USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

Tag på en rejse fyldt med fantastiske storbyoplevelser i det østlige USA efterfulgt af en forrygende kør-selv-tur rundt i det vestlige USA.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra kr. 23.950

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Rejsen starter i magtens centrum Washington D.C. som byder på både en interessant historie, smukke regeringsbygninger og museer for enhver smag. Turen går videre med tog til pulserende New York City, hvor museer, gode restauranter og et væld af seværdigheder som Empire State Building, Brooklyn Bridge og Times Square venter. Fra det østlige USA flyver du til Las Vegas, hvor der venter dig et par farverige dage i spillebyen, inden du henter din lejebil og kører mod Los Angeles på vestkysten. Forude venter en køretur ad Highway 1, som tager dig til kystbyen Santa Barbara, vindistriktet Paso Robles og Monterey-halvøen, inden rejsen slutter med et par dage i San Francisco. Her kan du nyde livet på Fisherman’s Wharf, udforske Chinatown, cykle over Golden Gate Bridge og opleve det farverige kvarter The Castro, inden du sætter dig ombord på flyet og sætter kurs tilbage mod Danmark.

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - New York City - Times Square - 9.jpg
New Yorks hop-on hop-off busser

Med et buspas til New Yorks hop-on hop-off busser ligger byen for dine fødder. Busserne stopper mere end 50 steder rundt omkring i byen. Det gør det dejligt nemt for dig at komme rundt til New Yorks mange seværdigheder. Gå en tur i Central Park, hør gospel i Harlem, og oplev skoven af skyskrabere fra toppen af Empire State Building. Du kan sågar tage på en særlig aftentur, hvor du oplever byens funklende lyshav. Undervejs fortæller bussens engelsktalende guide underholdende historier og fascinerende facts om de steder, du kører forbi. Med andre ord får du friheden til at udforske New York på egen hånd uden at skulle bekymre dig om at finde vej. 

USA - Californien - Monterey Bay - hval
Hvaltur på Monterey Bay

Monterey Bay er det ideelle sted for en hvalsafari hele året rundt. På denne hvaltur har du en dygtig marinbiolog med som din guide, og han eller hun vil undervejs give masser af interessant information om både delfiner, hvaler og andre havdyr. Du bliver desuden klogere på områdets natur og dens historie. Turen varer typisk mellem 2,5 og 3 timer, og der er gode chancer for at opleve både delfiner, sæler, hvaler og masser af havfugle undervejs.

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)
Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Francisco om bord på byens hop-on hop-off busser, der kører i rutefart mellem San Franciscos største seværdigheder. Billetten er gyldig i 24 eller 48 timer fra første påstigning og giver dig mulighed for frit at stå af og på bussen ved et væld af spændende steder rundt om i byen. Der iblandt Golden Gate Bridge, enorme Golden Gate Park, og den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten. Undervejs vil guiden fortælle om de områder, du kører forbi, eller du kan vælge at lytte til den gratis audioguide, der findes på adskillige forskellige sprog.

USA - Nevada - Las Vegas - New York Hotel - 2_0.jpg
Las Vegas

Spillebyen Las Vegas imponerer med sine vilde forlystelser, spektakulære shows, imponerende hoteller og enorme udbud af restauranter.

 

Las Vegas er omgivet af den tørre ørken, og som du nærmer dig byen, er det svært at forestille sig, at der ligger en pulserende storby midt i de øde landskaber. Men pludselig dukker byens skyline op i horisonten som et lysinferno midt i mørket.

The Strip

Stedet, hvor det sker, i Las Vegas kaldes The Strip. The Strip er et bombardement af alle sanser og kan virke meget overvældende. Det kan derfor være en god ide at starte dit besøg i Las Vegas med en tur til toppen af Stratosphere Hotel & Tower. Herfra har du det store overblik over byen og ørkenen, der omgiver den. Imponerende hoteller ligger side om side og konkurrerer om folks opmærksomhed ved at fremføre det ene mere spektakulære show efter det andet.

Underholdning i verdensklasse

Las Vegas er i sandhed de voksnes legeplads. Her kan du prøve lykken på kasinoerne, nyde god mad på de mange restauranter, og opleve imponerende koncerter og shows af enhver art. Las Vegas har noget for alle, og der sker noget alle døgnets 24 timer.

Kort

Rejsen dag for dag

Tag på en rejse fyldt med fantastiske storbyoplevelser i det østlige USA efterfulgt af en forrygende kør-selv-tur rundt i det vestlige USA

Dag 1: Ankomst Washington D.C.

Du lander i Washington D.C. same dag, som du rejser hjemmefra, på grund af tidsforskellen. Det betyder, at du allerede i dag kan få de første indtryk af byen efter, du har indlogeret dig på dit centralt beliggende hotel.

Dag 2: Washington D.C.

Du har hele dagen til at udforske Washington D.C., som emmer af historie og storhed. Dette er magtens centrum. Her ligger smukke neoklassicistiske bygninger langs parken National Mall, som skærer sig gennem midtbyen og danner en smuk ramme om blandt andet obelisken Washington Monument og det storslåede Lincoln Monument. Det er også værd at besøge et eller flere af Smithsonian Institutions’ museer. Her kan du blive klogere på alt fra rumfart og indianere til kunst og historie, og så er det tilmed gratis at komme ind. Bydelen Georgetown er også hyggelig at slentre gennem. Små butikker, restauranter og caféer ligger side om side langs med Wisconsin Avenue, hvor husene er malet i forskellige farver, træer kaster skygge over vejen og blomster lyser op i gadebilledet.

Du overnatter to nætter i Washington D.C.

Dag 3: Tog fra Washington D.C. til New York City

I dag står du på toget mod New York City. Det er en rejse på cirka 3 timer, og fra toget kan du nyde udsigten til Maryland og Pennsylvanias landskaber og byer. Toget kører helt til Manhattan, og herfra kan du tage en subway eller en af de ikoniske gule taxaer til dit centralt beliggende hotel på Manhattan. Tager du toget om formiddag har du god tid til at finde dig til rette på dit hotel og lære området at kende.

Dag 4-5: New York City

De kommende to dage kan du nyde alt, hvad New York City har at byde på. En rigtig god måde at komme rundt til byens største seværdigheder på er med hop-on hop-off busserne. Med din billet i hånden kan du i løbet af 24 timer opleve lige det, du har lyst til. Det kan være du hopper af ved Times Square, Empire State Building, Chinatown eller Central Park, hvor du kan spise frokost på en bænk og nyde synet af newyorkere, der er på vej til arbejde, på tur med barnevognen eller ude og løbe en tur. New York byder også på et væld af fantastiske museer som for eksempel The Metropolitan Museum of Art og Guggenheim, der begge ligger ved Central Park. Du vil hurtig blive bidt af det liv og den helt specielle stemning, der er i New York, og de bedste steder at komme helt tæt på byens kultur er på en af de utallige barer, caféer og diners på Manhattan. Nyd et godt måltid mad og lad dig rive med af New Yorks puls.

Du overnatter tre nætter i New York City.

Dag 6: Fly fra New York til Las Vegas

Eventyret på Manhattan er forbi, og flere store oplevelser venter i det vestlige USA. I dag flyver du fra New York til Las Vegas. Turen tager cirka fem en halv time, og vel fremme indlogerer du dig på dit centralt beliggende hotel ved The Strip. Nyd aftenen i Las Vegas’ inferno af lyde, lys og indtryk, inden du går til ro.

Dag 7: Las Vegas

De kommende to dage kan du opleve Las Vegas’ mange forlystelser og seværdigheder. Tag til toppen af Stratosphere Hotel & Tower, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen, udforsk The Strip, hvor du kan sejle i gondoler på The Venetian, opleve en lidt mindre version af Eiffeltårnet og se det spektakulære vandshow ved Bellagio. Prøv også lykken på et af de store kasinoer, tag til en koncert eller et show, og kast dig over en af de kæmpestore buffeter, som byder på alt fra sushi og burgere til skaldyr og chokoladefondue. Inkluderet i rejsen er en middag på Hard Rock Café, hvor du er omgivet af klenodier fra musikkens verden.

Dag 8: Las Vegas og mulighed for helikoptertur til Grand Canyon

Under dit ophold i Las Vegas har du mulighed for at tilkøbe en flyvetur fra Las Vegas til Grand Canyon. Turen er på 4 - 4,5 timer med en flyvetid på ca. 80 minutter. Du kommer blandt andet over vulkanlandskaberne i Black Mountains, den storslåede Hoover dæmning, imponerende Lake Mead og naturligvis den majestætiske Grand Canyon nationalpark, hvor Colorado-floden slanger sig i bunden af kløften. I Grand Canyon West bliver der mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd og beundre de fantastiske udsigter samt nyde en champagne-picnic.

Du overnatter tre nætter i Las Vegas.

Dag 9: Afhentning af lejebil og Los Angeles

I dag afhenter du din lejebil og forlader Las Vegas og den tørre ørken. Kursen er sat mod Los Angeles på vestkysten. Det er en køretur på cirka 450 km, så kom afsted i god tid. Ruten tager dig ad gode motorveje gennem den endeløse ørken, hvor tog med containere så langt øjet rækker efter sig suser gennem landskabet på vej mod sin næste destination. Du ankommer til dit centralt beliggende hotel og kan slappe af oven på den lange køretur eller få de første indtryk af Los Angeles. Sæt eventuelt kurs mod kysten med Venice Beach og Santa Monica Pier, hvor livet leves langs strandpromenaden, og du kan nyde en god middag.

Dag 10: Los Angeles

Dagen kan passende starte med et besøg på Hollywood Boulevard, hvor stjernerne på Walk of Fame vidner om de mange kendte skuespillere og musikere, der har præget USA’s kultur gennem årene. Beverly Hills er også et besøg værd. Nok er flere af de rigtig store villaer gemt væk bag hække og hegn, men på en køretur i området kan du se mange flotte private hjem og lækre biler. En helt anden mulighed er at dedikere dagen til en af Los Angeles’ forlystelsesparker som for eksempel Universal Studios eller Disneyland, hvor du nemt kan tilbringe en hel dag!

Du overnatter to nætter i Los Angeles.

Dag 11: Santa Barbara

I dag forlader du Los Angeles og sætter kursen mod nord langs med kysten. Du kommer forbi kystbyen Malibu, og næste stop er Oxnard cirka 100 km uden for Los Angeles. Herfra er det i vinterhalvåret muligt at komme på en hvalsafari ved Channel Islands, hvor både pukkelhvaler, blåhvaler og gråhvaler migrerer langs kysten. Du fortsætter mod Santa Barbara, som er målet for dagen køretur. Her indlogerer du dig på dit centralt beliggende hotel.

Dag 12: Santa Barbara

Santa Barbara er en dejlig sydcalifornisk kystby. Langs med den otte kilometer lange strandpromenade svajer høje palmetræer, og den hvide sandstrand indbyder til afslapning i den californiske sol. Byen emmer af spansk kolonitid men sine røde teglsten, facader i lyse farver og smukke buer. Nyd den rolige stemning i byen efter et par dage i hektiske Los Angeles. Spis nogle gode måltider på byens mange caféer og restauranter, slap af på stranden eller lej en cykel og udforsk de mange hyggelige kvarterer. Den historiske Santa Barbara Mission er også et besøg værd. Eller hvad med at nyde en udstilling på Museum of National History eller Santa Barbara Historical Museum? Mulighederne er mange.

Du overnatter to nætter i Santa Barbara.

Dag 13: Paso Robles

Godt to timers kørsel mod nord ligger vinområdet Paso Robles, hvor du skal bo en enkelt nat på et godt beliggende hotel. Området bugner af vingårde, og her gror flere end 40 forskellige vindruesorter. Lige fra spanske og italienske til Bordeaux og Rhône. I området her er vinene meget forskellige, så der er noget for enhver smag. Brug dagen på at køre rundt mellem vinrankerne, der smyger sig hen over de bløde bakker, og tag på en vinsmagning på en af dem mange gårde, der byder gæster velkomne. Området er også hjem for et væld af gode restauranter, så der venter smagsoplevelser i verdensklasse. Paso Robles er også værd at tage et nærmere kig på. Byen har en charmerende bymidte med restauranter, vinbarer, små butikker og caféer.

Du overnatter en nat i Paso Robles.

Dag 14-15: Monterey

Et par timers kørsel nord for Paso Robles ligger den charmerende kystby Monterey, der mest af alt er kendt for sit fantastiske akvarium, hvor du nemt kan få et par timer til at gå. Monterey er på alle måder centreret omkring havet. Byen var engang verdens sardin-hovedstad, og de gamle pakhuse og fabrikker står stadig på havnen som vidner om byens historie. I dag er havneområdet et livligt sted med caféer og butikker. Monterey Bay er desuden det ideelle sted for en hvalsafari, hvor du med en dygtig marinbiolog som din guide tager ud for at finde de store pattedyr. Brug eventuelt også en dag på at udforske området omkring Monterey. Fra byen kan du følge 17 Mile Drive hele vejen langs Monterey-halvøens kyst til Carmel-by-the-Sea. Ruten er blandt de mest eksklusive lokaliteter i Californien, og i det smukke landskab ligger den ene rigmandsvilla efter den anden. For enden af strækningen ligger den charmerende Carmel-by-the-Sea, hvor små kære huse med gallerier, butikker og hyggelige caféer ligger side om side. Besøg også den smukke Carmel Beach, som indbyder til surfing og en slentretur i sandet.

Du overnatter to nætter i Monterey.

Dag 16: San Francisco og aflevering af bil

Fra hyggelige Monterey går turen videre til San Francisco, hvor du afleverer din lejebil. Det er en tur på cirka to timer, så snart befinder du dig midt i San Franciscos charmerende stejle gader ved dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at få de første indtryk af den farverige by, inden flere eventyr venter de kommende dage.

Dag 17- 18: San Francisco

Du har to hele dage i San Francisco, og dem kan du bruge, helt som du vil. Inkluderet i denne rejse er en 24 timer billet til hop-on hop-off busserne, der kører mellem alle byens største seværdigheder. Med den kan du nemt og hurtigt komme rundt i byen uden at skulle tænke på køreplaner, taxier eller selv at finde vej. Du kan tilmed nyde udsigten til byen undervejs. Udforsk eksempelvis eksotiske Chinatown og det historiske Fisherman´s Wharf, hvor indbydende fiskerestauranter serverer alt godt fra havene omkring byen. Lej en cykel og tag turen over Golden Gate Bridge. Eller læg vejen forbi de homoseksuelles kvarter The Castro og det populære åndehul Golden Gate Park. Vi anbefaler også et besøg på fængselsøen Alcatraz, som giver et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA's historie.

Du overnatter tre nætter i San Francisco.

Dag 19: Hjemrejse

Du har tid til at suge de sidste indtryk af USA og ikke mindst San Francisco til dig, inden turen går til lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 20: Ankomst Danmark

I dag lander du i Danmark efter en fantastisk rundrejse i det østlige og det vestlige USA.

Vis alle dage

Priseksempel

20 dage fra kr. 23.950

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - New York - The Ride

The Ride i New York

Der venter dig en bustur rundt i New York med et hav af optrædener fra dansere, sangere og musiker i gaderne.

2 timer fra kr. 500

USA - New York - New York City - gade.jpg

The New York Pass

The New York Pass er til dig, der vil opleve det bedste, New York har at byde på, mens du sparer både tid og penge under dit besøg.

1 dag fra kr. 1.020

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 6

Sejltur på San Francisco Bay

Stå til søs, og oplev San Franciscos seværdigheder og smukke beliggenhed fra bugten.

1 dag fra kr. 210

USA - Florida - Miami - Skyline - 2.jpg

Miami hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Miami med hop-on hop-off busserne, der stopper ved alle byens spændende seværdigheder.

48 timer fra kr. 325

USA - Florida - Miami Beach - 2_1

Miami hop-on hop-off bus og sejltur

Udforsk Miamis seværdigheder med hop-on hop-off busserne, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

48 timer fra kr. 455

USA - Californien - Los Angeles - Rodeo Drive.jpeg

Los Angeles hop-on hop-off busser

Oplev det bedste af Los Angeles i byens Hop-on/Hop-off busser, som har over 70 stoppesteder i byen.

24 timer fra kr. 380

USA - Hawaii - Maui - Luau - Dans_1.jpg

Lokal Luau fest på Hawaii

Intet besøg på Hawaii er komplet uden at opleve en ægte Hawaiiansk Luau fest.

4 timer fra kr. 815

USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

USA - New York - Hard Rock Cafe.jpeg

Hard Rock Café

Kom tæt på rockens store stjerner på legendariske Hard Rock Café i New York, Orlando, Las Vegas eller Hollywood.

1 frokost fra kr. 260

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg

Guidet tur på Oak Alley Plantation

Under dette besøg på Oak Alley Plantation får du indblik i livet i Louisiana i 1800-tallet.

5 timer fra kr. 470

USA - Nevada - Las Vegas - Wolfgang Puck.jpeg

Guidet tur og gourmet på The Strip

Nyd lækker mad på udvalgte restauranter i Las Vegas på denne guidede rundtur i byen. 

3 timer fra kr. 1.035

USA - District of Columbia - Washington D.C - Abraham Lincoln.jpg

Guidet cykeltur i Washington D.C.

Oplev USA’s hovedstad på en tre timer lang guidet cykeltur rundt til byens største seværdigheder.

3 timer fra kr. 300

USA - New York - Skyline.jpg

Forlæng rejsen med stop i New York

Forlæng din rejse i USA med en storbyferie i New York.

3 dage fra kr. 510

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn - 3.jpg

Få rabat med San Francisco CityPASS

Få rabat på fire af San Franciscos største attraktioner samt ubegrænset kørsel i sporvogn med dette CityPASS.

9 dage fra kr. 695

usa_-_new_york_-_new_york_city_-_skyline_-_frihedsgudinden_-_temarejser.jpg

Få rabat med New York CityPass

Hop køen over og få adgang til nogle af de aller største attraktioner i New York City.

1 billet fra kr. 990

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg

Få rabat med Chicago Citypass

Oplev fem af Chicagos største attraktioner til en særlig lav pris med Chicago Citypass.

1 billet fra kr. 725

USA - Massachusetts-Boston.jpg

Få rabat med Boston CityPass

Få rabat på fire af Bostons største attraktioner til en særligt god pris med et Boston City Pass.

1 billet fra kr. 440

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

Chicago byrundtur

På denne guidede byrundtur i Chicago oplever du det bedste af denne ofte oversete storby.

5 timer fra kr. 360

USA - Massachusetts - Boston.jpg

Boston hop-on hop-off bus

Udforsk historiske Boston med byens glimrende hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 300

RCCL-allure-big

8 dages krydstogt i Caribien

Oplev det fantastiske østlige Caribien på et 7 nætter langt krydstogt ombord på Allure of the Seas.

8 dage fra kr. 5.900

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Central Park på cykel

Oplev stemningen i New Yorks Central Park på denne cykeltur med en lokalkendt guide.

2 timer fra kr. 310

USA - Florida - Everglades - Alligator - 2_0

Go Miami Card

Hop køen over med et Go Miami Card og få adgang til mere end 40 fantastiske seværdigheder i Miami.

1 dag fra kr. 560

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Florida Keys

Dagstur til Key West fra Miami

Oplev den caribiske stemning i hyggelige Key West på en spændende dagstur fra Miami.

1 dag fra kr. 520

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 785

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 8

San Francisco Multi Pass

Upplev det bästa av San Franciscos sevärdheter på en biljett. Välj mellan 1, 2, 3 eller 5-dagars giltighetstid.

2 dage fra kr. 810

USA - Louisiana - New Orleans - Dampbaad - 2 (Custom)

Jazz cruise i New Orleans

Oplev Sydstaterne på den helt rigtige måde; ombord på en hjuldamper i New Orleans til lyden af blød jazz.

2 timer fra kr. 335

USA - Washington D.C. - hop on hop off

Hop-on hop-off bus i Washington D.C.

Med Washington D.C.'s hop-on hop-off busser får du det store overblik over USA's spændende hovedstad.

24 timer fra kr. 405

pearl harbor memorial

Guidet rundtur på Oahu

Tag med på en guidet tur gennem Oahus frodige landskaber til dramatiske bjerge, hyggelige småbyer og smukke strande. 

1 dag fra kr. 760

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

USA - Arizona - Grand Canyon - hilikopter.jpg

Grand Canyon fra Las Vegas

Flyv i helikopter fra Las vegas til Gran Canyon.

4 timer fra kr. 3.245

USA - New York City - Harlem - Gospel - 1.jpg

Gospel i Harlem

Oplev bydelen, Harlem, på en guidet vandretur, der fuldendes med en medrivende gospel koncert.

4 timer fra kr. 475

USA - Florida - Everglades - Alligator - 4.jpg

Dagstur til Everglades fra Miami

Udforsk sumpområderne i Everglades National Park i airboat, og kom tæt på de fascinerende alligatorer.

1 dag fra kr. 340

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

USA - Hawaii - Oahu - Honolulu - USS Arizona Memorial - 1.jpg

Udflugt til Pearl Harbor fra Honolulu

Oplev historiens vingesus på denne udflugt til den amerikanske flådebase Pearl Harbor fra Honolulu.

4 timer fra kr. 265

USA - New York - New York city - brooklyn bridge.jpg

Pizzatur og seværdigheder i Brooklyn

Smag på de berømte pizzaer, og besøg de mange filmlokationer og seværdigheder, Brooklyn kan tilbyde.

5 timer fra kr. 560

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - New York City - Times Square - 9.jpg

New Yorks hop-on hop-off busser

Oplev alt det bedste af New York med byens hop-on hop-off busser, der stopper mere end 50 steder i storbyen.
 

48 timer fra kr. 505

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

3 timer fra kr. 1.645

USA - New York City - Skyline - 9

Empire State Building

Oplev den ikoniske udsigt over Manhattans skyskrabere fra 86. etage af Empire State Building.

1 entré fra kr. 285

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

Alaska - Katami National park - bjørn

Bjørnetur i Katmai fra Anchorage

Oplev den smukke natur i Kaimai national Park på denne heldagstur fra Anchorage.

1 dag fra kr. 7.680

royal_Enchantment_ship_GR-R-Bar_Detail_016

4 dages krydstogt i Bahamas

Tag på et krydstogt rundt i Bahamas på et 4 dage langt krydstogt med Navigator of the Seas.
 

4 dage fra kr. 4.400

USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

1 dag fra kr. 760

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

Afrika - Serengeti - dyr - Leopard (2).jpg

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

1 entré fra kr. 450

USA - Sequoia.jpg

Kæmpetræer og vingårde

Gå en tur blandt kæmpetræerne i Muir Woods, og besøg vingårde i Napa og Sonoma på denne tur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 970

Christmas Lights Tour - 11.jpg

Julelys i Brooklyn

Oplev nogle af de mest fantastiske juledekorationer og lysshows i Brooklyns gader

5 timer fra kr. 395

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

Canada - Newfoundland - St. John's - hval

Isbjerge og hvalsafari ved St. John’s

Oplev isbjerge og pukkelhvaler ved St. John's i Newfoundland på en to timer lang sejltur.

2 timer fra kr. 480

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4
Gratis opgradering af bil

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

USA - Arizona - Natur - Monument Valley (3)_0
Gratis opgradering af bil

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 14.800

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px
Gratis opgradering af bil

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

USA - Wyoming - Yellowstone - Pool_0.jpg
Gratis opgradering af bil

USA's vilde vest og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px
5% på camper

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 9.000

USA - Utah - Zion National park (2)
Gratis opgradering af bil

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 18.100

texas - boots 2000x1300px_1
Gratis opgradering af bil

Texas i bil

 • Oplev USA’s Vilde Vest
 • Musik, historie og kultur
 • Væk fra de gængse turistruter

14 dage fra kr. 17.600

USA - New York - Central Park.jpeg
Gratis opgradering af bil

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

USA - Hawaii - Oahu - Hanauma Bay - 1.jpg
Gratis opgradering af bil

Krydstogt ved Hawaii og Highway 1

 • Klassiske Highway 1
 • Hawaiis dramatiske natur
 • Krydstogt med masser af aktiviteter

17 dage fra kr. 32.000

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper
5% på camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og forlystelser
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg
Gratis opgradering af bil

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 12.400

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 17.000

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg
Gratis opgradering af bil

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 11.400

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - Louisiana - New Orleans - Oak Alley Plantation (Custom).jpeg
Gratis opgradering af bil

I bil gennem Sydstaterne

 • Nyd USA’s sydstatscharme
 • Lær mere om Sydens historie
 • Tag på en musikalsk rejse

16 dage fra kr. 15.100

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg
Gratis opgradering af bil

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra kr. 27.300

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 7.800

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg
Gratis opgradering af bil

Blues fra Chicago til New Orleans

 • Musik og kultur i Sydstaterne
 • Kør ad Route 66
 • Storbyferie i Chicago

16 dage fra kr. 12.200

USA - nevada - las vegas (3).jpg
Gratis opgradering af bil

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 11.900

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Floridas hyggeligste strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

USA-florida-kissimmee-poolvilla-middag-compressor
Gratis opgradering af bil

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Orlandos forlystelsesparker

9 dage fra kr. 7.200

monument valley.jpeg
Gratis opgradering af bil

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra kr. 22.000

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0
Gratis opgradering af bil

Vandreferie i det sydvestlige USA

 • God tid til vandreture undervejs
 • Fantastiske nationalparker
 • Kør ad Utahs smukkeste vej

15 dage fra kr. 14.500

USA - Wyoming - Grand Teton National Park - 6
Gratis opgradering af bil

Yellowstone naturrejse i bil

 • Bjørne og bison i Yellowstone
 • Indianere og cowboys
 • Ørkenklipper i Arches og Bryce

16 dage fra kr. 10.600

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg
Gratis opgradering af bil

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg
Gratis opgradering af bil

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 26.700

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg
Gratis opgradering af bil

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

 • God mad og musik i New Orleans
 • Smukke plantageejendomme
 • Historiske steder og museer
   

10 dage fra kr. 13.100

texas - longhorn - 2500x1300px

USA med tog – Texas

 • Historiske San Antonio
 • Rumcenteret i Houston
 • Frihed på egen hånd

9 dage fra kr. 13.000

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 18.300

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 21.000

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

mexico.jpeg

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

USA med tog – Sydstaterne

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

10 dage fra kr. 15.100

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 22.000

USA - New York City - Brooklyn Bridge - 2 (1).jpg

Smuttur til New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 5.500

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

USA - Nevada - Las vegas - runners on course 3

Halvmaraton eller 10 km i Las Vegas

 • En uforglemmelig løbsoplevelse
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Underholdning i verdensklasse

4 dage fra kr. 7.600

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

USA - oregon - Heceta Head Lighthouse.jpeg
Gratis opgradering af bil

Oregon - det ukendte USA

 • Storslåede naturoplevelser
 • Mikrobryggerier og cowboykultur
 • Historiske byer
   

14 dage fra kr. 16.000

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1
Gratis opgradering af bil

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 13.900

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

USA - nevada - las vegas (2).jpg
Gratis opgradering af bil

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 20.900

USA - californien - highway 1 - biler_0
Gratis opgradering af bil

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg
Gratis opgradering af bil

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

USA - Alaska - Eagle - 2 (Custom)_0

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 21.100

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011
Telefonen er åben hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png