70125011 Få et tilbud
Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

Om du er til skønne storbyer, Canadas storslåede natur eller en togrejse på første klasse, så åbner en rejse til Canada op for nye oplevelser.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra 46.782 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Canada på luksusklasse

Canada på luksusklasse. Om du er til skønne storbyer, Canadas storslåede natur eller en togrejse på første klasse, så åbner denne rejse til Canada op for nye fantastiske oplevelser. Alle hoteller og oplevelser er håndplukkede af vores eksperter.

Kør-selv ferie i de smukkeste omgivelser

Bilturen: Inden togturen foreslår vi, at I bruger en uge på egen hånd i bil. Albertas nationalparker er som Rocky Mountaineer i en klasse for sig, og det samme gælder for de lodges, I skal bo på.

Banff National Park

Banff National Park har med rette indtaget en position blandt verdens flotteste nationalparker. Banff ligger i en bred dal ved Bow River. Herfra er det nemt at komme til Bow Falls, Hoodoo Lookout, det traditionsrige Banff Springs Hotel samt Cave & Basin Centennial Centre. Det var de varme kilder, der var årsagen til, at Banff National Park blev første canadiske nationalpark i 1885. Tag evt. en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain og en tur til den verdenskendte og smukke sø Lake Louise.

Søerne i Rocky Mountains

De er omgivet af storslåede bjerge, og vandet i alle de blå og grønne nuancer er en oplevelse, der vanskeligt kan fanges af et kamera. Lake Louise er perlen over dem alle, og tager I på vandring omkring søen, vil I opleve hvorfor.

Icefields Parkway og Jasper

Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Det er 230 km med de mest eventyrlige naturscenerier, og alle, der har kørt denne strækning, taler forståeligt, om det mange år efter. Bjergenes sneklædte tinder rejser sig mod himlen, og skoven nedenfor står grøn og frodig. Det er absolut ingen overdrivelse at påstå, at der på Moder Jord, ikke findes noget sted som dette.

Toget Rocky Mountaineer

Sporene, der skulle føre togene mellem Vancouver og Calgary, blev lagt i 1880’erne. Siden er der kun sket ganske lidt, hvilket gør, at luksustogturen, Rocky Mountaineer, nu rangerer blandt verdens smukkeste togture. Toget snor sig hen over Rocky Mountains og gennem noget af det absolut smukkeste af Canada. GoldLeaf er Rocky Mountaineers første klasse, og der er tale om mere end almindelig førsteklasse. På GoldLeaf er vognen udstyret med glastag, og måltider plus meget mere er inkluderet i prisen – det giver denne unikke oplevelse en ekstra dimension. Fra Jasper går det lidt nordpå, før toget svinger mod sydvest og Kamloops. Mount Robson, der er Rocky Mountains højeste bjerg (3.954 m.) kommer inden længe i sigte. Gennem glastaget er udsigten til Mount Robson og resten af The Rockies særlig storslået. Gletsjeren Alberta Icefield og vandfaldet Pyramid Falls tager pusten fra de fleste. Vel inde i British Columbia kører toget gennem Monashee Mountains, der med sneklædte toppe strækker sig mod himlen.

Efter en god nats søvn ruller Rocky Mountaineer ind i Fraser Canyon, hvor Hell’s Gate vil møde jer. I dette område kom de første guldgravere til i slutningen af 1850’erne, og der er megen historie forbundet med denne del af Canada. Om bord på Rocky Mountaineer vil I opleve historiens vingesus – I bevæger jer nemlig i guldgravernes fodspor. Stadig på dag to med Rocky Mountaineer. Coast Mountains kommer også til skue, og det er fantastisk at have kurs mod den moderne metropol Vancouver, samtidig med at naturen er så intens og storslået. Rocky Mountaineer slutter turen af med at rulle gennem Fraser Valley, hvor Thomsons River bliver til Fraser River – nyd de sidste timer i selskab med Canadas imponerende og unikke natur før I når Vancouver.

 

 

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Om du er til skønne storbyer, Canadas storslåede natur eller en togrejse på første klasse, så åbner en rejse til Canada op for nye oplevelser.

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark til Canada, hvor første stop er Calgary. I skal overnatte på Fairmont Pallisser Calgary. Hotellet har en lang og fornem historie. Det præger naturligvis hele hotellet, der i dag er moderne og historisk på samme tid. Hotellet har spa-facilliteter, fitness-center og naturligvis en restaurant med et fantastisk ry.

Overnatning på Fairmont Palliser Calgary.

Dag 2: Calgary - Banff

Banff National Park har med rette indtaget en position blandt verdens flotteste nationalparker. I skal bo to nætter på Buffalo Mountain Lodge, der ligger midt i den pragtfulde natur ved Tunnel Mountain eller Sleeping Mountain, som den oprindelige befolkning kalder bjerget. På Buffalo Mountain Lodge emmer det af livet i bjergene. Der er tænkt på mindste detalje, og med en restaurant, hvis renommé rækker langt ud over provinsen, er dette det perfekte sted for et par dage i bjergene. At Buffalo Mountain Lodge bare ligger ca. fem minutters kørsel eller et kvarters gang fra Banff, er prikken over i'et.

Overnatning på Buffalo Mountain Lodge

Dag 3: Banff National Park

Banff ligger i en bred dal ved Bow River. Herfra er det nemt at komme til Bow Falls, Hoodoo Lookout, det traditionsrige Banff Springs Hotel samt Cave & Basin Centennial Centre. Det var de varme kilder, der var årsagen til, at Banff National Park blev første canadiske nationalpark i 1885. Tag evt. en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain og en tur til den verdenskendte og smukke sø Lake Louise. Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper, og det er de mest eventyrlige naturscenerier, der møder jer her. Vi anbefaler, at I tager en tur til Columbia Icefields. Her har I mulighed for at tage en tur med "Snocoach" - minder vel mest om en bus, der kører på Athabasca-gletsjeren.

Overnatning på Buffalo Mountain Lodge

Dag 4: Banff - Emerald Lake

Det eneste overnatningssted ved den smukke Emerald Lake i Yoho National Park, ca. 25 min. kørsel vest for Lake Louise, er Emerald Lake Lodge. Her er næsten lige så uforstyrret, som da lodgen blev bygget i 1902, og ingen billeder kan gengive den naturskønne beliggenhed. Emerald Lake Lodge består ud over hovedbygningen, af 24 mindre luksushytter spredt på en lille halvø - her skal I bo.

Emerald Lake Lodge er ideel som udgangspunkt for vandring af enhver art. Gåture ved søen Lake O'Hara og til Takkakaw Falls, der er det højeste vandfald i Canada, er ture enhver kan klare.

Overnatning på Emerald Lake Lodge.

Dag 5: Emerald Lake - Lake Louise

Søerne i Rocky Mountains er noget helt specielt. De er omgivet af storslåede bjerge, og vandet i alle de blå og grønne nuancer er en oplevelse, der vanskeligt kan fanges af et kamera. Lake Louise er perlen over dem alle, og tager I på vandring omkring søen, vil I opleve hvorfor. Dagen i dag er en kort smuk køretur, hvilket giver mulighed for ridning, rafting eller en rolig tur i kano, når I er fremme ved Fairmont Lake Louise. Hotellet er en oplevelse i sig selv. Det ligger helt ned til Lake Louise og har en enestående panoramaudsigt over søen og Victoria Glacier. Hotellet tilbyder blandt andet en opvarmet indendørs pool, et moderne fitnesscenter og intet mindre end seks restaturanter.

Overnatning på Fairmont Lake Louise.

Dag 6: Lake Louise - Jasper

Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Det er 230 km med de mest eventyrlige naturscenerier, og alle, der har kørt denne strækning, taler forståeligt, om det mange år efter. Bjergenes sneklædte tinder rejser sig mod himlen, og skoven nedenfor står grøn og frodig. Det er absolut ingen overdrivelse at påstå, at der på Moder Jord, ikke findes noget sted som dette.

Maligne Lake ligger en lille times kørsel fra Jasper. Den 22 km lange sø, er Rocky Mountains største. Den er omgivet af snedækkede bjergtoppe. Det er en smuk oplevelse, og vi anbefaler, at I tager bilen herop. De vidunderlige omgivelser indbyder til en vandretur, men en sejltur til den lille ø, Spirit Island, er også en god måde at opleve det fantastiske landskab på.

Overnatning på Fairmont Jasper Park Lodge

Dag 7: Jasper

Få kilometer nord for Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, der spejler sig i søen spejlblanke vand. Sydvest for Jasper ligger Whistler-bjerget, hvor der er udfordringer i massevis for dem der holder af at vandre. Eller du kan vælge at spare på kræfterne og tage gondolen til toppen, som byder på en flot udsigt over dalen, Athabasca-floden og Jasper by.

Lidt syd for Jasper finder du vejen til Mount Edith Cavell. For enden af vejen begynder stierne til Path of the Glacier og Cavell Meadows. Path of the Glacier er en af de smukkeste, korte vandrestier i Rocky Mountains, så her får man sjældent lov at gå alene. Med mindre du kommer tidligt om morgenen, hvor du ofte har stien for dig selv.

Overnatning på Fairmont Jasper Park Lodge

Dag 8: Jasper - Kamloops (Rocky Mountaineer)

Så begynder anden del af denne fantastiske rejse over de storslåede canadiske Rocky Mountains. Fra Jasper går det lidt nordpå, før toget svinger mod sydvest og Kamloops. Mount Robson, der er Rocky Mountains højeste bjerg (3.954 m.) kommer inden længe i sigte. Gennem glastaget er udsigten til Mount Robson og resten af The Rockies særlig storslået. Gletsjeren Alberta Icefield og vandfaldet Pyramid Falls tager pusten fra de fleste. Vel inde i British Columbia kører toget gennem Monashee Mountains, der med sneklædte toppe strækker sig mod himlen.

Stadig på første dagen går sporene nu langs med Thomson River, og fornemmelse af, hvordan man i tidernes morgen opdagede Canadas vildmark, er intakt - læn jer tilbage og mærk hvordan naturen overgår fantasien. Rocky Mountaineer stopper i Kamloops, hvor der er sørget for overnatning.

Rocky Mountaineer
At rejse med Rocky Mountaineer er uovertruffen luksus. Mange hæfter sig endvidere ved, at man ikke skal sidde bag rattet i en bil - det er en fantastisk måde at opleve Canada.

GoldLeaf...
er mere end almindelig første klasse - følgende er inkluderet:

- Plads i glas-dækket togvogn
- Fuld forplejning inkl. snacks
- Hotelovernatning i Kamloops
- Transfer mellem tog og hotel
- Forplejning og underholdning på hotellet

Dag 9: Kamloops - Vancouver (Rocky Mountaineer)

Efter en god nats søvn ruller Rocky Mountaineer ind i Fraser Canyon, hvor Hell's Gate vil møde jer. I dette område kom de første guldgravere til i slutningen af 1850'erne, og der er megen historie forbundet med denne del af Canada. Om bord på Rocky Mountaineer vil I opleve historiens vingesus - I bevæger jer nemlig i guldgravernes fodspor.

Stadig på dag to med Rocky Mountaineer. Coast Mountains kommer også til skue, og det er fantastisk at have kurs mod den moderne metropol Vancouver, samtidig med at naturen er så intens og storslået. Rocky Mountaineer slutter turen af med at rulle gennem Fraser Valley, hvor Thomsons River bliver til Fraser River - nyd de sidste timer i selskab med Canadas imponerende og unikke natur før I når Vancouver.

Overnatning på Fairmont Hotel Vancouver.

Dag 10-11: Vancouver

Capilano Suspension Bridge er en af verdens længste hængebroer, og en gåtur hen kan skabe et lille adrenalin-kick - vi opfordrer jer til at besøge Capilano, hvis tiden er til det.

En guidet whale watching-tur er også inkluderet i prisen. I kommer helt tæt på hvalerne, der trækker op i farvandet mellem Vancouver og Vancouver Island, Strait of Georgia. Spækhuggere er her mange af, så chancerne for at se de imponerende dyr er ganske gode.

Overnatning på Fairmont Hotel Vancouver.

Dag 12: Afrejse Vancouver

Så er det tid til atter at vende kursen hjemad. Nyd de sidste timer i Vancouver inden turen går mod lufthavnen.

Dag 13: Ankomst Danmark

Hjemme igen, efter nogle begivenhedsrige dage i det naturskønne vestlige Canada.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Canada - British Columbia - Rocky Mountaineer 3

Oplev Canada med Rocky Mountaineer

Ingen rejse gennem Canadas bjergrige vestlige provinser er komplet uden en uforglemmelig togtur med luksustoget Rocky Mountaineer. Her venter forkælelse i verdensklasse, både når det gælder komforten og maden om bord, men også når du kigger ud af panoramavinduet på de storslåene bjerglandskaber, der glider forbi.

Verdens bedste togrejse

Hele 8 gange har Rocky Mountaineer vundet prisen som verdens bedste togrejse. Men det er bestemt heller ikke nogen almindelig tur. Fra de bløde sæder har du perfekt udsyn til Rocky Mountains takkede bjergtoppe og mægtige gletsjere, og i restaurantvognen serveres det ene overdådige måltid efter det andet, mens du triller gennem Canadas uberørte natur. Fra Vancouver går ruten til Jasper eller Banff eller den modsatte vej fra bjergene mod kysten. Rejsen varer 2 dage, og undervejs har du en overnatning på hotel, så du kun kører i dagtimerne og dermed får det optimale udbytte af den enestående udsigt. 

Alt du skal gøre på denne togrejse er at slappe af og suge de smukke omgivelser til dig. Undervejs bliver du forkælet med lækre måltider, som du kan nyde, mens de skønne landskaber langsomt glider forbi uden for togets store panorama vinduer.

En togrejse med Rocky Mountaineer er en oplevelse, du sent vil glemme.

Den smukke Lake Louise og bjergene, Alberta, Vestlige Canada

Banff National Park

Oplev nogle af Canadas mest imponerende og dramatiske bjerglandskaber i Banff National Park.

Banff National Park er en af Canadas ældste nationalparker. Det er også en af de flotteste. Parken strækker sig over et areal, der er lidt mindre end Sjælland, men indbyder trods de enorme vidder til vandreture på egen hånd. Med vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad er der noget for enhver smag og kondition.

Højdepunkterne på mange rejser til Banff er uden tvivl Moraine Lake og Lake Louise. Særligt smukke er de, når morgensolen hæver sig over bjergene, og søerne får deres karakteristiske smaragdgrønne farve. Lake Minnewanka og Two Jake Lake er to andre seværdige søer i Banff National Park, der også byder på rå bjergtinder, brusende floder og dybe skove, hvor du kan være heldig at se bjerggeder, bjørne, elge og et væld af andre dyr mellem træerne.

Banff by og udflugter fra Banff

Banff er mest kendt for den fabelagtige natur, men også Banff by, med sine 7.000 indbyggere, er et besøg værd. Nyd nogle gode måltider på byens hyggelige restauranter og caféer, og tag et kig i byen mange butikker. Forskellige museer tilbyder desuden udstillinger om området.

Der er også mulighed for at tage på spændende dagsture fra byen. Tag for eksempel gondolen til toppen af Sulphur Mountain, rid på hesteryg i Cascade Mountains, nyd en rolig kanotur omkring Banff, eller begiv dig ud på eventyr ad de mange gode vandrestier i området nær byen.

Lake Annette ved Jasper National Park, Alberta, Vestlige Canada

Jasper National Park

Jasper National Park kommer du helt tæt på Canadas smukke natur og rige dyreliv.

Besøg Jasper Nationalpark og nyd udsigten til blikstille bjergsøer og himmelstræbende bjergtinder, lyden af de brusende floder og duften af skovbund i de dybe skove.

Vandreture ved Jasper

Vil du endnu tættere på naturen, så følg nogle af de mange vandrestier i parken. Eksempelvis Path of the Glacier, der er en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains. Eller prøv kræfter med stigningerne i bjergene omkring byen som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell.

Køreture ved Jasper

Jasper by er et godt afbræk i vildnisoplevelserne. Gaderne Patrica Street og Connaught Drive byder på souvenirbutikker, gallerier, caféer og outdoor butikker i massevis. Med Jasper by som udgangspunkt kan du tage på udflugter i nationalparken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Du kan med fordel tage af sted tidligt om morgenen, for der er chancerne for at møde tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne allerstørst. Vel fremme ved Maligne Lake kan du leje kanoer og tage ud på egen hånd eller hop ombord på en guidet sejltur til Spirit Island.

Panoramaudsigt over Vancouver, Vestlige Canada

Vancouver

Vancouver er kendt som en af verdens smukkeste byer med vandet på den ene side og de snedækkede bjergtinder på den anden.

Vancouver består af flere forskellige bydele med hver sin unikke karakter, stemning og kultur. De mange forskellige kulturer, der er repræsenteret i byen, afspejler sig også tydeligt i byens mange forskellige restauranter, som tilbyder smagsoplevelser fra hele verden.

Vancouver centrum

Midtbyen er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Men vil du gemme lidt energi til de store naturoplevelser der venter forude, er der mulighed for at tage busserne eller monorailen rundt i byen. Besøg for eksempel Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Her kan du også leje en cykel og cykle langs vandet rundt om Stanley Park. Eller læg vejen forbi Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology, hvor du kan se totempæle, masker og lære mere indiansk kunst og kultur.

Grouse Mountain

Fra toppen af Grouse Mountain har du en fantastiske udsigt over byen. Du tager gondolen derop, og inkluderet i billetten er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor du kan se film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan du opleve et skovhuggershow og brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

13 dage fra 46.782 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 46.782 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca.kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Canada t/r
 • Flyskatter
 • 7 døgns leje fra Calgary til Jasper af mellemklasse sedanbil i stil med Chevrolet Impala inkl. forsikringer, fri km og første tankfuld benzin
 • 1 nat i Calgary på Fairmont Hotel Palliser
 • 2  nætter i Banff på Buffalo Mountain Lodge
 • 1 nat ved Emerald-søen på Emerald Lake Lodge
 • 1 nat i Lake Louise på Fairmont Lake Louise
 • 2  nætter i Jasper på Fairmont Jasper Park Lodge
 • 2 dages togrejse på "Gold Leaf" med det luksuriøse Rocky Mountaineer-tog fra Jasper til Kamloops, med overnatning på hotel i Kamloops, og videre til Vancouver inkl. 2 x morgenmad og 2 x frokost om bord på toget
 • 3  nætter i Vancouver på Fairmont Hotel Vancouver
 • Halvdags hvalsafari i the Strait of Georgia inkl. transport fra/til hotellet
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person