70125011 Få et tilbud
hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

New Zealands bedste vandreture, hyggelige B&B’s og kørsel i firehjulstrækker. Det får du på denne spændende rejse til New Zealand med fokus på naturen.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

28 dage fra 48.510 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Dette er en rejse, der kombinerer en kør-selv-tur (4WD) med vandreoplevelser. Du oplever ukendte sider af New Zealand, vidt forskellige landskaber på både nord- og sydøen og bor de mest vidunderlige steder.

Flotte vandreture
Den new zealandske natur opleves bedst til fods, og på denne kør-selv-tur er der mulighed for kortere eller længere vandreture, og de kræver for det meste kun, at du er i almindelig god fysisk form. Vandreturene er en dejlig afveksling til dagene i bil, og da der ydermere overnattes flere nætter på hyggelige B&Bs, er der god tid til at nyde og opleve. Vandreturene kan kategoriseres mellem 1-4, hvor 1 er lettest og 4 sværest. Se dag til dag programmet for nærmere detaljer om turen.

Off the beaten track
Det særlige ved denne kør-selv-tur er også, at du kommer “off the beaten track” og kommer steder, som de lokale anbefaler. Du bliver udstyret med gode kort og en meget detaljeret kørselsvejledning, så selv i de afsidesliggende områder kan du ikke køre forkert. Når du får bilen udleveret, får du desuden en gennemgang af ruten. Vandreturene er også detaljeret beskrevet i det materiale, du får udleveret, og da de som regel er godt afmærket, kan du trygt begive dig ud i naturen.

Med hensyn til overnatning kan du vælge mellem “value” og “standard”, og her har vi taget udgangspunkt i “standard.”

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

New Zealands bedste vandreture, hyggelige B&B's og kørsel i firehjulstrækker. Det får du på denne spændende rejse til New Zealand med fokus på naturen.

Dag 1-2: Til New Zealand via Østen

Dag 1: Der er afrejse fra Danmark mod Østen.
Dag 2: Mellemlanding i Østen. Det også er muligt at gøre ophold nogle dage inden rejsen går videre til New Zealand.
Det er muligt at gøre stop i Bangkok, Singapore eller Hong Kong.

Dag 3: Auckland

Ankomst til Auckland. Du bliver modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Gå evt. en tur forbi Aucklands havnefront.

Dag 4: Auckland - West Coast - Coromandel

Du afhenter bilen og starter køreturen til den frodige Coromandel-halvø, en behagelig køretur på godt 3 timer. Du kan udforske Aucklands fascinerende West Coast med en afstikker til Muriwai Gannet koloni, gå en tur på stranden med det sorte sand og stoppe ved en af vingårdene og cafeer, for derefter at køre mod Coromandel-halvøen

Dag 5: Coromandel-halvøen

I dag bliver du hentet på hotellet. Du bliver kørt til startstedet for en dejlig 3-4 timers vandretur på Coromandel-halvøen. Du vandrer selv afsted uden guide, men turen er godt afmærket og det er nemt at finde vej. Afslut evt. turen med en skøn badetur. Ved afslutningen bliver du igen mødt og kørt tilbage til dit hotel. Dette er den bedste måde at opleve den skønne natur på!

Vandring: ca. 3-4 timer af Coromandel Coastal Walkway (Niveau 2).

Dag 6: Coromandel - Whangamata

Du kører til Whangamata. Gør et stop ved fascinerende Hot Water Beach, hvor du kan grave dit eget badekar midt i sandet og nyde det varme vand der pibler op fra undergrunden! Besøg også Cathedral Cove ved Hahei Beach. Undervejs er der flere vandreture af forskellig længde (1 til 6 timer) at vælge imellem. Den mest populære er Wenthforth Falls Track, som tager ca. 2,5 timer at vandre.

Vandring: Wenthworth Falls Track, ca. 2,5 time (Niveau 2), eller vælg en rute af længere eller kortere varighed.

Dag 7: Whangamata - Rotorua

I dag sidder du igen bag rattet, og turen går til Rotorua. Byen er kendt for sine termiske aktiviteter med kogende mudder, gejsere mv. Området ved Rotorua var desuden en af maoriernes første bosættelser, og den dag i dag er det et af de bedste steder at opleve maorikulturen. Du kan f.eks. deltage i en maori-festaften og opleve maorimusik og -danse.

Dag 8: Rotorua/Te Urewera National Park

Whirinaki Forest sydøst for Rotorua er et 55.000 ha stort, uberørt regnskovsområde, der tilhører den lokale maoristamme Ngati Whare Tuhoe ("folket, der bor i disen"). Her kommer du til at vandre mellem træer, der er flere hundrede år gamle og næsten 65 m høje, og ikke overraskende vil du opleve et rigt fugleliv på vandreturen. Slap eventuelt af i Polynesian Spa i Rotorua efter vandreturen

Vandring: Whirinaki Waterfall Track, 3-4 timer (Niveau 2).

Dag 9: Rotorua - Taupo - Tongariro National Park

Nationalparken Tongariro domineres af 3 vulkaner, som alle er aktive, og landskabet er blevet kendt verden over, fordi en del optagelser til filmtrilogien Ringenes Herre fandt sted her i nationalparken. Du overnatter ved foden af Mount Ruapehu.

Dag 10: Tongariro National Park

Tongariro Crossing i Tongariro National Park går for at være en af de flotteste dags-vandreruter i New Zealand. Det tager 8-10 timer at gå strækningen, og turen igennem det vulkanske landskab kan være en udfordring ikke mindst på grund af det ofte skiftende vejr. Men anstrengelserne belønnes med flotte udsigter til f. eks. Emerald Lakes og Blue Lake. Tidligt om morgenen bliver du hentet på dit hotel og kørt til Mangetetopopo Valley, hvor vandreturen begynder. Hvis du synes, at Tongariro Crossing er for stor en udfordring, findes der alternativer.

Vandring: Tongariro Alpine Crossing, 8-10 timer (Niveau 4). Vandreturen skal bookes i forvejen.

Dag 11: Tongariro NP - Whanganui NP - Wellington

I dag kommer du virkelig "off the beaten track", da første del af dagens rute følger en postrute fra Raetihi til Pipiriki, og herfra køres der videre med Whanganui River Road igennem Whanganui National Park til byen Whanganui. Selv om naturen er hovedattraktionen, så glem ikke at stoppe i de små isolerede byer. Om eftermiddagen skulle der gerne blive tid til at besøge nationalmuseet Te Papa Tongarewa i hovedstaden Wellington.

Dag 12: Wellington - Marlborough Sound - Queen Charlotte Sound

Der venter en smuk færgetur fra Wellington til Picton på Sydøen og endnu en sejltur (10 min.) med vandtaxa fra Picton til dit hotel. Ingen veje fører til dette idylliske sted, hvor naturen sætter dagsordenen.

Dag 13: Queen Charlotte Sound

Queen Charlotte Track er en af de mest kendte new zealandske vandreruter, og den snor sig 71 km langs Queen Charlotte Sound. Udforsk Marlborough Sounds med båd og vandreture. Vandtaxi transfers er inkluderet i dag og du kan udforske Queen Charlotte Track i dit eget tempo.

Vandring: Queen Charlotte Track, ca. 2-3 timer (Niveau 2).

Dag 14: Queen Charlotte Sound - Nelson - Abel Tasman National Park

Med vandtaxa tilbage til Picton, hvor bilen står klar. Der køres langs Queen Charlotte Drive og bugte og strande i Marlborough Sound. Nyd solrige Nelson, med den lokale kunst, før du fortsætter til Abel Tasman National Park.

Dag 15: Abel Tasman National Park

Dagen er afsat til at opleve Abel Tasman National Park og begynder med, at du bliver sejlet ind i nationalparken. Du vandrer gennem regnskov og på gyldne sandstrande. Hvis du er heldig, kan du se sæler tæt på. Efter vandreturen bliver du hentet i en anden bugt.

Vandring: Abel Tasman Coast Track, ca. 4 timer (Niveau 1-3).

Dag 16: Abel Tasman NP - Paparoa NP/Punakaiki

Landskabet skifter og bliver barskere, ikke mindst i Buller Gorge vest for Murchison. Vi anbefaler en afstikker til sælkolonien Cape Foul Wind. Her er alletiders mulighed for at se sæler. På Sydøens vestkyst ligger Pancake Rocks, og klippeformationerne ligner ganske rigtigt en stabel forstenede pandekager. Når tidevandet kommer ind, kan man opleve de såkaldte blowholes her. Rund dagen af med at nyde solnedgangen ved Pancake Rocks.

Dag 17: Punakaiki

Den uberørte natur er det, der virkelig fascinerer i New Zealand. Det oplever du især i Paparoa National Park, som mange "kiwier" mener, er den smukkeste nationalpark i hele landet. Men bedøm selv efter dagens vandretur!

Vandring: Pororari River Track, ca. 3 timer (Niveau 2).

Dag 18: Punakaiki - Westland NP/Franz Josef

Du fortsætter langs West Coast. Greymouth og Hokitika er berømte for jade og du kan besøge værksteder og se, hvordan der bliver arbejdet med jade. Gletsjere, regnskov og kyst ligger side om side i Westland National Park. Der er meget at se og gøre som f.eks. en jet boat tur i Whataroa til en White Heron koloni. Eller besøg Okarito ved kysten og tag på en kajak tur gennem en stille lagune. Det er muligt at bestille helikopterture der lander på en gletsjer.

Dag 19: Westland NP - Haast Pass - Wanaka

Vi anbefaler et stop ved Ship Creek Walk og Munro Beach Walk. Imellem oktober og december kan man være heldig at se pingviner og delfiner her. Turen over Haast Pass indbyder til mange stop inden man ankommer til Wanaka. Dagen kan afsluttes med en let gåtur til toppen af Mount Iron.

Vandring: Vandring til toppen af Mount Iron, ca. 1,5 time (Niveau 1).

Dag 20: Wanaka - Mt. Aspiring National Park

I dag skal Rob Roy Glacier Track gås. Turen starter i smukke Matukitu Valley ved en hængebro. Turen byder på fantastiske naturoplevelser.

Vandring: Rob Roy Glacier Track, 4-5 timer (Niveau 2-3).

Dag 21: Wanaka - Fiordland NP/Te Anau

Den lille by Te Anau er udgangspunkt for oplevelser i Fiordland National Park - og det kan enten være på en sejl- eller vandretur. Du kan besøge Te Anau Glow Worm Caves, en båd kan sejle dig over søen til grotterne.

Dag 22: Te Anau/Milford Track

Milford Track i Fiordland National Park er endnu en af de meget kendte new zealandske vandreruter. Denne dag kan du vandre otte kilometer af ruten, men først en sejltur fra Te Anau over Lake Te Anau til rutens begyndelse. Vandreturen er kun mulig fra november til marts og skal bookes på forhånd. I den øvrige del af året kan du tage med på en sejltur på Doubtful Sound.

Vandring: Guidet Milford Track Day Tour, 5-6 timer (Niveau 2-3).

Dag 23: Te Anau - Milford Sound - Queenstown

Ruten til Milford Sound tager dig gennem Eglington og Hollyford Valley til Milford Sound med de 1.000 meter høje Mitre Peak. Det er muligt at tage en sejltur på den smukke fjord. Herefter køres tilbage til Te Anau og videre langs Lake Wakatipu til Queenstown.

Dag 24: Queenstown

Dette er adventure-hovedstaden over dem alle. Her kan adrenalin-junkier få alverdens oplevelser som jet boat ture, bungee jump, river surfing mv. Er man mere til en rolig dag, så tag en gåtur ved bjergkæden 'The Remarkables', spil golf eller besøg den lille guldmine by Arrowtown. Der er så mange muligheder.

Dag 25: Queenstown - Aoraki/Mount Cook National Park

Dagen tilbringes i Mount Cook National Park, som New Zealands højeste bjerg har lagt navn til. Her kan du vandre med udsigt til sneklædte bjergtinder.

Vandring: Hooker Valley Track, 2-4 timer (Niveau 2-3).

Dag 26: Mount Cook Village - Lake Tekapo - Christchurch

Inden der sættes kurs mod Christchurch, skal du kigge indenfor i den lille Church of the Good Shepherd ved Lake Tekapo, hvor der i stedet for altertavle er et panoramavindue med vidt udsyn til naturen.

Dagen slutter i Christchurch hvor der er mulighed for en hyggelig afslutning på en fantastisk rejse rundt i New Zealand. Nyd aftensmaden på en af byens mange cafeer eller restauranter.

Dag 27-28: Afrejse mod Danmark

Dag 27: Bilen afleveres og det er tid til at sige farvel til Christchurch og New Zealand.

Dag 28: Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Du kan evt. også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

Byudsigt over Auckland, Nordøen, New Zealand fra Mount Eden

Auckland

Rejser til Afrika

Rejser til Auckland

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person


New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.


New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.


New Zealand - South Island - Kaikoura - Hval_0.jpg

Delfin- og hvalsafari

Kom helt tæt på New Zealands hvaler og delfiner på en delfin- og hvalsafari i Aucklands hav.


New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.


Stadsutsikt över Auckland från Mount Eden, Nya Zeeland

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Auckland.


New Zealand - Auckland - Ponsonby Road - Barbara med spirulina2.jpeg

Ponsonby Road i Auckland

Ponsonby Road i Auckland er bestemt et besøg værd, hvis du er i byen et par dage. Her er der…


New Zealand - mad - Seafood -Bluff for Amisfield

Mad, mad og mere mad i New Zealand

Over en god gang Crayfish & Chips får MyPlanets udsendte medarbejder i Auckland sig en snak med chefkok Eugene Hamilton…


New Zealand - North Island - Auckland - Skyline - Bro (2)_0

Auckland – en by med mange ansigter

Går jeg en tur ned ad Ponsonby Road, K’Road og videre ned ad Queen Street til centrum, møder jeg, som…


Hobbiton Movie Set 9

8 must do's i New Zealand

Når du nu er rejst den lange vej helt om på den anden side af jorden for at opleve New…


New Zealand - Nordøen - Auckland - turist

24 timer i Auckland

Vi har sammensat et forslag til, hvordan en dag i Auckland kunne se ud. Måske kan det inspirere til dit…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand

Queenstown

panoramaudsigt over Queenstown, New Zealand

Rejser til Queenstown

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.


New Zealand - sydøen - routeburn track

Dagstur ad Routeburn Track

Nyd en guidet vandretur ad Routeburn Track, som regnes blandt New Zealands bedste vandreruter.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Queenstown.


New Zealand - South Island - Canterbury Region - Hanmer Springs - Rafting.jpg

New Zealand er perfekt til aktive oplevelser

Med sine sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og dramatiske kyster er New Zealand som skabt til aktive oplevelser. Her er noget…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Mount Cook udsigtspunkt med søen Pukaki, Sydøen New Zealand

Mount Cook

Sydafrika - Cape Town - Havn (5).jpg

Rejser til Mount Cook

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Mount Cook.


New Zealand - autocamper - motorhome - Maui Platinum River 6 Berth AU _North QLD_ (1).jpg

Med teenagerne i New Zealand

Læs om en families autocamper eventyr i New Zealand fyldt med natur, kvalitetstid og friheden til selv at bestemme.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

Rejser til Cambodja

Rejser til Lake Taupo og Tongariro Nationalpark

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

BESTIL HER

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.


hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person


New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.


Vandring i Tongariro Alpine Crossing National Park, New Zealand

Cykeltur i Tongariro National Park

Oplev Nordøens fantastiske natur på en cykeltur i Tongariro National Park.


New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking.jpg

Vandretur ad Tongariro Crossing

Oplev Tongariros vulkanske landskaber på en af New Zealands allerbedste endagsvandreture med guide.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Blog

Blog & inspiration om rejser til Cambodia.


New Zealand - nordøen - tongariro natinal park

Vandring i skyerne i Tongariro

Forstenede lavaformationer, turkise småsøer, vulkankratere i rødt og sort, svimlende udsigter og svovldamp, som siver ud af bjergene. Tongariro Alpine…


New Zealand - Tamaki Maori

Newzealænderne og naturen

Theresa er newzealænder, og kom i begyndelsen af 2017 til Danmark som udvekslingsstudent. Her fortæller hun om udeliv og natur i New…


New Zealand - nordøen - abel tasman

Brittas 3 favoritter i New Zealand

Britta kender New Zealand bedre end de fleste, for hun skræddersyer dagligt rejser dertil som rejsekonsulent hos MyPlanet. Så da…


New Zealand - Nordoen - tongariro crossing (2).jpeg

9 nationalparker i New Zealand

Her kan du læse mere om 9 af New Zealands smukkeste nationalparker.


Hobbiton Movie Set 9

8 must do's i New Zealand

Når du nu er rejst den lange vej helt om på den anden side af jorden for at opleve New…

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.
Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig – helt uforpligtende.

Bestil Her

Kort

Priseksempel

28 dage fra 48.510 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

Lavsæson: fra kr. 48.510 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 5.000 - 8.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse, Danmark - New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • "Meet & Greet" i lufthavnen samt transport til hotellet i Auckland
 • Billeje (Toyota RAV 4 eller lignende firehjulstrækker) inkl. fri km, lovpligtig ansvarsforsikring og detaljeret rutebeskrivelse
 • 24 overnatninger på forskellige moteller, hoteller og lodges (3-stjernede)
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Transfer Coromandel Coastal Walkway
 • 2 km vandretur i Tongariro inkl. transfer og guide eller 19 km vandretur i Tongariro inkl. transfer
 • Transfer (båd) til Queen Charlotte Track
 • Transfer (båd) Abel Tasman national park
 • Milford Track dagstur fra Te Anau (nov-mar) eller Doubtful Sound sejltur (apr-okt)
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillægsforsikring for minimering af selvrisiko
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

New Zealand - South Island - Marlborough - Vinmarker (2).jpg

Vinoplevelser i Marlborough

Tag på en vintur i Marlborough og smag lokalt produceret New Zealand vin.

New Zealand - South Island - Christchurch - Art Museum - Sporvogn

Sporvognsmiddag i Christchurch

Nyd en velsmagende 4-retters middag i en rullende restaurant i det centrale Christchurch.

New Zealand - North Island - Auckland - Waiheke Island - Vinmark.jpg

Vintur til Waiheke Island

Oplev smuk natur og fantastiske vine på denne vintur til Waiheke Island fra Auckland.

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens skønne vinland.

New Zealand - South Island - Canterbury Region - Kiwirail - Tranz Alpine - Staircase Viaduct.jpg

TranzAlpine gennem Southern Alps

Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

New Zealand - South Island - Natur - Hiking_0.jpg

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Vandretur i verdensklasse gennem Mount Aspiring National Park til Rob Roy-gletsjeren.

New Zealand - North Island - Rotorua - Maori (10).jpg

Til fest hos maorierne

Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

New Zealand - Sydøen - Milford sound - delfin

Svøm med delfiner ved Kaikoura

Få en helt unik oplevelse, og svøm med New Zealands delfiner.

New Zealand - delfin.jpg

Svøm med delfiner i New Zealand

På denne tur får du muligheden for at svømme med New Zealands legesyge delfiner.
 

New Zealand - Nordoeen - Auckland (2).jpg

Sejltur ved Auckland

Oplev Auckland fra søsiden, og nyd udsigten over bugten og de mange sejlbåde.

New Zealand - Nordoeen - Hole in the Rock

Sejltur til Hole in the Rock

Med en katamaran besøger du den spektakulære klippeformation Hole in the Rock.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

Rotorua area

Nordøens vulkaner og regnskov

Oplev Nordøens forunderlige natur med kratersøer, klipper og fortryllende regnskov på denne heldagstur.

New Zealand - sydøen - Mount Aspiring National Park_0.jpeg

Mount Aspiring National Park

På denne halvdagstur oplever du Sydøens storslåede natur fra et fly, til fods og om bord på en jetbåd.

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford - Scenic flight_0

Milford Sound med fly

Flyv over bjergene til Milford Sound, hvor en fantastisk 2 timers sejltur på fjorden venter.

New Zealand - South Island - Queenstown - Dampbåd.jpg

Middag og sejltur med dampskib

Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag i skønne omgivelser.

New Zealand - South Island - West Coast - Fox Glacier - Gletsjer - Vandring_0

Med helikopter op på Fox Glacier

Kom på helikoptertur over Fox Glacier i New Zealand, hvor du samtidig kan nyde en gletsjervandretur på toppen.

New Zealand - Sydoen - Nomad - ringenes herre - flod

I fodsporene på Ringenes Herre

Tag med på en storslået ekspedition til nogle af de mest kendte filmlokationer fra trilogien om Ringenes Herre.
 

New Zealand - South Island - West Coast - Franz Josef Glacier (4).jpg

Helikopter til Franz Josef-gletsjeren

Flyv i helikopter til Franz Josef-gletsjeren, som er et imponerende syn midt i den grønne regnskov.

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

New Zealand - North Island - Waikato - Hobbiton (4).jpg

En dag i Hobbiton

Besøg hobbit-samfundet "The Shire", som du nok kender fra filmene The Hobbit og Ringenes Herre.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

Roadtrip: I fodsporene på Ringenes Herre

 • Besøg universet bag Hobbitten og Ringenes Herre
 • Oplev New Zealands geotermiske vidundere
 • Udforsk New Zealands smukke natur

17 dage fra 40.950 kr pr. person

Roadtrip Fra Sydøen til Nordøen

Roadtrip: Fra Sydøen til Nordøen

 • Udforsk Sydøens gletsjere, fjorde og bjerge
 • Oplev dyreliv og maori-kultur på Nordøen
 • Gå på opdagelse i hobbitternes verden

18 dage fra 40.050 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand - South Island - Bjerge - Vej

Det bedste af New Zealand

 • Oplev New Zealand i egen bil
 • Naturoplevelser og storbyferie
 • Både Nordøen og Sydøen

25 dage fra 39.600 kr pr. person

hike nz panorama.jpeg

Hike & Drive i New Zealand

 • Kør-selv i firehjulstrækker
 • Vandreture i smuk natur
 • Overnatning på hyggelige B&Bs

28 dage fra 48.510 kr pr. person

Fra nord til syd i camper

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra 39.510 kr pr. person

New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

 • Oplev New Zealands afkroge
 • Udforsk vild og uberørt natur
 • Hyggelige lodges og hoteller

25 dage fra 38.700 kr pr. person

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

Roadtrip: New Zealands højdepunkter

 • En kort rejse med det hele
 • Al planlægning klaret hjemmefra
 • Nyd seværdighederne i egen bil

21 dage fra 40.500 kr pr. person

New Zealand - South Island - Queenstown - Lake Wakatipu (10)_0

New Zealand væk fra alfarvej

 • En rejse med det mindre kendte
 • Særligt udvalgte overnatningssteder
 • Spændende oplevelser undervejs

28 dage fra 43.110 kr pr. person

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

New Zealand i bil og camper

 • Rejs i både bil og camper
 • Lækre vinture undervejs
 • Gejsere, gletsjere og strande

23 dage fra 37.440 kr pr. person