70125011 Få et tilbud
New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

En helt unik rejse til New Zealand i firehjulstrækker. Undervejs venter både store klassikere og et væld af mindre kendte naturoplevelser i områder med langt færre mennesker.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra 38.700 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

New Zealand i firehjulstrækker

De flotteste naturoplevelser i New Zealand ligger ikke nødvendigvis langs de trafikerede hovedveje. Derfor har vi sammensat en helt unik rejse til New Zealand i firehjulstrækker, der fører dig gennem det mindre kendte New Zealand. Undervejs venter både store klassikere og et væld af mindre kendte naturoplevelser i områder med langt færre mennesker. Når du lejer en firehjulstrækker og bevæger dig væk fra alfarvej, kan vi garantere dig en 100 % unik new zealandsk oplevelse.

Kørevejledning og tips medfølger

Med bilen følger en udførlig beskrivelse af ruten. Desuden bliver du udstyret med et kort, en oversigt over attraktioner på vejen, beskrivelse af overnatningsstederne samt forslag til kortere vandreture. Undervejs bor du på spændende moteller og hoteller samt hyggelige lodges.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En helt unik rejse til New Zealand i firehjulstrækker. Undervejs venter både store klassikere og et væld af mindre kendte naturoplevelser i områder med langt færre mennesker.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Østen.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Efter et flyskifte i Østen fortsætter rejsen videre mod Auckland. Det er muligt at flyve via eksempelvis Bangkok, Singapore eller Hong Kong. Så hvorfor ikke stoppe et par dage i Østen og opleve en af disse fascinerende og eksotiske storbyer?

Du kan naturligvis også lægge et stop over ind på vejen hjem fra din rejse til New Zealand.

Dag 3: Ankomst til Auckland

I dag bliver du modtaget i Auckland lufthavn og kørt til dit hotel. Her vil du få udleveret kort, rejsedokumenter og alle de øvrige materialer, som du får brug for på din rejse gennem New Zealand i firehjulstrækker.

Forslag til aktiviteter:
Brug dagen på at slappe af og nyde Auckland, som er New Zealands største by. På trods af dette er den forbavsende nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme. Auckland kaldes også "City of Sails", da det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Gå f.eks. en tur langs marinaen, og nyd synet af de mange hvide sejlbåde, der ligger side om side i snorlige rækker.

Dag 4: Auckland – Waipoua Forest – Hokianga Harbour/Omapere

Bilen afhentes og din rejse gennem New Zealand i firehjulstrækker begynder. Med kortmateriale og vejanvisninger er det let at finde til dit første stop; Muriwai Beach, som ligger vest for Auckland. Her kan du gå en tur på stranden med det sorte, vulkanske sand. Nær stranden ligger en sulekoloni, og med held ser du måske de elegante fugle dykke efter fisk i havet.

Turen går videre til Waipoua Kauri Forest, og allerede her får du en forsmag på de off-road oplevelser, der venter. En del af vejen til Waipoua Kauri Forest er nemlig grusvej. Det er kun på Nordøen, du kan opleve de kæmpemæssige kauri-træer, som du finder i Waipoua Kauri Forest. På turen igennem skoven passerer du træer, der strækker sig næsten 60 meter mod himlen. Men for virkelig at fornemme træernes størrelse, skal du parkere bilen og følge en af vandrestierne gennem skoven.

Distance: ca. 300 km fra Auckland til Omapere.

Dag 5: Omapere – Doubtless Bay – Kerikeri – Bay of Islands

Du krydser Hokianga havn om bord på færgen og rejser til området Far North. Hvis du har tid, så kør til New Zealands svar på Skagen, Cape Reinga, som er det nordligste punkt på New Zealand. Her møder havet Nordøens smukke kyst, og yderst på spidsen står et lille hvidt fyrtårn, som viser skibe og både på rette vej.

På din vej til Bay of Islands kommer du forbi flere smukke hvide sandstrande, som indbyder til en forfriskende dukkert, og langs kysten kan du udforske små hyggelige fiskerlandsbyer. Gør også et stop ved den historiske Stone Store fra 1830'erne i Kerikeri, som er landets ældste bevarede stenbygning. Fra Opua krydser du bugten om bord på en lille færge og ankommer til den historiske by Russell. Her skal du overnatte de næste to nætter.

Distance: ca. 225 km fra Omapere til Bay of Islands.

Dag 6: Bay of Islands

I dag venter Bay of Islands, som er et naturområde med lange hvide sandstrande og små frodige øer i et klart, blåt hav. Området har mange gode vandrestier af forskellige længder og sværhedsgrader, så det er oplagt at tage på en vandretur i den smukke natur. Eller hop i bølgen blå, og tag et hvil, mens du nyder udsigten over bugten. Du kan også tage på en sejltur til den specielle klippe Hole in the Rock, svømme med delfiner, eller sejle en tur i kajak blandt de mange små øer. Besøg også Waitangi Treaty House, der ligger lidt nord for Paihia. Her får du indblik i new zealandsk historie og maori-kultur.

Dag 7: Bay of Islands – Whangarei – Auckland

Du kører langs østkystens smukke strande og bugter tilbage til Auckland. Udforsk byens lækre restauranter, spadser en tur langs havnefronten, eller tag færgen over på den anden side af bugten til forstaden Devonport, som har en hyggelig hovedgade med små butikker. Blandt andet finder du flere chokoladebutikker, som byder på lækre små godbidder. En anden mulighed er at tage til enten Bastion Point eller Mount Eden, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Aucklands skyline og mange sejl.

Distance: ca. 250 km fra Bay of Islands til Auckland.

Dag 8: Auckland – Coromandel Penisula – Tairua

I dag kører du langs den vestlige kyst af Coromandel-halvøen til Coromandel by, hvor små cafeer og butikker indbyder til et stop. På Hot Water Beach kan du ved lavvande opleve et helt specielt fænomen. Grav lidt i sandet, og skab dit eget badekar med dejligt varmt vand fra den termiske undergrund midt på stranden. En kort gåtur fra Hahei Beach fører dig til den berømte Cathedral Cove, som ligger i en af de smukkeste og mest interessante bugter i New Zealand.

Du overnatter i byen Tairua på Coromandel-halvøen. Her kan du spille golf, sejle i kajak eller bare slappe af ved stranden. Vi foreslår, at du går den korte tur til toppen af Mount Paku, hvor du vil blive belønnet med en flot udsigt over området.

Distance: ca. 275 km fra Auckland til Tairua.

Dag 9: Tairua - Rotorua

På ruten til Rotorua kommer du gennem byen Te Puke, der er kiwifrugtens "hovedstad". Byen ligger i et område, hvor der bliver dyrket kiwifrugter i stor stil, og du kan opleve alle tænkelige og utænkelige måder at anvende den lille lodne frugt på.

Senere på dagen ankommer du til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet. Kogende mudderhuller, varme kilder og imponerende gejsere præger området, hvor varme dampe flere steder finder vej op gennem sprækker i jorden. En femtedel af indbyggerne i Rotorua er maorier, og en maori festaften er bestemt en oplevelse værd. Du vil få serveret en "hangi", som er et traditionelt maori måltid tilberedt i jordovn, høre legender og opleve danse med dybe rødder i maorikulturen.

Distance: ca. 225 km fra Tairua til Rotorua.

Dag 10: Rotorua

Der er rigtig meget at opleve i Rotorua. Ud over det termiske område Te Puia, der ligger i udkanten af byen, er der flere andre termiske områder et stykke uden for byen. For eksempel Waimangu Volcanic Valley; et særligt smukt grønt område med dampende turkisblå søer.

Måske bliver der også tid til at besøge Rotorua Museum, der har til huse i en særpræget bygning i tudor-stil fra 1908. På museet kan du blive klogere på Rotoruas kultur, vulkanske landskaber og dramatiske historie. Er du mere til en rolige og afslappende dag, vil et besøg i Polynesian Spa være det helt rette for dig.

Dag 11: Rotorua – Te Urewera National Park – Lake Waikaremoana – Napier

En stor del af dagens rute gennem Urewera National Park er på grusvej, og naturen i dette område hører til noget af det mest uberørte på hele New Zealands Nordø. Det er en god ide at stoppe og nyde naturen omkring Lake Waikaremoana og måske følge en af vandrestierne.

Du fortsætter til Napier ved Hawkes Bay. Et voldsomt jordskælv lagde i 1931 en stor del af Napier i ruiner. Men byen blev hurtigt genopbygget i den særlige art déco-stil, som var den arkitektoniske trend på det tidspunkt. Hawkes Bay er desuden et kendt vinområde, og her produceres nogle af New Zealands bedste rød- og hvidvine. Så hvis det har din interesse, er det er bestemt værd at bevæge sig uden for Napier og besøge nogle af de mange vingårde i området.

Distance: ca. 325 km fra Rotorua til Napier.

Dag 12: Napier - Tongariro National Park

En historisk og mindre brugt vej fører dig mod Tongariro National Park igennem et øde landbrugs- og skovområde. I gamle dage var denne vej livsnerven for områdets gårde, som ligger spredt rundt i det smukke kuperede landskab.

Tongariro National Park er et af newzealændernes foretrukne feriesteder og domineres af tre vulkaner, som alle er aktive; Mount Ruapehu, Mount Ngauruhoe og Mount Tongariro. Virker de rå vulkanske landskaber og turkisblå bjergsøer bekendte, er der en god grund til det. Landskabet i nationalparken er nemlig blevet kendt verden over, fordi en del optagelser til filmen om Ringenes Herre fandt sted her.

Distance: ca. 200 km fra Napier til Tongariro National Park.

Dag 13: Tongariro National Park – Whanganui National Park - Wellington

Første del af dagens rute følger en grusvej langs Whanganui River, hvor du med sikkerhed ikke møder mange turister på din vej. I Whanganui by er du tilbage på asfalteret vej og fortsætter til hovedstaden Wellington, hvor du kan bruge resten af dagen på at udforske byen. Vi anbefaler et besøg på nationalmuseet Te Papa Tongarewa, som ikke er et traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg ud over det sædvanlige. Fra udsigtspunktet på Mount Victoria har du en fantastisk udsigt over byen, havneområdet og de bløde, grønne bakker bag byen. Hop på en historisk sporvogn til den charmerende forstad Kelburn, eller smag dig gennem byens fantastiske restauranter, som nyder godt at de lokale landbrug mod nord og havets lækkerier mod syd.

Distance: ca. 325 km fra Tongariro National Park til Wellington.

Dag 14: Wellington – Picton – Nelson Lakes National Park/St. Arnaud

Først på dagen skal du med færgen fra Wellington til Picton på Sydøen. Der venter dig en smuk sejltur mellem de to øer. Fra Picton følger ruten Queen Charlotte Drive, der snor sig langs kysten og gennem bjergene og byder på mange gode udsigtspunkter over de grønne bjerge og hvide sandstrande. Fra byen Richmond går ruten ind i landet og gennem Wairau Valley, som ligger centralt i New Zealands berømte vinregion Marlborough. Turen fortsætter mod byen St. Arnaud, som ligger smukt ved Lake Rotoiti i Nelson Lakes National Park. Søen indbyder til fiskeri, kajak og vandsport. En anden mulighed er at nyde søen fra bredden på en vandretur.

Distance: ca. 150 km fra Wellington til St. Arnaud.

Dag 15: St. Arnaud – Murchison – Lewis Pass - Hanmer Springs

Dagen i dag byder på mange store naturoplevelser. Turen går gennem et område med regnskov og brusende floder, som kun de færreste turister finder vej til. Via Lewis Pass kører du videre til Hanmer Springs, der ligger smukt i en skovklædt dal. Bynavnet Hanmer Springs refererer til de varme, mineralholdige kilder, du finder i området. Et besøg i Hanmer Springs Thermal Reserve er en dejlig afslappende afslutning på en dag fyldt med frisk luft og smuk natur.

Distance: ca. 250 km fra St. Arnaud til Hanmer Springs.

Dag 16: Hanmer Springs - Kaikoura

Fra Hanmer Springs går turen til Kaikoura på Sydøens østkyst. Byen ligger ved to smukke bugter med sneklædte bjerge i baggrunden. Havet ud for Kaikoura er det helt rette sted, hvis du vil opleve hvaler. Her har du mulighed for at få et glimt af både de imponerende kaskelothvaler og de smukke spækhuggere på en hvalsafari. Eller hop i vandet og svøm med legesyge delfiner og nuttede sæler.

Distance. ca. 150 km fra Hanmer Springs til Kaikoura.

Dag 17: Kaikoura – Christchurch – Mt Hutt

Kør langs kysten til Christchurch, der ofte bliver omtalt som den mest engelske by uden for England. Byens engelske islæt ses blandt andet på mange af bygningerne i centrum og på de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter, der ankom til Christchurch, medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 hektar. Haven er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever til fulde op til sit tilnavn "The Garden City".

Fra Christchurch kører du over Canterbury Plains, hvor marker strækker sig så langt øjet rækker, til bjergkæden Southern Alps, hvis snedækkede tinder tårner sig op mod himlen forude. Du overnatter ved foden af de majestætiske bjerge.

Distance: ca. 275 km fra Kairoura til Mount Hutt.

Dag 18: Mount Hutt – Lake Tekapo – Kurow

Fra Mount Hutt går din rejse videre mod Lake Tekapo, som ligger omringet af bjerge. Søen har en smuk turkise farve, som opleves særligt godt fra luften. Derfor anbefaler vi, at du tager på en flot flyvetur fra Tekapo over Aoraki/Mount Cook, som er det højeste bjerg i New Zealand. Fra Lake Tekapo kører du videre gennem en afsidesliggende dal og over et glemt og sjældent benyttet bjergpas til et historisk Bed & Breakfast, hvor du overnatter.

Distance: ca. 250 km fra Mount Hutt til Kurow.

Dag 19: Kurow – Cromwell – Queenstown

I dag kommer du gennem et af de mest øde områder på hele din rejse. Men med det udførlige kortmateriale ved hånden vil du aldrig føle dig på afveje. Du kommer gennem flere små guldminebyer, der ligger spredt ud i området som minder om en forgangen tid. Via vinområderne i det centrale Otago kører du til Queenstown, som bugter sig ned mod Lake Wakatipus bred. Udbuddet af aktiviteter i Queenstown er astronomisk. Her kan du prøve kræfter med alverdens actionfyldte eventyr fra bungeejumping til jetski. Byen Queenstown er ganske charmerende, så brug dagen på at shoppe og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en af byens mange cafeer.

Distance: ca. 350 km fra Kurow til Queenstown.

Dag 20: Queenstown

Dagen i dag har du til at udforske området omkring Queenstown. Besøg for eksempel Fiordland National Parks storslåede landskaber. Her kan du tage på en spektakulær flyvetur, og nyde udsigten over fjordrenes spejlblanke vand flankeret af stejle bjergskråninger.

Er du historieinteresseret, er et besøg i den gamle guldmineby, Arrowtown, også en god mulighed. Her blev der fundet guld i 1862, og inden længe var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er der ikke mere guld i jorden, men Arrowtown står som et minde om de tidlige pionerdage.

Dag 21: Queenstown – Wanaka – Westland National Park – Franz Josef

Du kører ad Crown Range Road, New Zealands højeste officielle vej, til Wanaka og nordpå langs Lake Wanaka over Haast Pass. På denne rute er der mange muligheder for at stoppe og udforske omgivelserne. Du er nu kommet over på Sydøens vestkyst, hvor nye spektakulære scenerier venter efter hvert eneste sving. Westland National Park byder på både gletsjere, regnskov og smukke kyststrækninger. Vi anbefaler desuden en sviptur til Monro Beach Walk; en fortryllende kort vandrerute, der tager dig gennem frodig regnskov til en smuk lille bugt. Fra oktober til december ses pingviner og delfiner af og til i havet ud for kysten.

Distance: ca. 375 km fra Queenstown til Franz Josef.

Dag 22: Franz Josef – Hokitika/Greymouth

I dag venter dig flere spektakulære naturoplevelser, når du kører mod Westland National Park. Området er præget af rå bjerglandskaber og spejlblanke bjergsøer, og midt i de smukke omgivelser møder der dig et sælsomt syn; de to gletsjere Fox og Franz Josef. Gletsjerne stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven, hvilket er yderst usædvanligt. Det er muligt at komme helt tæt på gletsjeren på en vandretur op på isen. Fortsæt til byen Hokitika, der er kendt for sin newzealandske jade, også kaldet greenstone.

Distance: ca. 175 km fra Franz Josef til Hokitika.

Dag 23: Hokitika/Greymouth – Arthurs’s Pass – Christchurch

Fra Hokitika går ruten mod Christchurch. Du kan eventuelt gøre et stop ved de iøjefaldende Pancake Rocks i Punakaiki. Ruten til Christchurch tager dig desuden forbi Lake Brunner og over Arthur's Pass, hvor det berømte TranzAlpine Express tog også kører. Vel fremme i Christchurch kan du nyde de mange cafeer og restauranter i byen og gøre de sidste indkøb, inden turen går tilbage mod Danmark dagen efter.

Distance: ca. 275 km fra Hokitika til Christchurch.

Dag 24: Afrejse mod Danmark

Bilen afleveres, og tiden er inde til at tage afsked med New Zealand.

Dag 25: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Landskab ved Coromandel, New Zealand

Coromandel

Landskab ved Coromandel, New Zealand

Rejser til Coromandel

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person


New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

Rejser til Cambodja

Rejser til Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.


New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Cambodia.


New Zealand - nordøen - tongariro natinal park

Vandring i skyerne i Tongariro

Forstenede lavaformationer, turkise småsøer, vulkankratere i rødt og sort, svimlende udsigter og svovldamp, som siver ud af bjergene. Tongariro Alpine…


New Zealand - Tamaki Maori

Newzealænderne og naturen

Theresa er newzealænder, og kom i begyndelsen af 2017 til Danmark som udvekslingsstudent. Her fortæller hun om udeliv og natur i New…


New Zealand - nordøen - abel tasman

Brittas 3 favoritter i New Zealand

Britta kender New Zealand bedre end de fleste, for hun skræddersyer dagligt rejser dertil som rejsekonsulent hos MyPlanet. Så da…


New Zealand - Nordoen - tongariro crossing (2).jpeg

9 nationalparker i New Zealand

Her kan du læse mere om 9 af New Zealands smukkeste nationalparker.


Hobbiton Movie Set 9

8 must do's i New Zealand

Når du nu er rejst den lange vej helt om på den anden side af jorden for at opleve New…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Mount Cook udsigtspunkt med søen Pukaki, Sydøen New Zealand

Mount Cook

Sydafrika - Cape Town - Havn (5).jpg

Rejser til Mount Cook

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Mount Cook.


New Zealand - autocamper - motorhome - Maui Platinum River 6 Berth AU _North QLD_ (1).jpg

Med teenagerne i New Zealand

Læs om en families autocamper eventyr i New Zealand fyldt med natur, kvalitetstid og friheden til selv at bestemme.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand

Bay of Islands

luftfoto af Urupukapuka Island, Bay of Islands, Nordøen, New Zealand

Rejser til Bay of Islands

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Afrika.


New Zealand - South Island - Canterbury Region - Hanmer Springs - Rafting.jpg

New Zealand er perfekt til aktive oplevelser

Med sine sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og dramatiske kyster er New Zealand som skabt til aktive oplevelser. Her er noget…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kort

Priseksempel

25 dage fra 38.700 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

fra kr. 38.700 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly Denmark - New Zealand tur/retur
 • Flyskatter
 • "Meet & Greet" i lufthavnen samt transport til hotellet i Auckland
 • 21 dages billeje (Toyota RAV 4 eller lignende firehjulstrækker) inkl. fri km, lovpligtig ansvarsforsikring og detaljeret rutebeskrivelse
 • 21 overnatninger på forskellige moteller, hoteller og lodges (3-stjernede)
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillægsforsikring for minimering af selvrisiko
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person