texas - longhorn - 2500x1300px

USA med tog – Texas

Oplev storslået natur, spændende storbyer og nutidens cowboykultur på denne togrejse gennem Texas fra Dallas via San Antonio til Houston.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

9 dage fra kr. 15.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev en mere ukendt side af USA på denne togrejse gennem Texas. Fra storbyen Dallas går turen til historiske San Antonio, der er hjem for det legendariske fort Alamo samt det ualmindelig hyggelige kvarter River Walk. Fortsæt herfra gennem gyldne landskaber til Houston, hvor du kan mærke suset fra de store rumekspeditioner. Houstons rumcenter er absolut et must, men byen viser sig hurtigt at have meget mere at byde på.

Togrejserne mellem byerne foregår med tog i dagtimerne, og i både Dallas, San Antonio og Houston er der inkluderet enten buspas til sightseeingbusser eller entréer til byens største seværdigheder. Således er rejsen perfekt for alle, der gerne vil opleve Texas på egen hånd, men ikke ønsker at køre selv.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev storslået natur, spændende storbyer og nutidens cowboykultur på denne togrejse gennem Texas fra Dallas via San Antonio til Houston.

Dag 1: Danmark til Dallas

Fra Danmark sættes kursen mod Dallas, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme bliver du indlogeret på dit centralt beliggende hotel, hvorefter resten af dagen fri til at slappe af og nyde denne ofte oversete storby. Med i prisen er et Dallas CityPass, der giver dig adgang til en række af byens mest berømte seværdigheder og museer. Eller få strukket benene på en gåtur i den smukke botaniske have ved Dallas Arboretum.
Overnatning på hotel i Dallas.

Dag 2: Dallas

Hele dagen er fri til at fortsætte udforskningen af Dallas, og med dit CityPass i hånden, ligger hele byen åben. Så er det bare at vælge, om det er natur- og videnskabsmuseet Perot, udsigten fra The Reunion Tower GeO-Deck, Dallas’ zoologiske have eller en af de mange andre seværdigheder, der trækker mest. Glem heller ikke, at Texas med rette er berømt for sine store bøffer.
Overnatning på hotel i Dallas.

Dag 3: Dallas til San Antonio

Nyd morgenen i fred og ro, inden det er tid at tage mod banegården, hvor toget mod San Antonio holder klar til afgang. Snart har du lagt Dallas bag dig, og Texas’ åbne, solrige vidder passerer forbi uden for de store panoramavinduer. Der noget særligt over togrejser. Toget rytme, den afslappede stemning, og tiden til at fordybe sig i en god bog. Du skal ikke koncentrerer dig om at finde vej. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde turen, mens toget stødt og roligt bevæger sig via universitetsbyen Austin mod San Antonio. Midt på aftenen dukker lysene fra San Antonio op forude, og du indlogeres på dit hotel for de kommende 3 nætter.
Overnatning på hotel i San Antonio.

Dag 4: San Antonio

Med sine cirka 1,5 millioner indbyggere er San Antonio en ægte amerikansk storby. Men det er en ualmindelig hyggelig en af slagsen. Ikke mindst i midtbyen, der bugner af historiske seværdigheder, glimrende museer og gode restauranter, der er tydeligt inspireret af det mexicanske køkken. På dagens guidede byrundtur får du en god introduktion til byen. Blandt højdepunkterne er klosteret Alamo, der senere blev omdannet til et fort. Alamo skrev sig for alvor ind i den amerikanske historie og folkesjæl, da få hundrede lokale soldater forsvarede det mod tusindvis af mexicanske tropper i 1836. Herfra er der ikke langt til byens anden store seværdighed; det hyggelige område The River Walk, hvor restauranter og caféer er indrettet i historiske huse ud til en lille flod. I oplever området med flodbåd, inden turen fortsætter til missionen San Jose samt den historiske saloon Buckhorn. Flere røverhistorier fra de gamle cowboy-dage venter på Texas Ranger Museum, hvorefter turen går tilbage mod hotellet.
Overnatning på hotel i San Antonio.

Dag 5: San Antonio

Dagen er fri til at udforske San Antonio på egen hånd. Det er let at komme rundt med det inkluderede pas til byens hop-on hop-off-busser, der forbinder alle San Antonios største seværdigheder. Kig eksempelvis forbi byens fine katedral eller en af byens øvrige historiske missioner. Du kan også tage turen op i Tower of The Americas i Hemisfair Park eller nyde stemningen i det gamle King William District. Glem heller ikke det store udendørs marked på Market Square, hvis sidegader bugner af sjove specialbutikker. Mulighederne er mange, og når mørket sænker sig over San Antonio, tændes lysene langs The River Walk og skaber en magisk stemning.
Overnatning på hotel i San Antonio.

Dag 6: San Antonio til Houston

Det er stadig tidligt på dagen, når toget mod Houston sætter i bevægelse og triller ud gennem San Antonios søvnige forstæder. Forude venter cirka 5 timers togrejse gennem Texas’ gyldne landskaber og åbne prærier mod Houston, hvor du ankommer omkring middagstid. Houston er måske bedst kendt fra film og TV som kommandocentralen for NASA’s store rumekspeditioner, og alle med selv den mindste interesse for rumfart vil elske byens Space Center. Her kan du lære alt om tidligere ekspeditioner og få et kig ind i fremtidens rumfart. Du kan også komme tæt på alverdens isenkram, og sågar spise frokost med en ægte astronaut.
Overnatning på hotel i Houston.

Dag 7: Houston

Rumcenteret er absolut et besøg værd. Men Houston har meget mere at byde på, og med dit Houston CityPASS får du adgang til en række af Houstons største seværdigheder. Oplev havdyrenes verden i byens akvarium, eller udforsk Houston Museum of Natural Science. Du kan også besøge den glimrende zoologiske have, beundre kunstsamlingen på Houston Museum of Art og nyde den folkelige stemning ved Kemah Boardwalk. Rejser du med børn er Houstons Children Museum et godt bud. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig.
Overnatning på hotel i Houston.

Dag 8: Hjemrejse

Når tid er, sættes kursen mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. Eller forlæng rejsen med flere oplevelser i USA.

Dag 9: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

9 dage fra kr. 15.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Panoramic Pennybacker Bridge over Colorado flod og kalksten klippe i Austin, rejser til Sydstaterne, USA

Texas i bil

 • Oplev USA’s Vilde Vest
 • Musik, historie og kultur
 • Væk fra de gængse turistruter

14 dage fra kr. 21.200

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

USA med tog – Sydstaterne

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

10 dage fra kr. 18.100

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg

Blues fra Chicago til New Orleans

 • Musik og kultur i Sydstaterne
 • Kør ad Route 66
 • Storbyferie i Chicago

16 dage fra kr. 14.600

Med bil genom sydstaterna

I bil gennem Sydstaterne

 • Nyd USA’s sydstatscharme
 • Lær mere om Sydens historie
 • Tag på en musikalsk rejse

16 dage fra kr. 18.200

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

 • God mad og musik i New Orleans
 • Smukke plantageejendomme
 • Historiske steder og museer
   

10 dage fra kr. 15.700

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 16.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png