tilbage. De interessante, historiske kvarterer og vartegn lokker besøgende, ligesom specialkaffebarerne med deres aromatiske dufte. Det er fantastisk at udforske byen på cykel. Her ligger museer og kunstgallerier side om side med berømte kunstscener. Og byens parker byder på en række rekreative aktiviteter, vinterhaver, skulpturhaver og oven i købet også en zoologisk have. I området finder du også velplejede golfbaner, glimtende kasinoer og en velbesøgt racerbane. Det var for øvrigt Winnipeg, der inspirerede forfatteren A. A. Milne til navnet på sin berømte karakter Winnie-the-Pooh, der hedder Peter Plys på dansk. Med en mangfoldig, etnisk befolkning er byens kulinariske scene enhver gastronoms drøm, der går i opfyldelse. Samtidig inviterer Winnipegs mange mikrobryggerier dig til prøvesmagninger.

Dag 5: Togrejse The Canadian

Efter Winnipeg fortsætter togrejsen vestpå mod Edmonton, hvor du er fremme efter 23 ½ time.

Edmonton, hovedstaden i Alberta-provinsen, ligger ved bredden af North Saskatchewan-floden. Den historiske by, der før fungerede som en stor handelsstation, er i dag et moderne knudepunkt for kultur og uddannelse. Fra landets største historiemuseum til det charmerende jernbanemuseum, har Edmonton et museum for enhver smag. West Edmonton Mall, det største i Nordamerika, er perfekt til indendørs underholdning med blandt andet skøjtebane og forlystelsesområder. Edmonton lever fuldt op til sit kaldenavn ”Canada's Festival City”, når byen er vært for en række årlige festivaler, der præsenterer kunst, kultur og sport. Med et betydeligt antal studenter har byen et travlt natteliv, hvor levende teatersteder ligger side og side med trendy barer og stilfulde klubber. Med vinterens begyndelse dukker isskulpturer og isslotte op til alles store fornøjelse og beundring.

Dag 6–8: Jasper

Den sidste togstrækning med The Canadian er også den korteste. Det tager 6 ½ time at nå Jasper fra Edmonton. Der er arrangeret privat transport fra togstationen i Jasper til Chateau Jasper, hvor du skal bo i to nætter. Hotellet er et skønt bjerghotel, midt i de fantastiske, canadiske Rockies.

Jasper er en lille, hyggelig jernbaneby ved Athabasca-floden i hjertet af de majestætiske Rocky Mountains. Oplev de panoramiske landskaber i Jasper National Park, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og som er fyldt med fascinerende vandfald, kløfter, søer og frodige grønne skove, samt verdens næststørste Dark Sky Preserve (område der er beskyttet mod lysforurening fra omgivelserne). Jasper Nationalpark byder på et bredt spektrum af udendørs aktiviteter såsom vandreture, mountainbiking og skiløb om vinteren. Hvis du hellere vil være knapt så aktiv, så vælg en afslappet gåtur eller en hyggelig picnic i skoven. Besøgende kan tage en tur med Jasper Tramway til toppen af Whistlers Mountain og nyde panoramaudsigten. Og du må simpelthen ikke gå glip af en sejltur i det krystalklare gletsjervand i Maligne Lake, der er kendt som en af de bedste bådture i Canada.

Udflugter og oplevelser:

Oplev dyrelivet i Jasper National Park 

Oplev det spektakulære dyreliv i Jasper National Park på denne spændende tur, der går langt ind i den canadiske vildmark, hvor du kan iagttage hjorte, prærieulve og elge i deres naturlige habitat. Din erfarne guide gør brug af sin ekspertviden, så du er sikker på at opleve de allerbedste steder med flest vilde dyr, og hvor du samtidig får indsigt i historien, geologien og regionens økosystemer. Du hører også, hvordan dyrene indgår i arbejdet med opretholdelse af parkens værdifulde mangfoldighed. Du kan tage fantastiske billeder fra dit sæde i bilen, men du kan også stige ud og tage billeder fra en sikker afstand. Turen går videre til de fjerntliggende og smukke steder i Athabasca Valley, inden du vender tilbage til hotellet med minder for livet!

Halvdagsudflugt (gruppe) med transport. Maksimalt 28 personer. Let fysisk krævende. Det afhænger af årstid, vejr og tidspunkt på dagen, hvilke dyrearter, der kan observeres på turen. 

Privat udflugt til Jaspers naturlige vidundere 

Med en beliggenhed midt i det imponerende naturlandskab med krystalklare søer, store gletsjere, tordnende vandfald, grønne skove, dale og bjergtoppe, har denne historiske jernbaneby altid tiltrukket outdoor- og naturentusiaster. På denne private udflugt oplever du en række af Jaspers naturperler, Maligne Valley og Maligne Lake, gletsjerne i Columbia Icefield og Athabasca Falls. Dette er din private tur, så du er velkommen til at komme med specifikke ønsker, så vi kan sikre, at den bedst muligt afspejler dine personlige interesser. Du vil være ledsaget af din lokale guide, der med glæde vil tilpasse programmet på turen efter dine ønsker. 

Privat udflugt på cirka 5 timer med transport og guide. Adgang til nationalparken er inkluderet. 

Bådtur på Maligne Lake 

I hjertet af Jasper National Park ligger et af de fineste steder i de canadiske Rockies: Maligne Lake. Den helt krystalklare, akvamarinblå sø, der er den største i nationalparken, er fyldt med smeltevand fra gletsjerne. Den ligger smukt med bjergene som imponerende baggrund. Denne 90-minutters tur i en komfortabel, glasoverdækket og opvarmet båd, byder på en sensationel udsigt over det alpine landskab. Den erfarne kaptajn og guide vil underholde med historier og fakta om områdets historie, geologi, glaciologi, flora og fauna. Dyreelskere vil nyde at observere elge, grizzlybjørne og rensdyr, der lusker rundt langs søbredden. Ved Spirit Island, der ligger i midten af søen, går du fra borde. Herfra er der en kort gåtur til udsigtspunktet, hvor de omkransende, snedækkede skove og bjergtoppe er en visuel lækkerbisken for alle. 

Gruppeudflugt på 1 ½ time. Transporttid til startpunktet er en time (50 kilometer fra Jasper). Transporten er ikke inkluderet. 

Columbia Icefield Adventure (på vejen til Banff) 

Oplev den billedskønne, glaciale pragt i Jasper National Park på denne afslappede tur. Turen går forbi de smukke bjerge, når du kører langs den berømte Icefields Parkway til Columbia Icefield Glacier Discovery Center. Her kan du tage fantastiske billeder af Athabasca Falls og Stutfield Glacier. Nyd den varme frokostbuffet, inden du stiger ombord på den store, terrængående Ice Explorer og sætter kurs mod den eventyrlige Athabasca-gletsjer. Her har du den unikke oplevelse at gå en tur på en gletsjer, før du fortsætter til Glacier Skywalk. Her har du en uhindret udsigt over de canadiske Rockies fra den buede observationsplatform med glasgulv, beliggende hele 300 meter over Sunwapta Valley. Hvis du er heldig, ser du noget af regionens spændende dyreliv i løbet af denne mindeværdige dag, der slutter med turen videre til dit hotel i Banff. 

Heldagsudflugt (gruppe) med transport. Frokost er inkluderet. Let fysisk krævende.

Dag 8–10: Banff

I dag er der arrangeret transport fra Jasper til Banff i bus, hvor du kører gennem de episke landskaber langs Icefields Parkway til Columbia Icefield Experience, der byder på en Glacier Skywalk og en Ice Explorer-køretur på Athabasca-gletsjeren. Den samlede tur tager små 10 timer.

Du skal bo to nætter på det charmerende Brewsters Mountain Lodge i Banff, der ligger helt centralt i byen med den maleriske udsigt til de omkringliggende, majestætiske Canadian Rockies. Banff er en del af Canadas ældste nationalpark, og udendørsentusiasternes drømmested. Mens du er i Banff, kan du udforske og nyde området med en tur i gondolliften op til toppen af Sulphur Mountain, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over regionen, blandt andet Bow Valley og Lake Louise. Hvis du har tid, kan du også udforske Banff National Park med de forrevne bjergtoppe, isblå søer og nåletræer, der giver en perfekt ramme til vandre- og cykelture, paddleboarding, skiløb, snowboarding eller skøjteløb. Alt sammen afhænger naturligvis af årstiden, når du besøger Banff. Trænger du til afslapning, er et besøg i de berømte Banff Hot Springs, der er åbne året rundt, et must. Her kan du lade dig glide ned i de beroligende, mineralrige kilder midt i de betagende Rocky Mountains.

Udflugter og oplevelser:

Canadian Rockies’ bjerge, søer og vandfald 

Oplev den ubestridelige skønhed med de himmelstræbende bjerge, vandfald og fredfyldte søer med en udflugt til Yoho National Park og Banff National Park. Turen starter ud i Banff, hvor du indånder den skarpe morgenluft og betragter de smukke, grønne nåletræer, der dækker de canadiske Rockies. På vejen er der god mulighed for, at du ser en elg eller hjort. Du ser også de glitrende bjergtoppe i horisonten, og de ikoniske gletsjersøer som Lake Louise og Morraine Lake. På vejen er der tid til en god frokost ved den maleriske Emerald Lake Lodge, der ligger på bredden ud til det fineste, turkisfarvede søvand. Der er også tid til en gåtur langs søen, der ligger i midten af en cirkelformet lavning, før turen går videre til Yoho National Park. Det er en rejse tilbage i tiden, når du hører om de canadiske jernbaners historie. Og du skal se og mærke Takakkaw Falls’ tordnende og brusende storhed. Vandfaldet er det næsthøjeste i Canada. Derefter går turen tilbage til hotellet i Banff. 

Heldagsudflugt (gruppe) på 6 timer. Transport, varm frokost og guide er inkluderet.

Dag 10 – 11: Kamloops

Der er arrangeret privat transport fra hotellet til stationen i Banff, hvor du stiger ombord på det ikoniske tog, Rocky Mountaineer, til Vancouver.

Denne del af turen byder også på store naturoplevelser, mens landskaberne gradvist skifter karakter. På turen tager toget dig gennem cowboy- og ranchland i British Columbias indre, og langs to af provinsens største floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og bølgende bakker kan ses i horisonten, mens toget kører mod kystbjergene og Vancouver. Den sidste del af rejsen går langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Stillehavets perle, Vancouver, hvor toget ankommer ud på dagen.

Første del af rejsen Banff - Kamloops (dag 1) 

I dag venter der en spændende togrejse gennem de canadiske Rockies, der går fra Banff til Vancouver via Kamloops. Det er den første rejsedag med toget, det vestgående Rocky Mountaineer Train. Denne afslappede 2-dages rejse bringer dig gennem det vestlige Canada, fra hjertet af British Columbias mægtige bjergområder i Banff til kystbyen Vancouver, med en overnatning i Kamloops undervejs. Hold øje med de isede gletsjere og snedækkede bjergtoppe i de canadiske Rockies, mens toget forlader Banff, og sætter kurs mod Rogers Pass, Kicking Horse Canyon og The Spiral Tunnels. Undervejs vil personalet ombord på toget servicere dig og opfylde dine ønsker. På turen skal du nyde en førsteklasses middag med vin, forskellige snacks og øvrige drikkevarer. Denne første dag slutter i Kamloops, hvor der er arrangeret transport til dit hotel. Det er Rocky Mountaineer, der står for hotelreservationen, og vi vil informere dig, så snart vi modtager oplysninger om, hvilket hotel du skal bo på. 

Varighed 1 dag/1 nat. Morgenmad, frokoster og drikkevarer er inkluderet ombord på toget. Desuden er bagagehåndtering, transport til/fra stationen i Kamloops og en hotelovernatning i Kamloops inkluderet.

Anden del af rejsen Kamloops - Vancouver (dag 2)

Genoptag rejsen efter en god nats søvn på dit hotel i Kamloops. Du vil blive kørt til stationen i Kamloops med bus. Ombord på toget går turen i dag videre mod Stillehavskysten, gennem nogle af de mest ikoniske, canadiske landskaber med rå kløfter, vilde skove og bjerge. På vejen ser du den frodige, grønne Fraser Valley, den smukke Thompson River og det voldsomme gennemløb af vand i Hell's Gate ved Fraser Canyon, før du når frem til din destination, Vancouver. 

Varighed 1 dag. Morgenmad, frokoster og drikkevarer er inkluderet ombord på toget. Let fysisk krævende.

Dag 11-13: Vancouver

I Vancouver skal du bo to nætter på det centralt beliggende Rosedale On Robson Suite Hotel.

Vancouver er en smuk, kosmopolitisk by, der summer af liv og er beliggende ved Stillehavet og North Shore-bjergene. Du har hele dagen til at udforske denne spændende storby. Tag en spadseretur gennem nogle af de trendy og farverige kvarterer med de fantastiske bjerge i horisonten. Du kan også med fordel købe et Hop-on/Hop-off-buspas, der gør det nemt at komme rundt til Vancouvers højdepunkter. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Busruten har blandt andet stop ved Stanley Park, Vancouver Aquarium, English Bay Beach, Granville Island og Chinatown. Uanset om det er for at nyde den smukke udsigt med havet og bjergene, eller bare for at få lidt frisk luft, skal du gå en tur på verdens længste sammenhængende strandpromenade. Hvis du kan lide lidt spænding , så gå en tur på Capilano Suspension Bridge og kombiner det med et Skyride op ad Grouse Mountain. For naturelskere ligger de mange spændende stier lige for fødderne, og de spænder fra lette gåture til mere udfordrende stigninger. Tag en vandtaxi til Granville Island og shop i de unikke butikker, eller, for de mere eventyrlystne, lej en båd og sejl ud på Stillehavet og nyd synet af byen fra vandet. Hvis du er heldig, møder du en spættet sæl på vejen. Afslut din perfekte dag i Vancouver med en koncert på det ikoniske Orpheum Theatre eller spis på en af de mange restauranter på den spændende, kulinariske scene.

Udflugter og oplevelser:

Vancouver hvalsafari i åbne Zodiacs 

På denne hvalsafari vil du opleve hvaler og andre havdyr. Der er afgang fra den maleriske fiskerby Steveston, hvorefter der sejles sydpå mod San Juan Islands. Mens du indånder den opfriskende havluft, skal du holde øje med de blide giganter i dybet under dig, blandt andet spækhuggere og pukkelhvaler. Hør din naturguide fortælle om dyrenes fødeindtagelse og formering, og hvor der er de bedste muligheder for at iagttage spændende dyr som marsvin, søløver, sæler og havørne. Hvis du er heldig, vil du se disse pragtfulde dyr i deres naturlige habitat, og samtidig få en forståelse for det righoldige havmiljø på vestkysten. 

Halvdagsudflugt (gruppe) i åbne zodiacs (gummibåde med fast bund) med plads til maksimalt 47 personer. Vandtæt frakke, bukser, hat og handsker udlånes. Delt bustransport til/fra hotellet i Vancouver er inkluderet. 

Vancouver bryggeribesøg 

Tag med på en bogstavelig talt berusende ølsmagningstur, der i følge TripAdvisor var blandt verdens 10 bedste bryggeriture i 2019. Der er besøg på tre forskellige bryggerier, som er beliggende i hver sin bydel, hvor du kan opleve de unikke stemninger og deres karakteristiske bryg. Du vil høre alt om ølfremstillingsprocessen og virksomhedens historie på denne tur bag kulisserne. Smag på bryggeriernes specialiteter sammen med de øltyper, der udgør grundpillerne i hele produktionen, alt sammen i VIP-omgivelser. Du kan finde masser af ølsmagningstips og viden i den gratis Vancouver Brewery Tours Beer Tasting Journal. Til allersidst får du din gave fra Vancouver Brewery Tours: ølglas til minde om byens berømte specialbryggerier. 

Gruppeudflugt på 3 timer med guide. Prøvesmagning og gave er inkluderet. Transport ikke inkluderet. Turen starter og slutter ved Waterfront Station.

Dag 13: Afrejse fra Vancouver

Her til morgen er der arrangeret privat transport til Vancouvers internationale lufthavn. Derfra starter flyrejsen hjem mod Danmark.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse på tværs af Canada, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

14 dage fra 55.890 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 55.890 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Toronto og retur fra Vancouver
 • Lufthavnsskatter
 • Togrejse Toronto - Jasper (ViaRail The Canadian) inkl. helpension
 • Togrejse Banff - Kamloops - Vancouver (Rocky Mountaineer) inkl. helpension
 • 2 overnatninger på Chelsea Hotel (Chelsea Room)
 • 2 overnatninger på Chateau Jasper (Standard Room)
 • 2 overnatninger Brewsters Mountain Lodge (Standard Room)
 • 2 overnatninger på Rosedale On Robson Suite Hotel (Deluxe Suite)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person