monument valley.jpeg
Gratis opgradering af bil

Route 66 i bil

Oplev et ægte road trip på Route 66 og udforsk imponerende nationalparker og smukke storbyer.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr. 22.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Spænd sikkerhedsselen, indstil radioen og mærk friheden på et ægte amerikansk road trip ad legendariske Route 66.

Route 66 er USA's mest legendariske vejstrækning, og turen fra Chicago i øst til Santa Monica i vest er en rejse dybt ind i den amerikanske kultur og folkesjæl. Undervejs på Route 66 venter storslåede ørkenlandskaber, spændende storbyer og hyggelige små flækker, hvor ikke meget synes at have ændret sig siden Route 66's guldalder i 1950'erne.

Det bedste af Route 66
På dette roadtrip oplever du det bedste af Route 66. Du bor på udvalgte turistklassehoteller og har god tid til at udforske undervejs. Du har eksempelvis en hel dag ved Grand Canyon, så du kan nyde den dramatiske natur i ro og mag, og turen slutter ikke ved lufthavnen i Los Angeles, som det ofte er tilfældet. Du fortsætter derimod, til du løber tør for asfalt helt ude ved Santa Monica Pier, hvor Route 66 definitivt ender.

Om Route 66

 • er 3.940 km lang.
 • går gennem otte amerikanske stater.
 • åbnede i 1926 med 800 km asfalteret vej.
 • begynder i Chicago og slutter i Santa Monica, Los Angeles.
 • er kun 21 km lang i Kansas, mens der er 784 km i New Mexico.

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - Californien - LA - Hollywood boulevard - Walk of fame 1_0.jpg
Los Angeles

Los Angeles byder på en perlerække af ikoniske seværdigheder som Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach.

 

Læg vejen forbi stjernernes hjem i det fashionable Beverly Hills, eller shop side om side med de kendte i mærkevarebutikkerne på Rodeo Drive. Filmmagien mærker du dog først virkelig i Hollywood, hvor hundredvis af stjerner i fortovet vidner om de mange kendte, der har sat deres aftryk på USA’s filmscene gennem årene.

Santa Monica og Venice Beach

Det er også værd at køre ad Sunset Boulevard til kysten, hvor de mindre strandforstæder Santa Monica og Venice Beach byder på hver sin unikke stemning. Her er der liv fra morgen til aften samt et væld af butikker, restauranter og skønne strande, som blot venter på at blive udforsket.

Los Angeles’ forlystelsesparker

Helt andre oplevelser venter i Disneylands eventyrlige univers, hvor du kan møde Mickey Mouse, Anders And og alle de andre velkendte figurer. Et besøg i Los Angeles er dog ikke komplet uden et besøg i Universal Studios, som giver indblik i filmens forunderlige verden.

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0
Grand Canyon

Fuldend rejsen til USA med et besøg ved kløfternes kløft: Grand Canyon.

 

Grand Canyon er USA’s nok mest storslåede naturfænomen, og mindst én gang i livet bør du unde dig selv at opleve denne imponerende kløft, der dramatisk skærer sig vej gennem noget af Nordamerikas vildeste natur.

 

Kløftens dimensioner siger det hele: 446 kilometer lang, op til 1,6 kilometer dyb og 15 km bred på det smalleste sted. Dermed kan Grand Canyon snildt måle sig med andre store attraktioner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park.

Sæt god tid af til Grand Canyon

Grand Canyons størrelse taget i betragtning er det ikke underligt, at det tager tid at fatte kløftens udstrækning. Derfor anbefaler vi, at du afsætter mindst én fuld dag ved Grand Canyon. Dermed får du også mulighed for at opleve Grand Canyon ved solnedgang eller solopgang, hvor landskabets mange rødlige farver tager sig aller smukkest ud. Det er også her, at du vil kunne tage de smukkeste billeder af Grand Canyon.

Forbered dig inden turen ned i Grand Canyon

Det er muligt at vandre til bunden af Grand Canyon, men det tager tid og kræver forberedelse. Husk at medbringe rigeligt vand – også på kortere ture i landskabet.

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg
Chicago

Rejs til smørhullet Chicago og find en imponerende skyline, små fine cafeer og et spændende kulturliv.

 

Chicago er en overset storby, hvilket er en skam. For byen byder på mange af de samme ting som de mere kendte storbyer tilbyder. Her finder du en imponerende skyline, små fine cafeer og ikke mindst et spændende kulturliv.

Chicagos spændende arkitektur

Det 103 etager høje Sears Tower var før i tiden verdens højeste skyskraber. Det er den ikke længere, men Sears Tower er stadig det bedste sted at få det helt store overblik over byen og Lake Michigan. Interesserer du dig for arkitektur, kender du nok Frank Lloyd Wright. Han var en af de mest indflydelsesrige arkitekter i første halvdel af det 20. århundrede, og i Chicago kan du opleve hans smukke hus og atalier på tæt hold.

Storbycharme og natteliv

For folk med en interesse i forskellige kulturer og mad fra hele verden, er Chicago et sandt mekka. En tur i China Town og Little Italy er en oplagt idé. Her ligger spændende restauranter side om side med små butikker, der sælger alt fra spisepinde til kinesisk medicin. Aftenerne byder på gode restaurantbesøg, og måske live jazz og blues på en af byens mange caféer og barer.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev et ægte road trip på Route 66 og udforsk imponerende nationalparker og smukke storbyer.

Dag 1: Ankomst til Chicago

I dag ankommer du til Chicago, hvor dit Route 66 eventyr starter. Du afhenter din lejede bil i lufthavnen og kører selv til dit hotel inde i byen, hvor du skal bo de to kommende nætter. Her får du udleveret et "driving-kit", som indeholder vouchers til de resterende hotelovernatninger samt til billeje på resten af rejsen.

Du kan vælge at slappe af på hotellet ovenpå flyveturen, men du kan også allerede i dag gå på opdagelse i byen. Chicago står ofte i skyggen af mere kendte amerikanske storbyer, men det er synd, for byen byder på masser af storbystemning, hyggelige caféer og et meget rigt kulturliv. Chicago er udover kultur også kendt for sin moderne arkitektur og ikke mindst som Barack Obamas hjemby, før han blev præsident. Det er mange lokale meget stolte af, og du kan også kigge forbi Obamas hjem på Greenwood Avenue i Kenwood, hvis du har lyst.

Dag 2: Chicago

Du har hele dagen til at udforske den spændende storby Chicago. Chicago kunne før i tiden bryste sig med at have verdens højeste skyskraber; det 103 etager høje Sears Tower. Det bedste sted i byen at få et godt overblik over Chicagos herligheder er herfra, hvor du har en fantastisk udsigt over byen og Lake Michigan. Interesserer du dig for arkitektur, kan det også anbefales at besøge Frank Lloyds hus, som betragtes som en af de mest indflydelsesrige arkitekter i første halvdel af det 20. århundrede.

Er du mere til eksotisk atmosfære og spændende mad, er en tur i China Town og Little Italy en oplagt idé. Her er de gastronomiske valgmuligheder uendelige, og det er sjovt at kigge indenfor i de mange små butikker med alt fra spisepinde til kinesisk medicin. Afslut aftenen i selskab med jazz og blues eller på en af byens mange gode restauranter.

Dag 3: St. Louis

I dag begynder eventyret på Route 66 for alvor, når du lægger Chicagos højhuse bag dig og begiver dig vestpå. Ruten fører dig gennem landbrugsstaten Illinois og videre mod St. Louis i staten Missouri.

St. Louis ligger på grænsen mellem det østlige og det vestlige USA. Dette symboliseres af byens vartegn; en 192 meter høj bue i rustfri stål kendt som The Gateway Arch. Det er muligt at tage turen til toppen af buen, hvorfra du på en klar dag kan se 30 kilometer væk. Mod øst kan du skimte Mississippi og langt under dig ligger St. Louis for dine fødder. I forbindelse med buen ligger også Museum of Westward Expansion, der fortæller om opdagelsesrejsende, cowboys, indianere og alle de mange tusinde nybyggere, der søgte vestpå i håbet om et bedre liv. Kig også forbi St. Louis' oprindelige havnekvarter Laclede's Landing, der i dag er et populært område med restauranter, caféer, natklubber og et rigt folkeliv.

Distance: ca. 475 km fra Chicago til St. Louis.

Dag 4: Springfield

Med Mississippi River i ryggen kører du mod byen Springfield og de smukke landskaber i Missouris Ozark-region. Det var i Springfield, at Route 66 blev navngivet den 30. april 1926, og byen spiller derfor en vigtig rolle i vejens historie. Nyd den hyggelige stemning i byen, og besøg eventuelt de nærliggende drypstenshuler, Fantastic Caverns, som uden tvivl vil imponere dig.

Distance: ca. 350 km fra St. Louis til Springfield.

Dag 5: Oklahoma City

Dagens køretur fører dig gennem landbrugsområder og småbyer, hvor turister er et sjældent syn. Netop derfor er det værd at gøre stop og opleve hverdagslivet. I Tulsa kan du for eksempel besøge Mac's Antique Car Museum, der har en fin samling af gamle biler. Bl.a. en 1912 Model T der, mere end nogen anden, var med til at gøre USA til bilernes land.

Fra Tulsa kan du følge den oprindelige Route 66 gennem Bristow, Stroud og Chandler mod Oklahoma City. Gør stop i Stroud, og tag en kop kaffe på Rock Cafe, der er en legendarisk Route 66 café.

Vel fremme i Oklahoma City bør du besøge National Cowboy Hall of Fame & Western Heritage Center, der er dedikeret til cowboykulturen. Cowboys hører dog ikke kun fortiden til. Du kan blandt andet møde nogle af de lokale cowboys på Cattleman's Café i Stockyards City, hvor de kommer for at spise solide bøffer - også til morgenmad!

Distance: ca. 520 km fra Springfield til Oklahoma City.

Dag 6: Amarillo

Dagens rute går delvist ad den oprindelige Route 66 gennem Texas Panhandle. Tidligere jagede Cheyenne- og Arapaho-indianerne i disse åbne vidder og senere drog cowboys deres kvæg gennem området. Men i dag er det i høj grad olieindustriens millionærer, der søger rigdom i området.

Vel fremme er det tid at se nærmere på Amarillo, som syder af ægte western stemning. Nu hvor du er ankommet til Texas, vil du snart opdage, at alt er større her. Ikke mindst bøfferne på Big Texan Steak Ranch, der kan fås i udskæringer på over to kilo. Hvis du kan komme igennem sådan en bøf med tilbehør indenfor en time, er den gratis!

Distance: ca. 425 km fra Oklahoma City til Amarillo.

Dag 7: Albuquerque

Inden du forlader Amarillo, er det et must at besøge Cadillac Ranch, som ligger lidt vest for byen. Her står 10 Cadillacs med næsen i jorden. Den iøjnefaldende kunstinstallation er ment som en hyldest til bilen og den frihed, bilen symboliserer. Hvis det lettere bizarre syn virker bekendt, kan der meget vel være noget om det. For Cadillac Ranch har været brugt flere gange i både kunstens og filmens univers.

Tilbage i bilen fortsætter du vestpå mod New Mexico. Du er nu for alvor nået til det sydvestlige USA med sine orange landskaber, lange lige veje og fjerne horisonter under en høj, blå himmel. Her er der langt mellem byerne, og langs vejen vil dine øjne falde på vindhekse, kvæg, bomuld og spredte oliefelter.

Dagens mål er Albuquerque, der er en af USA's ældste byer. Den blev grundlagt af spanske nybyggere i 1706, og meget af den oprindelige spanske stemning kan opleves på en gåtur gennem den gamle bydel.

Distance: ca. 450 km fra Amarillo til Albuquerque.

Dag 8: Albuquerque

Lad bilen stå, og brug dagen i Albuquerque. Eller tag den ca. 90 kilometer lange tur til Santa Fe, som ligger i 2.000 meters højde for foden af Sangre de Cristo Mountains. Her kan du lære meget mere om de tre vidt forskellige kulturer, som præger byen; den spanske, den indianske og naturligvis den amerikanske. Kig f.eks. forbi The State Building, Loretto Chapel med sin berømte trappe samt kirken San Miguel, der efter sigende er den ældste kirke i USA. Også mange moderne kunstnere har slået sig ned i byen gennem de seneste årtier, og de gamle gader summer af kunstnerisk energi.

Distance: Fra Albuquerque til Santa Fe og retur ca. 180 km.

Dag 9: Holbrook

Fortsæt vestpå gennem de åbne landskaber mod Arizona. På vejen passerer du byen Gallup, der har været centrum for adskillige filmoptagelser gennem tiderne. Dengang boede Hollywood-stjernerne på El Rancho Hotel midt i byen, der har navne som Rita Hayworth og Humphrey Bogart i gæstebogen.

Dagens andet højdepunkt er naturen. Ørkenen har nu for alvor taget over, og du kører ind i den såkaldte Painted Desert. Navnet betyder "Den malede ørken" og henviser til de mange farvenuancer i landskaberne. Lige inden Holbrook er det i høj grad værd at besøge Petrified Forest National Park, hvor forstenede træer og dinosaurfossiler ligger spredt rundt i den eroderede ørkenjord. Trods det, at de forstenede træer er 225 millioner år gamle, er de utroligt velbevarede, og du kan tydeligt se både bark og årringe. Vel fremme i Holbrook kan du lære mere om de lokale indianere på Navajo County Historical Museum.

Distance: ca. 425 km fra Albuquerque til Holbrook.

Dag 10: Grand Canyon

Fra Holbrook går turen via Flagstaff til Grand Canyon National Park. Få andre landskaber på jorden er så åndeløst smukt som Grand Canyon, og der er noget ganske særligt ved at kigge ud over kanten af den gigantiske kløft for første gang. Gennem årtusinder har Colorado-floden skåret sig igennem sandstensklipperne og skabt et surrealistisk landskab af stejle klippevægge, skjulte dale og brusende vandfald. Særligt smuk er kløften ved solopgang og solnedgang, når solen står lavt på himlen, og det bløde lys får klipperne til at gløde. Skyggerne danser lystigt over kløften, og landskaberne ændrer konstant karakter. Det er i øjeblikke som disse svært at forestille sig, at de første spanske opdagelsesrejsende beskrev Grand Canyon som værdiløs. I dag er Grand Canyon optaget på UNESCO's liste over verdens naturarv, og med hele to overnatninger har du rig mulighed for at nyde dette naturlige vidunder.

Distance: ca. 290 km fra Holbrook til Grand Canyon.

Dag 11: Grand Canyon

Du har dagen fri til at udforske Grand Canyon og de fascinerende klippeformationer. Der er masser af gode vandrestier at vælge imellem, som tager dig langs kanten af kløften og byder på fantastiske udsigter over området.

Grand Canyon Village i sig selv er dog også et besøg værd. Landsbyen huser adskillige historiske bygninger og gallerier. Deriblandt det historiske hotel El Tovar, der er et godt sted at spise frokost. Er du i det eventyrlystne hjørne, kan det bestemt også anbefales at opleve Grand Canyon fra luften på en helikoptertur.

Dag 12: Las Vegas

Dagen starter på det længste tilbageværende stykke af den oprindelige Route 66, og ingen andre steder er stemningen mere intakt end her. Byen Seligman er som taget direkte ud af 1950'erne, og man forventer næsten at se James Dean eller Marylin Monroe i køen ved skranken på Snow Cap Drive-In, der er en klassisk Route 66 café. Fortsæt herefter til Hackberry, hvis iøjnefaldende benzintank har påtaget sig rollen som Route 66's uofficielle turistkontor. Her fortælles historien bag det hele, og et besøg her er et must.

Næste stop kunne passende være ved Hoover Dam, der er en af verdens største dæmninger, og på guidede rundvisninger kan du komme helt ned til turbinerne.

Efter Hoover Dam fortsætter rejsen mod Las Vegas, og kontrasten kunne næsten ikke være større, når spillebyen dukker op i horisonten. Men det er først, når mørket falder på, at Las Vegas viser sig fra sin mest fortryllende side. Når lysene tændes, forvandles byen til et sandt orgie af lys, liv og lyde. Ikke mindst på hovedgaden, The Strip, hvor gigantiske kasinoer lokker med store gevinster og underholdning døgnet rundt. Her er synkende sørøverskibe, romerske soldater, dansende springvand og endda en pyramide og en miniudgave af Venedig. Så selv hvis du ikke ønsker at spille, er der masser at kigge på.

Distance: ca. 480 km fra Grand Canyon til Las Vegas.

Dag 13: Las Vegas

Du har dagen til at gå på opdagelse i den dragende spilleby Las Vegas, og byen har noget for alle. Fra ekstravagante shows til farverige kasinoer, og fra shopping i verdensklasse til nogle af landets bedste restauranter. Sejl i gondol ved The Venetian, drik kaffe med udsigt til Eiffeltårnet, og vindueshop i dyre butikker mellem springvand og romerske skulpturer under en kunstig computerstyrret himmel i Caesar's Palace. Eller hvorfor ikke tage bilen og køre til det gamle Las Vegas, hvor det hele engang startede på Fremont Street. Lige udenfor byen finder du også en række outlets med gode butikker, og kører du lidt længere ud, befinder du dig igen i Nevadas fascinerende ørkenlandskab.

Dag 14: Los Angeles

Knap har Las Vegas sluppet sit tag, før du igen er opslugt af Mojave-ørkenen. Turen til Los Angeles kan gøres relativt hurtigt på den store motorvej, men flere spændende seværdigheder gemmer sig i de tørre ørkenlandskaber. Deriblandt spøgelsesbyen Calico, der blev grundlagt under det største sølvfund i Californien i 1881. Men efterhånden som området blev tømt for sølv, udvandrede minearbejderne, og byen lå forladt hen i 1904.

Dagen sluttes i Los Angeles, hvor molen i bydelen Santa Monica udgør den officielle endestation på Route 66. Generationer af eventyrlystne amerikanere har nået målstregen på deres road trip her og fejret det ved at sidde på molen og nyde solnedgangen over Stillehavet.

Distance: ca. 450 km fra Las Vegas til Los Angeles.

Dag 15: Los Angeles

Du har hele dagen i Los Angeles, og med bilen til rådighed, kan du komme vidt omkring. En kort køretur bringer dig til Hollywood og Mann's Chinese Theatre. Eller find kreditkortet frem, og spadsér en tur på den eksklusive shoppinggade Rodeo Drive i Beverly Hills side om side med de rige og berømte. Ønsker du en mere afslappet dag, kan du nyde solen og vandet ved de smukke strande i Santa Monica eller gå langs Third Street Promenade med de farverige butikker og restauranter. Alternativt kan du slutte rejsen med noget af det mest amerikanske, der findes; Disneyland. Disneyland er et slaraffenland for både børn og barnlige sjæle. Hvad end du vælger, er der ingen grund til stress. Du skal nemlig først aflevere bilen i morgen.

Dag 16: Afrejse fra Los Angeles

Nyd din sidste morgen i solrige Californien, inden det er tid til at aflevere bilen i lufthavnen og påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med bagagen fyldt med gode minder.

Vis alle dage

Priseksempel

17 dage fra kr. 22.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

1 dag fra kr. 210

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

24 timer fra kr. 380

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

USA - New York - Hard Rock Cafe.jpeg

Hard Rock Café

Kom tæt på rockens store stjerner på legendariske Hard Rock Café i New York, Orlando, Las Vegas eller Hollywood.

1 frokost fra kr. 260

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg

Guidet tur på Oak Alley Plantation

Under dette besøg på Oak Alley Plantation får du indblik i livet i Louisiana i 1800-tallet.

5 timer fra kr. 470

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

3 timer fra kr. 1.035

USA - District of Columbia - Washington D.C - Abraham Lincoln.jpg

Guidet cykeltur i Washington D.C.

Oplev USA’s hovedstad på en tre timer lang guidet cykeltur rundt til byens største seværdigheder.

3 timer fra kr. 300

USA - New York - Skyline.jpg

Forlæng rejsen med stop i New York

Forlæng din rejse i USA med en storbyferie i New York.

3 dage fra kr. 510

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

9 dage fra kr. 695

usa_-_new_york_-_new_york_city_-_skyline_-_frihedsgudinden_-_temarejser.jpg

Få rabat med New York CityPass

Hop køen over og få adgang til nogle af de aller største attraktioner i New York City.

1 billet fra kr. 990

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg

Få rabat med Chicago Citypass

Oplev fem af Chicagos største attraktioner til en særlig lav pris med Chicago Citypass.

1 billet fra kr. 725

USA - Massachusetts-Boston.jpg

Få rabat med Boston CityPass

Få rabat på fire af Bostons største attraktioner til en særligt god pris med et Boston City Pass.

1 billet fra kr. 440

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Chicago byrundtur

På denne guidede byrundtur i Chicago oplever du det bedste af denne ofte oversete storby.

5 timer fra kr. 360

USA - Massachusetts - Boston.jpg

Boston hop-on hop-off bus

Udforsk historiske Boston med byens glimrende hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 300

RCCL-allure-big

8 dages krydstogt i Caribien

Oplev det fantastiske østlige Caribien på et 7 nætter langt krydstogt ombord på Allure of the Seas.

8 dage fra kr. 5.900

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Central Park på cykel

Oplev stemningen i New Yorks Central Park på denne cykeltur med en lokalkendt guide.

2 timer fra kr. 310

USA - Florida - Everglades - Alligator - 2_0

Go Miami Card

Hop køen over med et Go Miami Card og få adgang til mere end 40 fantastiske seværdigheder i Miami.

1 dag fra kr. 560

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Florida Keys

Dagstur til Key West fra Miami

Oplev den caribiske stemning i hyggelige Key West på en spændende dagstur fra Miami.

1 dag fra kr. 520

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 785

USA - Louisiana - New Orleans - Dampbaad - 2 (Custom)

Jazz cruise i New Orleans

Oplev Sydstaterne på den helt rigtige måde; ombord på en hjuldamper i New Orleans til lyden af blød jazz.

2 timer fra kr. 335

USA - Washington D.C. - hop on hop off

Hop-on hop-off bus i Washington D.C.

Med Washington D.C.'s hop-on hop-off busser får du det store overblik over USA's spændende hovedstad.

24 timer fra kr. 405

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

1 dag fra kr. 760

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

4 timer fra kr. 3.245

USA - New York City - Harlem - Gospel - 1.jpg

Gospel i Harlem

Oplev bydelen, Harlem, på en guidet vandretur, der fuldendes med en medrivende gospel koncert.

4 timer fra kr. 475

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

USA - New York - New York city - brooklyn bridge.jpg

Pizzatur og seværdigheder i Brooklyn

Smag på de berømte pizzaer, og besøg de mange filmlokationer og seværdigheder, Brooklyn kan tilbyde.

5 timer fra kr. 560

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - New York City - Times Square - 9.jpg

New Yorks hop-on hop-off busser

Oplev alt det bedste af New York med byens hop-on hop-off busser, der stopper mere end 50 steder i storbyen.
 

48 timer fra kr. 505

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

3 timer fra kr. 1.645

USA - New York City - Skyline - 9

Empire State Building

Oplev den ikoniske udsigt over Manhattans skyskrabere fra 86. etage af Empire State Building.

1 entré fra kr. 285

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

1 dag fra kr. 7.680

royal_Enchantment_ship_GR-R-Bar_Detail_016

4 dages krydstogt i Bahamas

Tag på et krydstogt rundt i Bahamas på et 4 dage langt krydstogt med Navigator of the Seas.
 

4 dage fra kr. 4.400

USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

1 dag fra kr. 760

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

Afrika - Serengeti - dyr - Leopard (2).jpg

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

1 entré fra kr. 450

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 970

Christmas Lights Tour - 11.jpg

Julelys i Brooklyn

Oplev nogle af de mest fantastiske juledekorationer og lysshows i Brooklyns gader

5 timer fra kr. 395

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

Canada - Newfoundland - St. John's - hval

Isbjerge og hvalsafari ved St. John’s

Oplev isbjerge og pukkelhvaler ved St. John's i Newfoundland på en to timer lang sejltur.

2 timer fra kr. 480

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4
Gratis opgradering af bil

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0
Gratis opgradering af bil

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px
Gratis opgradering af bil

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Gratis opgradering af bil

USA's vilde vest og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px
5% på camper

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 9.000

USA - Utah - Zion National park (2)
Gratis opgradering af bil

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

 • New York og Washington D.C.
 • Farverige Las Vegas
 • Highway 1 med San Francisco

20 dage fra kr. 23.950

texas - boots 2000x1300px_1
Gratis opgradering af bil

Texas i bil

 • Oplev USA’s Vilde Vest
 • Musik, historie og kultur
 • Væk fra de gængse turistruter

14 dage fra kr. 17.600

USA - New York - Central Park.jpeg
Gratis opgradering af bil

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

USA - Hawaii - Oahu - Hanauma Bay - 1.jpg
Gratis opgradering af bil

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

 • Klassiske Highway 1
 • Hawaiis dramatiske natur
 • Krydstogt med masser af aktiviteter

17 dage fra kr. 32.000

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper
5% på camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og forlystelser
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg
Gratis opgradering af bil

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 12.400

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 17.000

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg
Gratis opgradering af bil

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 11.400

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg
Gratis opgradering af bil

I bil gennem Sydstaterne

 • Nyd USA’s sydstatscharme
 • Lær mere om Sydens historie
 • Tag på en musikalsk rejse

16 dage fra kr. 15.100

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg
Gratis opgradering af bil

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra kr. 27.300

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 7.800

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg
Gratis opgradering af bil

Blues fra Chicago til New Orleans

 • Musik og kultur i Sydstaterne
 • Kør ad Route 66
 • Storbyferie i Chicago

16 dage fra kr. 12.200

USA - nevada - las vegas (3).jpg
Gratis opgradering af bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 11.900

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Floridas hyggeligste strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

USA-florida-kissimmee-poolvilla-middag-compressor
Gratis opgradering af bil

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 7.200

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0
Gratis opgradering af bil

Vandreferie i det sydvestlige USA

 • God tid til vandreture undervejs
 • Fantastiske nationalparker
 • Kør ad Utahs smukkeste vej

15 dage fra kr. 14.500

USA - Wyoming - Grand Teton National Park - 6
Gratis opgradering af bil

Yellowstone naturrejse i bil

 • Bjørne og bison i Yellowstone
 • Indianere og cowboys
 • Ørkenklipper i Arches og Bryce

16 dage fra kr. 10.600

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg
Gratis opgradering af bil

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Gratis opgradering af bil

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg
Gratis opgradering af bil

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

 • God mad og musik i New Orleans
 • Smukke plantageejendomme
 • Historiske steder og museer
   

10 dage fra kr. 13.100

texas - longhorn - 2500x1300px

USA med tog – Texas

 • Historiske San Antonio
 • Rumcenteret i Houston
 • Frihed på egen hånd

9 dage fra kr. 13.000

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 18.300

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 21.000

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

mexico.jpeg

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

USA med tog – Sydstaterne

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

10 dage fra kr. 15.100

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 22.000

USA - New York City - Brooklyn Bridge - 2 (1).jpg

Smuttur til New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 5.500

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

USA - Nevada - Las vegas - runners on course 3

Halvmaraton eller 10 km i Las Vegas

 • En uforglemmelig løbsoplevelse
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Underholdning i verdensklasse

4 dage fra kr. 7.600

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

USA - oregon - Heceta Head Lighthouse.jpeg
Gratis opgradering af bil

Oregon - det ukendte USA

 • Storslåede naturoplevelser
 • Mikrobryggerier og cowboykultur
 • Historiske byer
   

14 dage fra kr. 16.000

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1
Gratis opgradering af bil

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 13.900

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - nevada - las vegas (2).jpg
Gratis opgradering af bil

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 20.900

USA - californien - highway 1 - biler_0
Gratis opgradering af bil

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg
Gratis opgradering af bil

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 21.100

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png