70125011 Få et tilbud
Tanzanias Nordligste Klassikere

Tanzanias Nordligste Klassikere

Få nogle af de bedste naturoplevelser der findes på denne rejse til det nordlige Tanzania. Tusindvis af lyserøde flamingoer i Lake Manyara National Park, safari på bunden af Ngorongoro Crater med sine 600 meter høje vægge, og en helt fantastisk naturoplevelse i Serengeti, hvor antallet af vilde dyr er svimlende højt.
Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

8 dage fra 45.540 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Tanzanias Nordligste Klassikere

Tanzanias Nordligste Klassikere. De bedste naturoplevelser venter dig på denne rejse til det nordlige Tanzania. Syv dage fyldt med eventyrlige oplevelser, hvor du vil se vilde dyr og fugle i et omfang, som du indtil nu kun har drømt om.

Lake Manyara

Lake Manyara er en af de mindste nationalparker i Tanzania med sine 325 km², men den er også en af de allersmukkeste. Ved bredden af den 200 km² store sø, som udgør en stor del af nationalparken, kan man se store flokke af storke og pelikaner samt utallige lyserøde flamingoer. Tusindvis af lyserøde flamingoer, pelikaner og storke i Lake Manyara National Park, som er en af de smukkeste nationalparker i Tanzania.

Safari i Ngorongoro Crater

En spændende safari i et imponerende landskab på bunden af Ngorongoro Crater med sine 600 meter høje vægge, og en helt fantastisk naturoplevelse i Serengeti, hvor antallet af vilde dyr er imponerende og chancen for at se “The big 5” er stor. Med utallige rovdyr som løver, geparder, leoparder og mere end to millioner gnuer, en halv million Thomsons gazeller og en kvart million zebraer har Serengeti National Park den største koncentration af vilde dyr på vores planet.

Kontakta vores eksperter for et uforpligtende tilbud på din neste rejs til Tanzania.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Syv dage fyldt med eventyrlige oplevelser, hvor du vil se vilde dyr og fugle i et omfang, som du indtil nu kun har drømt om.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Tanzania

Flyrejse fra Danmark med ankomst til Tanzania sent om aftenen. Transfer fra lufthavnen til Arusha og dit hotel. (ca. 1 time)

Dag 2-4: Lake Manyara og Ngorongoro Crater

Lake Manyara er en af de mindste nationalparker i Tanzania med sine 325 km², men den er også en af de allersmukkeste. Ved bredden af den 200 km² store sø, som udgør en stor del af nationalparken, kan man se store flokke af storke og pelikaner samt utallige lyserøde flamingoer.
Ngorongoro Crater er verdens største inaktive vulkankrater, det er ca 20 km i diameter. På bunden af krateret er der adgang til vand året rundt, og derfor flokkes dyr og fuglearter her i tusindvis. Kraterkanten tårner sig op med hele 600 m hele vejen rundt. Det er et imponerende syn.

Udflugter

Safari i Manyara National Park
Udforsk det frodige og smukke landskab i Lake Manyara National Park, som er rigt på både flora og fauna. Siden en stor del af nationalparken er dækket af vand, findes her en mangfoldighed af både dyr og fugle året rundt.
Prøv om du kan spotte de sjældne træklatrende løver, som siges at holde til netop her.
Eller oplev det imponerende syn af de afrikanske elefanter, de smukke zebraer, bavianer eller en majestætisk gepard i jagten på et bytte. Andre af savannens mange dyr tæller blandt andre bøfler, giraffer, gazeller og impalaer. Ved søbredden holder de store flodheste og krokodiller til sammen med flokke af storke, pelikaner og de skønne lyserøde flamingoer.
Den tørre sæson, som er fra juli til oktober, er ideel til at se pattedyr, og månederne fra november til juni er gode til fuglekiggeri.

Safari in Ngorongoro Crater
Ngorongo Crater er med på UNESCOs Verdensarvliste og er en af de bedste safari-destinationer i Afrika. Her har dyr og fugle adgang til vand året rundt og det ca 260 km² store krater-område byder på både søer, regnskov og slette. De frugtbare græsningsarealer har skabt en af de højeste tætheder af rovdyr på det afrikanske kontinent. Der er derfor lagt op til et storslået skue af flokke af løver, zebraer, gnuer, hyæner, næsehorn, elefanter og mange flere i dette utroligt smukke og særprægede område omgivet af 600 m høje kratervægge. Undervejs på safarien holder du pause for at nyde en velfortjent frokost midt i det magiske landskab.
(Halvdagsudflugt inkl. picnic-frokost, det anbefales at medbringe solcreme, solbriller, solhat og kikkert)

Transport til Lake Manyara National Park og Ngorongoro National Park (3-4 timer)

Dag 4-7: Det centrale Serengeti

Med utallige rovdyr som løver, geparder, leoparder og mere end to millioner gnuer, en halv million Thomsons gazeller og en kvart million zebraer har Serengeti National Park den største koncentration af vilde dyr på vores planet.

Udflugter

Serengeti Wilderness Camp: Safarier
Udforsk dette smukke og varierede vildtområde. Med sine hele 14.700 km² med græs- og busksavanne, spredte akacietræer, skulpturelle kopjes og vådområder i form af søer og fint forgrenede floder er dette et fantastisk og imponerende sted. Der er rige muligheder for at se “the Big 5” og mange andre dyr og fuglearter.

Transport til Centrale Serengeti (4-5 timer)

Dag 7: Kilimanjaro og afrejse fra Tanzania

Mount Kilimanjaro er Tanzanias krone. Med en højde på 5.895 meter er det Afrikas højeste punkt, verdens højeste fritstående bjerg og en af de største vulkaner på jorden.

Transfer til landingsplads
Flyrejse til Kilimanjaro (1-2 timer)

Dag 8: Danmark

Velkommen hjem!

Fotogalleri

Priseksempel

8 dage fra 45.540 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 45.540 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 4.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Tanzania t/r
 • Flyskatter
 • 1 overnatning i 'deluxe room' på The African Tulip, Arusha inkl. frukost
 • 2 overnatninger i 'standard room' på Farm House Valley Lodge, Ngorongoro Crater inkl. helpension
 • 3 overnatninger i 'Classic safari tent' på Serengeti Wilderness Camp, inkl. helpension
 • Måltider ifølge rejseplan
 • Flybilletter på økonomiklasse:
  Central Serengeti - Kilimanjaro
 • Alle udflugter ifølge rejseplan:
  Manyara og Ngorongoro: Safari i Manyara National Park
  Manyara og Ngorongoro: Safari i Ngorongoro Crater
  Central Serengeti: Serengeti Wilderness Camp: Safarier
 • Safarier i høj kvalitet i et godt køretøj med engelsktalende guide. Skulle safarien blive booket direkte gennem lodge/camp deles turen med andre gæster, dog max 6 personer og garanteret vinduessæde til alle.
 • Gebyrer til national parker og dyrereservater
 • Transfers ifølge rejseplan
 • Skatter og gebyrer 
 • Velkomstpakke med alle vigtige dokumenter og information omkring landarrangementerne.
 • 24 timers Concierge Service
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Zanzibar och safari i Tanzania

Safari og strand i Tanzania og Zanzibar

 • Safari-eventyr i Serengeti
 • Unikke kulturoplevelser
 • Sol og strande på Zanzibar

15 dage fra 59.513 kr pr. person

Tanzanias Nordligste Klassikere

Tanzanias Nordligste Klassikere

 • Safari i Serengeti
 • Lake Manyara & Ngorongoro Crater
 • Kilimanjaro

8 dage fra 45.540 kr pr. person