USA - Utah - Zion National park (2)

Strand, by og natur i det vestlige USA

En tur som denne er perfekt for familien, og åbner op for nye oplevelser i det vestlige USA’s. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i USA med dig.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

21 dage fra kr. 26.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

En fantastisk rejse for dig, der vil opleve det vestlige USA’s bedste naturområder og storbyer. Vel at mærke med god tid undervejs og flere overnatninger mange steder, hvilket gør det til den perfekte familieferie. 

Storbyer og nationalparker
Højdepunkterne er mange. Fra filmbyen Los Angeles med Hollywood kører du via oasebyerne Palm Springs og Scottsdale i ørkenen til Grand Canyon, hvor du oplever den mageløse solnedgang. Helt andre oplevelser venter i neonoplyste Las Vegas, inden du fortsætter gennem Death Valley til Mariposa på vestsiden af Sierra Nevada-bjergene. Mariposa er et godt udgangspunkt for besøg ved hele tre af Californiens mest storslåede nationalparker: Yosemite, Sequoia og Kings Canyon. Nyd den fantastiske natur med kæmpetræer og dramatiske bjerge samt det rige dyreliv, inden turen fører dig til den charmerende storby San Francisco. Her har du hele tre dage til at udforske byens mange seværdigheder og særlige stemning.

Californiens kyst og Highway 1
Fortsæt sydpå langs Highway 1, der snor sig gennem dramatiske kystlandskaber med hyggelige historiske byer, mulighed for hvalsafarier og glimrende vinområder. Rejsen slutter i en af USA's mest oversete byer, San Diego, der byder på gode strande, flot natur og et væld af attraktioner for hele familien. San Diego ligger desuden kun en kort køretur fra grænsen til Mexico. 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Fantastisk naturlig geologisk formation - Grand Canyon i Arizona, sydlige Rim, Det vestlige USA
Rejser til Grand Canyon

Fuldend rejsen til USA med et besøg ved kløfternes kløft: Grand Canyon.

 

Grand Canyon er USA’s nok mest storslåede naturfænomen, og mindst én gang i livet bør du unde dig selv at opleve denne imponerende kløft, der dramatisk skærer sig vej gennem noget af Nordamerikas vildeste natur.

 

Kløftens dimensioner siger det hele: 446 kilometer lang, op til 1,6 kilometer dyb og 15 km bred på det smalleste sted. Dermed kan Grand Canyon snildt måle sig med andre store attraktioner som for eksempel Yellowstone, Yosemite og Zion National Park.

Sæt god tid af til Grand Canyon

Grand Canyons størrelse taget i betragtning er det ikke underligt, at det tager tid at fatte kløftens udstrækning. Derfor anbefaler vi, at du afsætter mindst én fuld dag ved Grand Canyon. Dermed får du også mulighed for at opleve Grand Canyon ved solnedgang eller solopgang, hvor landskabets mange rødlige farver tager sig aller smukkest ud. Det er også her, at du vil kunne tage de smukkeste billeder af Grand Canyon.

Forbered dig inden turen ned i Grand Canyon

Det er muligt at vandre til bunden af Grand Canyon, men det tager tid og kræver forberedelse. Husk at medbringe rigeligt vand – også på kortere ture i landskabet.

Luftfoto af Las Vegas strip, Nevada, Det vestlige USA
Rejser til Las Vegas

Spillebyen Las Vegas imponerer med sine vilde forlystelser, spektakulære shows, imponerende hoteller og enorme udbud af restauranter.

 

Las Vegas er omgivet af den tørre ørken, og som du nærmer dig byen, er det svært at forestille sig, at der ligger en pulserende storby midt i de øde landskaber. Men pludselig dukker byens skyline op i horisonten som et lysinferno midt i mørket.

The Strip

Stedet, hvor det sker, i Las Vegas kaldes The Strip. The Strip er et bombardement af alle sanser og kan virke meget overvældende. Det kan derfor være en god ide at starte dit besøg i Las Vegas med en tur til toppen af Stratosphere Hotel & Tower. Herfra har du det store overblik over byen og ørkenen, der omgiver den. Imponerende hoteller ligger side om side og konkurrerer om folks opmærksomhed ved at fremføre det ene mere spektakulære show efter det andet.

Underholdning i verdensklasse

Las Vegas er i sandhed de voksnes legeplads. Her kan du prøve lykken på kasinoerne, nyde god mad på de mange restauranter, og opleve imponerende koncerter og shows af enhver art. Las Vegas har noget for alle, og der sker noget alle døgnets 24 timer.

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Rejser til San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

En tur som denne er perfekt for familien, og åbner op for nye oplevelser i det vestlige USA’s. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i USA med dig.

Dag 1: Ankomst til Los Angeles

Fra Danmark flyver du til Los Angeles. Her hentes den lejede bil i lufthavnen, inden turen går mod hotellet. Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen, eller tag på opdagelse i den berømte filmby. Shop side om side med de kendte på Rodeo Drive, og mærk filmmagien i Hollywood, hvor stjernerne har sat deres aftryk i fortovet foran Mann's Chinese Theater. Eller kør ad Sunset Boulevard til strandforstæderne Santa Monica og Venice Beach, der summer af liv fra morgen til aften.

Dag 2: Los Angeles

Du har hele dagen i dag fri til flere eventyr på egen hånd i Los Angeles. Kig eksempelvis forbi stjernernes hjem i Beverly Hills, eller besøg et af byens glimrende kunstmuseer. Helt andre oplevelser venter i Disneylands eventyrlige univers. Eller hop på de fantastiske forlystelser i Universal Studios, der giver et sjældent kig bag kulisserne i filmens verden.

Dag 3: Palm Springs

Læg storbyen bag dig, og sæt kurs mod Mojave-ørkenen, hvor lange lige veje skærer sig gennem de stenede, gyldne landskaber mod Palm Springs. I mere end 100 år har Palm Springs været et populært tilflugtssted for Californiens kendisser og helsefolk. Klimaet er dejlig varmt det meste af året, og palmerne står smukt mod den høje, blå ørkenhimmel. Området er desuden fyldt med varme, mineralholdige kilder, der lokker rejsende hertil fra hele verden. Eller tag svævebanen til en bjergtop nær byen, hvor du belønnes med en fantastisk udsigt over ørkenen.

Distance: ca. 200 km fra Los Angeles til Palm Springs.

Dag 4: Scottsdale/Phoenix

Turen fortsætter sydpå til Phoenix, der ligger som en oase i ørkenen. Her skinner solen mere end 300 dage om året, og det har givet området navnet "Valley of the Sun". Her er mange gode museer af forskellig slags, men det er først og fremmest sport i alle tænkelige former, der fanger de fleste indbyggeres interesse. Golf er specielt populært i det dejlige klima, og der findes mere end 230 golfbaner i ørkensandet. Historic Heritage Square er et godt sted at starte udforskningen af denne ofte oversete storby.

Distance: ca. 450 km fra Palm Springs til Scottsdale.

Dag 5-6: Grand Canyon

Fra Phoenix fører vejen nordpå gennem store beskyttede naturområder mod et af turens helt store højdepunkter: Grand Canyon. Det kan ikke undgå at tage pusten fra én, når man første gang kigger ud over den gigantiske kløft. I tusindvis af år har Colorado-floden skåret sig vej gennem klipperne og skabt et af verdens helt store naturvidundere. Gå en tur langs kanten og nyd synet af kløften og floden langt under dig. Hold også øje med de sjældne californiske kondorer, og besøg det klassiske El Tovar Hotel i hyggelige Grand Canyon Village, inden det er tid at finde det perfekte sted at nyde den mageløse solnedgang. Grand Canyon er nemlig særlig smuk først og sidst på dagen, når solens bløde stråler får klipperne til at gløde i røde og orange nuancer.

Distance: ca. 375 km fra Scottsdale til Grand Canyon.

Dag 7: Route 66 og Las Vegas

Nyd solopgangen over Grand Canyon, og gå eventuelt endnu en tur langs kanten, inden du igen sætter dig til rette i bilen og kører mod Las Vegas. Inden du når så langt, er der dog et par spændende afstikkere på vejen. Drej af hovedvejen ved Seligman, der ligger på den legendariske Route 66. Route 66 forbandt op gennem det 20. århundrede Chicago med Californien, og den blev for mange et symbol på den amerikanske drøm og friheden i egen bil. I dag er vejen væk de fleste steder, men mellem Seligman og Kingman er det muligt at køre på en af de længste tilbageværende strækninger. Seligman oser af nostalgi fra vejens storhedstid, men stop også ved Hackberry General Store med de klassiske benzinstandere og biler fra en svunden tid. Fra Kingman kan du også overveje en afstikker til spøgelsesbyen Oatman, inden du forsætter mod fascinerende Hoover Dam og neonoplyste Las Vegas.

Distance: ca. 475 km fra Grand Canyon til Las Vegas via Seligman og Route 66.

Dag 8: Las Vegas

Las Vegas har noget for alle. Fra farverige kasinoer og ekstravagante shows til shopping i verdensklasse og en række af USA's bedste restauranter. Her sker der noget døgnet rundt. Ikke mindst på hovedgaden "The Strip", hvor hvert kasino har sit eget tema, som de viser frem på fantasifuld vis. Her kan du hilse på romerske soldater, møde sørøvere, nyde dansende springvand, opleve en ’aktiv vulkan’ og sågar gå en tur i New York, Paris, Venedig eller det gamle Egypten. Gaden er flottest om aftenen, når byen ligger badet i lys. Tag eventuelt elevatoren til toppen af Stratosphere Hotel Tower, hvor du får det fulde overblik over byen og den omkringliggende ørken.

Dag 9: Death Valley mod Mariposa/El Portal

I dag venter en længere køretur til Mariposa eller El Portal i Californien. Det er værd at forlade Las Vegas tidligt og bruge en del af dagen på at udforske Death Valley, der er blandt verdens varmeste steder. Men trods det dystre navn, byder området på både storslået og overraskende varieret natur, der tæller alt fra endeløse saltsletter og solbagte klippelandskaber til et hav af sandklitter. Du kan vælge at overnatte i Mariposa eller El Portal, som begge er gode udgangspunkter for udforskning af Yosemite og Sequoia National Park. Ønsker du en ekstra overnatning undervejs, er det naturligvis muligt.

Distance: ca. 450 km fra Las Vegas til Mariposa.

Dag 10: Yosemite eller Sequoia National Park

Hvis du ikke besøgte Sequoia National Park i går, har du muligheden i dag. Den nærliggende Kings Canyon National Park er bestemt også et besøg værd. Eller tag turen til Yosemite National Park, der byder på fabelagtig natur og masser af organiserede aktiviteter. Særlig smukt er området omkring Yosemite-dalen med de kendte klippeformationer El Capitan og Half Dome. Her kan du gå den korte tur til Yosemite Fall, hvor vandet vælter ud over klippekanten og falder hundredvis af meter i afgrunden. Eller kør op til Tunnel View og Glacier Point, hvorfra du har en fabelagtig udsigt over dalen.

Dag 11: San Francisco

Helt andre oplevelser venter forude, når du fortsætter tværs gennem Californien til USA's måske hyggeligste storby, San Francisco. En af de ting, som alle San Franciscos indbyggere har til fælles, er deres store kærlighed til byen. Og det er let at forstå hvorfor. Stemningen i San Francisco er helt unik, og med sin beliggenhed på 43 stejle bakker ned mod Stillehavet er byen et storslået syn. Ikke mindst med Golden Gate i baggrunden.

Distance: ca. 350 km fra Fresno til San Francisco.

Dag 12-13: San Francisco

San Francisco kan fint opleves til fods, men prøv også de historiske sporvogne, der triller gennem byens stejle gader. Især linjen fra Powell til Hyde byder på fantastiske udsigter over byen og bugten. Helt andre oplevelser venter på fængselsøen Alcatraz, hvor du kan høre om de mange fantasifulde flugtforsøg og livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA’s historie. Mere opmuntrende er den farverige China Town, smukke Golden Gate Park og det historiske Fisherman’s Wharf, hvor søløver boltrer sig højlydt i vandet, og fiskerestauranter lokker med alt godt fra havet. En anden spændende mulighed er et leje cykler og køre over Golden Gate Bridge til den hyggelige forstad Saussolito, hvorfra færger sejler tilbage mod midtbyen. Mulighederne er uendelige, og du har god tid til at nyde denne fascinerende og unikke by i et stille og roligt tempo.

Dag 14: Highway 1 mod Monterey/Carmel

Syd for San Francisco snor Highway 1 sig langs den dramatiske Stillehavskyst mod Los Angeles. Dette er en af USA's mest berømte køreture – og med god grund. Udsigterne langs ruten er storslåede, og vejen passerer både hyggelige kystbyer, smukke naturområder og glimrende vindistrikter. Dagens første mål er den historiske by Monterey, der i første halvdel af det 20. århundrede var en vigtig brik i den globale sardin-industri. I dag er de gamle fabrikshaller ombygget til hyggelige fiskerestauranter, små butikker og et af verdens bedste akvarier. Bugten ud for Monterey er desuden hjemsted for en stor bestand af hvaler, der kan opleves på hvalsafarier fra byen. Hold også øje med søløver, sæler og havoddere, der ofte kommer helt tæt på land. Fortsæt herfra til den charmerende by Carmel, hvis stærke kunstneriske rødder skaber en helt unik stemning.

Distance: ca. 200 km fra San Francisco til Carmel/Monterey.

Dag 15: Highway 1 mod Santa Maria

Fortsæt sydpå mod området Big Sur, hvor Stillehavets bølger ubarmhjertigt slår ind mod den rå klippekyst. Her og der ses øde strande og små skjulte bugte, og væk fra kysten byder lokale vingårde og lave skovklædte bjerge på store gourmet- og naturoplevelser. Gør eventuelt holdt ved San Simeon, hvor du kan opleve mediemogulen William Randolph Hearsts ekstravagante Hearst Castle og de enorme søelefanter, der ligger og daser på stranden. Dagens mål er Santa Maria.

Distance: ca. 270 km fra Carmel til Santa Maria.

Dag 16: Mod San Diego

Dagens køretur fører dig først til Santa Barbara, der er kendt for et fantastisk klima. Byen er velhavende og smuk med sine røde tegltage, og den afslappede stemning minder om middelhavsbyernes. Santa Barbara er også kendt for sine fiskerestauranter, sit kunstmuseum og den lange strandpromenade med høje, slanke palmetræer. Så gør stop her, og nyd den hyggelige by.

Du fortsætter tværs gennem Los Angeles mod San Diego, der er en af Californiens ofte oversete perler. På vejen er der rig mulighed for at gøre stop i populære strandforstæder som Venice Beach og Malibu. Eller besøg Disneyland, der næsten ligger på vejen. Vel fremme i San Diego indlogeres du på dit hotel for de kommende tre nætter.

Distance: ca. 450 km fra Santa Maria til San Diego.

Dag 17-18: San Diego

Med to hele dage har du god tid til at nyde San Diegos mange seværdigheder. Beliggenheden ud til kysten er betagende, og en køretur ad den berømte "59-Mile Scenic Drive" giver en god introduktion til områdets natur. Andre muligheder kunne være et besøg i Californiens gamle guldgraverbyer eller San Diegos berømte Seaworld, hvor du kan komme helt tæt på spækhuggere, hvidhvaler og et væld af andre havdyr. Flere dyr venter i San Diego Zoo, der anses for at være blandt de bedste zoologiske haver i verden. Skulle du få lyst til at besøge Mexico, ligger grænsen mindre end en time væk.

Dag 19: Los Angeles

Nyd den sidste morgen i San Diego, inden du sætter kurs mod Los Angeles, hvor du indlogeres på et hotel nær lufthavnen. Resten af dagen er fri til at nyde storbyen og gøre de sidste indkøb inden hjemrejsen.

Distance: ca. 200 km fra San Diego til Los Angeles Airport.

Dag 20: Hjemrejse mod Danmark

Det er tid til at rejse hjem, så turen går tilbage mod lufthavnen i Los Angeles. Her afleveres bilen, og flyrejsen hjem begynder.

Dag 21: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en forrygende rundrejse i Det Vestlige USA.

Vis alle dage

Priseksempel

21 dage fra kr. 26.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

Leopard som vilar på trädgren i Serengeti, Afrika

San Diego Zoo

San Diego Zoo er en af verdens største dyreparker, så her venter store dyreoplevelser for alle.

1 entré fra kr. 450

USA - Californien - Monterey Bay - hval

Hvaltur på Monterey Bay

Oplev det rige liv i Monterey Bay i Californien på denne hvalsafari med guide.

3 timer fra kr. 400

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - AJaleo

Gourmet-rundtur i Las Vegas

Der venter en aften fyldt med nye sanseindtryk, når du besøger nogle af Las Vegas’ bedste restauranter.
 

3 timer fra kr. 1.645

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa vilde vesten og yellowstone.png

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 18.300

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 13.000

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 17.900

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 26.400

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 30.300

USA - nevada - las vegas (3).jpg

Det vestlige USA i bil

 • Dramatiske nationalparker
 • Fascinerende storbyer
 • Frihed i egen bil

16 dage fra kr. 17.200

USA - nevada - las vegas (2).jpg

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 30.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png