70125011 Få et tilbud
New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

En rejse til New Zealand udover det sædvandlige, spækket med oplevelser og du bor på specielt udvalgte overnatningssteder.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

28 dage fra 43.110 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

En unik kør-selv ferie og den optimale rejse for dig, der sætter stor pris på det mindre kendte. Du ser landets højdepunkter, men kommer også tæt på new zealændernes eget New Zealand. Du besøger parker og strande, de færreste kender, bor på en fårefarm, kommer til maori ”hangi”-middag med de lokale og bliver en del af ”whanau” – den udvidede familie. Du kommer væk fra alfarvej, får specielle kiwi-oplevelser, og overnatningsstederne er oplevelser i sig selv – som Cardrona, et af New Zealands ældste og mest ikoniske hoteller. I prisen indgår både indlogering, billeje, transport og en række spændende udflugter. Læs mere i dag-til-dag programmet, som beskriver alle de uforglemmelige oplevelser du får på denne rejse til New Zealand.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En rejse til New Zealand udover det sædvandlige, spækket med oplevelser og du bor på specielt udvalgte overnatningssteder

Dag 1-2: Afrejse Danmark

I dag flyver du fra Danmark til New Zealand via Asien, hvor dit eventyr begynder!

Dag 3: Ankomst til Auckland

Du ankommer i Auckland til Meet & Greet i lufhavnen, hvor du får udleveret en mappe med dine rejsedokumenter, inden du bliver transporteret videre til dit centralt beliggende hotel. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå flyrejsen, og hvis ikke du er for træt, kan det anbefales at besøge Aucklands skønne havnepromenade.

Dag 4: Auckland/Waiheke Island

Formiddagen kan bruges på at udforske New Zealands største by, Auckland, som også bliver kaldt for ”City of Sails”, takket være de mange sejlbåde der findes i byen. Ved middagstid tager du færgen til Waiheke Island, hvor du bliver vist rundt på en guidet rundtur. Du følges med en lille gruppe, hvor du får mulighed for at besøge en række anderledes vingårde og nyde en frokost i de smukke omgivelser på øen. Du vender tilbage til Auckland tidligt på aftenen, hvor du kan nyde en god middag på en af byens mange restauranter.

Dag 5: Auckland – Omapere

Det er blevet tid til at afhente lejebilen, hvorefter du begiver dig nordpå mod byen Omapere. Der findes mange spændende stop på vejen og du kan med fordel nyde en god frokost på Kauri Museum i Matakohe. Vi anbefaler at du bruger aftenen på en guidet Maoritur til de gigantiske Kauri træer, hvilket uden tvivl er en oplevelse værd.

Distance: ca. 290 km fra Auckland til Omapere

Dag 6: Omapere – Bay of Islands

Tag færgen over Hokianga Harbour og rejs videre mod det subtropiske Northland. Gør stop i Ahipara, som både er et populært feriemål for lokalbefolkningen, men samtidig er udgangspunkt for den berømte Ninety Mile Beach. Du har også god tid til at lægge vejen forbi New Zealands nordligste punkt, Cape Reinga, inden du fortsætter til Bay of Islands.

Distance: ca. 100 km fra Omapere til Bay of Islands

Dag 7: Bay of Islands

Bugtens skønhed kan nydes i fulde drag på en sejltur i området. Uanset om du vælger at besøge Hole in the Rock, svømme med delfiner eller tage en tur i kajak, vil dagen uden tvivl byde på uforglemmelige oplevelser. Du kan også besøge det historiske Treaty House i Waitangi eller tage en bustur til Cape Reinga.

Dag 8: Bay of Islands – Snells Beach

I dag kører du mod syd, på de små sideveje langs østkysten. Du kommer forbi enestående landskaber med smukke strande og bugter, inden du ankommer til Snells Beach. Byen er en lille fiskerby ved Kawau Bay, som newzealænderne selv elsker at besøge, men endnu ikke er særlig kendt blandt turister. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå køreturen eller gå en tur blandt de små butikker, inden det er tid til at nyde en dejlig middag på en af byens mange restauranter.

Distance: ca. 180 km fra Bay of Islands til Snells Beach

Dag 9: Snells Beach – Coromandel

Du kører i dag videre langs vestkysten inden du når frem til byen Coromandel. Her kan du gøre stop og nyde en kop kaffe på en af byens mange hyggelige cafeer, inden turen fortsætter mod den østlige del af Coromandel. Vi anbefaler at du lægger vejen forbi New Chums Beach, som er blandt verdens 10 bedste strande.

Distance: ca. 280 km fra Snells Beach til Coromandel

Dag 10: Coromandel – Rotorua

Kør videre langs østkysten og udforsk mere af den fantastiske magi, som denne smukke region byder på. Gør stop ved Hot Water Beach, hvor du takket være de varme kilder under sandet, kan grave dit helt eget badekar med varmt vand, midt på stranden! Du kan også besøge en Kiwi gård, hvor du kan lære alt om den New Zealandske nationalfrugt. Vel fremme i Rotorua, som er hjemland for Maorikulturen og centrum for termisk aktivitet, vil du blive indlogeret på dit hotel.

Distance: ca. 250 km fra Coromandel til Rotorua

Dag 11: Rotorua – Murupara

Turen fortsætter på ”The Geothermal Highway” med kogende mudder, svovl-pools og spruttende gejsere, inden du begiver dig videre mod en lille afsidesliggende Maori-by. Du bliver indlogeret på Kohutapu Lodge, som ejes og drives af en lille Maorifamilie. Du kører en tur gennem området, og med i bilen er en fra familien, som fortæller en masse om landet og kulturen. Om aftenen spiser du en traditionel Hangi middag sammen med de øvrige logerende og du bliver klogere på værtsfamiliens historie og kultur. Forholdene på lodgen er enkle, men den afslappede stemning og imødekommende familie gør oplevelsen til noget særligt.

Distance: ca. 60 km fra Rotorua til Murupara

Dag 12: Murupara – Tongariro National Park/Whanganui National Park

Du kører i dag via Lake Taupo, hvor man på klare dage har en spektakulær udsigt ud over vulkanerne i området. Herefter rejser du videre gennem Tongariro National Park på vejen mod Whanganui National Park. I Tongariro bliver du mødt af et majestætisk vulkan-plateau, hvor mange scener fra den berømte Ringenes Herre film blev filmet. Vel fremme ved Whanganui National Park, bliver du indlogeret på det prisbelønnede Blue Duck Station, for de kommende to nætter. Her finder du en lang række udendørs aktiviteter og samtidig findes der en stor koncentration af både blåænder og kiwi-fugle i området.

Distance: ca. 220 km fra Murupara til Whanganui National Park

Dag 13: Whanganui National Park

Dagen byder på mange forskellige oplevelser, hvor der findes noget for enhver smag. Tag på ”Bush safari”, hvor du kommer til at opleve den lokale historie og lærer mere om det arbejde der foregår i området. Du har også mulighed for at tage på ridetur, kanotur, helikoptertur, sejltur eller tage en tur på mountainbike. Mulighederne er mange og du har hele dagen til at nyde de fantastiske omgivelser.

Dag 14: Whanganui National Park – Wellington

Du begiver dig videre mod byen Wanganui, som er en af de ældste bosættelser i landet og som er kendt for sin gæstfrihed. Fortsæt derefter ad Kapiti Coast på vejen mod Wellington, som er hovedstaden i New Zealand. Resten af dagen kan bruges på at gå på opdagelse og udforske Wellington. Tag eventuelt en gåtur langs havnefronten til Nationalmuseet Te Papa, hvor du på en spændende måde kan lære mere om landets historie og kultur.

Distance: ca. 360 km fra Whanganui National Park til Wellington

Dag 15: Wellington – Abel Tasman National Park

Færgeoverfarten fra Wellington til Picton, gennem enestående Marlborough Sound, er uden tvivl en oplevelse for sig. Fra Picton kører du langs Queen Charlotte Drive, hvor du passerer fantastiske landskaber med bløde bugter og smukke strande, inden du ankommer til byen Nelson. Her kan du udforske byens spændende lokale kunstscene, inden turen går videre mod Abel Tasman National Park, hvor du bliver indlogeret for de kommende to nætter.

Distance: ca. 190 km + færgeoverfart fra Wellington til Abel Tasman National Park

Dag 16: Abel Tasman National Park

Denne smukke nationalpark er en af landets mindste, men oplevelserne ligger blandt de største. Der findes en bred vifte af spændende aktiviteter og der findes samtidig noget for enhver smag, uanset om man er i god fysisk form eller ej. Tag på vandretur eller en tur i kajak, eller kombinér disse to på en dagstur i området. Du kan også lægge vejen forbi Golden Bay, hvor du kan opleve et hav af smukke sandstrande, alpine dale og rolige floder nær havet.

Dag 17: Abel Tasman National Park – Carters Beach

Dit eventyr fortsætter videre langs den slingrende Buller Gorge, som tager dig til den vilde vestkyst. Du overnatter på Carters Beach nær Westport, som virkelig er en uopdaget perle! Her kan du nyde lyden af de brusende bølger, se de fantastiske solnedgange over Det Tasmanske Hav og gå ture langs de brede sandstrande.

Distance: ca. 240 km fra Abel Tasman National Park til Carters Beach

Dag 18: Carters Beach – Franz Josef

Fortsæt mod syd på vestkysten og læg vejen forbi Pancake Rocks, hvor du kan opleve bizarre og fascinerende klippeformationer, hvilket vil være en stor oplevelse. Kør videre gennem Greymouth og Hokitika, som er centrum for New Zealands jadeproduktion. Her kan du samtidig besøge et værksted og se, hvordan smykkerne bliver fremstillet. Herefter nærmer du dig Westland National Park, hvor gletsjere, regnskove og kysten ligger ganske tæt på hinanden. De mange grønne nuancer i den tætte regnskov, er helt betagende!

Distance: ca. 280 km fra Carters Beach til Franz Josef

Dag 19: Franz Josef – Cardrona Valley

Denne morgen bruges på at udforske gletsjerne. Du kan enten opleve dem på egen hånd, på en guidet vandretur eller på en spændende helikoptertur til gletsjernes gnistrende toppe. Inden længe er det blevet tid til at forlade vestkysten, hvor du begiver dig videre gennem smukke landskaber i Haast Pass og Aspiring National Park, før du når Lake Wanaka. I et fantastisk bjergområde, et stykke fra Wanaka, ligger Cardrona Hotel, hvor du skal tilbringe den kommende nat. Hotellet er et af New Zealands ældste og er kendt for sin rustikke charme og fascinerende historie.

Distance: ca. 310 km fra Franz Josef til Cardrona Valley

Dag 20: Cardrona Valley – Te Anau

Efter morgenmaden besøger du Queenstown, som byder på en storslået natur og en bred vifte af aktiviteter. Området tilbyder en lang række vandreture og cykelstier, og du kan med fordel tage på en guidet tur til kulisserne bag Ringenes Herre filmene. Om eftermiddagen kører du mod Fiordland National Park og dit hotel i Te Anau.

Distance: ca. 220 km fra Cardrona Valley til Te Anau

Dag 21: Te Anau – Milford Sound – Te Anau

I dag venter en heldagstur til spektakulære Milford Sound! Turen er inkluderet i prisen og du bliver afhentet på dit hotel, hvorfra turen starter. Turen op til Milford Sound er kendt som en af verdens smukkeste med fantastiske alpine landskaber. En sejltur vil tage dig helt tæt på de brusende vandfald, dybe regnskove og tårnhøje bjergtinder. Heriblandt det berømte Mitre Peak, der stikker 1000 meter op i luften! Fra båden har du samtidig mulighed for at spotte sæler, delfiner og på rette tidspunkter pingviner. Hvis du har tid, kan du udvide din rejse med en ekstra dag i dette magiske område.

Dag 22: Te Anau – Stewart Island

Fra Te Anau går vejen sydpå gennem Fiordland National Park og denne strækning er en del af den sydlige Scenic Route, som byder på en fantastisk udsigt. På vejen passerer du Lake Manapouri og har samtidig mulighed for at spotte hvaler og delfinerne fra klipperne i Te Waewae Bay. Vel fremme i Bluff, som er Sydøens sydligste punkt, hopper du ombord på færgen mod Stewart Island. Her overnatter du for de kommende to nætter og har god tid til at udforske den spændende ø.

Distance: ca. 190 km + ca. 1 times færgeoverfart fra Te Anau til Stewart Island

Dag 23: Stewart Island

Stewart Island byder på en helt igennem enestående natur! Du har mulighed for at tage på udflugt til en afsidesliggende strand, hvor du kan opleve de fantastiske kiwi-fugle i deres naturlige omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Ulva Island, hvor du kan opleve et beskyttet fugleliv. Du kan ligeledes tage en vandtaxa langs kysten, hvor du med lidt held kan spotte Hookers søløver.

Dag 24: Stewart Island – Dunedin

Færgen tager dig i dag tilbage til Bluff, hvor du afhenter din lejebil. Du kører langs området The Catlins, hvor du kan nyde udsigten af en øde kyststrækning med mange smukke bugter, skove og fantastiske vandfald. Besøg verdens ældste forstenede skov (160 millioner år) i Curio Bay og smukke Nugget Point, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt og et spændende dyreliv. Vel fremme i byen Dunedin, hvor byens bygninger bærer tydeligt præg af skotske rødder, indlogeres du for de kommende to nætter.

Distance: ca. 280 km + ca. 1 times færgeoverfart

Dag 25: Dunedin

Du har hele dagen til at udforske Dunedin, hvilket giver en perfekt mulighed for at køre ud langs Otago-halvøen og udforske det rige dyreliv der findes i området. Otago-halvøen byder desuden på store naturoplevelser og du kan tilmed komme tæt på både albatrosser og små pingviner.

Dag 26: Dunedin – Christchurch

Rejsen er ved at nå sin ende og du kører i dag nordpå mod den endelige destination; Christchurch. På vejen kan man opleve de gigantiske kugleformede sten Moeraki Boulders. Stenene ligger spredt på stranden og vejer hver især flere tons med en diameter på op til 2 meter. Læg vejen forbi Omaru, hvor du kan opleve de sjældne blå pingviner, der lever i dette område. Vel fremme i Christchurch kan du besøge den botaniske have eller tage en ballontur over byen. Du kan bruge aftenen på at se tilbage på alle de fantastiske oplevelser du har haft på turen og nyde et lækkert måltid på en af byens mange restauranter.

Distance: ca. 360 km fra Dunedin til Christchurch

Dag 27: Afrejse Christchurch

Det er blevet tid til at tage afsked med New Zealand. Du kører mod lufthavnen, hvor du afleverer din lejebil og din hjemrejse mod Danmark begynder.

Dag 28: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Du kan evt. også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

New Zealand - Sydøen - Franz Josef gletsjer

Franz Josef og Fox gletsjerne

Kører du sydpå fra Greymouth ændrer landskabet sig stille og roligt. Dette område får årligt op mod seks meter regn, hvilket sætter sit tydelige præg på omgivelserne. Flere steder er du omgivet af den tætte tempererede regnskov. Men enkelte steder finder gletsjertunger vej ned gennem kløfterne, så du kan opleve frodig regnskov og kolde gletsjere side om side. Gode eksempler er Franz Josef og Fox gletsjerne. Franz Josef er blandt verdens lettest tilgængelige gletsjere, hvilket betyder at et er muligt at gå rundt på de enorme ismasser. En anden fantastisk oplevelse er en tur i helikopter over området. På den måde får du det fulde overblik over gletsjerens imponerende størrelse, og nogle helikopterture lander endda direkte på isen.

Landskab ved Coromandel, New Zealand

Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

‘Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand

Bay of Islands

Nyd nogle afslappende dage i Bay of Islands’ skønne omgivelser.

 

Intet mindre en 144 smukke tropiske øer udgør området Bay of Islands på New Zealands Nordø. Klimaet er subtropisk og de flotte strande, skovklædte bakker og små hyggelige byer indbyder til en afslappende dag med snorkling, solbadning og en lækker frokost på en af de mange gode fiskerestauranter i området.

 

For at komme rundt skal du med båd. Så tag for eksempel på en arrangeret tur, hvor du også oplever områdets store seværdighed, klippeformationen Hole in the Rock. Historieinteresserede bør desuden besøge Waitangi Treaty Ground, hvor maorierne og de britiske immigranter i 1840 underskrev den aftale, som danner grundlag for staten New Zealand.

panoramaudsigt over Milford Sound, Sydøen, New Zealand

Milford Sound og Doubtful Sound

Fiordland på Sydøens sydvestlige spids byder på enestående natur.

 

Fiordlandets natur en ganske enestående. Oplever du området på en dag med godt vejr, bliver du mødt af blikstille vand, der reflekterer de grønklædte bjergsider og en dybblå himmel. Men fortvivl ikke, hvis vejret er gråt og vådt. Oplevelsen er lige så stor på en regnvejrsdag, hvor tunge skyer omkranser de stejle bjergsider og skaber en dramatisk og mystisk stemning.

 

To af de mest kendte steder i Fiordlandet er Doubtful Sound og Milford Sound. Tag en bådtur ud på fjorden og oplev naturen på tætteste hold. Herfra har du udsigt til bjerge med tæt vegetation og smukke vandfald. En tur i kajak på Milford Sound  er også en mulighed, for de mere eventyrlystne. Er du heldig, kan du måske få et glimt af en legesyg delfin, der glider gennem vandet.

Kort

Priseksempel

28 dage fra 43.110 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 43.110 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 10.000 kr. pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse til Auckland
 • ”Meet & Greet” i lufthavnen samt transfer til hotellet.
 • 2 nætter på det ikoniske bouti quehotel DeBrett i Auckland.
 • Halvdagsvintur til Waiheke Island inkl. færge tur/retur.
 • 22 dages leje af mellemklassebil inkl. forsikringer og fri km.
 • Detaljeret REST New Zealand rejsemappe med dag-for-dag forslag til rute og oplevelser samt kortbog.
 • 1 nat på Copthorne Hotel & Resort Hokianga, lige ved vandet i Omapere.
 • 2 nætter på hyggelige Appledore Lodge B&B ved Paihia, Bay of Islands.
 • 1 nat på Snells Beach Motel med udsigt over smukke Kawau Bay.
 • 1 nat på Ohuka Place Homestay B&B med den smukke udsigt over Mercury Bay ved Whitianga.
 • 1 nat på victorianske Robertson House B&B i Rotorua.
 • 1 nat på enestående Kohutapu Lodge ved Whakatane.
 • Hangi middag og kulturelle oplevelser.
 • 2 nætter på Blue Duck Lodge ved Whanganui nationalpark.
 • ”Bush tucker”-middag og rundtur på fårestati on.
 • Bushsafari-, kajak- eller jetboattur.
 • 1 nat på Distinction Hotel Wellington i centrum af hovedstaden.
 • Færge fra Wellington (Nordøen) ti l Picton (Sydøen).
 • 2 nætter på smukke Kimi Ora Eco Resort B&B ved Kaiteriteri.
 • 1 nat på Carters by the Sea i Westport, lige ved havet.
 • 1 nat på Westwood Lodge ved Franz Josef gletsjeren.
 • 1 nat på ikoniske Cardrona Hotel syd for Wanaka.
 • 2 nætter på unikke og hyggelige Te Anau Lodge.
 • Bådtur på Milford Sound inkl. bustransport fra Te Anau tur/retur.
 • Færge fra Bluff (Sydøen) til Stewart Island tur/retur.
 • 2 nætter på Stewart Island Lodge, der ligger højt og med enestående udsigt over Halfmoon Bay.
 • Film og snack på Bunkhouse Theatre.
 • 2 nætter på fremragende 858 George Street Motel i Dunedin.
 • 1 nat på charmerende Eliza’s Manor on Bealey i Christchurch.
 • 18 x morgenmad.
 • Alle de ovennævnte overnatningssteder er forslag og afhængige af ledige værelser.
 • Flyrejse fra Christchurch til Danmark.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person