70125011 Få et tilbud
Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

Denne ferie i Canada byder både på storbycharme i Vancouver, et rigt dyreliv på Vancouver Island og andre spændende ture undervejs.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 32.499 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Vildmarksliv kombineret med storbyatmosfære og hele tiden er du tæt ved vandet. Det er denne kør-selv-tur langs kysten i det vestlige Canada. En tur med mange aktiviteter, hvor du oplever det bedste, som Vancouver Island har at byde på.

En spændende kør-selv ferie
I Victoria oplever du Canadas mest britiske by og herfra skal du også på hvalsafari. Du kommer igennem Cathedral Grove, hvor træerne er næsten 90 m høje og over 800 år gamle. Den lille by Tofino på vestkysten og et af de bedste steder i Nordamerika, hvis du vil opleve hvaler. Igen er der inkluderet en hvalsafari. Tofino er også et godt udgangspunkt for oplevelser i Pacific Rim National Park, der strækker sig 130 km langs vestsiden af øen og veksler mellem forrevne klipper og vidunderlige sandstrande, og der er ingen ende på naturoplevelserne.

Vancouver Island
På Vancouver Islands østside skal du med vandflyver for at komme til Knight Inlet, der ligger helt isoleret, og her er mulighed for at se bjørne, både brune og sorte, helt tæt på. Turen slutter med nogle dage i fantastiske Vancouver.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Denne ferie i Canada byder både på storbycharme i Vancouver, et rigt dyreliv på Vancouver Island og andre spændende ture undervejs.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark til Vancouver på Canadas vestkyst. Efter ankomsten til Vancouver Airport i Vancouver-forstaden Richmond og afhentning af den lejede bil går turen til hotellet, der ligger kun få minutters kørsel fra lufthavnen. Vi foreslår at du venter med at opleve Vancouver by til du kommer tilbage fra Vancouver Island.

Dag 2-3: Victoria

Dagen begynder med en 90 minutters flot skærgårdsejltur fra Tsawwassen til Swartz Bay. BC Ferries sejler mellem klippeskær og Gulf Islands til Vancouver Island. Du fortsætter ad Saanich Peninsula til Victoria, provinshovedstaden i British Columbia.

Du kan også vælge at besøge den imponerende botaniske have, Butchard Gardens, som ligger lige på ruten. Haven er en af Vancouver Island/Victorias største attraktioner og en af verdens smukkeste haver. Nyd de dejlige arrangementer af blomster i the Sunken Garden, i de japanske og italienske haver, den engelske rosenhave og den pragtfulde Ross fontæne.

Victoria har en imponerende maritime historie og masser af engelsk kolonitidscharme. Du bor centralt og kan gå rundt i Victorias hyggelige gader. Den sene eftermiddag kan bruges til Five-O-Clock Tea på the Empress Hotel, der ligger ved havnefronten.

I rejsen er inkluderet en hvalsafaritur, hvor du i en zodiac-gummibåd sejler ud i Juan de Fuca-strædet på "jagt" efter spækhuggere, gråhvaler, sæler, havskildpadder og meget vandet marint dyreliv.

British Columbias provinshovedstad byder på flere gode museer som f.eks. Royal British Columbia Museum, hvor udstillingerne viser nybyggerliv, men også nordvestkyst-indianernes liv og deres op til tyve m høje og flot udskårne totempæle. Bag museet i Thunderbird Park står en flot samling totempæle. Victoria Bug ZOO, Craigdarroch Castle og Art Gallery of Victoria trækker også mange besøgende til. Emily Carr House på 207 Government Street hylder Canadas store kvindelige forfatter og maler, Emily Carr. En let gåtur fra centrum ligger Beacon Hill-parken, der er et populært sted for de lokale at hænge ud og dyrke sport.

Victorias lille Chinatown er en af Canadas ældste asiatiske bydele og har en klassisk rød kinesisk port, gadenavne på kinesisk, eksotiske frugter foran butikkerne, familiedrevne restauranter og den smalle Fan Tan Alley mellem Fisgaard S. og Pandora. Bydelen tiltrækker i dagtimerne besøgende med smag for det fremmede.

Turistlivet i Victoria er centreret omkring havnen, The Empress Hotel, provinsparlamentet og Government Street, hvor souvenirbutikkerne snubler over hinanden i forsøget på at lokker turister ind.

Dag 4-5: Tofino

Fra Victoria går turen først langs østkysten og derefter hen over rygradden på Vancouver Island og til øens vestkyst. Inden du skal snor dig langs floderne gennem bjergene kommer du til Cathedral Grove, hvor træerne er næsten 90 m høje og over 800 år gamle.

Tofino
Ikke langt fra Pacific Rim National Park på vestkysten af Vancouver Island ligger Tofino. For enden af landevejen og ud til Clayoquot Sound smiler den lille hyggelige fiskerby til den rejsende. Herfra kan du komme på hval- og bjørneture, men også bådture i sundet med vandreture på små ubeboede øer.

I rejsen er inkluderet en 3-timers hvalsafaritur, hvor du båd sejler ud i fjorderne på vestkysten på "jagt" efter hvaler, sæler, oddere, havskildpadder og meget andet marint dyreliv.

Dag 6: Campbell River

Rejsen fortsætter til østkysten af Vancouver Island og til Campbell River. Som et smørhul midt på østsiden af Vancouver Island ligger Campbell River, og der er fra byen mange muligheder for udflugter. Vælg mellem grizzlyture, hvalsafari, fisketure eller prøv at snorkle med laks.

Dag 7: Knight Inlet

Dagen begynder med en vandflyvertur fra Campbell River til Knight Inlet Lodge, hvor du skal være det næste døgn. Alle måltider på Knight Inlet Lodge er inkluderet og dertil kommer ture, så du har gode muligheder for at komme helt tæt på bjørnene. Knight Inlet Lodge ligger på en tømmerflåde midt i vildmarken, så du bor midt det vestlige Canadas skønneste natur. Pakke inkluderer transport med vandflyver til Knight Inlet og retur, bjørnetur og sejltur i Glendale Cove.

Overnatning: Knight Inlet Lodge.

Dag 8-10: Vancouver

Vancouver har en af verdens smukkeste beliggenheder. Selv naturelskere må overgive sig, når de står på Grouse Mountain og nyder for udsigten over byen ved Stillehavet med de sneklædte bjerge i ryggen. Blot en times kørsel fra storbyen, og du kan river rafte, stå på ski, mountainbike og vandre.

Cypress Provincial Park 13 km fra byen har vandreruter af forskellig sværhedsgrad, og den mest krævende går til the Lions - de to bjergtinder, som man kan se fra Vancouvers centrum. Du behøver dog ikke at tage længere end til Stanley Park for at få en naturoplevelse - et 400 ha stort naturområde med 10 km kystlinje, strande, udsigtspunkter og stier flittigt benytter af joggere og cyklister.

Vancouver består af flere bydele med hver deres hjerte og unikke charme, som tilsammen gør Stor-Vancouver helt speciel. Her i Vancouver kan du møde hele verden. Alle kulturer findes i Vancouver.

Vancouver har flere gode shopping malls, men den bedste og største ligger i Vancouver forstaden Richmond. I Metropolis at Metrotown har du mulighed for at købe løs i 450 butikker i flere etager og flere "tårne" ligesom der er masser af underholdning og restauranter. Metropolis at Metrotown er British Columbias største indkøbscenter.

Gastown-bydelen med Water Street har mange gallerier med indiansk kunst og souvenirbutikkerne med T-shirts og mini-totempæle, mens Robson Street er fyldt med souvenirbutikker og tøjbutikker.

Dag 11: Afrejse fra Vancouver

Efter nogle dage tæt på naturen og nogle dage i en af verdens dejligeste storbyer er det tid til at sige farvel til Vancouver og Canada.

Du kan vælge at tilkøbe flere dage og flere oplevelser. Eksempelvis et krydstogt langs Canadas vestkyst og helt til Alaska eller gøre stop i Toronto på flyrejsen hjemover og besøge Niagara Falls.

Dag 12: Tilbage i Danmark

I dag lander du i Danmark efter en spændende rejse til Canada.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Denne spændende hvalsafari tager dig ud for Vancouver Island for at opleve havets kæmper i deres naturlige element. Vancouver Islands vestkyst tiltrækker flere forskellige typer hvaler, og med held har du mulighed for at komme helt tæt på både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere. Det er en helt unik oplevelse, når båden sejler op på siden af hvalerne, som uforstyrret svømmer videre i jagten på føde. 

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige transportformer: En Zodiac-gummibåd eller en større båd med både indendørs og udendørs siddepladser.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

På denne dagstur fra Vancouver oplever du to af områdets absolutte højdepunkter. Fra Vancouver står du til søs på en fantastisk hvalsafari på strædet mellem fastlandet og Vancouver Island. Både pukkelhvaler, gråhvaler og spækhuggere holder til i disse farvande. Det samme gør havørne og et væld af andre dyr. Så hold øjnene på stilke, når du sejler ind og ud mellem klippeskær og småøer på vej mod Vancouver Island.

Efter cirka halvanden times sejlads ankommer du til Victoria, hvis hyggelige bymidte oser af traditionel britisk stemning. Ikke mindst i området omkring havnen og den kompakte bymidte, der bugner af sjove butikker, fantastiske restauranter og store seværdigheder såsom The Royal BC Museum. Du har cirka 4,5 timer til at udforske byen på egen hånd. Hvis du har lyst, er det let at besøge den berømte Butchart Gardens med shuttlebus fra midtbyen. Den overdådige have er et sandt festfyrværkeri af farver og dufte, og en gåtur mellem de mange smukt anlagte bede med planter fra hele verden er en stor oplevelse. Sidst på eftermiddagen står du atter til søs, og kursen sættes tilbage mod Vancouver, hvor du ankommer cirka kl. 19:00.

Panoramaudsigt over Tofino, Vancouver Island, Vestlige Canada

Vancouver Island

Panoramaudsigt over Tofino, Vancouver Island, Vestlige Canada

Rejser til Vancouver Island

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.


New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Hvalsafari ved Tofino

Oplev både gråhvaler, pukkelhvaler og spækhuggere på denne hvalsafari ud for Vancouver Islands vestkyst.


Canada - spekhugger.jpeg

Hvalsafari ved Campbell River

Spændende hvalsafaritur i zodiac-gummibåd med mulighed for at opleve både hvaler, søløver og delfiner.


Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari og Victoria

Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.


Canada - british columbia - butchart gardens.jpg

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.


Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Bjørnesafari ved Tofino og Ucluelet

Kom helt tæt på de charmerende sortbjørne på en spændende bjørnesafari med båd.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Vancouver Island.


Canada - Tundra Buggy - Frontiers North (6).jpg

7 unikke steder at bo i Canada

Her har vi samlet 7 meget forskellige bud, der alle har det til fælles, at de er meget mere end…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

Knight Inlet Lodge er et paradis for naturelskere. Lodgen flyder på en kæmpe trætømmerflåde ved udmundingen af Glendale River, der er kendt for sine mange bjørne, spækhuggere og andre dyr. Turen ind til lodgen foregår med vandflyver, og tiden på lodgen er fyldt med inkluderede aktiviteter, der lader dig komme tæt på vildmarken og dyrelivet. 

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

12 dage fra 32.499 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 32.499 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Canada t/r
 • Flyskatter
 • 10 dages leje af mellemklassebil inkl. forsikringer, fri km og første tankfuld benzin
 • 1 nat i Vancouver
 • Færge fra Tsawwassen til Swartz Bay
 • 2  nætter i Victoria
 • 3 timers hvalsafari i zodiac-båd ved Victoria
 • 2  nætter i Tofino
 • 2,5 timers hvalsafari i Zodiac-båd ved Tofino
 • 1 nat i Campbell River
 • Vandflyvertur fra vandflyverbasen i Campbell River til Knight Inlet Lodge
 • 1 nat på Knight Inlet Lodge
  • 2 x morgenmad, 1 x frokost, 1 x middag med vin
  • 2 timers bjørnesafaritur. Transport til og fra udsigtsplatform, hvorfra du kan se bjørnene fra slutningen af august og til oktober (I foråret og til ultimo august foregår bjørnesafariturene i båd på fjordene)
  • 2 timers Knight Inlet sightseeingtur i båd
  • Mulighed for en tidlig bjørnesafaritur på afrejsedagen
 • Vandflyvertur tilbage til vandflyverbasen ved Campbell River
 • Færge fra Nanaimo til Horseshoe Bay
 • 3  nætter i Vancouver
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person