AKA_Times Square one bed new york usa myplanet

Træt af små hotelværelser…?

Hvorfor klemme dig og familien ind på et lille hotelværelse, når I kan bo i en villa i Florida med egen pool, indlogere jer i en lejlighed i New York få meter fra Times Square eller hygge jer foran pejsen i en lejlighed midt i Canadas skønne natur?

En lejlighed eller en villa er særlig velegnet til børnefamilier. De tilbringer ofte mere tid på hotellet, i lejligheden eller i huset, når de rejser, end andre, og vil måske gerne spise nogle måltider hjemme frem for at gå på restaurant. I en lejlighed eller et huset kan I selv lave mad og har gode rammer til at tage en pause fra oplevelserne midt på dagen, hvis der er behov for det. Denne form for indkvartering er også ideel for to familier eller en mindre gruppe, der rejser sammen og gerne vil bo under samme tag. Flere af villaerne i for eksempel Florida har flere soveværelser, legerum og pool, så der er underholdning nok til at begejstre både store og små.

Lejligheder flere steder i USA og Canada

Hos MyPlant tilbyder vi et væld af lejligheder og huse, som kan danne base for jeres rejseoplevelser i USA eller Canada. Vi tilbyder huse og lejligheder i følgende stater/provinser:

USA: Arizona, California, Colorado, Florida, Georgia, Illinois, Louisiana, Nevada, New England, New York State, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Texas, Washington D.C., Washington State.

Canada: Alberta, British Columbia, Ontario, Quebec.

Lejlighed på Manhattan i New York

Nyd nogle dage eller en hel uge på Manhattan i en lejlighed med alle de faciliteter, I har brug for. Lejlighederne ligger alle rigtig godt placeret, så I kan selv vælge, om I skal bo i nærheden af Rockefeller Center, ved Wall Street, tæt på Times Square eller ved Park Avenue? Lejlighederne findes i flere størrelser lige fra en etværelses lejlighed til lejligheder med to soveværelser og fælles tagterrasse med udsigt til Manhattans skyline samt restaurant og bar. Mulighederne er mange, så der er helt sikkert en der passer til jer.

Poolvilla i solrige Florida

Florida er et sandt paradis for børnefamilier, og her tilbyder vi naturligvis den helt rette indkvartering. I kan vælge at bo i en villa, hvor I får separate soveværelser, køkken, stue, have, og i nogle tilfælde også spillerum og egen pool. En anden mulighed er en lejlighed, som også ofte har adgang til et fælles poolområde og andre fælles faciliteter. I Florida tilbyder vi huse og lejligheder i eksempelvis Orlando eller Fort Myers, Clearwater og Sanibel Island på vestkysten og Fort Lauderdale og Miami på østkysten. Alle rigtig gode steder til afslapning og udflugter i området.

Lejlighed i Canadas smukke natur

Der findes mange gode lejligheder midt i det vestlige Canadas skønne natur. Lej en lejlighed med et eller to soveværelser med mulighed for en ekstra opredning i stuen, og benyt de fælles faciliteter, som ofte byder på fitnesscenter, boblebad og indendørs pool. Flere af lejlighederne er perfekte for en sommerferie, hvor I kan udforske den skønne natur, men I kan også bo her om vinteren, hvor der er rig mulighed for at stå på ski i de omkringliggende bjerge.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Relevante rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa vilde vesten og yellowstone.png

USA's vilde vesten og Yellowstone

  • Fra Wyoming til New Mexico
  • Oplev ørken, gejsere og bjerge
  • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 18.300

USA - wyoming -  Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

  • Road trip i USA og Canada 
  • Imponerende nationalparker
  • Nyd stemningen i storbyerne
     

16 dage fra kr. 17.800

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png