Resa till Tanzania - Klassiker i norra Tanzania

Tanzanias Nordligste Klassikere

Få nogle af de bedste naturoplevelser der findes på denne rejse til det nordlige Tanzania. Tusindvis af lyserøde flamingoer i Lake Manyara National Park, safari på bunden af Ngorongoro Crater med sine 600 meter høje vægge, og en helt fantastisk naturoplevelse i Serengeti, hvor antallet af vilde dyr er svimlende højt.
 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

8 dager fra kr 44.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

De bedste naturoplevelser venter dig på denne rejse til det nordlige Tanzania. 

Tusindvis af lyserøde flamingoer, pelikaner og storke i Lake Manyara National Park, som er en af de mindste, men også smukkeste nationalparker i Tanzania. En spændende safari i et imponerende landskab på bunden af Ngorongoro Crater med sine 600 meter høje vægge, og en helt fantastisk naturoplevelse i Serengeti, hvor antallet af vilde dyr er imponerende og chancen for at se “The big 5” er stor.

Kontakta vores eksperter for et uforpligtende tilbud på din neste rejs til Tanzania.

Rejsen dag for dag

Syv dage fyldt med eventyrlige oplevelser, hvor du vil se vilde dyr og fugle i et omfang, som du indtil nu kun har drømt om.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Tanzania

Flyrejse fra Danmark med ankomst til Tanzania sent om aftenen. Transfer fra lufthavnen til Arusha og dit hotel. (ca. 1 time)

Dag 2-4: Lake Manyara og Ngorongoro Crater

Lake Manyara er en af de mindste nationalparker i Tanzania med sine 325 km², men den er også en af de allersmukkeste. Ved bredden af den 200 km² store sø, som udgør en stor del af nationalparken, kan man se store flokke af storke og pelikaner samt utallige lyserøde flamingoer.
Ngorongoro Crater er verdens største inaktive vulkankrater, det er ca 20 km i diameter. På bunden af krateret er der adgang til vand året rundt, og derfor flokkes dyr og fuglearter her i tusindvis. Kraterkanten tårner sig op med hele 600 m hele vejen rundt. Det er et imponerende syn.

Udflugter

Safari i Manyara National Park
Udforsk det frodige og smukke landskab i Lake Manyara National Park, som er rigt på både flora og fauna. Siden en stor del af nationalparken er dækket af vand, findes her en mangfoldighed af både dyr og fugle året rundt.
Prøv om du kan spotte de sjældne træklatrende løver, som siges at holde til netop her.
Eller oplev det imponerende syn af de afrikanske elefanter, de smukke zebraer, bavianer eller en majestætisk gepard i jagten på et bytte. Andre af savannens mange dyr tæller blandt andre bøfler, giraffer, gazeller og impalaer. Ved søbredden holder de store flodheste og krokodiller til sammen med flokke af storke, pelikaner og de skønne lyserøde flamingoer.
Den tørre sæson, som er fra juli til oktober, er ideel til at se pattedyr, og månederne fra november til juni er gode til fuglekiggeri.

Safari in Ngorongoro Crater
Ngorongo Crater er med på UNESCOs Verdensarvliste og er en af de bedste safari-destinationer i Afrika. Her har dyr og fugle adgang til vand året rundt og det ca 260 km² store krater-område byder på både søer, regnskov og slette. De frugtbare græsningsarealer har skabt en af de højeste tætheder af rovdyr på det afrikanske kontinent. Der er derfor lagt op til et storslået skue af flokke af løver, zebraer, gnuer, hyæner, næsehorn, elefanter og mange flere i dette utroligt smukke og særprægede område omgivet af 600 m høje kratervægge. Undervejs på safarien holder du pause for at nyde en velfortjent frokost midt i det magiske landskab.
(Halvdagsudflugt inkl. picnic-frokost, det anbefales at medbringe solcreme, solbriller, solhat og kikkert)

Transport til Lake Manyara National Park og Ngorongoro National Park (3-4 timer)

Dag 4-7: Det centrale Serengeti

Med utallige rovdyr som løver, geparder, leoparder og mere end to millioner gnuer, en halv million Thomsons gazeller og en kvart million zebraer har Serengeti National Park den største koncentration af vilde dyr på vores planet.

Udflugter

Serengeti Wilderness Camp: Safarier
Udforsk dette smukke og varierede vildtområde. Med sine hele 14.700 km² med græs- og busksavanne, spredte akacietræer, skulpturelle kopjes og vådområder i form af søer og fint forgrenede floder er dette et fantastisk og imponerende sted. Der er rige muligheder for at se “the Big 5” og mange andre dyr og fuglearter.

Transport til Centrale Serengeti (4-5 timer)

Dag 7: Kilimanjaro og afrejse fra Tanzania

Mount Kilimanjaro er Tanzanias krone. Med en højde på 5.895 meter er det Afrikas højeste punkt, verdens højeste fritstående bjerg og en af de største vulkaner på jorden.

Transfer til landingsplads
Flyrejse til Kilimanjaro (1-2 timer)

Dag 8: Danmark

Velkommen hjem!

Vis alle dage

Priseksempel

8 dager fra kr 44.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Zanzibar och safari i Tanzania

Safari og strand i Tanzania og Zanzibar

  • Safari-eventyr i Serengeti
  • Unikke kulturoplevelser
  • Sol og strande på Zanzibar

15 dager fra kr 57.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png