70125011 Få et tilbud
Zanzibar och safari i Tanzania

Safari og strand i Tanzania og Zanzibar

På denne tur kommer du både til at opleve det mægtige Ngorongoro-krater, flokke af afrikanske dyr i Serengeti samt historiske Stone Town og slappe af på kridhvide sandstrande på  Zanzibar

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 59.513 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Denne rejse er den perfekte kombination af natur, kultur og strand. Din tur til Tanzania begynder i  Arusha, Tanzanias safari-hovedstad, der er gateway til flere af landets nationalparker. I det enorme Ngorongoro-krater vil du opleve en sand overflod af Afrikas vilde dyr, og ved Lake Manyara kan du få et glimt af de berømte klatrende løver. Hvert år er Serengeti stedet for et helt særligt fænomen, den store migration af dyr, når kæmpe flokke af gnuer og zebra starter deres 800 km lange rejse mod grønnere græsgange. Efter dit ophold i Serengeti, venter den fortryllende og legendariske krydderiø Zanzibar – udforsk farverige og fascinerende Stone Town, inden du fortsætter til øens kridhvide palmeklædte sandstrande og forkæler dig selv med ren afslapning og tid til at fordøje de forrige dages mange indtryk og intense oplevelser.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

På denne tur kommer du både til at opleve det mægtige Ngorongoro-krater, flokke af afrikanske dyr i Serengeti samt historiske Stone Town og slappe af på kridhvide sandstrande på Zanzibar.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag begynder din tur til Tanzania.

Dag 2: Arusha, Tanzania

Ved ankomsten til Kilimanjaro lufthavn bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hjem for natten, det elegante boutique hotel The African Tulip, der ligger i en stille forstad til byen Arusha, hvorfra man i klart vejr også kan se Kilimanjaro, der med sine over 5000 meter er Afrikas højeste bjerg.
Arusha er Tanzanias safarihovedstad og det perfekte udgangspunkt for at besøge de mest berømte parker i det nordlige Tanzania. Arusha ligger i skyggen af Mount ​​Meru i 1400 meters højde over havets overflade og lige netop denne beliggenhed gør at byen nyder godt af et særdeles behageligt klima. Mount Meru tårner sig med sine dramatiske 4556 meter høje tinder højt op over byen. Bjerget er et godt alternativ til de bjergbestigere som ellers gerne ville bestige Kilimanjaro, da det er ikke er lige så besøgt, og der er mindre risiko for højdesyge.

Dag 3-5: Lake Manyara og Ngorongoro-krateret

Idag starter din safari Tanzania for alvor. Du bliver hentet på hotellet og kursen sættes nu mod Lake Manyara og det berømte Ngorongoro krater. Efter en køretur på 3 - 4 timer ankommer du til dit hjem for de næste to nætter, den hyggelige Farm House Valley Lodge, der ligger på en 500 hektar stor kaffeplantage og blot 5 km fra det imponerende Ngorongoro krater. Fra lodgen er der en fantastisk udsigt over det grønne og frodige landskab og fra stedets fælles terrasse er der et spektakulært udsyn til den udslukte Oldeani Vulkan. Lodgens værelser er simpelt men smagfuldt indrettede og i restauranten kan man nyde godt af friske råvarer fra stedets egen køkkenhave. Der er også en lækker pool, hvor man kan tage en afkølende dukkert oven på en dag med oplevelser i området.

Lake Manyara National Park, der ligger ved foden af ​​Great Rift Valley, er kendt for sin enestående naturlige skønhed.

Udflugter:
Safari i Manyara National Park
Oplev træklatrende løver i Manyara - et helt specielt og ekstremt sjældent syn. Manyara National Park, der ligger i det nordlige Tanzania, strækker sig over et område på 330 kvadratkilometer, og er kendt for sin enestående naturlige skønhed. Udforsk det varierede landskab og beundre de vilde dyr. Mød elefanter og zebraer, eller se en verdens hurtigste landdyr geparden på jagt efter bytte. Se giraffer, antiloper, bavianer, bøfler og hyæner. Flamingoer, flodheste og krokodiller boltrer sig ved bredden af ​​den 200 kvadratkilometer store sø. Den tørre sæson fra juli til oktober er ideel, hvis du vil se pattedyr og for fugleelskere byder perioden fra november til juni på et rent paradis.

Safari i Ngorongoro Crater Wildlife Reserve
Ngorongoro-krateret vil fortrylle dig med sin vilde skønhed, sit unikke græsklædte landskab og en enorme biodiversitet. Krateret er på UNESCO’s verdensarvsliste og har den højeste koncentration af rovdyr i Afrika. Oplev kæmpe flokke af zebraer og gnuer og hold øje med løver, hyæner og næsehorn. På dit game drive har du en fantastisk udsigt til store flokke af dyr i det gigantiske krater. Nyd en overdådig picnic midt i naturen, inden du vender tilbage til din lodge.

Dag 5-8: Central Serengeti

I dag venter nye og spændende safarieventyr, når kursen sættes mod det centrale Serengeti, hvor de næste 3 nætter tilbringes på den lille og intime Serengeti Wilderness Camp. Campen ligger midt i den afrikanske bush og består af 12 safari-telte, der alle er indrettet i typisk safaristil og naturligvis med eget bad og toilet. Campen har også en stor spiseplads med bar, en hyggelig lounge med et lille bibliotek og et romantisk bålsted, der giver gæsterne en vild, autentisk oplevelse midt i den afrikanske bush. I modsætning til de fleste andre lejre spiser din guide måltiderne sammen med dig og står til rådighed under hele opholdet.

Udflugter:
Game drives fra Serengeti Wilderness Camp
Serengeti er uden tvivl det mest berømte vildtreservat i verden, unik i sin naturlige skønhed og mangfoldighed, gjort berømt af Michael Grzimeks film: ”The Serengeti Must Not Die.”
Tag på spændende game drives og gå på jagt efter "the Big 5" i det utrolige Serengeti. Det bedste tidspunkt at gøre dette er tidligt om morgenen eller sen eftermiddag, når lyset er mest intenst, og dyrelivet er særligt aktivt.

Dag 8-10: Stone Town, Zanzibar

Tiden er kommet til at vinke farvel til Serengeti og Afrikas vilde dyr, når du i dag flyver til Zanzibar, hvor de sidste 6 nætter tilbringes.
Ved ankomsten til Zanzibar, bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i øens “hovedstad”, den fascinerende og historiske Stone Town.
De næste to nætter tilbringes på Kisiwa House, et smukt og lækkert boutique hotel i hjertet af byen.
Krydderiøen Zanzibar er gennemsyret af historie og var i sin tid omdrejningspunktet for slave- og krydderihandlen. Lige netop dette giver øen et helt specielt og fascinerende mix af kultur og historie fra både Afrika, Arabien og Asien.

Udflugter:
Guidet opdagelsestur i Stone Town
Oplev den fascinerende gamle by Stone Town på en tre timers vandretur. Gå en tur forbi de fredede bygninger og imponerende arkitektur, og nyd den varme brise. Besøg de mægtige mure i den gamle fæstning fra det 17. århundrede ved havnen, alt imens din guide fortæller om Zanzibars spændende og begivenhedsrige historie. Det imponerende paladsmuseum, Beit el-Sahel, fører dig tilbage til kongetiden og blev rekonstrueret fra ruinerne af Sultan Seyyid Saids palads fra det 19. århundrede. Fortsæt derefter din tur til katedralen og besøg Forodhani-haven. Historiske gader, romantiske balkoner og særligt de sirligt udskårne døre, som Stone Town især er kendt for, fører dig ind i en anden verden, der emmer af fortidens mystik og eksotiske handelsruter. Der gøres også et stop ved byens berømte marked for at købe krydderier, kunsthåndværk og souvenirs.

Dag 10-14: Badeferie og afslapning på Zanzibars strande

I dag venter Zanzibars kridhvide sandstrande og turkisblå vand. Du bliver hentet på hotellet i Stone Town, og turen går nu til den smukke Matemwe Beach på øens nordøstlige kyst, der også er det perfekte udgangspunkt for snorkel- og dykkerture til Mnemba Island. De sidste 4 nætter tilbringes på det stilfulde og lille Sunshine Hotel, der har en perfekt beliggenhed lige ned til den skønne sandstrand. Hotellet har blot 16 værelser, der er alle elegant indrettede i en “chic-Swahili stil med fokus på at være øko-venlige. Stedet indbyder til dovne dage i solen, hvor man kan veksle mellem en afkølende dukkert i det Indiske Ocean og i hotellets lille pool. I baren kan man nyde en sundowner, og i restauranten serveres der både internationalt og lokalt cuisine.

Udflugter:
Zanzibars madlavningskursus
Oplev Zanzibars kulinariske skatte på et underholdende madlavningskursus med nogle af øens lokale beboere. Få mere end blot et kig på de hemmelige swahili-ingredienser, når du lærer at lave nogle af øens klassiske retter. Lær at lave det perfekte fladbrød (chapati), tilberede krydret ris (pilau) eller en velsmagende swahili-karry. Karryen kan tilberedes med grøntsager, kylling, fisk eller skaldyr. Du kan se frem til masser af sjov, når du laver maden udendørs i selskab med de lokale eller griller på stranden, inden du kan sætte dig til bords og nyde dit hjemmelavede måltid.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og oplevelsesrig rejse til Tanzania og Zanzibar ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

15 dage fra 59.513 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 59.513 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Tanzania tur/retur
 • Flyskatter
 • 1 overnatning på The African Tulip (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Farm House Valley (Standard Room) inkl. helpension
 • 3 overnatninger på Serengeti Wilderness Camp (Classic Safari Tent) inkl. helpension
 • 2 overnatninger på Kisiwa House (Sulaima Suite) inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Sunshine Hotel (Blue Breeze/Honeymoon Suite) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation

 

Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Zanzibar och safari i Tanzania

Safari og strand i Tanzania og Zanzibar

 • Safari-eventyr i Serengeti
 • Unikke kulturoplevelser
 • Sol og strande på Zanzibar

15 dage fra 59.513 kr pr. person

Tanzanias Nordligste Klassikere

Tanzanias Nordligste Klassikere

 • Safari i Serengeti
 • Lake Manyara & Ngorongoro Crater
 • Kilimanjaro

8 dage fra 45.540 kr pr. person