USA - oregon - Heceta Head Lighthouse.jpeg
Gratis opgradering af bil

Oregon - det ukendte USA

Udforsk vulkanske landskaber, vilde Stillehavskyster og hyggelige historiske byer i oversete Oregon, der også byder på glimrende vinområder, cowboykultur og masser af lokale mikrobryggerier.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra kr. 16.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Fra Portland, der er berømt for sine fine haver, fører rejsen dig gennem dramatiske landskaber i Columbia River Gorge til den kegleformede Mount Hood, der hæver sig højt over landskaberne. Du er nu i ægte cowboy-land, og i byerne Pendleton og Mitchell kan du få et indblik i både nutidens og fortidens cowboykultur. Længere mod syd skifter landskaberne karakter. Kig efter fortidsforsteninger i de nøgne bjerge ved John Day Fossil Beds National Monument, og nyd morgensolen over klippeformationerne ved Smith Rock State Park. Længere mod syd har den vulkanske aktivitet skabt sortsvedne lavamarker, hundredvis af huler samt ikke mindst den smukke kratersø Crater Lake.

Du besøger også The Simpsons officielle hjemby, inden turen fortsætter mod Oregons rå og smukke Stillehavskyst. Her kan du nyde stemningen i hyggelige kunstnerbyer, udforske klitlandskaberne i en dune buggy eller blot gå lange ture langs de øde strande. Mere historie venter i den gamle pelsjægerby Astoria, inden rejsen slutter i vinområdet Willamette Valley.

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Udforsk vulkanske landskaber, vilde Stillehavskyster og hyggelige historiske byer i oversete Oregon, der også byder på glimrende vinområder, cowboykultur og masser af lokale mikrobryggerier.

Dag 1: Danmark – Portland

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Oregon på USA's stillehavskyst. Grundet tidsforskellen lander du i Portland allerede samme dag. Her står en lejebil klar, så du let kan køre ind til midtbyen, hvor du indlogeres på et centralt beliggende hotel. Herefter er resten af dagen fri til at udforske The City of Roses, som byen også kaldes.

Dag 2: Portland

Med sine cirka 600.000 indbyggere har Portland en rigtig fin størrelse. Den er lille nok til at udforske til fods. Men samtidig stor nok til at byde på mange af storbyens muligheder. To gode steder at starte udforskningen kunne være den hippe bydel Pearl District eller Hawthorne District, hvis mange caféer og små butikker giver området en spændende bohemeagtigt stemning. Også byens mange stålbroer får meget opmærksomhed for såvel deres ingeniørmæssige konstruktioner og meget forskellige design. Eller læg storbyen bag dig, og nyd roen i byens berømte Rose Garden, der prydes af omkring 10.000 rosenbuske fordelt på omkring 600 arter. Have-entusiaster bør også overveje Portlands glimrende kinesiske have samt den japanske have i Washington Park, der anses for at være en af de bedste af sin art uden for Japan.

Dag 3: Via Columbia River Gorge til Hood River

Helt andre oplevelser venter i dag, når du sætter kurs mod Hood River. Knap har du langt de sidste forstæder bag dig, før du er omgivet af dramatisk natur. Her har gletsjere skåret sig gennem landskaberne og skabt den mere end 100 km lange Columbia River Gorge, der i dag danne grænse mellem staterne Oregon og Washington. Her kører du ind på den spektakulære rute Historic Columbia River Highway Scenic Byway, der snor sig gennem bjergene. Det er et fantastisk naturområde, og det er værd at bruge formiddagen på at gøre nogle stop på vejen. Eksempelvis ved den historiske ottekantede bygning Vista House fra 1917, der ligger med en fabelagtig udsigt over kløften. Et andet højdepunkt er vandfaldet Multnomah Falls, der er blot ét af utallige vandfald i området.

Dagens mål er Hood River. Men inden du kører til hotellet, kan det anbefales at tage en omvej syd for byen, hvor den mægtige vulkan Mount Hood hæver sig 3.400 meter over de omkringliggende landskaber. Vulkanen er et dramatisk skue fra alle vinkler. Men særlig flot er refleksionen i Mirror Lake, der ligger en god halv times vandring fra U.S. Highway 26.

En helt anden mulighed er at leje cykler og trille stille og roligt ud mellem områdets vinmarker og vingårde. Vel fremme i Hood River indlogeres du for natten. Et godt sted at slutte dagen kunne være Double Mountain Brewery & Taproom, der er et godt eksempel på Oregons forkærlighed for mikrobryggerier.

Distance: ca. 100 km fra Portland til Hood River

Dag 4: Hood River – Pendleton

Brug eventuelt morgen på flere naturoplevelser ved Hood River, inden turen fortsætter til Pendleton. Pendleton er kendt for sine farverige tekstiler og ikke mindst et af USA's største rodeoer, der finder sted i september. Er du i byen i september, må du heller ikke misse Happy Canyon Indian Pageant and Wild West Show, der kan spore sin historie tilbage til 1916.

Du er nu i ægte cowboyland, og hvis du ønsker at møde nutidens cowboys, skal du bare kigge forbi Hamley & Co Western Store, der har solgt ridestøvler og bredskyggede hatte til lokale cowboys og cowgirls siden 1905. Mere cowboystemning kan fås på restauranten Virgil’s at Cimmiyotti’s, der har været kendt for sine store bøffer i mere end 60 år.

Distance: ca. 240 km fra Hood River til Pendleton.

Dag 5: Pendleton

Du har hele dagen til at nyde stemningen i Pendleton og udforske de omkringliggende landskaber. En god start på dagen kunne være at slå et smut forbi det populære kaffehus The Pendleton Coffee Bean & Bistro. Så er du klar til dagens oplevelser.

Dag 6: Pendleton til Bend

En lang og spædende køretur venter, når kursen sættes sydpå ad U.S.395 mod Painted Hills. Dette er den mest fotogene del af John Day Fossil Beds National Monument, hvor man har fundet forsteninger, der er helt op til 33 millioner år gamle. Navnet kommer dog af farvespillet i de bakkede landskaber, der synes at skifte mellem rød, brun, orange og sort. Et godt sted at strække benene kunne være Carrol Rim Trail, der snor sig godt 2,5 kilometer gennem de eroderede bakkedrag, der overhovedet ikke ligner de øvrige landskaber, du er kørt igennem på turen.

En kort køretur herfra fører dig til Mitchell, der er en lille pionerby med en flot beliggenhed. To dramatiske bakkedrag – kaldet Black Butte og White Butte – dominerer indgangen til byen, der er rig på historiske bygningsværker fra nybyggertiden i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet.

Fortsæt sydpå mod et af de smukkeste naturområder i denne del af Oregon; Smith Rock State Park. Her snor Crooked River sig ind og ud mellem mægtige klippespir, der hæver sig over frodige dale. For klippeklatrere bliver det ikke meget bedre end dette. Men der er også rig mulighed for at snøre vandreskoene og udforske parkens vandrestier.

Dagen slutter i den lille by Bend, der er kendt blandt livsnydere for sine mange caféer, bistroer og ikke mindst mikrobryggerier. Crux Fermentation Project er et godt sted at opleve den ildhu og fantasi, de lokale brygmestre går til opgaven med. Bryggeriet er kendt for sine utraditionelle metoder såsom åben fermentering, brug af vildt gær og mindre kendte kornsorter. Resultatet er nogle af de mest unikke øl i hele staten. Et andet godt sted er det ikoniske Deschutes Brewery, der byder på glimrende lokalt øl samt et spændende menukort med eksotiske lokale specialiteter såsom elg-burger.

Distance: ca. 450 km fra Pendleton via Painted Hill, Mitchell og Smith Rock State Park til Bend.

Dag 7: Bend via Crater Lake National Park til Klamath Falls

Mægtige vulkanske kræfter formede naturen i denne del af Oregon for mellem 7000 og 8000 år siden, og det skabte nogle af statens mest spektakulære landskaber. Start dagen ved Newberry National Volcanic Monument and Lava Lands, hvor rå og sortsvedne lavamarker ligger i et tykt lag oven på jorden. Ved første øjekast kan landskaberne godt se øde og dystre ud. Men selv her, finder naturen vej. Træer, busker og blomster bryder op mellem de sorte sten, og små søer giver livsbetingelser for områdets dyr. Det er muligt at køre hele vejen til kanten af Lava Butte, hvorfra du kan kigge ned i krateret. Eller udforsk de stenede, måneagtige omgivelser til fods ad vandrestier.

Flere vulkanske landskaber venter et par timers kørsel mod syd i Crater Lake National Park. Her eksploderede vulkanen Mount Mazama for 7.700 år siden og skabte et mægtigt krater, der siden er blevet fyldt af en dyb safirblå sø. Den godt 50 kilometer lange Rim Drive byder på utallige flotte udsigter over søen, der er den dybeste i hele Nordamerika. Du kan også tage en sejltur til vulkankrateret Wizard Island, der stikker op af søens vand og ligner det perfekte tilholdssted for en troldmand i en eventyrfilm. Eller tag plads på terrassen ved den historiske Crater Lake Lodge fra 1915, og nyd udsigten over en god frokost med lokale specialiteter.

Fra Crater Lake Lodge fortsættes til Klamath Falls, hvor du indlogeres på Running Y Ranch for de kommende to nætter.

Distance: ca. 300 km fra Bend via Crater Lake National Park til Klamath Falls.

Dag 8: Klamath Falls

Du har hele dagen til at nyde de skønne omgivelser omkring lodgen. Genbesøg eventuelt Crater Lake National Park for at udforske nogle af parkens vandrestier. Eller sus gennem luften på en zipline på The Crater Lake Zipline & Canopy Tour. Du kan også udforske de mere end 700 huler i Lava Beds National Monument, prøve lykken med fiskestangen, eller opleve de skønne landskaber i dit eget tempo på en lejet cykel. En tur i kajak på områdets floder eller en runde golf på den lokale bane er også en mulighed. Foretrækker du bilen, er området fyldt med smukke køreture. Ikke mindst Volcanic Legacy Scenic Byway, der byder på storslåede bjerglandskaber og tegn på områdets vulkanske aktivitet. Helt andre oplevelser venter på Favell Museum of Western Art & Indian Artifacs, der huser en af de største samlinger af kunst fra det vestlige USA. Chancerne for godt vejr er tilmed rigtig gode, for dette område har mere end 300 solskinsdage om året. Men så er det jo godt, at du bagefter kan slukke tørsten på bryggeriet Klamath Basin Brewing Campany, der bruger områdets geotermiske energi i bryggeprocessen.

Dag 9: Klamath Falls via Ashland til Eugene

Nyd den sidste morgen på ranchen ved Klamath Falls, inden kursen sættes mod den hyggelige universitetsby Ashland. Byen er bedst kendt for sin årlige Shakespeare-festival, og byder på forestillinger fra omkring midt februar til oktober. Chokoladeelskere derimod kommer i starten af marts, når byen er vært for Oregon Chocolate Festival. Her forkæler mere end 30 chokoladekunstnere og kokke både øjne og smagsløg med fantastiske skulpturer og masser af smagsprøver. Men også uden for festivaltid er Ashland et hyggeligt bekendtskab med sine glimrende økologiske restauranter og caféer. Et godt sted at strække benene kunne være Lithia Park efterfulgt af en kaffe på Noble Coffee Roasting.

Fra Ashland sættes kursen mod Eugene. Gør eventuelt stop i den lille by Grant Pass, der er udgangspunkt for white water rafting og andre adrenalinfyldte aktiviteter på Rogue River. Dette er en såkaldt ’wild river’, hvilket vil sige, at den stadig i høj grad løber vildt gennem landskaberne. Hvilket er en sjældenhed blandt floder i dag. Også mere afslappede aktiviteter tilbydes på floden. Det kunne være en flydetur med indlagt ølsmagning.

Er du fan at tegnefilmene om Simpsons, venter der et helt specielt stop i den lille by Springfield, der er The Simpsons officielle hjemby. Dette fejres med et stort vægmaleri i hjertet af byen. Herfra er det kun en kort køretur til hotellet i Eugene.

Distance: ca. 400 km fra Running Y Ranch via Ashland og Springfield til Eugene.

Dag 10: Eugene via Florence til Newport

Det er en flot køretur vestpå fra Eugene mod Florence og Stillehavskysten. Florence er en rigtig kunstnerby fyldt med gallerier, små butikker og fantastiske fiskerestauranter. Det meste er samlet omkring den gamle bydel, der indbyder til at slentre gennem de hyggelige gader. Gør eventuelt stop ved Siuslaw River coffee Roasters, hvor kaffen kan nydes med udsigt til den historiske Siuslaw River Bridge. Eller spænd sikkerhedsselen i en dune buggy og lad chaufføren suse op og ned ad klitlandskaberne syd for byen. Det er en både vild og flot naturoplevelse.

Videre nordpå snor vejen sig langs kysten, og du takteres med den ene fantastiske udsigt efter den anden. Her slår Stillehavets bølger ind mod øde strande, og historiske fyrtårne står vagt på afsides klippeskær. Et af disse er Heceta Head Lighthouse, der siden slutningen af 1800-tallet har guidet skibe langs denne drilske kyst.

Du kan lære mere om livet langs Stillehavskysten på Oregon Coast Aquarium i Newport, der er dagens mål. Her kan du komme tæt på både havoddere, søløver og nogle af havets fugle. Du kan også se den rigdom af fisk, der nyder godt af Stillehavets næringsrige vande, og du kan sågar gå gennem en glastunnel, mens hajerne cirkler over dig som mørke skygger. Foretrækker du dine fisk serveret med et glas kold hvidvin, bugner Newport af fantastiske restauranter med fisk og skaldyr.

Distance: ca. 180 km fra Dugene via Florence til Newport.

Dag 11: Newport til Astoria

Fortsæt op langs kysten, hvor de rå kystlandskaber kun brydes af små, hyggelige kystbyer. Der er mange gode stop på vejen. Eksempelvis i Depoe Bay, hvor du kan være heldig at se gråhvaler fra kysten. Eller kunstnerbyen Cannon Beach, der byder på gallerier, butikker og den dramatiske klippeformation Haystack Rock, der hæver sig over stranden.

Dagens mål er Astoria nær udmundingen af den mægtige Columbia River. Byen var i starten af 1800-tallet en vigtig handelsstation for pelsjægere og skibe, der lagde til i flodmundingen. Du kan lære mere om Astorias maritime historie på Columbia River Maritime Museum og på den enorme søjle Astoria Column, hvis 160 meter lange frise fortæller om byens historie. Mere historie venter ved Fort Clatsop, der er en rekonstruktion af den vinterlejr, de to opdagelsesrejsende Lewis & Clark brugte på deres berømte ekspedition.

Distance: ca. 225 km fra Newport til Astoria.

Dag 12: Astoria til Willamette Valley

I dag står i vinens tegn, når du lægger kysten bag dig og kører ind i landet til Willamette Valley. Her er klimaet perfekt til vindyrkning, og mere end 700 vingårde producerer en bred vifte af forskellige druer. Pinot noir er den mest kendte rødvinsdrue, men også hvidvine på pinot gris eller chardonnay er absolut værd at gå efter. En del vingårde er åbne for besøgende, så du kan få dig en sludder med vinbønderne og smage på den seneste høst. Med god vin går naturligvis god mad, og området byder på et væld af glimrende restauranter. Eksempelvis i byerne Newberg og McMinnville. I McMinnville er det også værd at besøge det glimrende fly- og rumfartsmuseum. Natten tilbringes i Willamette Valley.

Distance: ca. 225 km fra Astoria til Willamette Valley.

Dag 13: Hjemrejse

Nyd morgenen blandt vinmarkerne, inden turen går til lufthavnen i Portland, hvor hjemrejsen begynder.

Distance: ca. 100 km fra Willamette Valley til Portland International Airport.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr. 16.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

1 dag fra kr. 210

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

24 timer fra kr. 380

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

USA - New York - Hard Rock Cafe.jpeg

Hard Rock Café

Kom tæt på rockens store stjerner på legendariske Hard Rock Café i New York, Orlando, Las Vegas eller Hollywood.

1 frokost fra kr. 260

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg

Guidet tur på Oak Alley Plantation

Under dette besøg på Oak Alley Plantation får du indblik i livet i Louisiana i 1800-tallet.

5 timer fra kr. 470

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

3 timer fra kr. 1.035

USA - District of Columbia - Washington D.C - Abraham Lincoln.jpg

Guidet cykeltur i Washington D.C.

Oplev USA’s hovedstad på en tre timer lang guidet cykeltur rundt til byens største seværdigheder.

3 timer fra kr. 300

USA - New York - Skyline.jpg

Forlæng rejsen med stop i New York

Forlæng din rejse i USA med en storbyferie i New York.

3 dage fra kr. 510

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

9 dage fra kr. 695

usa_-_new_york_-_new_york_city_-_skyline_-_frihedsgudinden_-_temarejser.jpg

Få rabat med New York CityPass

Hop køen over og få adgang til nogle af de aller største attraktioner i New York City.

1 billet fra kr. 990

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg

Få rabat med Chicago Citypass

Oplev fem af Chicagos største attraktioner til en særlig lav pris med Chicago Citypass.

1 billet fra kr. 725

USA - Massachusetts-Boston.jpg

Få rabat med Boston CityPass

Få rabat på fire af Bostons største attraktioner til en særligt god pris med et Boston City Pass.

1 billet fra kr. 440

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Chicago byrundtur

På denne guidede byrundtur i Chicago oplever du det bedste af denne ofte oversete storby.

5 timer fra kr. 360

USA - Massachusetts - Boston.jpg

Boston hop-on hop-off bus

Udforsk historiske Boston med byens glimrende hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 300

RCCL-allure-big

8 dages krydstogt i Caribien

Oplev det fantastiske østlige Caribien på et 7 nætter langt krydstogt ombord på Allure of the Seas.

8 dage fra kr. 5.900

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Central Park på cykel

Oplev stemningen i New Yorks Central Park på denne cykeltur med en lokalkendt guide.

2 timer fra kr. 310

USA - Florida - Everglades - Alligator - 2_0

Go Miami Card

Hop køen over med et Go Miami Card og få adgang til mere end 40 fantastiske seværdigheder i Miami.

1 dag fra kr. 560

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Florida Keys

Dagstur til Key West fra Miami

Oplev den caribiske stemning i hyggelige Key West på en spændende dagstur fra Miami.

1 dag fra kr. 520

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 785

USA - Louisiana - New Orleans - Dampbaad - 2 (Custom)

Jazz cruise i New Orleans

Oplev Sydstaterne på den helt rigtige måde; ombord på en hjuldamper i New Orleans til lyden af blød jazz.

2 timer fra kr. 335

USA - Washington D.C. - hop on hop off

Hop-on hop-off bus i Washington D.C.

Med Washington D.C.'s hop-on hop-off busser får du det store overblik over USA's spændende hovedstad.

24 timer fra kr. 405

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

1 dag fra kr. 760

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

4 timer fra kr. 3.245

USA - New York City - Harlem - Gospel - 1.jpg

Gospel i Harlem

Oplev bydelen, Harlem, på en guidet vandretur, der fuldendes med en medrivende gospel koncert.

4 timer fra kr. 475

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

USA - New York - New York city - brooklyn bridge.jpg

Pizzatur og seværdigheder i Brooklyn

Smag på de berømte pizzaer, og besøg de mange filmlokationer og seværdigheder, Brooklyn kan tilbyde.

5 timer fra kr. 560

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - New York City - Times Square - 9.jpg

New Yorks hop-on hop-off busser

Oplev alt det bedste af New York med byens hop-on hop-off busser, der stopper mere end 50 steder i storbyen.
 

48 timer fra kr. 505

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

3 timer fra kr. 1.645

USA - New York City - Skyline - 9

Empire State Building

Oplev den ikoniske udsigt over Manhattans skyskrabere fra 86. etage af Empire State Building.

1 entré fra kr. 285

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

1 dag fra kr. 7.680

royal_Enchantment_ship_GR-R-Bar_Detail_016

4 dages krydstogt i Bahamas

Tag på et krydstogt rundt i Bahamas på et 4 dage langt krydstogt med Navigator of the Seas.
 

4 dage fra kr. 4.400

USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

1 dag fra kr. 760

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

Afrika - Serengeti - dyr - Leopard (2).jpg

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

1 entré fra kr. 450

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 970

Christmas Lights Tour - 11.jpg

Julelys i Brooklyn

Oplev nogle af de mest fantastiske juledekorationer og lysshows i Brooklyns gader

5 timer fra kr. 395

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

Canada - Newfoundland - St. John's - hval

Isbjerge og hvalsafari ved St. John’s

Oplev isbjerge og pukkelhvaler ved St. John's i Newfoundland på en to timer lang sejltur.

2 timer fra kr. 480

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4
Gratis opgradering af bil

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0
Gratis opgradering af bil

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px
Gratis opgradering af bil

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Gratis opgradering af bil

USA's vilde vest og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px
5% på camper

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 9.000

USA - Utah - Zion National park (2)
Gratis opgradering af bil

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

 • New York og Washington D.C.
 • Farverige Las Vegas
 • Highway 1 med San Francisco

20 dage fra kr. 23.950

texas - boots 2000x1300px_1
Gratis opgradering af bil

Texas i bil

 • Oplev USA’s Vilde Vest
 • Musik, historie og kultur
 • Væk fra de gængse turistruter

14 dage fra kr. 17.600

USA - New York - Central Park.jpeg
Gratis opgradering af bil

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

USA - Hawaii - Oahu - Hanauma Bay - 1.jpg
Gratis opgradering af bil

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

 • Klassiske Highway 1
 • Hawaiis dramatiske natur
 • Krydstogt med masser af aktiviteter

17 dage fra kr. 32.000

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper
5% på camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og forlystelser
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg
Gratis opgradering af bil

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 12.400

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 17.000

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg
Gratis opgradering af bil

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 11.400

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg
Gratis opgradering af bil

I bil gennem Sydstaterne

 • Nyd USA’s sydstatscharme
 • Lær mere om Sydens historie
 • Tag på en musikalsk rejse

16 dage fra kr. 15.100

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg
Gratis opgradering af bil

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra kr. 27.300

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 7.800

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg
Gratis opgradering af bil

Blues fra Chicago til New Orleans

 • Musik og kultur i Sydstaterne
 • Kør ad Route 66
 • Storbyferie i Chicago

16 dage fra kr. 12.200

USA - nevada - las vegas (3).jpg
Gratis opgradering af bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 11.900

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Floridas hyggeligste strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

USA-florida-kissimmee-poolvilla-middag-compressor
Gratis opgradering af bil

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 7.200

monument valley.jpeg
Gratis opgradering af bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra kr. 22.000

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0
Gratis opgradering af bil

Vandreferie i det sydvestlige USA

 • God tid til vandreture undervejs
 • Fantastiske nationalparker
 • Kør ad Utahs smukkeste vej

15 dage fra kr. 14.500

USA - Wyoming - Grand Teton National Park - 6
Gratis opgradering af bil

Yellowstone naturrejse i bil

 • Bjørne og bison i Yellowstone
 • Indianere og cowboys
 • Ørkenklipper i Arches og Bryce

16 dage fra kr. 10.600

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg
Gratis opgradering af bil

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Gratis opgradering af bil

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg
Gratis opgradering af bil

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

 • God mad og musik i New Orleans
 • Smukke plantageejendomme
 • Historiske steder og museer
   

10 dage fra kr. 13.100

texas - longhorn - 2500x1300px

USA med tog – Texas

 • Historiske San Antonio
 • Rumcenteret i Houston
 • Frihed på egen hånd

9 dage fra kr. 13.000

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 18.300

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 21.000

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

mexico.jpeg

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

USA med tog – Sydstaterne

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

10 dage fra kr. 15.100

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 22.000

USA - New York City - Brooklyn Bridge - 2 (1).jpg

Smuttur til New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 5.500

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

USA - Nevada - Las vegas - runners on course 3

Halvmaraton eller 10 km i Las Vegas

 • En uforglemmelig løbsoplevelse
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Underholdning i verdensklasse

4 dage fra kr. 7.600

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1
Gratis opgradering af bil

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 13.900

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - nevada - las vegas (2).jpg
Gratis opgradering af bil

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 20.900

USA - californien - highway 1 - biler_0
Gratis opgradering af bil

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg
Gratis opgradering af bil

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 21.100

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png