USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

Hold spændende storbyferie i San Francisco med Alcatraz og Golden Gate Bridge og fortsæt derefter på dejlig badeferie på Hawaii.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra kr. 14.900

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billedskønne Hawaii-ø Maui.

Storbyferie i San Francisco
Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder. Udforsk Chinatown, besøg Alcatraz, og tag en tur over Golden Gate Bridge til den hyggelige forstad Sausalito.

Badeferie på Hawaii
Turen fortsætter ud over Stillehavet til Hawaii. Her venter seks dage ved en af Mauis absolut bedste strande, Ka'anapali Beach. Nyd dagene i vandkanten, eller find snorkeludstyret frem, og oplev det farverige liv under havoverfladen. Besøg junglevandfald, kør ad dramatiske kystveje, tag på hvalsafarier, og udforsk storslåede vulkanske landskaber.

Foretrækker du at besøge en af de andre spændende Hawaii-øer, eller måske flere øer, kan rejsen som altid tilpasses dine ønsker. Det samme gælder, hvis du ønsker et stop i USA på hjemturen.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Panoramaudsigt over de grønne bjerge og Hawaii kyst fra Lanikai Pillbox Trail, Maui, Hawaii, USA
Rejser til Maui

Maui er den ø som flest turister besøger, og det med god grund. Maui byder nemlig på lidt fra alle de hawaianske øer samlet på ét sted.

Ikoniske Maui

For den som søger en aktiv ferie, er Maui det helt rette sted. På Mount Haleakala finder du vandre- og cykelstier samt en af Mauis smukkeste udsigter. Du kan også tage med på en af de mange både, der sejler rundt om øen, hvorfra du også kan opleve den ikoniske Maui solnedgang.

Strandene rundt om Maui er virkelig indbydende med sit finkornede gyldenbrune sand. Surfing og windsurfing er, som på de øvrige øer, en populær sport og hele surf-mentaliteten præger den afslappede stemning på øen. Det er også muligt at tage på en hvalsafari ved Maui, hvor der er gode chancer for at opleve havets kæmper i det klare vand. Tilbage på land finder du også den kendte Road to Hana, hvor du kan opleve imponerende vandfald, den frodige regnskov, og en udsigt der gør Maui til en destination, man gerne vil vende tilbage til.

Ho'okipa Beach Park

I Ho’okipa Beach Park kan du opleve nogle af de bedste surf-bølger på Maui. Om vinteren er bølgerne høje, og mange surfere boltrer sig i vandet, mens bølgerne om sommeren stilner af og vindsurferne finder vej hertil. Stranden er ikke for begyndere. Der er kraftig strøm, klipper og bølgerne brækker tæt på stranden.

Mt. Haleakala

Haleakala betyder House of the sun og er et must see, når du er på Maui. Her finder du Mauis højeste punkt, som byder på imponerende udsigter over det grønne landskab. Det er en køretur på 4-5 timer fra Lahaina til parken, men det er turen værd, når du sidder på toppen af Maui og nyder udsigten. Turen til toppen er hård, så husk masser af vand. I 2.969 meters højde kommer du til Haleakala besøgscenter. Sørg for at gå helt til toppen. Det kan virke uoverskueligt på grund af den tynde luft, men du bliver rigt belønnet for dine anstrengelser.

Road to Hana

Den kendte Road to Hana er en fantastisk oplevelse. Ruten byder på flere gode stop, såsom den sorte lavastrand i Wai’anapanapa, flere smukke vandfald samt en frodig regnskov. Vil du lære mere om Mauis vegetation, så læg vejen forbi The Garden of Eden og tag turen gennem den tropiske regnskov. Gør stop i Paia og køb proviant til turen, men udforsk også den lille hippi-by, inden du begiver dig up på Hana Highway.

Luftfoto af vestkysten af Oahu med Makaha Valley og Papaoneone strand. Hawaii, USA
Rejser til Hawaii

Vi sammensætter din rejse til Hawaii helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere af vores eksperters erfaringer med rejser til Hawaii, så du er godt klædt på til drømmerejsen.
Tryghedspakke: Bestil trygt din rejse til Hawaii hos MyPlanet Rejser. KLIK HER og læs mere. 

 

Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima passer en rejse til Hawaii direkte ind i drømmen om den perfekte ferie på en tropeø.

 

På en rejse til Hawaii vil du kunne opleve uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende kultur med dybe polynesiske rødder.

 

Men Hawaii er ikke kun rig på natur og attraktioner på land. Også under vand, har de tropiske øer meget at byde på, og du kan bl.a. snorkle med kæmperokker, tage på hvalsafari i vinterhalvåret eller udforske de farvestrålende koralrev direkte fra stranden. Det og meget mere kan du opleve på en rejse til Hawaii.

rejse til hawaii oplev blue pools hana når du rejser til hawaii

Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii kan fint kombineres med et besøg i andre dele af USA. Mange af vores gæster rejser til Hawaii via San Francisco, Los Angeles eller New York og en del vælger at gøde stop nogle dage i storbyerne eller bruge en uge i Californien, så en rejse til Hawaii kan nemt kombineres med andre stop i USA.

Lad os skræddersy din rejse til Hawaii

Hos MyPlanet er vi eksperter i at sammensætte rejser til Hawaii, og vi vil med glæde dele vores viden med dig!

 

Ring til os eller send en rejseforespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, der selv har været på Hawaii. Vores rejsekonsulenter hjælper bl.a. gerne med at tilpasse rejsens varighed, rute og oplevelser efter dine behov og ønsker, så du får den bedste rejse til Hawaii..

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Rejser til San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

Hold spændende storbyferie i San Francisco med Alcatraz og Golden Gate Bridge og fortsæt derefter på dejlig badeferie på Hawaii!

Dag 1: Ankomst til San Francisco

Fra Danmark flyver du til San Francisco, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme indlogeres du på et centralt beliggende hotel for de næste tre nætter. Herfra kan du let udforske byens mange seværdigheder.

Dag 2-3: San Francisco

San Francisco er uden tvivl blandt USA's hyggeligste storbyer. Beliggenheden på en række bløde bakker ud til Stillehavet er spektakulær, og stemningen i byen er anderledes end i andre amerikanske storbyer. San Francisco kan fint opleves til fods, men det er værd at hoppe på en af de historiske sporvogne, der stadig forbinder byens forskellige kvarterer. Hvordan du vælger at bruge tiden i San Francisco er helt op til dig. Men der er masser at tage fat på. Nyd udsigten over Golden Gate og besøg fængselsøen Alcatraz, hvor du hører om de fantasifulde flugtforsøg fra øen og får et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA's historie. Mere opmuntrende er det hyggelige område Fisherman´s Wharf, hvor højrøstede søløver holder til ved Pier 39. Kig også forbi San Franciscos eksotiske China Town, hvor duften af kinesiske retter siver ud fra de små restauranter. Et andet godt sted at stille sulten er gourmetmarkedet i den gamle færgeterminal, hvorfra færger sejler til den hyggelige forstad Sausalito.

Dag 4: Videre mod Hawaii

Fra San Francisco fortsætter du udover Stillehavet til Hawaii. Med sine fantastiske strande, snorkling i verdensklasse og et vidunderligt tropisk klima, er Hawaii som taget ud af en dagdrøm. Men denne isolerede ø-gruppe i hjertet af Stillehavet byder også på uberørt natur, mægtige vulkaner og en fascinerende traditionsrig kultur med dybe polynesiske rødder.

Du lander på Maui, hvor du indlogeres på Kaanapali Beach Hotel. Hotellet ligger fantastisk på en klippe helt ud til havet nær den dejlige Kaanapali Beach, der er berømt for sine gyldne solnedgange. Den tropiske have sikrer den helt rigtige stemning, og hotellet byder på et væld af faciliteter. Desuden lægger hotellet meget vægt på at formidle den hawaiianske kultur til sine gæster.

Dag 5-9: Badeferie og tropeeventyr på Maui

Det lokale slogan for Maui hedder "Maui no ka 'oi", hvilket betyder "Maui er den bedste". Der kan være noget om det, for Maui er fantastisk! Strandene er blandt de bedste i ø-gruppen, og når du er træt af at snorkle mellem koralrev og farvestrålende fisk, kan du snøre vandreskoene og udforske vulkanske månelandskaber i Haleakala National Park. I øens regnskove venter vandfald og naturlige swimmingpools, der er perfekte til en forfriskende dukkert, og i Iao Valley rejser skovklædte bjergtinder sig dramatisk fra dalbunden. Dyrelivet er også rigt. Ikke mindst i vinterhalvåret når havene ud for øen er fyldt med pukkelhvaler, der passer deres nyfødte kalve. Foretrækker du at nyde naturen i selskab med en lille hvid golfbold, er der også rig mulighed for det. Og så kan du jo passende slutte dagene på en af øens berømte restauranter, der er rost til skyerne af gourmander fra hele verden. Så ligegyldigt om det er afslapning eller eventyr, du søger, vil du sandsynligvis give de lokale ret: "Maui er den bedste!"

Dag 10: Afrejse fra Hawaii

Fra Maui sættes kursen tilbage mod Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

11 dage fra kr. 14.900

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

USA - Californien - Napa Valley (2).jpg

Vintur til Napa Valley og Sonoma

Besøg de berømte vinområder Napa Valley og Sonoma på denne dagstur fra San Francisco.

1 dag fra kr. 785

USA - Hawaii - Maui - Hana - Natur - Vandfald - 2.jpg

Dagstur langs Mauis vilde Hana-kyst

Oplev dramatiske kyster, brusende vandfald og hyggelige småbyer på denne dagstur langs Mauis vilde østkyst.

1 dag fra kr. 1.225

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
kauai-hawaii

Hawaiis højdepunkter

  • 3 eksotiske Hawaii øer
  • Tropiske strande og vulkaner 
  • Rundtur på Hawaii Island i bil

14 dage fra kr. 20.400

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

  • Besøg fire af Hawaiis øer
  • Frodig natur og vulkanlandskaber
  • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 26.400

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png