USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

Oplev USA med tog på denne rejse fra New York på Østkysten til San Francisco på Vestkysten.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra kr. 25.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Tag med på en af USA's mest legendariske togrejser tværs over USA. Rejsen starter med spændende dage i New York, inden turen går via kulturbyen Chicago mod Denver i hjertet af Rocky Mountains. På den anden side af bjergene tager ørkenen over, og du kører gennem ægte cowboy-landskaber mod vinområdet Napa Valley og smukke San Francisco på Stillehavskysten.

Undervejs tilbringer du 8 nætter på hotel og 3 nætter ombord på togene. De er komfortabelt indrettet med store vinduer, restaurantvogn og et udbud af forskellige kupé-typer med masser af privatliv og sæder, der kan konverteres til senge. Så der er lagt op til en både spændende og komfortabel togrejse fra kyst til kyst.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

USA - Illinois - Chicago - North Avenue Beach.jpg
Få rabat med Chicago Citypass

Oplev fem af Chicagos største attraktioner til en særlig lav pris. Du kan endda springe billetkøen over de fleste steder, så du får mere tid til at opleve. Billetten er gyldig i ni dage, så du har god tid til at slappe af mellem besøgene. De fem attraktioner er:

 • Shedd Aquarium
 • Skydeck chicago
 • The Field Museum
 • Adler Planetarium eller Art Institute of Chicago
 • 360 Chicago Observation Deck eller Museum of Science and Industry
AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

USA - New York City - Times Square - 9.jpg
New Yorks hop-on hop-off busser

Med et buspas til New Yorks hop-on hop-off busser ligger byen for dine fødder. Busserne stopper mere end 50 steder rundt omkring i byen. Det gør det dejligt nemt for dig at komme rundt til New Yorks mange seværdigheder. Gå en tur i Central Park, hør gospel i Harlem, og oplev skoven af skyskrabere fra toppen af Empire State Building. Du kan sågar tage på en særlig aftentur, hvor du oplever byens funklende lyshav. Undervejs fortæller bussens engelsktalende guide underholdende historier og fascinerende facts om de steder, du kører forbi. Med andre ord får du friheden til at udforske New York på egen hånd uden at skulle bekymre dig om at finde vej. 

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Rejser til San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev USA med tog på denne rejse fra New York på Østkysten til San Francisco på Vestkysten.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod New York, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Efter indlogering på dit centralt beliggende hotel er resten af dagen fri til at få de første oplevelser i denne fantastiske storby. Med i prisen er et buspas til byens hop-on hop-off-busser, der gør det let at komme rundt til New Yorks mange seværdigheder.
Overnatning på hotel i New York City.

Dag 2: New York

Du har hele dagen til at udforske New York. Nyd udsigten fra Empire State Building, sejl ud til Frihedsgudinden, og kast dig ud i menneskemylderet omkring Wall Street. Du kan også besøge et par af byens glimrende museer, nyde et show på Broadway og shoppe i tusindvis af butikker. Eller kig også forbi eksotiske bydele som Chinatown, Little Italy og Harlem, der viser helt andre sider af storbyen. Trænger du til en pause, er du aldrig langt fra en hyggelig café. Eller hvad med at gøre som amerikanerne og nyde en picnic i hele byens have; Central Park? Mulighederne er uendelige i New York, og hvordan du bruger tiden er helt op til dig.
Overnatning på hotel i New York City.

Dag 3: New York til Chicago

Det er tid at begynde rejsen vestpå. Så sæt dig godt til rette i toget Lake Shore Limited mod Chicago, og se New Yorks sidste forstæder forsvinde bag dig. Forude ligger Midtvesten. Et gigantisk område af frodig landbrugsjord og spredte byer under en høj, blå himmel. I toget har du god tid til at snakke med dine medpassagerer og nyde de skiftende landskaber, der flyder forbi uden for vinduet i en lind strøm. Du skal ikke koncentrerer dig om at finde vej. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde turen, der fører dig stadig længere vestpå langs sydkysten af Lake Michigan og Mohawk-floden.
Overnatning på toget.

Dag 4: Chicago

Snart dukker Chicago op forude, og du indlogeres på dit hotel i hjertet af storbyen. Også her har du et buspas til byens hop-on hop-off-busser, så du let kan udforske Chicagos mange muligheder. Chicago er måske mindre kendt end New York eller San Francisco. Men det er synd. For Chicago er en ægte amerikansk storby med fantastiske museer, shopping i verdensklasse, et væld af spændende seværdigheder og et altid hektisk menneskemylder mellem de mange skyskrabere. Oplev stemningen ved forlystelsesområdet Navy Park, udforsk Millennium Park, eller få kreditkortet luftet langs Magnificent Mile. Restauranter er der naturligvis også masser af, og denne aften slutter med middag på en af byens populære spisesteder.
Overnatning på hotel i Chicago.

Dag 5: Chicago

Du har hele dagen til at nyde Chicago på egen hånd, og med det inkluderede Chicago CityPASS ligger hele byen for dine fødder. Et godt sted at starte kunne være fra Skydeck på 103. etage i skyskraberen Willis Tower, hvor gulvet er lavet af glas, og du får det helt store overblik over byen, der strækker sig mod horisonten. Tilbage på landjorden kan du komme tæt på alverdens havdyr i Shedd Aquarium eller besøge The Field Museum, hvor du kan studere alt fra egyptiske gravskatte og ædelstene til det største skelet af en tyrannosaurus rex, der nogensinde er fundet. Passet giver også adgang til Museum of Science og Adler Planetarium eller Art Institute of Chicago. Så der er masser at give sig til.
Overnatning på hotel i Chicago.

Dag 6: Chicago mod Denver

Forude venter en smuk togrejse, når toget California Zephyr lægger Midtvesten bag sig med kurs vestpå. Gradvist afløses de flade majsmarker af bløde bakker, der igen afløses af Rocky Mountains snedækkede bjergtinder, spejlblanke søer og skovklædte skråninger. Toget er komfortabelt indrettet, og store panoramavinduer sørger for, at du har første parket til de dramatiske landskaber. Denne aften overnatter du på toget, der fortsætter stille og roligt vestpå gennem den amerikanske nat.
Overnatning på toget.

Dag 7: Ankomst til Denver

I løbet af morgenen triller toget ind i Denver, der ligger i hjertet af Rocky Mountains. Her indlogeres du på et godt, centralt hotel for de kommende 2 nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske byen på egen hånd. Denver startede som en lille jernbaneby langt ude på landet. Men meget er sket siden, og i dag er Denver en sprudlende storby i rivende udvikling. Klimaet er vidunderligt solrigt, og naturen er aldrig langt væk. I sommerhalvåret kommer folk for at udforske nationalparkerne, mens sne i massevis lokker skiløbere til om vinteren. Men byen i sig selv er også hyggelig og byder på et væld af faciliteter.
Overnatning på hotel i Denver.

Dag 8: Denver

Dagen byder på en spændende byrundtur i Denver, der blandt andet tager dig til City Park, The State Capitol, Denver Art Museum og meget mere. Resten af dagen er fri til at nyde byen på egen hånd. Kig eksempelvis forbi byens smukke botaniske have eller det populære Museum of Nature and Science. Du kan også komme på en rundtur på whiskey-destilleriet Stranahan’s eller besøge et par af byens mange glimrende mikrobryggerier.
Overnatning på hotel i Denver.

Dag 9: Denver til San Francisco

Turens sidste togrejse er måske også den flotteste af dem alle. Fra Denver snor jernbanen sig gennem Rocky Mountians mod den vidtstrakte ørken på den anden side af bjergene. Dette er ægte Wild West-landskaber med eroderede klippeformationer og tørstige kaktusser spredt ud i de solbagte vidder. Du passerer igennem Salt Lake City og fortsætter gennem nogle af de mest øde områder af USA mod Californien.
Denne aften overnattes på toget.

Dag 10: Ankomst til San Francisco

Når toget triller ind på Emeryville Station i San Francisco, har du krydset USA fra kyst til kyst. Her står en bus klar til at køre dig den korte tur over bugten til midtbyen, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende 2 nætter. Resten af dagen er fri til at udforske denne smukke by, der ligger på 43 stejle bakker ned mod Stillehavet og Golden Gate Bridge. San Francisco kan fint opleves til fods, men de historiske sporvogne er et must. Især linjen Powell til Hyde byder på fantastiske udsigter. Fængselsøen Alcatraz derimod giver et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA’s historie. Du hører naturligvis også om de mange fantasifulde flugtforsøg fra øen. Mere opmuntrende er San Franciscos eksotiske Chinatown og det historiske Fisherman´s Wharf, der summer af liv til langt ud på aftenen, mens søløverne højlydt grynter i kor fra bugten. Dagen afrundes med en god middag på en af byens hyggelige restauranter.
Overnatning på hotel i San Francisco.

Dag 11: Dagstur til Napa Valley

Dagen byder på en spændende dagstur i bus til det berømte vinområde Napa Valley. Det er et meget smukt område, hvor vinstokkene står i lange lige rækker, og vingårdene ligger spredt ud mellem hyggelige småbyer. Det var i høj grad vinene fra Napa Valley, der satte amerikansk vin på verdenskortet, og mange af landets mest eftertragtede vine kommer stadig herfra. Et bredt udsnit af både rødvine og hvidvine produceres i dalen. Men det er nok først og fremmest de kraftige Cabernet Sauvignon, krydrede Zinfandel og fadlagerede hvidvine på Chardonay, der definerer Napa Valley. I løbet af dagen oplever I de skønne omgivelser, og der bliver naturligvis mulighed for at smage på de gode vine, inden turen går tilbage mod hotellet i San Francisco.
Overnatning på hotel i San Francisco.

Dag 12: Hjemrejse

Det er tid at vende hjemad. Det er let at komme fra midtbyen til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en forrygende tur gennem USA fra kyst til kyst.

Vis alle dage

Priseksempel

13 dage fra kr. 25.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - new york - now york city - brooklyn bridge.jpg

Helikopter-tur over New York

Flyv i helikopter over New York, og oplev byens mest berømte seværdigheder fra luften.

15 minutter fra kr. 1.785

usa - new york city- central park - biking.jpeg

Central Park på cykel

Oplev stemningen i New Yorks Central Park på denne cykeltur med en lokalkendt guide.

2 timer fra kr. 355

USA - New York City - Skyline - 7

Sejltur rundt om Manhattan

Oplev New Yorks skyskrabere, broer og forskellige bydele fra søsiden på en flot sejltur rundt om Manhattan.

1 dag fra kr. 260

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa vilde vesten og yellowstone.png

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 15.200

usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 10.600

USA new england vermont church AdobeStock_128258362 2500 px

New Englands højdepunkter

 • Nyd historiske Boston
 • Oplev smuk natur og klippekyster
 • Besøg hyggelige små byer

13 dage fra kr. 11.700

Rejsemagasin om USA

Højdepunkter i det vestlige USA

 • Nationalparker og storbyer
 • Overnat i Death Valley
 • Route 66 og Highway 1

15 dage fra kr. 17.700

USA - Utah - Zion National park (2)

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 21.700

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 10.800

USA - Californien - San francisco - huse.jpeg

Den store USA rejse

 • New York og Washington D.C.
 • Farverige Las Vegas
 • Highway 1 med San Francisco

20 dage fra kr. 28.700

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

USA - New York - Central Park.jpeg

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

 • Tre hele dage i New York
 • Vild natur i Shenandoah
 • Badeferie ved Virginia Beach

15 dage fra kr. 18.900

usa-florida-fort lauderdale

Krydstogt i Caribien og Florida

 • Forlystelsesparker i Orlando
 • Krydstogt i Caribien
 • Shopping i Miami

14 dage fra kr. 16.900

pool-beach-at-the-don-cesar-hotel

Krydstogt for par i Caribien og St. Pete Beach

 • Krydstogt i kahyt med balkon
 • Strandhotel i St. Pete Beach
 • Paradisøer i Caribien
   

15 dage fra kr. 23.700

USA - camper

Florida i motorhome

 • Natur, strand og nationalparker
 • Masser af sol og sjov for familien
 • Bestem selv ruten i autocamper

16 dage fra kr. 6.500

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 14.900

kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

 • 3 eksotiske Hawaii øer
 • Tropiske strande og vulkaner 
 • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 20.400

USA - Washington D.C. - Capitol (2).jpg

New York og Washington

 • Hold storbyferie i New York
 • Oplev magtens centrum
 • God tid

9 dage fra kr. 8.200

USA - New York - Skyline.jpg

New York og Las Vegas

 • Mærk suset i New York
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Store naturoplevelser

9 dage fra kr. 9.400

rsz_usa_-_florida_-_fort_myers

Familieferie i Fort Myers

 • Hyggeligt mindre strandhotel
 • En af USA's bedste strande
 • Gode udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 7.800

USA - Wyoming - Yellowstone - Bjorn - 1

Oplev USA's dyreliv

 • Delfiner og søløver i Monterey
 • Bjørne og bisoner i Yellowstone
 • Søkøer og alligatorer i Florida

16 dage fra kr. 16.900

florida i poolvilla

Florida i poolvilla

 • Perfekt for familier og vennepar
 • Bo i egen villa med privat pool
 • Vælg selv, hvor i Florida du gerne vil bo

9 dage fra kr. 7.200

USA - Arizona - Grand Canyon 9 (2)_0

Vandreferie i det sydvestlige USA

 • God tid til vandreture undervejs
 • Fantastiske nationalparker
 • Kør ad Utahs smukkeste vej

15 dage fra kr. 14.500

USA - Massachusetts - Boston - Beacon Hill - 2.jpg

Det østlige USA i bil

 • Boston, Washington og New York
 • Mageløse Niagara Falls
 • Historie og kultur

13 dage fra kr. 11.400

texas - longhorn - 2500x1300px

USA med tog – Texas

 • Historiske San Antonio
 • Rumcenteret i Houston
 • Frihed på egen hånd

9 dage fra kr. 15.600

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 22.000

USA - Wyoming - Grand Teton National Park - 6

Yellowstone naturrejse i bil

 • Bjørne og bison i Yellowstone
 • Indianere og cowboys
 • Ørkenklipper i Arches og Bryce

16 dage fra kr. 10.600

North American Vacation Homes - USA - Florida - Fort Myers - udefra 2

Poolvilla ved Fort Myers og Sanibel

 • Egen villa med pool
 • Skønne strande
 • Masser af aktiviteter

9 dage fra kr. 8.500

mexico.jpeg

New York og Mexico

 • Kultur, gourmet og shopping i New York
 • All inclusive hotel i Mexico
 • Maya-ruiner og kultur

13 dage fra kr. 15.200

monument valley.jpeg

Route 66 i bil

 • Et ægte road trip på Route 66
 • Tid ved Grand Canyon
 • Nostalgi og storbyer

17 dage fra kr. 22.000

USA - Florida - Orlando - rutchebane.jpeg

Familieferie i Orlando og Kissimmee

 • Orlandos forlystelsesparker
 • Perfekt familieferie
 • Fantastisk outlet shopping

9 dage fra kr. 7.300

USA - nevada - las vegas (3).jpg

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 14.300

Panoramic Pennybacker Bridge over Colorado flod og kalksten klippe i Austin, rejser til Sydstaterne, USA

Texas i bil

 • Oplev USA’s Vilde Vest
 • Musik, historie og kultur
 • Væk fra de gængse turistruter

14 dage fra kr. 21.200

USA - Illinois - Chicago - Downtown River_0.jpg

USA med tog – Sydstaterne

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

10 dage fra kr. 18.100

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 26.400

Weekendresa New York

6 dages storbyferie i New York

 • God tid til at opleve storbyen
 • Shop, gå på museer og spis godt
 • Du bor centralt på Manhattan
   

6 dage fra kr. 11.900

USA - Louisiana - New Orleans - trumpet.jpg

Blues fra Chicago til New Orleans

 • Musik og kultur i Sydstaterne
 • Kør ad Route 66
 • Storbyferie i Chicago

16 dage fra kr. 14.600

RCCL-oasis_aerial064-jpg

Krydstogt i Caribien via New York og Miami

 • Kultur og shopping i New York
 • Sol og strand i Caribien
 • Udsøgt mad og drikke ombord
   

14 dage fra kr. 17.700

USA - Nevada - Las vegas - runners on course 3

Halvmaraton eller 10 km i Las Vegas

 • En uforglemmelig løbsoplevelse
 • Neonoplyste Las Vegas
 • Underholdning i verdensklasse

4 dage fra kr. 7.600

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 8.800

beach_playa_del_carmen_589750286_0

Florida og Mexico

 • Floridas højdepunkter i bil
 • All inklusive og shopping i Mexico
 • Maya-ruiner og mexicansk kultur
   

14 dage fra kr. 13.800

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

Miami-sunset

Familieferie i Miami

 • Legendarisk strandliv
 • Shopping i verdensklasse
 • God tid til afslapning
   

9 dage fra kr. 7.600

USA - Alaska - Bjoern - Natur - 2.jpg

Kør-selv i Alaska

 • Oplev verdens sidste vildmark
 • Bestem selv rute og tempo
 • Mød elge og bjørne i fri natur

16 dage fra kr. 32.800

florida-Fort-Lauderdale.jpg

Familieferie i Fort Lauderdale

 • En flot og bred badestrand
 • God tid til afslapning
 • Mange udflugtsmuligheder

9 dage fra kr. 9.500

Med bil genom sydstaterna

I bil gennem Sydstaterne

 • Nyd USA’s sydstatscharme
 • Lær mere om Sydens historie
 • Tag på en musikalsk rejse

16 dage fra kr. 18.200

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 8.200

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra kr. 32.000

USA - Louisiana - New Orleans - Huse - Temarejser.jpg

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

 • God mad og musik i New Orleans
 • Smukke plantageejendomme
 • Historiske steder og museer
   

10 dage fra kr. 15.700

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 16.700

USA - oregon - Heceta Head Lighthouse.jpeg

Oregon - det ukendte USA

 • Storslåede naturoplevelser
 • Mikrobryggerier og cowboykultur
 • Historiske byer
   

14 dage fra kr. 16.000

USA - nevada - las vegas (2).jpg

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 25.100

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 14.800

Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Krydstogt til Alaska og kør-selv i Canada

 • Perfekt rejse for naturelskere
 • Kør-selv i nationalparkerne
 • Slut af med et krydstogt til Alaska
   

16 dage fra kr. 25.300

USA - californien - highway 1 - biler_0

USA & Canada på én billet

 • Du rejser til USA og Canada
 • Få flere stop på samme flybillet
 • Fly, 3-4 overnatninger og billeje
   

14 dage fra kr. 9.275

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png