70125011 Få et tilbud
canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

Fra Toronto, Niagara Falls og Montreal til Rocky Mountains og luksustogrejsen med Rocky Mountaineer venter der store oplevelser. 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra 46.265 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

På denne rejse oplever du det bedste af Canada med fly, bil, bus, tog og færge. Nyd storbylivet i Toronto og mærk suset ved Niagara Falls, inden turen går med tog til Montreal, der byder på fransk kultur og et godt, lokalt køkken. Fra det østlige Canada flyver du til Calgary, hvor en lejebil står klar, så du kan udforske Rocky Mountains storslåede bjerglandskaber. Besøg de berømte nationalparker Banff og Jasper, kør ad Icefields Parkway og nyd synet af Lake Louise, Lake Maligne og Moraine Lake, der glimter i stærke farver mellem forrevne bjergtoppe. I Jasper stiger du om bord på det legendariske luksustog Rocky Mountaineer, der fører dig gennem bjergene og vidtstrakte landskaber til Vancouver. Her har du god tid til at nyde den smukke storby, inden rejsen fuldendes med en dagstur til den historiske by Victoria på Vancouver Island.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Fra Toronto, Niagara Falls og Montreal til Rocky Mountains og luksustogrejsen med Rocky Mountaineer venter der store oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i Canada med dig.

Dag 1: Afrejse Danmark

Fra Danmark går turen vestpå mod Toronto, hvor du lander samme dag grundet tidsforskellen. Fra lufthavnen kan du tage en taxi eller lufthavnstoget mod centrum, hvor dit hotel ligger. Du kan bruge resten af dagen på at udforske byens mange oplevelser eller slappe af ovenpå rejsen.

Dag 2: Toronto

Hele dagen er fri til at nyde den spændende storby på egen hånd. Hvis du er til shopping, er mulighederne mange og matcher selv de helt berømte storbyer. Byen har også et væld af museer, og især The Royal Ontario Museum, der årligt byder på skiftende udstillinger, er et besøg værd.

Toronto er præget af Canadas multikulturelle samfund, hvilket du hurtigt fornemmer, når du bevæger dig rundt i byen. Der findes mere end 100 forskellige etniske grupper i byen, og der tales et utal af sprog – alt fra dansk til urdo. Toronto har flere spændende bydele med hvert sit etniske præg. Du kunne for eksempel besøge Greektown, Little Italy, Chinatown eller hippiernes Kensington Market.

Du kunne også gå en tur ned ad Yonge Street, der ifølge Guiness Rekordbog er verdens længste gade. For enden af Yonge Street ligger færgen til Toronto Islands, Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor både cafeer, gallerier, teatre og specielbutikker ligger side om side ved molerne. Nær havnen finder du også det 553 meter høje CN Tower, der med både glaselevator og glasgulv giver dig den bedste udsigt over Torontos skyline.

Dag 3: Dagstur til Niagara Falls

I dag venter en heldagstur til et af områdets største attraktioner; Niagara Falls. I bussen på vej mod de buldrende vandmasser bliver du underholdt af en guide, der fortæller historier om det fascinerende landskab, der har formet det enorme vandfald. Selvom der findes mange vandfald, der er højere end Niagara Falls, er det de færreste, der sender så enorme vandmængder af sted som dette. Hele 3160 tons vand falder hvert sekund ud over klippekanten, hvilket gør Niagara Falls til et af verdens mest imponerende vandfald.

Dag 4: Toronto – Montreal

Nyd de sidste timer i Toronto, inden det er tid at bevæge sig mod togstationen, hvor togrejsen med VIA Rail mod Montreal begynder. Montreal er med sine 3 millioner indbyggere Canadas næststørste by og den største ”franske” by i landet. Mad, mode og venlighed er tydelig i Montreals gader, hvor den engelske og franske kultur har fundet et harmonisk samspil og skabt et særdeles kreativt miljø. Montreal er en by der omfavner de besøgende med et dobbelt kindkys og suger gæsterne ind i en god rytme. Byens centrum har et amerikansk look med nogle brede gennemgående veje og skyskrabere i et tæt mønster. Men skraber du lidt i overfladen, vil du hurtigt opdage byens dybe franske rødder.

Dag 5-6: Montreal

To hele dage har du til rådighed i den charmerende storby, der byder på et væld af fantastiske oplevelser. Tag en tur i undergrundsbyen RESO, som er en hel by under jorden fyldt med populære shoppingcentre, gallerier, restauranter og caféer. God mad spiller en vigtig rolle i Montreal, og en god måde at komme ind under huden på byen er ved at gå på opdagelse i Montreals deli-kultur. Kig for eksempel forbi Scwartz’s på 3895 Boulevard Saint-Laurent, hvor du finder en af Montreals bedste sandwich bestående af hvidt brød, lidt sennep og en enorm mængde af det møreste røgede kød. Montreal har også nogle lækre bagelbutikker, som laver bagels, hvor selv New York City ikke kan følge med. To af de bedste bagelbutikker i byen er Fairmount og St. Viateur, som uden tvivl er et besøg værd.

Dag 7: Montreal – Calgary

Nyd den sidste morgen i Montreal, inden turen går mod lufthavnen, og du sætter dig godt til rette i flyet mod Calgary. Calgary er i dag en af Canadas hurtigst voksende byer og nærmer sig 1 mio. indbyggere. Det er især Albertas rige olieforekomster, der tiltrækker folk til denne del af landet. I 1988 var Calgary vært for vinter-OL, og det gamle OL-område vest for byen er nu omdannet til et aktivcenter, hvor alle former for udendørsaktiviteter kan prøves. Her kan du spille minigolf, hoppe på trampolin, komme til vejrs i et klatretårn, køre i sommerbobslæde eller tage en tur på mountainbike med OL-skihopbakken i baggrunden.

Dag 8: Calgary – Banff

Du afhenter din lejebil i Calgary og kører videre mod Banff, der ligger omgivet af høje bjerge, smaragdgrønne søer og et rigt dyreliv. Banff er en lille charmerende by med blot 7.000 indbyggere. Omdrejningspunktet er den hyggelige hovedgade med butikker og spisesteder. Men du finder også flere gode museer, der forklarer områdets gribende historie og natur, samt udstiller malerier af kunstnere inspireret af bjergene. Efter ankomsten er resten af dagen fri til at gå på opdagelse i Banff.

Distance: Ca. 130 km fra Calgary til Banff.

Dag 9: Banff

Dagen kan passende startes med en gåtur på golfbanen bag Banff Springs Hotel, hvor du ofte kan opleve kronhjortene gå og græsse i det tidlige morgengry, inden golfspillerne tager over. Men mange flere store naturoplevelser venter lige udenfor byen.

Banff ligger smukt omgivet af Mount Rundle, Sulphur Mountain og Cascade Mountains. Floden Bow River flyder stille gennem byen, inden den rammer det brusende vandfald Bow Falls lige neden for Banff Springs Hotel. Så mulighederne for naturoplevelser er mange i Banff. Tag gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, sejl i kano på floden, lej cykler og tag på udkig efter dyrene langs Bow Valley Parkway. Du kan også gå en tur på en af de mange gode vandrestier, som udspringer i området omkring Banff by.

Bagefter kan dagen rundes af på Banff Avenue, hvor du finder alt fra kulinariske perler til familierestauranter, fast food og en lille fin ”food court” i underetagen på Banff Cascade Mall. Prøv eksempelvis en canadisk steak på The Keg, god italiensk mad på Giorgio’s Trattoria eller en monsterburger på Wild Bill’s Saloon, inden aftenen slutter med countrymusik og two-step samme sted.

Dag 10: Banff – Lake Louise

I dag går turen videre til den smaragdgrønne sø Lake Louise, hvis beliggenhed mellem forrevne bjergtinder og slanke nåletræer fanger den vilde, canadiske natur på storslået vis. Den nærliggende sø, Moraine Lake, er også et besøg værd, og det er muligt at leje kano ved begge søer samt udforske områderne på gåben. Du har god tid til at nyde området, der måske mere end noget andet sted fanger Canadas ikoniske skønhed.

Distance: Ca. 60 km fra Banff til Lake Louise.

Dag 11: Lake Louise

Du har hele dagen til at udforske området. Det er værd at besøge søerne på forskellige tidspunkter af døgnet, så du har mulighed for at opleve dem i forskelligt lys. Fra morgenstunden kan du følge farveskiftet over bjergene mod vest, mens solen får samlet sine kræfter. Langsomt oplyses søerne helt, og først på formiddagen, når solen kommer over bjergtoppene, stråler søernes i deres berømte smaragdgrønne farve.

Brug også lidt tid på at udforske den lille by ved Lake Louise, der tidligere var porten til de canadiske Rocky Mountains. Byens lille togstation bragte besøgende til byen, som skulle videre til Chateau Lake Louise, og stationen har tilmed været brugt som kulisse i den oscarvindende film ”Dr. Zhivago” fra 1965.

Dag 12: Lake Louise – Jasper

I dag venter en af rejsens allersmukkeste køreture, når du begiver dig op ad Icefields Parkway mod Jasper. Her oplever du, hvordan det ene dramatiske bjergmassiv afløser det andet og indrammer utallige smeltevandssøer og enorme gletsjere, der flyder ned af bjergsiderne som frosne floder. På turen mod Jasper har du mulighed for at gøre stop ved det øredøvende Athabasca-vandfald, hvis vand til sidst når helt ud til Atlanterhavet.

Distance: Ca. 240 km fra Lake Louise til Jasper.

Dag 13: Jasper

Der er mange muligheder for udflugter i Jasper, og et godt bud på dette kunne være Maligne Lake. Hvis du starter din køretur tidligt om morgenen, er der gode muligheder for at se både tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne langs vejkanten. Vel fremme ved søen har du mulighed for at leje kano eller tage på en to-timers sejltur til maleriske Spirit Island, hvorfra du har et af de mest fotogene vues i hele Canada.

Kun få kilometer nord fra Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, der spejler sig i søens blanke vand. Sydvest fra Jasper ligger Whistler-bjerget, hvor du kan prøve kræfter med den otte kilometer lange, krævende vandretur til toppen. Hvis du vil spare på dine kræfter, er der også mulighed for at tage gondolen til toppen i stedet. På toppen af bjerget belønnes du med en flot udsigt over dalen, Athabaca-floden og Jasper by.

Du kunne også tage til Mount Edith Cavell ved highway 93A lidt syd for Jasper. Her begynder stierne til Path of the Glacier og Cavell Meadows for enden af vejen. Især Path of the Glacier er en af de smukkeste, korte vandrestier i Rocky Mountains. Så her får du sjældent lov at gå alene, medmindre du kommer tidligt om morgenen.

Dag 14: Jasper – Kamloops med Rocky Mountaineer

Du afleverer lejebilen i Jasper og stiger om bord på toget Rocky Mountaineer, der vil føre dig ud på en uforglemmelig smuk togrejse. Toget snor sig forbi flere bjergkæder, over et dusin broer, gennem tunneller og langs med søer og kløfter med brusende floder langt under dig. Maden om bord er et kapitel for sig, og med Rocky Mountaineer’s Gourmet Dream Team er du sikret en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Rocky Mountaineer-togrejsen til Vancouver over Kamloops har vundet flere præmier og titler for at være blandt de bedste togrejser i verden. National Geographic har kaldt turen for en af ”The World’s Greatest Trips”, og listen med udmærkelser til Rocky Mountaineer er lang. For at få mest muligt ud af Canadas enestående natur, kører Rocky Mountaineer kun i dagtimerne. Efter mange timer med naturoplevelser i verdensklasse, triller toget ind i Kamloops, hvor du overnatter på et hotel i hjertet af byen.

Dag 15: Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer

Dagen efter sætter du dig igen til rette i de bløde sæder på Rocky Mountaineer, hvor turen går videre mod Vancouver. Denne del af turen byder også på store naturoplevelser, mens landskaberne gradvist skifter karakter. Undervejs fører toget dig gennem cowboy- og ranchland i British Columbias indre og langs to af provinsens store floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og blødt rullende bakker ses i horisonten, men toget kører mod kystbjergene og Vancouver.

Den sidste del af rejsen går langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Stillehavets perle, Vancouver, hvor toget ankommer til stationen ud på dagen. Vancouver ligger i det flade Fraser River floddelta med snedækkede bjergtoppe mod nord og havet lige uden for døren mod vest. Den fantastiske beliggenhed gør den til en værdig kandidat til titlen som verdens smukkeste storby. Efter du har tjekket ind på hotellet, har du resten af aftenen til at få de første indtryk af Vancouver. Du kunne eksempelvis strække benene i Stanley Park eller langs promenaden ved Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter.

Dag 16: Vancouver

Du har hele dagen til at udforske denne spændende storby. Dette kan du med fordel gøre med et Hop-on/Hop-off buspas, der gør det nemt at komme rundt til Vancouvers højdepunkter. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Busruten har blandt andet stop ved Stanley Park, Vancouver Aquarium, English Bay Beach, Granville Island, Chinatown, UBC Museum of Anthropology, Robson Street, Gastown og Canada Place.

Eftermiddagen kunne bruges på en tur i gondolen til Grouse Mountain, hvor der er en fantastisk udsigt over Vancouver. På toppen af bjerget er der skovhuggershow, bjørne i indhegning og Theatre in the Sky, som er en biograf, der viser en smuk film om Vancouver og områdets oprindelige folk. Alt dette er gratis, når du har indløst billet til gondolen.

Dag 17: Dagstur til Victoria

I dag venter en heldagstur til Vancouver Island, som begynder med en vandflyvertur fra Vancouver by til Victoria. Du flyver over Georgia-strædet og skærgården på østsiden af Vancouver Island. Hvaler og spækhuggere holder ofte til i disse farvande, og med lidt held kan du spotte de store dyr komme op til overflade for at få luft. Vel fremme ved den historiske by Victoria venter en sightseeingtur til byens mange fine bygninger, haver og seværdigheder. Turen går blandt andet forbi University of Victoria, Beacon Hill-parken, Royal British Columbia Museum, Thunderbird Park, Empress-hotellet, provinsparlamentet og de eksklusive hjem i Uplands og Oak Bay.

Dag 18: Vancouver

Du har endnu en hel dag til at nyde Vancouver, hvor hele verden synes at være samlet på ét sted. Vancouver er ikke én by. Men flere byer eller bydele med hver deres unikke charme, som tilsammen gør Vancouver-metropolen helt speciel. Spis kinesisk hos Wild Rice i Chinatown og indisk på Punjab Market omkring Commercial Drive og 48th Ave. Nyd sushi i West End og vegetarisk mad på falafel-oasen Desert på Commercial Drive. Du kunne også prøve Vestcanadas familierestaurant White Spot, der ligger spredt over hele Vancouver.

Besøg også frugt- og kunstner-markedet på Granville Island, eller gå en tur rundt om bygningen Canada Place, som var Vancouvers bidrag til verdensudstillingen i 1986. Interesserer du dig for historie og kultur, er Museum of Anthropology på UBC et spændende sted at besøge. Her kan du lære mere om den oprindelige befolkning i British Columbia og se et udvalg af deres totempæle.

Der findes samtidig et hav af shoppingsmuligheder i Vancouver. Byen har flere gode indkøbscentre, men det bedste og største er Metropolis at Metrotown i forstaden Richmond. Her har du mulighed for at shoppe løs i 450 butikker kombineret med masser af muligheder for underholdning. Når sulten melder sig, er du aldrig langt fra en restaurant eller café, hvor du kan hvile benene mellem indkøbene.

Dag 19: Afrejse Vancouver

Fra Vancouver går turen tilbage mod Danmark efter en rejse fyldt med smukke naturoplevelser og fantastiske storbyer.

Dag 20: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Ingen rejse gennem Canadas bjergrige vestlige provinser er komplet uden en uforglemmelig togtur med luksustoget Rocky Mountaineer. Her venter forkælelse i verdensklasse, både når det gælder komforten og maden om bord, men også når du kigger ud af panoramavinduet på de storslåene bjerglandskaber, der glider forbi.

Verdens bedste togrejse

Hele 8 gange har Rocky Mountaineer vundet prisen som verdens bedste togrejse. Men det er bestemt heller ikke nogen almindelig tur. Fra de bløde sæder har du perfekt udsyn til Rocky Mountains takkede bjergtoppe og mægtige gletsjere, og i restaurantvognen serveres det ene overdådige måltid efter det andet, mens du triller gennem Canadas uberørte natur. Fra Vancouver går ruten til Jasper eller Banff eller den modsatte vej fra bjergene mod kysten. Rejsen varer 2 dage, og undervejs har du en overnatning på hotel, så du kun kører i dagtimerne og dermed får det optimale udbytte af den enestående udsigt. 

Alt du skal gøre på denne togrejse er at slappe af og suge de smukke omgivelser til dig. Undervejs bliver du forkælet med lækre måltider, som du kan nyde, mens de skønne landskaber langsomt glider forbi uden for togets store panorama vinduer.

En togrejse med Rocky Mountaineer er en oplevelse, du sent vil glemme.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Du bliver hentet i Toronto, og herfra kører du mod Niagara Falls. Turen går blandt andet gennem Canadas “stål-hovedstad”, Hamilton, “Ontarios frugtkurv”, St. Catharines, og vinregionen på Niagara halvøen.

Vel fremme ved vandfaldene har du god tid til at beundre de imponerende vandmasser. Du skal blandt andet på en sejltur, hvor du kommer tæt på Horseshoe Falls’ buldrende vandmasser. Frokosten nyder du på Sheraton on the Falls, hvorfra der er en smuk udsigt over vandfaldene.

Efter frokosten går turen til Niagara-on-the-Lake, som er blevet kåret som Canadas kønneste by. Gå en tur gennem byen med de smukke gamle bygninger, besøg de små charmerende butikker, og nyd synet af de farvestrålende blomster, som pryder fortove, parker og verandaer.

 

Canada - British Columbia - Victoria - The Empress Hotel

Oplev Victoria med vandflyver

Med sine historiske bygninger og spektakulære beliggenhed ned til havet er Victoria en ualmindelig smuk by. Ikke mindst set fra et lille fly, der lader dig opleve det historiske centrum og de mange flotte huse på klipperne langs kysten fra en helt ny vinkel. Fra luften får du også en storslået udsigt over Strait of Juan de Fuca med fastlandet og de majestætiske Olympic Mountains i baggrunden. Turen foregår i vandfly, og oplevelsen fuldendes med følelsen af at lette og lande på vandet. 

Udsigt over Toronto, Canada

Toronto

Udsigt over Toronto, Canada

Rejser til Toronto

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person


Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person


Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person


canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 


Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.


Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.


Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.


Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.


Panoramaudsigt over Quebec City-skyline med Chateau Frontenac og Saint Lawrence-floden - Quebec City, Quebec, Canada

Quebec City rundtur

Denne tur giver en god introduktion til det historiske, men samtidig moderne Quebec.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Toronto.


Canada- Prince edward Island (2).jpg

Nova Scotia – Dragende og imponerende

Imponeret blev Claus, da han rejste til det østlige Canada for at udforske en del af Canada, som kun få finder vej til.


Canada - VIA Rail - Tog.jpg

VIA Rail – Togrejse på tværs af Canada

På en togrejse med VIA Rail, har du mulighed for at opleve det bedste af Canada fra kyst til kyst.


Rejser til det Østlige Canada

Toronto – The City That Works

Den charmerende storby Toronto besøges af mange som et fantastisk alternativ til New York. Canadas største by og kulturhovedstad byder…


Canada - VIA Rail - Tog.jpg

Toget bandt Canada sammen

I 1880’erne kom toget og åbnede prærien og vestkysten op for nybyggerne. Canada blev bundet sammen fra kyst til kyst.


Canada- Prince edward Island (2).jpg

Steder du bør besøge i Østcanada

Vores bud på 5 kendte, mindre kendte og næsten ukendte steder og oplevelser i det østlige Canada. Steder du bør overveje…


Canada - Edmonton Oilers fans.jpg

Sport i Canada – Et livslangt forhold

Canada er en førende sportsnation, og mange af Nordamerikas største sportsgrene er repræsenteret her. Nogle er endda opfundet i det…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Panoramaudsigt over Vancouver, Vestlige Canada

Vancouver

Panoramaudsigt over Vancouver, Vestlige Canada

Rejser til Vancouver

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person


Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person


Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person


Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.


Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout


Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.


Canada - British Columbia - Vancouver (3)

Oplev Vancouver på cykel

Oplev smukke Vancouver på den bedst tænkelige måde: På cykel med en lokal guide.


Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.


Canada - British Columbia - Vancouver - Gastown madtur

Gastronomi i Vancouvers Gastown

Glæd dig til en tre timer lang tur gennem historiske Gastown i Vancouver med masser af gastronomi undervejs.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Vancouver.


Canada_-_British_Columbia_-_Vancouver_by_water-jpg

Vancouvers mindre kendte steder

Den smukeste by i Canada, Vancouver, er en samling forskellige byer, hvor hver bydel indbyder til eventyr.


Canada - Tundra Buggy - Frontiers North (6).jpg

7 unikke steder at bo i Canada

Her har vi samlet 7 meget forskellige bud, der alle har det til fælles, at de er meget mere end…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

20 dage fra 46.265 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 46.265 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Canada t/r
 • Flyrejse Montreal - Calgary o/w
 • Flyskatter
 • 3  nætter i Toronto
 • Heldagsudflugt til Niagara Falls inkl. Niagara Cruise, buffetfrokost på Fallsview Restaurant, køretur ad smukke Niagara Parkway og tid til at opleve Niagara-on-the-Lake.
 • Togrejse med VIA Rail fra Union Station i Toronto til Central Station i Montreal
 • 3  nætter i Montreal
 • 7 døgns leje af standardbil inkl. forsikringer, fri km og første tankfuld benzin. Udlevering i Calgary Lufthavn og aflevering i Jasper by
 • 1 nat i Calgary
 • 2  nætter i Banff
 • 2  nætter ved Lake Louise
 • 2  nætter i Jasper
 • 2 dages togrejse på "Silver Leaf"-klasse med det luksuriøse Rocky Mountaineer-tog fra Jasper til Kamloops, med overnatning på hotel i Kamloops, og videre til Vancouver inkl. 2 x morgenmad og 2 x frokost om bord på toget.
 • 4  nætter i Vancouver
 • Heldagsudflugt til Victoria, hvor du flyver med vandflyver fra havnen i centrum af Vancouver til havnen i centrum af Victoria. Herefter bustur til den smukke Butchart botaniske have og tid til at opleve Victoria
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

canada - alberta - banff - lake minnewanka 3500x2000px

Sejltur på Lake Minnewanka

Nyd en sejltur på smukke Lake Minnewanka, og oplev det rige dyreliv, både på land, til vands og i luften.
 

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person